|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
17.4.2009 9:47:58   
lidija***
jutro!

Naša frajla se je naučila pihati na frulo- blok flautouser posted image , sedaj pa kar skoz pihauser posted image , še ko ji dam zobno ščetko kar pihauser posted image user posted image

Pri nas zudi tako piha, da ne vem kaj naj. Se bojim vetra, ker je ravno prebolela vnetje.Ko se vleže kar nekaj pokašljuje.

Netki- super za morje. Dalmatinci so ful bolj prijazni kot pa v istri, tako, da se nič bat. Vsaj jaz imam take izkušnje.

Oblačila- ja kileuser posted image user posted image , se tudi tolažim, da bodo šle z službo dol. Se mi zdi, da po 30 gre bolj počasi. Tolažbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
17.4.2009 9:52:53   
glugluglu
oj,

neboglasnica user posted image za boljšo voljo, tisto hujšanje pa: ja se strinjam, suhice malo pretiravajouser posted image user posted image , pa zbujajo slabo vestuser posted image , ampak mogoče pa je to potem malo za spodbudo.

No pri nas je končno ponoči dež padal, je Mitja zvečer tistih par kvadratov travce, ki jo premoremo pognojil in nikakor ni hotelo padati. Potem je pa zalil in ker se je tako lepo potrudil z zalivanjem je čez par urc začel dež padati in padal skoraj celo nočuser posted image .

Sem pa jezna, ker naju nategujejo za polaganje tlakovcev pred hišo, matr, sej sva računala, če bi se sama lotila, ampak je klanec, pa tisti jaške je treba zrihtat, skopat, pesek dat, zravnat, splanirat (in to samo 50m2,) in sva se odločila, da dava drugim, zbrala 3 ponudbe, vmes še računala, če kaj prišparava, če tlakovce nabaviva pri Mercatorju, kjer dobiva še pike in vse, ampak ne (nama je že v Mercatorju ponudbo naredila, pa sva si premislila), nama je eden malo cenejšo varianto ponudil, ampak ga ni za dobit več tega tipa.user posted image
Dva ponudnika sta pa take cene nabila, da dol padešuser posted image . Očitno sploh noben nima interesa zaslužit. Za crknt. Pa kje se vidi ta recesija, če so tile gradbeniki še vedno zasedeni sto na uro? Za zunanjo ograjo čakam tudi že 1 teden, da pridejo izmerit, pa so rekli ta teden, valjda jih ni bilo. Potem čakam, da pride tisti, ki nam je notranjo ograjo delal, da naredi še v istem varnostna vrata za Tiana, da ne bo letel po stopnicah, pa za malo dlje časa bi to imeli, zato me zanima koliko to pride, ker imava luknjo več kot 1 meter za varnostno ograjo, to pa znese potem že okoli 80 EUR v vseh otroških trgovinah (tisto, kar povsod prodajajo je vse prekratko in treba kupiti ali podaljšek ali pa dražjo ograjo) in tudi še ni prišel. No s tem se jaz še ukvarjam zadnje čase.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
17.4.2009 9:56:29   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste? Jaz bi danes z veseljem še spala, da mal od včeraj notri prinesem ... je bil pa Aleksander priden, se je zbudil 8.10, lepo pojedel in še malo zadremal. Zdajle pa žvrgoli med igračami, ga je prav luštno poslušat user posted image

Evo, samo za vas
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
17.4.2009 9:56:36   
glugluglu
A v Ljubljani piha? Kriza, mi imamo pa ob 16.00 en rojstni dan v čolnarni v Tivoliju, od prijateljice 3 letnica praznuje, upam, da se do takrat izboljša vreme, pa gledam naše vreme in si mislim super, da se je popravilo, očitno ni ravno tako. Pa Tianu se tudi vleče, ponoči še vedno zakašlja, prav čudno no, šmrklja nima pa nič več.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
17.4.2009 10:02:04   
rovar_ka
Dobro jutrooooouser posted image

Kako nikakvo vreme imamouser posted image (to sem pisala ob 8ih, zdaj je že prav lep sonček, juhuhu). Me je to lepo vreme čist razvadlo, sem že bla čist v poletnem mood-uuser posted image Pa dobro, sej bo to prav kmalu ne?user posted image

Kak ste kaj ve, babike moje? Čvekate in čvekate vidim, jaz boga reva pa tak na knap s časom, da vas komaj dohajam z branjem kaj šele pisanjem.. Včasih tudi kaj spustimuser posted image

Gremo pa tudi mi na luštno za 1. maj in sicer v Poreč. Jaz, Tia in moja mamauser posted image Moški pa naj delajouser posted image Komaj čakam, čeprav me je malo strah, ker sem zbolela, kašljam kot norc, pa tud Tii slišim v nosku nekje zadaj šmrkeljuser posted image Sicer se še ni nič razvilo, samo včasih se ji sliši.. No, bomo vidli, upam na najboljše seveda.

čestitke slavljenčkom in bolanim za naprej & nazajuser posted image

in enih par slikic za update kako rastemo in uživamo zunaj

Teja in levinja na obisku
user posted image

3 frajlice na kavi: Tia, Teja in Lili (frutka)
user posted image

naši dve žabici
user posted image

uživamo na pikniku
user posted image

je katera lačna mogoče? user posted image
user posted image

en nasmešek just for you
user posted image

uživamo na sprehodu Pri treh ribnikih
user posted image

Malo se gugamo pri sestrični
user posted image

kupili smo novi avtosedež - Tia je več kot zadovoljnauser posted image
user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
17.4.2009 10:02:58   
glugluglu
No saj pri nas tudi piha, sem malo bolj pogledala skozi okno, zjutraj ko sem ta večja dva peljala v šolo še ni tako pihalo, še Tianu sem dala samo flis.

Neposredna povezava do sporočila: 2931
17.4.2009 10:05:33   
Majuska
Rovarka, ful luštne slikice! user posted image

Aja, jaz sem pa čisto pozabila povedat - končno so objavili mojo porodno zgodbo v reviji Super mami. Bi morala biti notri že februarja, pa so očitno imeli preveč zgodb ... keri kekci, ne znajo nič povedat! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
17.4.2009 10:06:11   
glugluglu
rovar_ka, pozdravljena, po dolgem času!user posted image Luštne slikice!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2933
17.4.2009 10:07:21   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Aja, jaz sem pa čisto pozabila povedat - končno so objavili mojo porodno zgodbo v reviji Super mami. Bi morala biti notri že februarja, pa so očitno imeli preveč zgodb ... keri kekci, ne znajo nič povedat! user posted image

user posted image to pa moramo nabaviti

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
17.4.2009 10:08:47   
glugluglu
Se vidi, da mi je Tian zaspal nazaj, ker tu visim, nič grem kakšno cunjo v pralni stroj dati, pa fajn bi bilo, če bi kaj zajtrkovala

Neposredna povezava do sporočila: 2935
17.4.2009 10:09:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

user posted image to pa moramo nabaviti

user posted image ful lep spominuser posted image mormo kupit in prebrat!

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2936
17.4.2009 10:13:14   
lidija***
Tinky- super za nabavo rastlin! Kako bo fajn, ko se bo zaraslo!
Jaz sem tudi prejšnji vikend pripravila pol vrta. Vem, da se ne splača, samo je tako fajn, ko imaš vsega polno-domače. Letos bom sadila bučke špagetarke in muškatno bučo. Pozna katera? Sem se zelenih že malo naveličala. Za ti dve vrsti pa sem brala že kar nekaj okusnih receptov.

Hujšanje- jaz pa mislim, da vsako mori, ki ima kakšno kilo preveč, četudi je bolj suhcena. Saj veste samozavest pa to... Druga, ki pa jih ima 20 kg preveč pa je lahko super zadovoljna s sabo in je nič ne moti.user posted image Tako, da ni za obsojat nobenega...

Neposredna povezava do sporočila: 2937
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 10:13:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.4.2009 10:19:54   
lidija***

3 frajlice na kavi: Tia, Teja in Lili (frutka)
user posted image

kakšne kraljične

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 10:27:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 10:43:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.4.2009 10:48:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Konec porodniške: jaz grem delat 11.06., deset dni pred koncem šolskega leta. Hu, to bo zanimivo. Dopusta ministrstvo ne odobri.

Probej se zmenit z ravnateljico in tajnico, oz. tistim, ki vam rihta dopust. Speči jima eno njaaaaamiiii čokoladno torto, pa se pojdi pogajat. user posted image

ja sej to pa meni ni bilo jasno, vidve sta obe približno na enakem glede končanja porodniške, potem pa taka razlika glede dopusta

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.4.2009 10:56:44   
metuljcek321
Good day, ladies!

Evo, z malo glih prileteli iz Lj - sva nesli strest kovančke iz šparovčka & jih je bilo ulala - za 90 evrčkov .. zdaj bo pa Anja dobila kaj lepega ... pismu, ej, dobr smo jih nabral, a ne? Si nisem misnla, da jih bo tolk ...

Več kasneje ... zdaj je na vrsti maaaaalcaaaaaa ...

PS: Džanika, lepo je brat, da si zadovljna s službo & da se Jan dobro počuti v domači oskrbi - keep up the good work!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.4.2009 10:57:58   
metuljcek321

... začnem delat z novim šolskim letom in sicer 24. augusta ...

Kvaaaaaaa? Jest bi tud na vašo šolo prišla --- mi začnemo krepko prej?!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 11:03:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.4.2009 11:07:12   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Ekole mi doma iz posvetovalnice...
stanje je takšno mala ima 9,4kg, 74 cm, dobile sva napotnico za alergologa, ortopeda in RA. ter v laboratorij morva it dat kri in vodo...matr laboratorij dela samo ob 7h do 9h..kako čem vstat tako zgodaj....

HD, a niste že bile v Ra, zakaj pa zdaj?, pa ortoped zaradi nogice? kaj pa alergolog? Daj malo razložiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2946
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 11:08:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.4.2009 11:08:33   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Konec porodniške: jaz grem delat 11.06., deset dni pred koncem šolskega leta. Hu, to bo zanimivo. Dopusta ministrstvo ne odobri.

Probej se zmenit z ravnateljico in tajnico, oz. tistim, ki vam rihta dopust. Speči jima eno njaaaaamiiii čokoladno torto, pa se pojdi pogajat. user posted image

Pri nas nič preko zakona. Grr.

nas je pa dež opral. Ko smo šli ven, je sijalo sončese, čez 100 m pa črni nevihtni oblaki in debele kaplje. Še predno smo pritekli pod streho, smo bili mokri. user posted image

Glugluglu: midva sva sama tlakovce polagala predlani. Pravzaprav par metrov je mož, pa sem jih jaz nosila, potem sem pa rajši jaz polagala, on pa nosil. Matr, je kar nekaj dela. Pa križ, kolena... Glede dopusta v šoli: pri Zimski malce čez prste gledajo, škoda da še pri nas ne.

user posted image : kdaj pa pri vas avgusta začnejo? Ti boš zaradi dopusta malce kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2948
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 11:09:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2949
17.4.2009 11:09:54   
neboglasnica
Aja, Glugluglu: ob 10.00 komaj zajtrk. Jaz imam takrat že malico.

Ančka in mož sta šla z vrtcem na izlet, nekam proti Uncu, neko jamo gledat. Upam, da jih ne pere.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?