|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
18.4.2009 0:35:47   
tanci29
katjuša a kr 4000---to pa je kilometrina...pol pa lohk ti peleš

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.4.2009 0:36:29   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sej naj bi bila Katjusa naš šofer a ne???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.4.2009 0:36:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce jst mam pa točno 4000 postov no zdej jih je že 4001user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam naj kdo reče da niso februarčice čveke na kubikuser posted image user posted image user posted image

no sam sem že član skoraj 5 letuser posted image user posted image user posted image user posted image na od mojga rd bom 5 lat na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz pa v slabem letu naklofala 2300 postov sem pa čveka ni mi pareuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej jst sem tud postala od kar se z vami družim, sej veš kaj pravijo povej mi s kom se družiš pa ti povem kdo siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.4.2009 0:37:06   
Sunny,birdy oglasita se vidimo vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.4.2009 0:37:52   
Katjusa

z veseljem, jst najraje v življenju vozimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.4.2009 0:38:44   
Katjusa

Sunny,birdy oglasita se vidimo vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje so tok šokirane, da prsti ne grejo po tipkovniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.4.2009 0:39:24   

pomoje so tok šokirane, da prsti ne grejo po tipkovniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

al pa si mislijo tem pa strelauser posted image user posted image user posted image user posted image pravijo da je petek dan za žur in mi se tega držimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.4.2009 0:39:27   
Katjusa
ko pridem do 5000 grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.4.2009 0:40:16   

ko pridem do 5000 grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa mislim da boš še kr neki cajta tle čvekala...sej maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

bo tvoj prej zaspal

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.4.2009 0:40:37   
tanci29
alo kolumbo a me slišiš...zgleda da tale 100 let stara postaja res neki dewa...dej jo izklop da mi otrok ne zbudiuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.4.2009 0:44:01   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa mislim da boš še kr neki cajta tle čvekala...sej maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

bo tvoj prej zaspal

točno moj..... nič grem mogoče bo kej akcije....
ne preveč na čvekat k ne vem kako bom jutri kej s časom.... če bo pa mihailo kam kej povabla mi pa javite, ker nebi rada zamudila.... za bosno sem pa tud takoj za, če bo prijavnice pobiralauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da v vsakem primeru mene zraven štejte...

pa lahko noč do konca leta bom pa tud na 5000 prišla, če me boste še želele bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 0:44:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.4.2009 0:44:44   
sunny24
Babe smotane...Ku vam seka! user posted image user posted image user posted image   Sm mogla brat za nazaj...sm se prov pošteno nasmejala! user posted image user posted image user posted image

Jst bi se tudi prdružla fešti...Sam pismu, bire nimam...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.4.2009 0:45:47   
No tud jaz odhajam moja mala miss se najedla ko da bi pihno je ona pojedla 125ml...lakota bila huda sedaj pa šibamo spat...danes bo prvič spala v svoji posteljci upam da nam grata...

poročam dopoldne...

user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.4.2009 0:46:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Babe smotane...Ku vam seka! user posted image user posted image user posted image   Sm mogla brat za nazaj...sm se prov pošteno nasmejala! user posted image user posted image user posted image

bomo prnesle sabo kulikopter je na poti....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.4.2009 0:46:21   
Katjusa

pa kje ti hodiš fešta gre h koncu vsaj upam, da bom lažje spala si to dopovedujem, ker drgač bom do jutra tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se Z gajo dober rihtate in da je pridna....

punce lepo se imejte in mislim na vas ko spimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.4.2009 0:47:00   
tanci29
moj je začel posodo pospravlatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 0:47:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.4.2009 0:47:21   
sunny24
ooo tanci, super! a je laško? user posted image user posted image user posted image   ga že sčišim, k dela kažina to po Gorici...kulikopter namreč....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.4.2009 0:48:07   
tanci29

pa kje ti hodiš fešta gre h koncu vsaj upam, da bom lažje spala si to dopovedujem, ker drgač bom do jutra tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se Z gajo dober rihtate in da je pridna....

punce lepo se imejte in mislim na vas ko spimuser posted image user posted image user posted image user posted image

a pa mislš da boš lohk spala če boš na nas misnla....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.4.2009 0:48:10   
sunny24
katjusa, gaja je ponočnjak kot mama in tata, zaspala je pred pol ure...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 0:48:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.4.2009 0:48:49   
Katjusa

bomo prnesle sabo kulikopter je na poti....

to še pa morem pokomentirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj pa mene ni v huluhopterjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd nažente me. lahko noč bolho za pomoč če te pa pič pa mene pokličuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.4.2009 0:49:19   
Katjusa

moj je začel posodo pospravlatuser posted image user posted image user posted image

moškim rolauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.4.2009 0:49:44   
tanci29
ja pa sej si kwa ti je sej zravn mene sediš...a si res že čist prbita

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?