ronja
|
ja, ronja, res je. ampak se raje počutim ok, pa mal slabše seksam. ja, itak! to sem hotela naprej napisat . Saj AD niso za vedno, naj bi bili za tisti čas, da človek lahko začne delat na sebi, da sploh dobi moč, da pogleda, kaj ga je tako žrlo. Potem se sooči, reši in je srečen brez AD. To je za moje pojme tako kot narkoza oz. analgetiki: dajo ti jih, zato da te ne boli toliko, da lahko zdržiš, da sploh lahko popravijo, kar je narobe. Glede na to, da ti misli bežijo drugam, pa je mogoče tudi v tem problem: mogoče si z zdravljenjem zadela ob boleče mesto in moraš zdaj to rešit, predno se boš lahko čisto sprostila. V tem primeru boš dvojno na dobrem, ko ti rata . tweed, ne sodi vseh po sebi s temi belimi štumfi . Hecam te - ampak resno: saj nikjer ni omenjala, da bi bil njen dečko zanemarjen ali se ne bi trudil zanjo! OBA morata bit za in oba se morata potrudit, če češ, da je noro super! Včasih pa se res samo en potrudi, drugi pa napol spi, ap je še vedno krasno - no, ko se zbudi, ej še boljše . Ampak kar sem hotela rečt je to, da ne podcenjuj ženskih možganov . Recimo meni je bilo noro z lubijem tudi za pusta, ko je bil on našemljen v ulično prodajalko ljubezni in zgledal ko čarovnica . Ni vse v štumfih . PS: obstajajo tudi kondomi, ki niso iz lateksa, ta je naraven marterial, maš tudi umetne, lahko s tem probata, če bosta še kakega pamžka naštimala .
|