glugluglu
|
oj, neboglasnica za boljšo voljo, tisto hujšanje pa: ja se strinjam, suhice malo pretiravajo , pa zbujajo slabo vest , ampak mogoče pa je to potem malo za spodbudo. No pri nas je končno ponoči dež padal, je Mitja zvečer tistih par kvadratov travce, ki jo premoremo pognojil in nikakor ni hotelo padati. Potem je pa zalil in ker se je tako lepo potrudil z zalivanjem je čez par urc začel dež padati in padal skoraj celo noč . Sem pa jezna, ker naju nategujejo za polaganje tlakovcev pred hišo, matr, sej sva računala, če bi se sama lotila, ampak je klanec, pa tisti jaške je treba zrihtat, skopat, pesek dat, zravnat, splanirat (in to samo 50m2,) in sva se odločila, da dava drugim, zbrala 3 ponudbe, vmes še računala, če kaj prišparava, če tlakovce nabaviva pri Mercatorju, kjer dobiva še pike in vse, ampak ne (nama je že v Mercatorju ponudbo naredila, pa sva si premislila), nama je eden malo cenejšo varianto ponudil, ampak ga ni za dobit več tega tipa. Dva ponudnika sta pa take cene nabila, da dol padeš . Očitno sploh noben nima interesa zaslužit. Za crknt. Pa kje se vidi ta recesija, če so tile gradbeniki še vedno zasedeni sto na uro? Za zunanjo ograjo čakam tudi že 1 teden, da pridejo izmerit, pa so rekli ta teden, valjda jih ni bilo. Potem čakam, da pride tisti, ki nam je notranjo ograjo delal, da naredi še v istem varnostna vrata za Tiana, da ne bo letel po stopnicah, pa za malo dlje časa bi to imeli, zato me zanima koliko to pride, ker imava luknjo več kot 1 meter za varnostno ograjo, to pa znese potem že okoli 80 EUR v vseh otroških trgovinah (tisto, kar povsod prodajajo je vse prekratko in treba kupiti ali podaljšek ali pa dražjo ograjo) in tudi še ni prišel. No s tem se jaz še ukvarjam zadnje čase.
|