|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:31:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Februarčice 2009
17.4.2009 23:31:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PA DEJ PREJMO RES FEBRUARČKI ENKRAT U BOSNO PA DAMO DELAT SKUPNI POTNI LISTuser posted image user posted image user posted image

slika za skupni potni list je itak že narjena tko da lohk kr pičimo...user posted image .....

sej za bosno veljajo osebne.....
sam ej taglavne bi ble....

ja jst sem še kr tu sme šla pod tuš pa mojga ni blo.... zdej je šel pa on ga pa čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.4.2009 23:32:40   
Katjusa

KATJUŠA, JUTR GREMO U BOSNO, KER MA MIHAILO JUTR ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image TKO DA KR ŠTARTEJ OD DOMA, PA MIHAILO U HRASTNIKU POBER, JST VAJU UŠTOPAM PRED PREDOROM GOLOVECuser posted image user posted image user posted image

sam res nič ni sporočila kje in kdaj....user posted image ti, ti, ti, mihailo tiuser posted image user posted image user posted image le čaki se nas ti

Neposredna povezava do sporočila: 3479
17.4.2009 23:33:18   
Katjusa

EVO ŠE TANCYuser posted image user posted image user posted image  Pa sm jst vedla da loh gremo takoj...sej nas je že za pol avtobusa....

kombi 8 ljudi
lahko sta pa 2 pa jih je 16 sam eno še rabimo k bi vozla

Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:33:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3481
17.4.2009 23:35:11   

joj CITA SORY sm nate pozabla...KATJUŠA PEJT ČEZ LAŠKO U HRASTNIKuser posted image user posted image user posted image

Kr name pozabla...jz že čakam sem dala še prat da ne bo moj usran laufo okol ko mene ne bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image dober da tega ne vid ko bi reko sej si znam opratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3482
17.4.2009 23:35:16   
tanci29
kolumbo čist hude šuhe za majkla

katjuša-ti si pridna k tok lepo čakaš...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
17.4.2009 23:35:18   
Katjusa

MIHAILO KJE SI...ČAKI ČAKI...K BOMO ZDELE OB POLNOČI ZAČELE SERENADE PET,  BOŠ VIDLA TI RR BENDuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam res bi ji lahko kej zapeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:35:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.4.2009 23:36:17   
Katjusa

kolumbo čist hude šuhe za majkla

katjuša-ti si pridna k tok lepo čakaš...

če čem kej dobit morem čakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mam ptredlog se posnamemo vsaka na svoj comp. pa pol to skupi damo in bo kot en neuglašen pevski zboruser posted image user posted image user posted image user posted image pa važn je namen pravjo ne?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
17.4.2009 23:36:55   
tanci29
ma ja te pol urce bomo pa že še počakale da zapjevamo po eno....pol pa u kombi pa vozi miško

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
17.4.2009 23:37:12   
Katjusa

CITA KJE SI...

moj smrči, mi je prej reku d morm še župco dat u skrinjo...ma klic pa župa, bo do jutr na balkonu počakalauser posted image ...pa cote tut...morm zdele najdt kako pjesmo za Mihailo, od Katjuše mož nardi priredbouser posted image

ja sam zdle ne more špilat k bi pol bajte v zrak dvignu drgač ga kuj posnamem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
17.4.2009 23:37:17   

CITA KJE SI...

moj smrči, mi je prej reku d morm še župco dat u skrinjo...ma klic pa župa, bo do jutr na balkonu počakalauser posted image ...pa cote tut...morm zdele najdt kako pjesmo za Mihailo, od Katjuše mož nardi priredbouser posted image

čakam da pride Katjusa po meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz pa perem mislim pralni stroj pereuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3489
17.4.2009 23:38:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

joj CITA SORY sm nate pozabla...KATJUŠA PEJT ČEZ LAŠKO U HRASTNIKuser posted image user posted image user posted image

Kr name pozabla...jz že čakam sem dala še prat da ne bo moj usran laufo okol ko mene ne bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image dober da tega ne vid ko bi reko sej si znam opratuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe ves te čist noreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa pravjo, da sem jst vedno za akcijo....

kam boste pa otroke dale....user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
17.4.2009 23:40:25   
Katjusa
moj sprašuje kak se nam da tle čvekat, da si nej msn naštimamo, pa sem mu rekla da nam gre tu tud dost hiter....
aja on že neki pesni si že poje Mihailo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
17.4.2009 23:41:25   
Katjusa

ma ja te pol urce bomo pa že še počakale da zapjevamo po eno....pol pa u kombi pa vozi miško

bom kr jst raje vozlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa vedno bolj razmišljam, da bo treba neki narest....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
17.4.2009 23:41:41   
Katjusa
ka že vse pakirateuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.4.2009 23:41:54   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

moj sprašuje kak se nam da tle čvekat, da si nej msn naštimamo, pa sem mu rekla da nam gre tu tud dost hiter....
aja on že neki pesni si že poje Mihailo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

aja tvoj pa je hitro ažurenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.4.2009 23:42:33   

ko boš ti mela pol vem da moram jaz tud it...ker ti prva štartašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
17.4.2009 23:43:50   
Katjusa

aja tvoj pa je hitro ažurenuser posted image user posted image user posted image user posted image

ko je glasba ni vprašanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
17.4.2009 23:44:18   

ko je glasba ni vprašanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

je takoj odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
17.4.2009 23:44:20   
Katjusa

ko boš ti mela pol vem da moram jaz tud it...ker ti prva štartašuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej rabim sam dvoje spodnjic pa gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
17.4.2009 23:44:49   

sej rabim sam dvoje spodnjic pa gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
17.4.2009 23:46:49   
Katjusa
a mislite, da mihailo lahko spi al jo kej meče po posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?