Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:07:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Alja na obisku , upam da Estrella ne bo huda: pa še ena morska Nič nisem huda. Ful sta dobri mali, samo naša je tako zadržana Emilija je na zadnji prava pozerka za kako revijo. Mogoče bo pa fotomodel? Da ne bodo mislile, zakaj sem skoz zraven: sta sei takoj bile v lasah in očeh in sem mogla bit peacemaker O, krasne fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:08:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jutro spanje: tako tako vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... počutje: vedno bolje po ornk dozi kave
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:11:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jutro spanje: tako tako Saj bo vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... Joj, ko bi ti videla, kako sem tekla z vozičkom iz vrtca Brez dežnika in dežne prevleke, dež se je pa vsul brez opozorila Zdaj je že popolnoma jasno in sonce počutje: vedno bolje po ornk dozi kave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:11:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro punce! jutro Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega. Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila... eni res mislijo da so bod i batina če imajo diplomo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:12:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jutro spanje: tako tako Saj bo vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... Joj, ko bi ti videla, kako sem tekla z vozičkom iz vrtca Brez dežnika in dežne prevleke, dež se je pa vsul brez opozorila Zdaj je že popolnoma jasno in sonce počutje: vedno bolje po ornk dozi kave men bo tud tole vreme en dan živce " sparalo" ker nikoli ne vem kdaj nas bo kje dež ujel. mi smo pa ene par dni nazaj iz vasi gor v hrib tekli, ker je začelo deževati, pa se mi je ena soseda neki smejala: kam pa se vam tolk mudi. bo ona že videla ko bo drugič njo dež ujel, jz se bom pa z avtom mimo peljala, pa še potrobila ji bom babji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:13:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jutro spanje: tako tako vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... počutje: vedno bolje po ornk dozi kave hoj hoj Sončnica men tud manjka še ena ornk doza kave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:14:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Tokrat je bilo spanje bolj za en ah sej bo, dragica naša, jaz sem tudi že obupala nad normalnim spanjem Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan. upam da boste našli čim bolj ugodno rešitev in imeli lepi dopust No, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:15:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kako ste spali? Naša noč je bila tako tako Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir. Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek. Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo.... po slabi noči. Uživaj v dnevu bom kar Špelin@ podpisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:16:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no zdej pa gremo ven probat svojo srečo če nas bo dež kje ujel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:17:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro punce! Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega. Vsaka izguba je boleča Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila... Žal izobrazba ni sinonim za bonton, čustveno inteligenco in sposobnost obvladovanja svojega dela...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:29:12
|
|
|
|
kodrana
|
dan. evo me med živimi:D. mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem. drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat.. drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak.. jana moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam. tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:46:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro punce! Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega. Vsaka izguba je boleča Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila... Žal izobrazba ni sinonim za bonton, čustveno inteligenco in sposobnost obvladovanja svojega dela... tole si pa res zeeeeeelo dobro povedala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:59:07
|
|
|
|
suzy85
|
ma ok, zdle bom pa popizdla s to RR! hočem objavit post, pa mi napiše, kokr da nisem prijavljena! pogledam v zgornji desni kot - prijavljena!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:59:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jutro spanje: tako tako vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... počutje: vedno bolje po ornk dozi kave evo, samo zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:02:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. evo me med živimi:D. mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem. samo, da ste zdaj zdravi! drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat.. sj ni tako hudo delat. se hitro navadiš! drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. mi smo kupili maxi cosi tobi. sma pa gledla tud tega kiddyja, sam nama ni bil všeč, ker je nastavljanje naklona komplicirano - nekje zadaj za sedežem. tobi pa ima ročko za naklon pod nogami in ji lahko celo med vožnjo spremenim naklon. pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak.. jana moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam. tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:04:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro punce! Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega. Vsaka izguba je boleča Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila... Žal izobrazba ni sinonim za bonton, čustveno inteligenco in sposobnost obvladovanja svojega dela... podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:05:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Tokrat je bilo spanje bolj za en Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan. No, bomo videli. da hitro kaj najdeš!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:14:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju Lepo, da si šla in verjemi, da je stari ata čutil toploto tvoje roke. Tudi jaz sem sigurna, da je čutil tvojo bližino. Ti lahko povem, da ko je moja mami bila 45 dni v komi, sem tudi sedela zraven nje in jo držala za roke. Ko se je zbudila iz nje, sem jo vprašala, če vedela, da sem zraven, mi je rekla, da se ne spomni nikogar, samo da je imela tak prijeten občutek spokoja in topline, da bi lahko še kar spala in spala. Skratka punca, naredila si zelo veliko in dobro delo jutri gremo evi copate iskat, pa bom verjetno spet šla malo na obisk. so pa sestre in zdravniki RES prijazni na tem oddelku. kolikor imam izkušnje z drugimi oddelki, se lahko ostali skrijejo proti oddelku za intenzivno nego!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:28:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. evo me med živimi:D. mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem. drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat.. Če boš dobila službo, v kateri boš z veseljem delala in boš imela dober kolektiv, ti ne bo težko drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. Mi imamo Concord Ultimax še od male pike in je super. pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak.. jana moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam. tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:29:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju Lepo, da si šla in verjemi, da je stari ata čutil toploto tvoje roke. Tudi jaz sem sigurna, da je čutil tvojo bližino. Ti lahko povem, da ko je moja mami bila 45 dni v komi, sem tudi sedela zraven nje in jo držala za roke. Ko se je zbudila iz nje, sem jo vprašala, če vedela, da sem zraven, mi je rekla, da se ne spomni nikogar, samo da je imela tak prijeten občutek spokoja in topline, da bi lahko še kar spala in spala. Skratka punca, naredila si zelo veliko in dobro delo jutri gremo evi copate iskat, pa bom verjetno spet šla malo na obisk. so pa sestre in zdravniki RES prijazni na tem oddelku. kolikor imam izkušnje z drugimi oddelki, se lahko ostali skrijejo proti oddelku za intenzivno nego! S tem, da je ravno oddelek za intenzivno za zaposlene predvsem psihično (pa tudi fizično) največji zalogaj in kapo dol pred ljudmi, ki tam delajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:30:42
|
|
|
|
jana81
|
suzy85 jst sem Nejčku včeri kupila dvojne nove čeveljčke, take bolj odprte za zdej ko je toplo... so pa eni bili 42 € , eno pa samo 20 €, in sem kr obojne kupila, ene bež in ene modre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:53:39
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:55:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 jst sem Nejčku včeri kupila dvojne nove čeveljčke, take bolj odprte za zdej ko je toplo... so pa eni bili 42 € , eno pa samo 20 €, in sem kr obojne kupila, ene bež in ene modre. kje pa?
|
kresovanjeLelly28 RRAli peljete svojega otroka na kresovanje?da (
50%)
ne (
50%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!