|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
17.4.2009 21:13:04   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

spanje-jst sem danes spala kot top...nobenih sledi o kakšnih popadkih, pa smo včeraj , skakali po stopnicah in se zvečer razvajali 20 min v vroči kopeli...še šobe sem si v bani pržgala ...tako da bomo to ponavljali. Mogoče sem pa zaradi kopeli še bolje spala .
Kaj pa ve?

Zdaj ti preostane samo še ricinusovo olje  

Ja sej ga grem danes kupit ...baje zvečer eno žličko ...ne vem pa kje se ga da kupit

Js sem tut razmišljala o tem in sem šla potem malo po internetu brat...in je Pušenjak odsvetoval uživanje le-tega na lastno pest, razen pod zdravniškim nadzorom. Tako da jaz nimam jajc, po domače povedano.

Junonca....zdej pa res več kot rodit ne mormo

Ja, sej vem, sam ne vem, zakaj je Pušenjak odsvetoval...bom za foro v lekarni vprašala, kak je s tem.

Sej men ga moj itak ne pusti kupituser posted image user posted image user posted image ....Je pa par postov nazaj frutolinca napisla, da ga v nemčiji babice prakticirajouser posted image ...No sej men je tudi povedala ena ko je šla 2 x z njim rodit...zjutraj ga je spila popoldan se je začelo dogajatuser posted image ...pa baje je šlo kr na hitr, ji je pa tudi G sama svetovala...tak da ne vem nouser posted image ....Eh jst bom do roka počakala, potem bomo pa vidliuser posted image ...

Ti sam kpmk pa niso akopunkture nič pomagale??? Revica je na koncu s CR rodilauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.4.2009 21:16:29   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Zdej grem pa mal ne vem kaj...ne vem, kam naj se dam.

Papa pupe.

sej o dragi kmalu doma ,lako prideš pa k men ,saj nima daleč

A veš sem šla potem na malo daljši sprehod in pridem domov in sem imela rjav izcedek na hlačkah. No in z mojim sma rekla, da se grema pokazat v P, ker ta vikend sva namreč pri njegovih in Celje ni ravno blizu.
Tam so mi naredili CTG, me vaginalno pregledali...in sem še čist zabetonirana. Nič odprta, tako da ni bil čep, ampak verjetno izcedek zaradi prenaprezanja.

Punce, dejte mi prosim povedat, a je bila katera do kraja zaprta in rodila na rok oz. pred njim? Full si želim aprila rodit, ampak se mi vedno bolj zdi, da bom majčica. Se mi zdi še tako daleč.

user posted image user posted image Junonca moja...midve sva iste reviceuser posted image ....mene tudi skrbi, da ne bom aprilčicauser posted image  Mene niso sicer nič vagianalno gledali, tako da še to ne vem če sem kaj odprta, pa kak mam MVuser posted image user posted image user posted image ...Sej bo, jst sem tudi fulll nestrpna, zdej pa še bolj ko vem da je naš bebi že tok težekuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.4.2009 21:19:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

HELP babuške, ki ste že imela popadke.....kaj čutim jaz: na 5 min imam zelo močne krče v spodnjem delu bušija, vse pod popkom. Krči trajajo tam do 15s in zadevica traja že nekje 1 uro, prej so bili manj močni in nekje na 15 min, potem 10 min, 7 min..... jaz pa ne vem ali se to samo mehča MV in se odpiram ali so to že popadki? 

mene so popadki boleli samo v spodnjem delu trebuha, tko da AKCIJAAAA... Morda celo ta prava, tista, ki jo cakas 9m user posted image user posted image user posted image Naravno klistiranje je pa zelo pogosto user posted image user posted image user posted image Sam da ne bo dragi dol padu od vonjav user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.4.2009 21:25:50   
Cveta28
Cveta , ja čist možno da se čistiš pred porodom. jaz recimo sploh nisem imela teka tak da sem prišla  porodnišnico "prazna" user posted image . Kar se pa popadkov tiče - pri meni so popadki trajali 45sek do 1 minute in se pojavljali na 5 minut ( pa tudi na 12, 10 in 7). Pa bolečina je bila tak huda da v tistem trenutku nisem mogla sedet in sem tisto minuto hodila gor in dol po stanovanju (oziroma dvorišču mehanika user posted image user posted image  , po leclercu itd user posted image ) Če druga ne ( če ne boš ponoči še kam letela user posted image ) pojdi jutri na CTG.

Bolečine so vedno hujše (bolj boleče in daljše), boli me celotem križ in definitivno jih lažje predihujem stoje kot sede ali leže. S kodrom bova počakala doma še vsaj toliko časa dokler bolečine ne bodo trajale dlje kot 30s. Keep your fingers crossed!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.4.2009 21:25:50   
brigita23
cveta-držim pesti, da je to to in da boš jutri že rešena, s svojo štručko v rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa do 20. tudi ni več dalečuser posted image user posted image user posted image

frutolina-hvala za porodno zgodbo...dobra si ti, da si še takole okrog skakala. Povej mi kako boli pri EP ko ti jo dajo?user posted image

Nenči- ja je tudi meni žal, da se je končalo z CR. Zdej lahko vidimo, da se ne da nič v naprej predvidit, tako da tiste ki še čakamo bebije se kr lepo sprostimo, tudi naš čas bo prišeluser posted image

Junonca-a tebe tudi sramna kost tak boli ko user posted image ....jst se ponoči komaj obrnem.user posted image

Sonček-kako pa kaj pri vas kaže???Že štorklje kje blizu letajouser posted image user posted image

Zupancdam-dihamo s tabo in čakamo na veselo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Babe odločila sem se da pridem do 5-h zvezdic potem pa grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image ...to mi a res lahko rata do 23. takrat bi rada šla v Rimuser posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.4.2009 21:27:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

HELP babuške, ki ste že imela popadke.....kaj čutim jaz: na 5 min imam zelo močne krče v spodnjem delu bušija, vse pod popkom. Krči trajajo tam do 15s in zadevica traja že nekje 1 uro, prej so bili manj močni in nekje na 15 min, potem 10 min, 7 min..... jaz pa ne vem ali se to samo mehča MV in se odpiram ali so to že popadki? 

mene so popadki boleli samo v spodnjem delu trebuha, tko da AKCIJAAAA... Morda celo ta prava, tista, ki jo cakas 9m user posted image user posted image user posted image Naravno klistiranje je pa zelo pogosto user posted image user posted image user posted image Sam da ne bo dragi dol padu od vonjav user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to si pa dobro napisalauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.4.2009 21:27:51   
*Junona*

cveta-držim pesti, da je to to in da boš jutri že rešena, s svojo štručko v rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa do 20. tudi ni več dalečuser posted image user posted image user posted image

frutolina-hvala za porodno zgodbo...dobra si ti, da si še takole okrog skakala. Povej mi kako boli pri EP ko ti jo dajo?user posted image

Nenči- ja je tudi meni žal, da se je končalo z CR. Zdej lahko vidimo, da se ne da nič v naprej predvidit, tako da tiste ki še čakamo bebije se kr lepo sprostimo, tudi naš čas bo prišeluser posted image

Junonca-a tebe tudi sramna kost tak boli ko user posted image ....jst se ponoči komaj obrnem.user posted image

Sonček-kako pa kaj pri vas kaže???Že štorklje kje blizu letajouser posted image user posted image

Zupancdam-dihamo s tabo in čakamo na veselo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Babe odločila sem se da pridem do 5-h zvezdic potem pa grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image ...to mi a res lahko rata do 23. takrat bi rada šla v Rimuser posted image user posted image

Pa vezi v medenici oz. v dimljah.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.4.2009 21:28:22   
Cveta28

Bomo šli kar danes user posted image , ker bolečine so na 5 min ali celo manj samo za enkrat trajajo tam do max 15-20s.

Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.4.2009 21:28:56   
brigita23

Cveta , ja čist možno da se čistiš pred porodom. jaz recimo sploh nisem imela teka tak da sem prišla  porodnišnico "prazna" user posted image . Kar se pa popadkov tiče - pri meni so popadki trajali 45sek do 1 minute in se pojavljali na 5 minut ( pa tudi na 12, 10 in 7). Pa bolečina je bila tak huda da v tistem trenutku nisem mogla sedet in sem tisto minuto hodila gor in dol po stanovanju (oziroma dvorišču mehanika user posted image user posted image  , po leclercu itd user posted image ) Če druga ne ( če ne boš ponoči še kam letela user posted image ) pojdi jutri na CTG.

Bolečine so vedno hujše (bolj boleče in daljše), boli me celotem križ in definitivno jih lažje predihujem stoje kot sede ali leže. S kodrom bova počakala doma še vsaj toliko časa dokler bolečine ne bodo trajale dlje kot 30s. Keep your fingers crossed!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cvetka marjetka...to je tvoj let v Rim.....dihamo s tabo in čakamo veselo novičko...joj ti vela, še malo pa boš štručko držala v rokihuser posted image user posted image user posted image ...svojga kdrčkauser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.4.2009 21:29:15   
*Junona*

Papa pupe.

A veš sem šla potem na malo daljši sprehod in pridem domov in sem imela rjav izcedek na hlačkah. No in z mojim sma rekla, da se grema pokazat v P, ker ta vikend sva namreč pri njegovih in Celje ni ravno blizu.
Tam so mi naredili CTG, me vaginalno pregledali...in sem še čist zabetonirana. Nič odprta, tako da ni bil čep, ampak verjetno izcedek zaradi prenaprezanja.

Punce, dejte mi prosim povedat, a je bila katera do kraja zaprta in rodila na rok oz. pred njim? Full si želim aprila rodit, ampak se mi vedno bolj zdi, da bom majčica. Se mi zdi še tako daleč.

user posted image user posted image Junonca moja...midve sva iste reviceuser posted image ....mene tudi skrbi, da ne bom aprilčicauser posted image  Mene niso sicer nič vagianalno gledali, tako da še to ne vem če sem kaj odprta, pa kak mam MVuser posted image user posted image user posted image ...Sej bo, jst sem tudi fulll nestrpna, zdej pa še bolj ko vem da je naš bebi že tok težekuser posted image

Če že ne bom aprilčica, upam, da mi moj G sproži porod 1. maja ko mam pri njemu v P pregled. Ampak mora bit pa v spodnjem štuku pripravljeno. Upam, da bo.

Aja, ti ne veš, če si že kaj odprta?

Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.4.2009 21:30:08   
*Junona*

spanje-jst sem danes spala kot top...nobenih sledi o kakšnih popadkih, pa smo včeraj , skakali po stopnicah in se zvečer razvajali 20 min v vroči kopeli...še šobe sem si v bani pržgala ...tako da bomo to ponavljali. Mogoče sem pa zaradi kopeli še bolje spala .
Kaj pa ve?

Zdaj ti preostane samo še ricinusovo olje  

Ja sej ga grem danes kupit ...baje zvečer eno žličko ...ne vem pa kje se ga da kupit

Js sem tut razmišljala o tem in sem šla potem malo po internetu brat...in je Pušenjak odsvetoval uživanje le-tega na lastno pest, razen pod zdravniškim nadzorom. Tako da jaz nimam jajc, po domače povedano.

Junonca....zdej pa res več kot rodit ne mormo

Ja, sej vem, sam ne vem, zakaj je Pušenjak odsvetoval...bom za foro v lekarni vprašala, kak je s tem.

Sej men ga moj itak ne pusti kupituser posted image user posted image user posted image ....Je pa par postov nazaj frutolinca napisla, da ga v nemčiji babice prakticirajouser posted image ...No sej men je tudi povedala ena ko je šla 2 x z njim rodit...zjutraj ga je spila popoldan se je začelo dogajatuser posted image ...pa baje je šlo kr na hitr, ji je pa tudi G sama svetovala...tak da ne vem nouser posted image ....Eh jst bom do roka počakala, potem bomo pa vidliuser posted image ...

Ti sam kpmk pa niso akopunkture nič pomagale??? Revica je na koncu s CR rodilauser posted image

S carskim? Boga.

Lahk, da ji res niso, js upam, da mi bojo. Sem že 3x dobila v mezinčeka, da kao ne greš ful čez rok. Bomo vidli, upam, da pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.4.2009 21:30:18   
brigita23

Pa vezi v medenici oz. v dimljah.

Ja mene tudi...jst sem že čist zmozganauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.4.2009 21:31:52   
Cveta28
Pupike hvala za pomoč....user posted image se jaz lepo koncentrirat na tele bolečine!

Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.4.2009 21:32:23   
brigita23

Papa pupe.

Če že ne bom aprilčica, upam, da mi moj G sproži porod 1. maja ko mam pri njemu v P pregled. Ampak mora bit pa v spodnjem štuku pripravljeno. Upam, da bo.

Aja, ti ne veš, če si že kaj odprta?

Ne pojma nimam...me ni vagianalno pregledala že od februarjauser posted image ..
Ko je tebi nazadnje delal UZ...kaj ti je pri plodovnici označil?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.4.2009 21:32:57   
tinaaja
Drzi se Cveta user posted image user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.4.2009 21:33:24   
brigita23

Pupike hvala za pomoč....user posted image se jaz lepo koncentrirat na tele bolečine!

Le pojdi Cvet me ti držimo pesti in smo s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.4.2009 21:35:14   
brigita23
Kje pa je miška?...a je šla že spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.4.2009 21:36:24   
brigita23
Pa štorkljico pogrešam....sta šla s njenim nekaj delatuser posted image ...pa se še vedno ni vrnilauser posted image user posted image user posted image ...bogi ga bo čist zmatralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.4.2009 21:37:33   
Miška2006

Evo me

Vas berem....ma bom res kmalu šlauser posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 17.4.2009 21:40:00 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.4.2009 21:46:32   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Evo me

Jst sem tudi že zaspanauser posted image ...sam če grem prehitro spat potem ponoči ne spimuser posted image ...me pa že ornk matrauser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.4.2009 21:47:18   
brigita23
junonca- kam si nam pa ti zdej pobegnilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.4.2009 21:48:51   
Miška2006

Evo me

Jst sem tudi že zaspanauser posted image ...sam če grem prehitro spat potem ponoči ne spimuser posted image ...me pa že ornk matrauser posted image

Oh, vem kako je to.....user posted image
Sm tamalo nahranla in bolje, da grem spat, ker bo okrog 1 palila sireno...vsaj da se malo naspim...

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.4.2009 21:52:42   
Miška2006
Nč, jst grem pancatuser posted image

Nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.4.2009 22:03:14   
brigita23

Nč, jst grem pancatuser posted image

Nočko vsem

nočko fajn pančkiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.4.2009 22:06:11   
brigita23
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?