|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
17.4.2009 13:21:40   
ina82
mojcek1-kako so opazili okvaro jeter? že od drugega dne v porodnišnici je imel drugačno blato in urin-barva in vonj, nato pa so mu vzeli kri v kateri je bilo bilirubina ogromno-za primerjavo-normalno je okrog 10-to pomeni zlatenico on pa ga je imel največ 119, se pravi jetra niso pravilno delovala ker ga niso izločala. najprej so mislili da ima zaporo dovoda do jeter in sma bila en mesec v Lj na kliniki kjer sma čakala da nama določijo datum operacije da mu to razširijo potem pa ga je še vseeno prekontroliral gastrolog in ugotovil da operacija sploh ni potrebna saj to ni bilo ključnega pomena, nato mu naredili milijon raziskav kjer so tud ugotovili da ima pomanjkanje enega encima in s tem posledično tudi okvaro jeter-nekak tak no, saj še sami točno nevedo, ker je v 18 letni karieri tega doktora to šele drugi primer tako da....upam no na najboljše
punce vsem hvala za lep sprejem, evo do zdaj sem čvekala tak da se je luka že vrno s sprehoda jaz bi pa naj se porihtala ker ati pride danes s terena pa itak da ni blo še nič od tega:)ga res piči,. lepo se imejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 13:26:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 13:30:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3003
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 13:32:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.4.2009 13:34:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

http://www.ringaraja.net/forum/m_4036299/mpage_1/key_/tm.htm

prebrala... katastrofa, predvsem to, da se zdi njim to normalno. user posted image user posted image

netki, daj plis slikaj, če lahko, da vidim če je enaka stvar.

še neki plissss... vem da smo že rekle, da se otroci prijemajo za ušesa, ko so zaspani. pa se kateri od vaših otrok praska notri in zadaj glavice? luka ima čisto krvava ušesa notri, pa zadaj na vratu in na začetku glave se spraska do krvi. plis plis, a se vam zdi to normalno? ne vem ali ga srbi ali se uspava ali kaj? bom itak poklicala danes ob 13 da vprašam, samo da še slišim od vas.

Naš se v zaspanosti prijemlje po celi glavi, po laseh, ušesih, učkih ... ampak sodeč po slikici gre pri vas za nekaj drugega. Tiste pikice mi izgledajo kot kakšna alergija. Po mojem ne bo posvet pri P nič odveč.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.4.2009 13:36:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, congrats za objavo, mami! To pa ni kar tko. Imaš revijo že doma? Kako se ti zdi? Ponosna? You should be!

Hvala user posted image   revije nimam pri sebi, ker so obljubili da jo bodo poslali, ampak je še niso ... keri kekci user posted image   Sem pa videla, dajo imajo že v trafikah. Ja priznam, da se mi fajn zdi, to se mi glih ne zgodi vsak dan user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.4.2009 13:59:21   
nanka
Majuska sem šla v trgovino po revijo pa je pri nas nimajo user posted image sovražim te naše zakotne trgovine, ker nikoli nič ne dobim.

Umpa, ne to ni uredu, da se Luka takole praska, lahko da je suha koža, lahko pa je reakcija na kaj. Tisti rdeči flekec mi je pa zelo znan, ga ima Zoja vsako leto na dveh mestih, jo zelo srbi ampak ugotovili pa niso kaj bi to bilo, sem pa ugotovila, da ji vsaka viroza udari na kožo in tik preden zboli je vsa v spuščajih in spraskana. Ko viroza mine se koža lepo pozdravi in ni ničesar več. Dermatolog ni ugotovil kaj naj bi to bilo, ji pa namažen z kremo Elocom ( samo na recepr ker je kortikosteroid) in takoj izgine.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 14:10:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 14:17:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.4.2009 14:20:00   
Yasminka
Zivjo!

No pa se vam po dolgem času oglašam. Berem vas sicer redno, sam tipkat ....pa kar ne najdem časa.
Naš Matej je kar korenjak. Spi zelo malo - ponoči se vsaj 2x zbudi, vstaja pa že ob 5.00. Verjetno so za neprespane noči krivi tudi zobje - rastejo mu kar 3je hkrati (zgornji enki in dvojka) user posted image .
Drugače pa nenehno plazi, se dviguje ob pohištvu, tako da ga moram imet skoz na očeh. Še v spanju se obrne na trebušček in hoče puzat.
Je pa kar precej bolan. Nič kaj resnega, le viroze ki jih starejša sestrica prinese z vrtca. Na žalost ne zbolita oba hkrati temveč z zamikom. Najprej je bolna Ema, kakšen teden za njo pa še Matej. Od teh bolezni in neprespanih noči sem že pošteno utrujena in upam, da bo s pomladjo kaj bolje.
Prejšnji teden je prebolel impetigo in norice (hkrati!!!) tako da je sedaj čisto pikast user posted image
Vidim, da se šolnice že menite glede dopusta po porodniški.
Hm... meni se porodniška konča 234.6. ... upam, da se bom lahko zmenila da pridem šele avgusta.

Pozdravček
Y

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.4.2009 14:21:05   
Yasminka
234.6.
IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka

234.6.

Ups....24.6.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 14:38:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.4.2009 15:38:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Uf, smo še vedno tečni, je na sprehodu sicer ene pol urce zaspal, pa očitno ni pomagalo. To bo danes veselica pri tašči - gresta moška sama, jaz si moram pa garderobo zrihtat

Bor ima rad mamico user posted image ... joj, kolk bo imela tašča spet za povedat... zihr bo/je tečen, ker je lačen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.4.2009 15:39:23   
3jeMi
romantika... http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-titanic-po-domace.html

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.4.2009 15:51:50   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ste letos že kupovale in sadile rožice na oknih? Kakšne pa so kej cene?

user posted image

za na balkon glih ne, ker ga nimamuser posted image , bom pa okolico malo polepšala :)
Letos sem se odločila, da bojo vse rože enobarvne - RDEČE!!
Sem glih v vrtnariji včeraj gledala verbene po 1,20 EUR. Bršljanke pa po 1,30 eur

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.4.2009 15:57:26   
Tinky
AD3, Teo je spraznil že tretjo flaškico. Nam je pa P zmanjšala dozo iz 10 na 8, ker je zdej kao več zunaj in ne potrebuje tolko vitaminčkov.
Je rekla, da naj bi jih jemal do nekje 2 leta.
Vse skupaj mi je full čudno, moja kolegica iz Kp je punčki dala samo eno flaško, Teo bo pa do 2. let pil vitamine user posted image ....mah

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.4.2009 15:58:35   
Tinky
pa še to

HD, zanima me, če je možen osebni prevzem?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.4.2009 15:59:06   
nanka
sem se razpisala glede rožic pa me je ven zabrisalo, v glavnem ****sije, ker jih imam vsako leto pa me niso pustile na cedilu in to samo 12 sadik na tisto stran, ki je taščina, ker meni ni čisto nič za rože, torej jih na naši strani ni. Koliko pa stanejo pa nimam pojma, jih sadim med prvomajskimi prazniki in jih še nisem nabavila.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 16:16:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.4.2009 16:19:48   
nanka
mi je ime rož cenzuriralo, ne vem kako naj še napišem f.u.k.s.i.j.euser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 16:22:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.4.2009 16:26:37   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

mi je ime rož cenzuriralo, ne vem kako naj še napišem f.u.k.s.i.j.euser posted image user posted image user posted image

user posted image

se mi je kar zdelo, da so f.uksije user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.4.2009 16:28:50   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image

user posted image

kje je napaka?

ne me Ščipat

< Sporočilo je popravil Tinky -- 17.4.2009 16:29:58 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.4.2009 16:30:46   
netki
no mi smo bli pri P in sem razočarana do podna user posted image user posted image user posted image

oba sem peljala in je oba obrihtala v manj kot 5-ih minutah....je rekla da tilen je pač prehlajen, pa sem ji rekla da ima sluz v nosku že skoraj od rojstva in je kr lepo preslišala in rekla da lepo diha, sploh ji nisem mogla povedat v čem je težava user posted image user posted image
glede izpuščajev ji ni nč posebnega, eno kremo je predpisala in naj prideva čez en teden spet

žigatu je mogla pa neki za v vrtec napisat....en dva tri

ne vem zakaj naj hodim na kontrole, če pa smo tam odveč....tko na hitro in na grobo opravi da me vse mine.....tko da če se poslabša grem nazaj ampak ne k tej, bomo pač menjali

Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.4.2009 16:34:22   
nanka
Umpa kako je Luka resen, je pa luškan fantek

Netki saj pri nas je enako, zato pa grem le redko k zdravnici.

Pri nas tako piha da ne gremo nič ven, pa še Natko tako zobki matrajo da je prav boga. Tista dvojka zgoraj je pa prišla ven tako goraj da sploh ni na čeljusti, ji moram ustnico umaknit da jo vidim, je pa smešna enk še ni dvojka pa zunaj.

< Sporočilo je popravil nanka -- 17.4.2009 16:35:59 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?