Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:13:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 spanje-jst sem danes spala kot top...nobenih sledi o kakšnih popadkih, pa smo včeraj , skakali po stopnicah in se zvečer razvajali 20 min v vroči kopeli...še šobe sem si v bani pržgala ...tako da bomo to ponavljali. Mogoče sem pa zaradi kopeli še bolje spala . Kaj pa ve? Zdaj ti preostane samo še ricinusovo olje Ja sej ga grem danes kupit ...baje zvečer eno žličko ...ne vem pa kje se ga da kupit Js sem tut razmišljala o tem in sem šla potem malo po internetu brat...in je Pušenjak odsvetoval uživanje le-tega na lastno pest, razen pod zdravniškim nadzorom. Tako da jaz nimam jajc, po domače povedano. Junonca....zdej pa res več kot rodit ne mormo Ja, sej vem, sam ne vem, zakaj je Pušenjak odsvetoval...bom za foro v lekarni vprašala, kak je s tem. Sej men ga moj itak ne pusti kupit ....Je pa par postov nazaj frutolinca napisla, da ga v nemčiji babice prakticirajo ...No sej men je tudi povedala ena ko je šla 2 x z njim rodit...zjutraj ga je spila popoldan se je začelo dogajat ...pa baje je šlo kr na hitr, ji je pa tudi G sama svetovala...tak da ne vem no ....Eh jst bom do roka počakala, potem bomo pa vidli ... Ti sam kpmk pa niso akopunkture nič pomagale??? Revica je na koncu s CR rodila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:16:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa mal ne vem kaj...ne vem, kam naj se dam. Papa pupe. sej o dragi kmalu doma ,lako prideš pa k men ,saj nima daleč A veš sem šla potem na malo daljši sprehod in pridem domov in sem imela rjav izcedek na hlačkah. No in z mojim sma rekla, da se grema pokazat v P, ker ta vikend sva namreč pri njegovih in Celje ni ravno blizu. Tam so mi naredili CTG, me vaginalno pregledali...in sem še čist zabetonirana. Nič odprta, tako da ni bil čep, ampak verjetno izcedek zaradi prenaprezanja. Punce, dejte mi prosim povedat, a je bila katera do kraja zaprta in rodila na rok oz. pred njim? Full si želim aprila rodit, ampak se mi vedno bolj zdi, da bom majčica. Se mi zdi še tako daleč. Junonca moja...midve sva iste revice ....mene tudi skrbi, da ne bom aprilčica Mene niso sicer nič vagianalno gledali, tako da še to ne vem če sem kaj odprta, pa kak mam MV ...Sej bo, jst sem tudi fulll nestrpna, zdej pa še bolj ko vem da je naš bebi že tok težek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:19:00
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 HELP babuške, ki ste že imela popadke.....kaj čutim jaz: na 5 min imam zelo močne krče v spodnjem delu bušija, vse pod popkom. Krči trajajo tam do 15s in zadevica traja že nekje 1 uro, prej so bili manj močni in nekje na 15 min, potem 10 min, 7 min..... jaz pa ne vem ali se to samo mehča MV in se odpiram ali so to že popadki? mene so popadki boleli samo v spodnjem delu trebuha, tko da AKCIJAAAA... Morda celo ta prava, tista, ki jo cakas 9m Naravno klistiranje je pa zelo pogosto Sam da ne bo dragi dol padu od vonjav
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:25:50
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Cveta , ja čist možno da se čistiš pred porodom. jaz recimo sploh nisem imela teka tak da sem prišla porodnišnico "prazna" . Kar se pa popadkov tiče - pri meni so popadki trajali 45sek do 1 minute in se pojavljali na 5 minut ( pa tudi na 12, 10 in 7). Pa bolečina je bila tak huda da v tistem trenutku nisem mogla sedet in sem tisto minuto hodila gor in dol po stanovanju (oziroma dvorišču mehanika , po leclercu itd ) Če druga ne ( če ne boš ponoči še kam letela ) pojdi jutri na CTG. Bolečine so vedno hujše (bolj boleče in daljše), boli me celotem križ in definitivno jih lažje predihujem stoje kot sede ali leže. S kodrom bova počakala doma še vsaj toliko časa dokler bolečine ne bodo trajale dlje kot 30s. Keep your fingers crossed!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:25:50
|
|
|
|
brigita23
|
cveta-držim pesti, da je to to in da boš jutri že rešena, s svojo štručko v rokah , sicer pa do 20. tudi ni več daleč frutolina-hvala za porodno zgodbo...dobra si ti, da si še takole okrog skakala. Povej mi kako boli pri EP ko ti jo dajo? Nenči- ja je tudi meni žal, da se je končalo z CR. Zdej lahko vidimo, da se ne da nič v naprej predvidit, tako da tiste ki še čakamo bebije se kr lepo sprostimo, tudi naš čas bo prišel Junonca-a tebe tudi sramna kost tak boli ko ....jst se ponoči komaj obrnem. Sonček-kako pa kaj pri vas kaže???Že štorklje kje blizu letajo Zupancdam-dihamo s tabo in čakamo na veselo novičko Babe odločila sem se da pridem do 5-h zvezdic potem pa grem rodit ...to mi a res lahko rata do 23. takrat bi rada šla v Rim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:27:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 HELP babuške, ki ste že imela popadke.....kaj čutim jaz: na 5 min imam zelo močne krče v spodnjem delu bušija, vse pod popkom. Krči trajajo tam do 15s in zadevica traja že nekje 1 uro, prej so bili manj močni in nekje na 15 min, potem 10 min, 7 min..... jaz pa ne vem ali se to samo mehča MV in se odpiram ali so to že popadki? mene so popadki boleli samo v spodnjem delu trebuha, tko da AKCIJAAAA... Morda celo ta prava, tista, ki jo cakas 9m Naravno klistiranje je pa zelo pogosto Sam da ne bo dragi dol padu od vonjav to si pa dobro napisala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:27:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cveta-držim pesti, da je to to in da boš jutri že rešena, s svojo štručko v rokah , sicer pa do 20. tudi ni več daleč frutolina-hvala za porodno zgodbo...dobra si ti, da si še takole okrog skakala. Povej mi kako boli pri EP ko ti jo dajo? Nenči- ja je tudi meni žal, da se je končalo z CR. Zdej lahko vidimo, da se ne da nič v naprej predvidit, tako da tiste ki še čakamo bebije se kr lepo sprostimo, tudi naš čas bo prišel Junonca-a tebe tudi sramna kost tak boli ko ....jst se ponoči komaj obrnem. Sonček-kako pa kaj pri vas kaže???Že štorklje kje blizu letajo Zupancdam-dihamo s tabo in čakamo na veselo novičko Babe odločila sem se da pridem do 5-h zvezdic potem pa grem rodit ...to mi a res lahko rata do 23. takrat bi rada šla v Rim Pa vezi v medenici oz. v dimljah.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:28:22
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cveta-držim pesti, da je to to in da boš jutri že rešena, s svojo štručko v rokah , sicer pa do 20. tudi ni več daleč Bomo šli kar danes , ker bolečine so na 5 min ali celo manj samo za enkrat trajajo tam do max 15-20s.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:28:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Cveta , ja čist možno da se čistiš pred porodom. jaz recimo sploh nisem imela teka tak da sem prišla porodnišnico "prazna" . Kar se pa popadkov tiče - pri meni so popadki trajali 45sek do 1 minute in se pojavljali na 5 minut ( pa tudi na 12, 10 in 7). Pa bolečina je bila tak huda da v tistem trenutku nisem mogla sedet in sem tisto minuto hodila gor in dol po stanovanju (oziroma dvorišču mehanika , po leclercu itd ) Če druga ne ( če ne boš ponoči še kam letela ) pojdi jutri na CTG. Bolečine so vedno hujše (bolj boleče in daljše), boli me celotem križ in definitivno jih lažje predihujem stoje kot sede ali leže. S kodrom bova počakala doma še vsaj toliko časa dokler bolečine ne bodo trajale dlje kot 30s. Keep your fingers crossed! Cvetka marjetka...to je tvoj let v Rim.....dihamo s tabo in čakamo veselo novičko...joj ti vela, še malo pa boš štručko držala v rokih ...svojga kdrčka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:29:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa mal ne vem kaj...ne vem, kam naj se dam. Papa pupe. sej o dragi kmalu doma ,lako prideš pa k men ,saj nima daleč A veš sem šla potem na malo daljši sprehod in pridem domov in sem imela rjav izcedek na hlačkah. No in z mojim sma rekla, da se grema pokazat v P, ker ta vikend sva namreč pri njegovih in Celje ni ravno blizu. Tam so mi naredili CTG, me vaginalno pregledali...in sem še čist zabetonirana. Nič odprta, tako da ni bil čep, ampak verjetno izcedek zaradi prenaprezanja. Punce, dejte mi prosim povedat, a je bila katera do kraja zaprta in rodila na rok oz. pred njim? Full si želim aprila rodit, ampak se mi vedno bolj zdi, da bom majčica. Se mi zdi še tako daleč. Junonca moja...midve sva iste revice ....mene tudi skrbi, da ne bom aprilčica Mene niso sicer nič vagianalno gledali, tako da še to ne vem če sem kaj odprta, pa kak mam MV ...Sej bo, jst sem tudi fulll nestrpna, zdej pa še bolj ko vem da je naš bebi že tok težek Če že ne bom aprilčica, upam, da mi moj G sproži porod 1. maja ko mam pri njemu v P pregled. Ampak mora bit pa v spodnjem štuku pripravljeno. Upam, da bo. Aja, ti ne veš, če si že kaj odprta?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:30:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 spanje-jst sem danes spala kot top...nobenih sledi o kakšnih popadkih, pa smo včeraj , skakali po stopnicah in se zvečer razvajali 20 min v vroči kopeli...še šobe sem si v bani pržgala ...tako da bomo to ponavljali. Mogoče sem pa zaradi kopeli še bolje spala . Kaj pa ve? Zdaj ti preostane samo še ricinusovo olje Ja sej ga grem danes kupit ...baje zvečer eno žličko ...ne vem pa kje se ga da kupit Js sem tut razmišljala o tem in sem šla potem malo po internetu brat...in je Pušenjak odsvetoval uživanje le-tega na lastno pest, razen pod zdravniškim nadzorom. Tako da jaz nimam jajc, po domače povedano. Junonca....zdej pa res več kot rodit ne mormo Ja, sej vem, sam ne vem, zakaj je Pušenjak odsvetoval...bom za foro v lekarni vprašala, kak je s tem. Sej men ga moj itak ne pusti kupit ....Je pa par postov nazaj frutolinca napisla, da ga v nemčiji babice prakticirajo ...No sej men je tudi povedala ena ko je šla 2 x z njim rodit...zjutraj ga je spila popoldan se je začelo dogajat ...pa baje je šlo kr na hitr, ji je pa tudi G sama svetovala...tak da ne vem no ....Eh jst bom do roka počakala, potem bomo pa vidli ... Ti sam kpmk pa niso akopunkture nič pomagale??? Revica je na koncu s CR rodila S carskim? Boga. Lahk, da ji res niso, js upam, da mi bojo. Sem že 3x dobila v mezinčeka, da kao ne greš ful čez rok. Bomo vidli, upam, da pomaga.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:30:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cveta-držim pesti, da je to to in da boš jutri že rešena, s svojo štručko v rokah , sicer pa do 20. tudi ni več daleč frutolina-hvala za porodno zgodbo...dobra si ti, da si še takole okrog skakala. Povej mi kako boli pri EP ko ti jo dajo? Nenči- ja je tudi meni žal, da se je končalo z CR. Zdej lahko vidimo, da se ne da nič v naprej predvidit, tako da tiste ki še čakamo bebije se kr lepo sprostimo, tudi naš čas bo prišel Junonca-a tebe tudi sramna kost tak boli ko ....jst se ponoči komaj obrnem. Sonček-kako pa kaj pri vas kaže???Že štorklje kje blizu letajo Zupancdam-dihamo s tabo in čakamo na veselo novičko Babe odločila sem se da pridem do 5-h zvezdic potem pa grem rodit ...to mi a res lahko rata do 23. takrat bi rada šla v Rim Pa vezi v medenici oz. v dimljah. Ja mene tudi...jst sem že čist zmozgana
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:31:52
|
|
|
|
Cveta28
|
Pupike hvala za pomoč.... se jaz lepo koncentrirat na tele bolečine!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:32:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa mal ne vem kaj...ne vem, kam naj se dam. Papa pupe. sej o dragi kmalu doma ,lako prideš pa k men ,saj nima daleč A veš sem šla potem na malo daljši sprehod in pridem domov in sem imela rjav izcedek na hlačkah. No in z mojim sma rekla, da se grema pokazat v P, ker ta vikend sva namreč pri njegovih in Celje ni ravno blizu. Tam so mi naredili CTG, me vaginalno pregledali...in sem še čist zabetonirana. Nič odprta, tako da ni bil čep, ampak verjetno izcedek zaradi prenaprezanja. Punce, dejte mi prosim povedat, a je bila katera do kraja zaprta in rodila na rok oz. pred njim? Full si želim aprila rodit, ampak se mi vedno bolj zdi, da bom majčica. Se mi zdi še tako daleč. Junonca moja...midve sva iste revice ....mene tudi skrbi, da ne bom aprilčica Mene niso sicer nič vagianalno gledali, tako da še to ne vem če sem kaj odprta, pa kak mam MV ...Sej bo, jst sem tudi fulll nestrpna, zdej pa še bolj ko vem da je naš bebi že tok težek Če že ne bom aprilčica, upam, da mi moj G sproži porod 1. maja ko mam pri njemu v P pregled. Ampak mora bit pa v spodnjem štuku pripravljeno. Upam, da bo. Aja, ti ne veš, če si že kaj odprta? Ne pojma nimam...me ni vagianalno pregledala že od februarja .. Ko je tebi nazadnje delal UZ...kaj ti je pri plodovnici označil?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:32:57
|
|
|
|
tinaaja
|
Drzi se Cveta
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:33:24
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Pupike hvala za pomoč.... se jaz lepo koncentrirat na tele bolečine! Le pojdi Cvet me ti držimo pesti in smo s tabo...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:35:14
|
|
|
|
brigita23
|
Kje pa je miška?...a je šla že spat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:36:24
|
|
|
|
brigita23
|
Pa štorkljico pogrešam....sta šla s njenim nekaj delat ...pa se še vedno ni vrnila ...bogi ga bo čist zmatrala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:37:33
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Kje pa je miška?...a je šla že spat Evo me Vas berem....ma bom res kmalu šla
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 17.4.2009 21:40:00 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:46:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Kje pa je miška?...a je šla že spat Evo me Vas berem....ma bom res kmalu šla Jst sem tudi že zaspana ...sam če grem prehitro spat potem ponoči ne spim ...me pa že ornk matra
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:47:18
|
|
|
|
brigita23
|
junonca- kam si nam pa ti zdej pobegnila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:48:51
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Kje pa je miška?...a je šla že spat Evo me Vas berem....ma bom res kmalu šla Jst sem tudi že zaspana ...sam če grem prehitro spat potem ponoči ne spim ...me pa že ornk matra Oh, vem kako je to..... Sm tamalo nahranla in bolje, da grem spat, ker bo okrog 1 palila sireno...vsaj da se malo naspim...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 21:52:42
|
|
|
|
Miška2006
|
Nč, jst grem pancat Nočko vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 22:03:14
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Nč, jst grem pancat Nočko vsem nočko fajn pančkite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 22:06:11
|
|
|
|
brigita23
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?