|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
17.4.2009 22:02:05   
Lara Croft
Ful sem jezna, tolk sm jezna, da sem sla neko Leylino perilo rocno prat v kopalnico...prav tisto jezo, ki sem jo cutila, sem "zlila" na ubogo perilo

Haha.... to si dobro naredila.... user posted image

.... moški....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
17.4.2009 22:02:42   
Čarli08
Jaz mu še nedajem jogurtov in skutk, uvesti jih nameravam po 7. mesecu. Potem mi samo še en obrok ostane za dojenje. Zvečer mu dam mlečno kašico, da je sit, ker mleko mu ni dovolj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
17.4.2009 22:02:56   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.... moški....

ma  v rit naj grejo

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
17.4.2009 22:05:19   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

.... moški....

ma  v rit naj grejo

Se strinjam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3704
17.4.2009 22:06:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce, ki ste imele carski rez a bolijo oz. skelijo katero šivi? Sem hotela napisati, da mene zdaj na stara leta. V bistvu me na začetku niso, sedaj pa me tu in tam.

Moj user posted image , ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak.

Kam to paše? user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
17.4.2009 22:07:53   
meta21
Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil...

Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne?user posted image  V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
17.4.2009 22:10:32   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
17.4.2009 22:10:43   
pf

Punce, ki ste imele carski rez a bolijo oz. skelijo katero šivi? Sem hotela napisati, da mene zdaj na stara leta. V bistvu me na začetku niso, sedaj pa me tu in tam.

Moj user posted image , ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak.

Tja k tistemu linku, kjer je Meta pisala kako Lovro gleda lučke v tunelu.

Neposredna povezava do sporočila: 3708
17.4.2009 22:11:50   
meta21

Sem že jaz prej hotla vprašat pol sem pa vidla, da je en post prenizko citiralauser posted image . K mojemu Lovru, ki na široko odpre oči v tunelu...

Neposredna povezava do sporočila: 3709
17.4.2009 22:12:18   
Čarli08

Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne?user posted image  V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo.

Sej ne morem verjet ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
17.4.2009 22:12:22   
meta21
Aja, sem bla prepoznauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
17.4.2009 22:12:37   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , kako sta rihtala danes s pikecom? Nič se nisi oglasila user posted image

.....  zrihtala vse....samo user posted image ..... mi bili točno tam, srečali dr. nas poslala kar k sestri...pol je pa ni blo več kot pol ure...., ko je že bil drugi naročen še mi sploh not nismo bili....   pol pri njej not.....vse OK....., spet k sestri čakat na izvide.......  gotovili smo bili ob kakih 9.30-10.00.....   Sva se zmenile, da mi NFT pokaže malo vaje....mi da št. in reče naj pokličem ob polni uri....  Smo hitro šibali nekaj dvignit, pogledam..polna ura...pokličem in rečem, da bi se naročila..... pa reče...drug petek nas ni, potem pa sem 4 tedne na izobraževanju... A lahko pridete danes ob 12.45?   jaz pa ja.....   pol pa veš...dirkanje domov....hranjenje, previjanje,....spet v mesto.....  smo prišli domov komaj ob 16uri.....   Nisem prišla niti do  A niti do telefona, da te pokličemuser posted image ....

....ima pa naš pikec že 71 cm in 8200g

...in seveda danes polnih 8 mesecev user posted image

...vau super napreduje in čestitke za 8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
17.4.2009 22:13:05   
pf

Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil...

Ej tole me je pa šokiralo. Glej sram ga je lahko. Sram. Pa kaplan gor ali dol.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
17.4.2009 22:14:42   
pf
Grem počivat. Moja dva že spita, grem še jaz počasi. Lahko noč.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
17.4.2009 22:15:14   
gloria

...malo gledam seznam.....eni otročki so že pri 5 mesecih imeli mere mojega pri 8mesecihuser posted image ......  

..moj je že tuuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
17.4.2009 22:15:59   
Virtualna

Grem počivat. Moja dva že spita, grem še jaz počasi. Lahko noč.

nocko...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
17.4.2009 22:16:56   
Virtualna
Grem si juho skuhat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
17.4.2009 22:17:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Jest sem pa danes taka user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem se z dragim skregala...oz. se nisva nic prepirala, enostavno nimam volje pogovarjat se z njim....kakih par dni user posted image user posted image user posted image

Ob petkih imam navado, da mu skuham oz. specem, kar si pac zazeli...in vceraj mi je narocil naj mu pripravim "nekaj lahkega brez mesa"... in mu pac specem neko jed po receptu njegove mame ... jaz seveda cela vesela, ker mi je uspelo...
Pride iz sluzbe, se gre stusirat, jaz mu serviram....tip se vsede in pogleda na mizo in rece, da on tega pa ze ne bo jedel, ker ni niti malo podobno tistemu, kar njegova mama pripravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hallooooooooooooooooooooooooooooo, jest sem po.pi.zdi.la....poleg Leyle se trudim, da bo gospod imel skuhano...potem mi pa pride s tako izjavo....ma naj gre k vragu....tolk sem jezna nanj, da ga se pogledat nocem....po vrh vsega, ....je enostavno opazil, da ga ignoriram in da sem uzaljena .... in je sel v spalnico, se ulegel in ze od 17:30 spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....joj, kako mi gre na zivceeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  znorela bom od same jeze....

No in ga ze vidim, kako se bo zbudil tam okoli polnoci...in se bo plazil tam po meni....ma ga bom z golimi rokami zadavla....user posted image user posted image user posted image

Ful sem jezna, tolk sm jezna, da sem sla neko Leylino perilo rocno prat v kopalnico...prav tisto jezo, ki sem jo cutila, sem "zlila" na ubogo perilo user posted image

...pa kaj je to zdej z našimi deciuser posted image user posted image user posted image user posted image ....tist je pa dober napisan....

Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.4.2009 22:17:59   
meta21

Ej tole me je pa šokiralo. Glej sram ga je lahko. Sram. Pa kaplan gor ali dol.

Ah. Mene je najprej tudi šokiralo pol sem pa premisnla in ga razumem. Kaplan mi je pač obljubil, župnik je pa rekel da ne, ker so taka cerkvena pravila. Če se drži nekih načel, naj kar bo enak do vseh ljudi. Konec koncev, če se že grem neko vero, res živim v grehu, če pogledam skozi njihove oči. To je tema za eno grande debato... Pustimo....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.4.2009 22:19:21   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz bom tudi mogla počasi zmanjšat dojenjeuser posted image ...upam da mi rata.....nevem zakaj se tega tko bojimuser posted image

Jaz zadnje tri dni samo še zjutraj in popoldan, za malico, ker mi spi že celo noč user posted image user posted image user posted image

Kaj zdej s tem dojenjem.... kaj se lahko kar neha? Kam bo šlo tisto mleko, ki je v dojkah? Jst bi tudi nehala, itak pol sčuča še 150ml po flaški.... brez veze..... čeprav mi je tko lepo, ko se tako razveseli... user posted image

Meni je bilo rečeno, da če se doji 6 mesecev, je to super. Poznam tudi nekaj primerov, kjer so mame nehale pri 6,7 mesecih.

...kaj je pa recimo z tistimi mamami ko dojijo tudi ko so v službiuser posted image ....user posted image .bubi a je to sploh izvedljivouser posted image ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
17.4.2009 22:19:38   
meta21

...malo gledam seznam.....eni otročki so že pri 5 mesecih imeli mere mojega pri 8mesecihuser posted image ......  

..moj je že tuuser posted image user posted image user posted image ....

Nisem sicer šla preverjat ampak jaz sem pa ravno pomisnla, da sem imela skoz občutek, da je drobižek in da v bistvu ni. Glej kako se je nam ustavilo... 200g v 1 mesecu

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.4.2009 22:22:19   
gloria
Virtualana  kok tvoja sestrauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.4.2009 22:26:34   
Virtualna

Virtualana  kok tvoja sestrauser posted image

Dobro je, hvala na vprasanju user posted image  ... ponovni bris ji je pokazal C4...in to ni bilo v redu...prevec nakopicenih ima teh nekih celic, ki povrzocajo rak na MV...po nevem koliksnih posvetih, se je odlocila za "odscip"...ravno vceraj so ji ga opravili...na vso sreco, ni in ne bo nikakrsih posledic imela ne ona, ne dojencek, ki ga nosi pod user posted image ...

Ful lepo, da si se spomnila user posted image  zlata si user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.4.2009 22:27:14   
gold fish

po moje je narobe citirala......

Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.4.2009 22:27:54   
gloria
...jaz pa ful pogrešam Kahlo,Teychy,Lana Luno,Amor Real,Optimizem,Zoe,Bark,MarušaŠ,Marsy,Onina,Monika,Urska238,anckabanancka,
in še druge babnceuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?