|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
17.4.2009 9:04:58   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

16.4. ob 15.28 smo dobili korenjaka TIAN-a ,3580g,51 cm.

lp,vsem skupaj  NANA

ČESTITKEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
17.4.2009 9:32:35   
Miška2006
Pravkar sem dobila eno veselo novičko od naše aprilčice Anchike:

Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, Sari in atiju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.4.2009 9:34:23   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, Sari in atiju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
17.4.2009 9:35:04   
Miška2006

16.4. ob 15.28 smo dobili korenjaka TIAN-a ,3580g,51 cm.

lp,vsem skupaj  NANA

ČESTITKEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE....

Smo včeraj imele pravi občutekuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.4.2009 9:53:03   
štorkljica

Čestitke za Sarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2380
17.4.2009 9:53:47   
Pat74
user posted image user posted image user posted image Čestitke anchika!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.4.2009 9:55:51   
štorkljica
Joj zdaj pa opazim, da je mela anchika PDP isti dan ko jaz (27.4)...joj bravo punca - upam, da grem kmalu za tabouser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
17.4.2009 10:02:22   
veronikab
Punce,

jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže.

No sicer pa če je user posted image  v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja.

Lp,

veronikab

Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.4.2009 10:04:02   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce,

jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže.

No sicer pa če je user posted image  v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja.

Lp,

veronikab

Navijam zate veronikabuser posted image user posted image user posted image , saj zdaj je že skoraj konec, par dni in boš tudi ti zibalauser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.4.2009 10:05:05   
štorkljica
Punce jaz pa grem zdaj z mojim nekaj delatuser posted image user posted image user posted image  pol pa greva malo naokrog pa na kosilčekuser posted image

ČAU

Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.4.2009 10:07:18   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Joj zdaj pa opazim, da je mela anchika PDP isti dan ko jaz (27.4)...joj bravo punca - upam, da grem kmalu za tabouser posted image

Jap, kmalu se bo treba prpravituser posted image . Aprila bo tudi kmalu konecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.4.2009 10:16:19   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Očitno imam monologe...user posted image kje ste vse?

Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna.user posted image user posted image user posted image
Bom mogla neki naredit glede tega.user posted image user posted image user posted image

Kje je pa Nenči? Je že pobegnala v Rim?user posted image

Že že pokoncu...kuj bojo pomočniki bom tudi jst....

Ne saj sem jih vidla, ampak cajta ni blo

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.4.2009 10:36:33   
zanchy
ojla punce!

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  za nove štručkeuser posted image user posted image user posted image
sem zelo vesela za vsako, ki že pestuje svojo bebico

jaz si tudi že zelo želim, da bi se to zgodilo, pa še kr nič ne kaže na to. bebi še veselo brca v trebuščku in nič ne kaže da bi se kmalu kaj umiril

Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.4.2009 10:41:30   
zanchy
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

Danes sem imela pregled v P- odprta 2-3 cm, CTG ok, in je G rekel da bomo še kr mal počakal, pa naj pridem v soboto nazaj, če ne bo prej....

user posted image user posted image user posted image  za pregled...verjetno bo šlo pa že pred soboto...stiskam pesti!       HVALA

Joj tole čakanje me že res spravlja ob živceuser posted image , pa bi še kr šlo, če nebi vsi klicali non-stop. Mi gre res že na živce to ponavljanje vsakem, da sem še kr doma in to vsak danuser posted image user posted image , pa še ko sem lepo povedala, da bodo vsi zvedli takoj ko bo. Ne vem če nč ne poslušajo al kaj?

Jaz sem vsem povedala, da naj pred 25.4 ne čakajo nič, ker glede na to, da sem prvič šla 10 dni čez rok, je možno celo, da bom majčica. No in zdaj so nehaliuser posted image

me že zdaj kr malo skrbi kako se bodo znašliuser posted image , se mi zdi da bodo pri tašči na kosilu in večerjiuser posted image user posted image  al bojo pa pice jedli vsak danuser posted image

Nč hudga, naj se znajdejo, bo pa pač tašča malo bolj "trpela"user posted image

user posted image user posted image user posted image maš čist pravuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.4.2009 10:47:14   
zanchy

zanchy.srečno na pregledu v sobotouser posted image user posted image user posted image ja res je nobenmu se ne da dopovedat da bojo že zvedli ko bo.Jaz sem rekla da pri drugem se bom pa malo zlagala kdaj mamo datum in bom dala 1m kasneje ,pol se pa naj pod nos obrišejouser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

res ne vem zakaj se tega nisem spomnilauser posted image user posted image , pa bi imela zdaj ljubi miruser posted image user posted image
danes so spet vsi navaliliuser posted image user posted image , pa sem si rekla da se ne oglasim niti na en telefon večuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.4.2009 10:47:30   
zanchy
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Matt: Končno ena, ki ima mogoče še zame kakšne aktualne podatke!!user posted image  No, povej kakšno je trenutno stanje v brežiški porodnišnici! A je ful gužva s porodi? Karkoli druzga novga? H kateremu ginekologu drugače hodiš?
Jst vem, ko sem v 1. nosečnosti hodila po roku vsak drug dan v Brežice na ctg, se mi je kar mešalo od tistga čakanja, vrivanja in neorganiziranega naročanja!user posted image  Za našga ginekologa sploh ne vem al ma ctg al ne.user posted image

lahko ti jaz povem- sem bila včeraj na CTG-ju v Brežicah, pa nas je že ob osmih zjutraj 6 čakalo na tisti en bogi ctg, tko da ja je kr gužva

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.4.2009 10:51:33   
zanchy
no danes sem se pa jaz mal razpisalauser posted image user posted image user posted image  verjetno so pomočniki krivi, da že eno uro sedim za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč lepo se mejt , pa vas pridem še kasneje mal prebratuser posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.4.2009 11:29:07   
veronikab
Punce,

bi mi lahko katera povedala kaj več o tem, kako ti pregledajo barvo plodne vode? Sama imam danes PDP, ginekologinja me je naročila na pregled nazaj šele v naslednji ponedeljek in je rekla, da bo šele takrat preverila, če sem že kaj odprta in eventuelno naredila CTG. O plodovnici pa ni povedala  ničesar.

Kakšne izkušnje imate ve s tem?

No mogoče bomo pa že pred ponedeljkom rodili.

Lp,

veronikab

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.4.2009 11:34:19   
Miška2006

Punce,

bi mi lahko katera povedala kaj več o tem, kako ti pregledajo barvo plodne vode? Sama imam danes PDP, ginekologinja me je naročila na pregled nazaj šele v naslednji ponedeljek in je rekla, da bo šele takrat preverila, če sem že kaj odprta in eventuelno naredila CTG. O plodovnici pa ni povedala  ničesar.

Lp,

veronikab

z neko napravico ob vaginalnem pregledu....nek pregledni pripomoček ti vstavijo za minutko ali dve v nožnico

Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.4.2009 11:37:53   
veronikab

Punce,

Lp,

veronikab

z neko napravico ob vaginalnem pregledu....nek pregledni pripomoček ti vstavijo za minutko ali dve v nožnico

in to je to? Zanimivo.

Hvala!

lp,
veronikab

Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.4.2009 11:39:16   
tinaaja
uuuuuuuuu kok novih mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image cestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.4.2009 11:39:27   
veronikab
Punce,

kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale?

Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih....

Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.4.2009 11:54:59   
Miška2006

Punce,

kaj pa je to?

Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.4.2009 11:57:10   
mišk

Punce,

kaj pa je to?

Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom!user posted image  Njami! Sej prav mislim?

Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.4.2009 11:58:26   
*Junona*

Punce,

Špageti z bolonese omako.user posted image

Kakšen pa je mehiški krompir?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?