|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
16.4.2009 22:44:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ KJE STE SPOZNALE SVOJE DRAGE MOŽE OZIROMA VD-JEuser posted image - VRŠILCE DOLŽNOSTI, TISTE K NISTE POROČENEuser posted image

a pol jst k sem poročena ne smem povedat, da na mIRCUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, ta  pa je dobra..pa da sta se tak lepo ujela....vav

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
16.4.2009 22:45:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

ajvy-pa ne morš rečt da si stara no....helena blagne je že ene 15 let stara 30user posted image user posted image user posted image .....
Kolk pa kaže tvoj EMŠO če smem vprašat?

mene čaka letos okrogla....30...ne rečem, da sem stara..ravno dovolj....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.4.2009 22:45:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čer...

Ne me zdej zadawt in spluvat...

Mi smo dans našga ptička že v športnem delu voza okol prevažal!!! Užival je 100/h...
V košari pa tuli k zmaj ker nč vn ne vid...

Tko, da bomo zdej mal kombunirali... user posted image

pa veš da ti jaz nekaj povem da naša mala se kr buni ko mora ležat v vozičku ona bi napol sedelauser posted image user posted image user posted image ampak ji še ne smem ugodituser posted image

jst pa dam našega v tist polsedeč položaj in tek veselo gleda florjana k teka okol.... če lahko v jajčki sedi pol mu tud to ne bo škodlo sej ga nimam tako 2 ureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.4.2009 22:46:11   
Ajvy

EJ KJE STE SPOZNALE SVOJE DRAGE MOŽE OZIROMA VD-JEuser posted image - VRŠILCE DOLŽNOSTI, TISTE K NISTE POROČENEuser posted image

Sva se poznala od rojstva naprej...

Drgač sva pa skupi 7 let od tega 2 poročena...

a dej nehi...to je pa the best.....vav....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.4.2009 22:46:50   
Ajvy
nč...črke mi plešejo..to pomeni ,da se utrujena.....lahko noč vsem.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.4.2009 22:47:26   
Ajvy
lepo je bilo spet mau aktivno klepetat....sem kar pogrešala to....

ajde bejbne in otroški...držte se....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.4.2009 22:47:31   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sva se poznala od rojstva naprej...

Drgač sva pa skupi 7 let od tega 2 poročena...

a dej nehi...to je pa the best.....vav....

Tastari so prjatli...
Tko da....

Vse življenje skupi!!! user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.4.2009 22:47:49   
kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

cita- ma sej bo boljš, enkrat do 18 letauser posted image , viš, ko si pozabla kok je blo prvič, aja prvič si mela zelo pridno pupo, pri nas je pa glih obratno,

pa lepa fotka, a to ma ritmično gimnastiko al sam raztezalne vajeuser posted image

mi smo o.k., zdravi, nasmejani, danes je celo pogruntala kako se sama vsede, sedaj pa to skoz ponavlja, še zdej ko spi tišči rit v luft

se mi je zdel mal čudno da bi februarčica že sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam mal za vašo cito vohunim, sej niste jezne , a neuser posted image  

pa še prehitro bodo tudi februarčki sedeliuser posted image

joj ne govor florjan se je pr 6,5 že vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je šlo expresno....

kar se pa cite tiče pa ne vem, če ti ona dovoli pol lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

dovoli, dovoli.... a ne cita, sej čene pa ona za mano pa sva si kvit!

a že tko zgodi se je vstal?, ma naša sploh ne kaže interesa, da bi stala na nogah, pa je niti ne silim, ko bo njen čas se bo že postavla, je blo pri tavečji enako, se je enga lepga dne pri 11m postavla na noge in shodla

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.4.2009 22:48:05   
Katjusa

a pol jst k sem poročena ne smem povedat, da na mIRCUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, ta  pa je dobra..pa da sta se tak lepo ujela....vav

ja res je blo noro pa še na hitro je šlo sma se spoznala na mIRCU pol sma se en teden klicala pol en teden skor vsak dan dobila no pol sma pa že hodla in po 4 mesecih se je k meni preselil... poročila sma se pa ko sme zanosla, ker sem še študiralauser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa točno na 1. obletnico me je zaročil vpričo moje botre, mame ata brata in takrat njegove žene.... tega ne bom nikol pozabla....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.4.2009 22:48:40   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

ajvy-pa ne morš rečt da si stara no....helena blagne je že ene 15 let stara 30user posted image user posted image user posted image .....
Kolk pa kaže tvoj EMŠO če smem vprašat?

mene čaka letos okrogla....30...ne rečem, da sem stara..ravno dovolj....

prihajamo za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo žur pol letos ti sam povej kje in kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.4.2009 22:49:41   

cita- ma sej bo boljš, enkrat do 18 letauser posted image , viš, ko si pozabla kok je blo prvič, aja prvič si mela zelo pridno pupo, pri nas je pa glih obratno,

pa lepa fotka, a to ma ritmično gimnastiko al sam raztezalne vajeuser posted image

mi smo o.k., zdravi, nasmejani, danes je celo pogruntala kako se sama vsede, sedaj pa to skoz ponavlja, še zdej ko spi tišči rit v luft

se mi je zdel mal čudno da bi februarčica že sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ne govor florjan se je pr 6,5 že vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je šlo expresno....

kar se pa cite tiče pa ne vem, če ti ona dovoli pol lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

a že tko zgodi se je vstal?, ma naša sploh ne kaže interesa, da bi stala na nogah, pa je niti ne silim, ko bo njen čas se bo že postavla, je blo pri tavečji enako, se je enga lepga dne pri 11m postavla na noge in shodla

seveda ena za drugo vohuniva kot da sva si v žlahtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.4.2009 22:50:18   

ja ja le pridi klepetat tudi mi smo te pogrešale....

Lepo in mirno nočko....

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.4.2009 22:50:42   
kaja02

a lahk še jst odgovorimuser posted image

midva sva se v porodnišnici skup drla., sva narazen malo več kot 12 ur, po reglicih je on starejši, pametnejši pa zarad tega ni nič boluser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.4.2009 22:51:23   
Katjusa

ja ko sem P povedala je rekla, da ne smeuser posted image user posted image user posted image kaj ga nej prvežem, dala sem ga spat in ko sem šla pogledat, če spi je stal v posteljciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.4.2009 22:51:55   
Balonchy
Jst grem tut spat...

Najt, najt...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.4.2009 22:52:40   
Katjusa

midva sva se v porodnišnici skup drla., sva narazen malo več kot 12 ur, po reglicih je on starejši, pametnejši pa zarad tega ni nič boluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.4.2009 22:53:03   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.4.2009 22:53:03   
Katjusa

Jst grem tut spat...

Najt, najt...

lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.4.2009 22:53:42   
Katjusa

ja jst tud to pogrešam

lepo ajajte in lepe sanje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.4.2009 22:55:56   

Jst grem tut spat...

Najt, najt...

Lahko noč...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.4.2009 23:00:50   
Katjusa

ja ko sem P povedala je rekla, da ne smeuser posted image user posted image user posted image kaj ga nej prvežem, dala sem ga spat in ko sem šla pogledat, če spi je stal v posteljciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zlagala sem se sem šla slike gledat bil je star 7 mesecev in 1 teden, ko me je na skrivaj presenetu.... upam, da mi je oproščeno.
evo še slikica
user posted image
čez 14 dni pa je hodil ob upori kjerkoli je blo možno.... celo tako, da se je sam stene držaluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.4.2009 23:03:45 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.4.2009 23:07:56   
Katjusa
no pa ste mi vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa lahko noč....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
16.4.2009 23:10:31   
boma2

dober večer... mamice... :)

no jaz sem full zmatrana pa sem rekla grem mal na rr pogledat...
Moja hčerka ima potrjeno norice, bojim se da jih ne dobim še jaz, ker jih baje nisem imela.. Če jih dobim  jaz jih dobi tudi naš user posted image .. Me full skrbi... Hčerka kr jokat začne pravi mami me tako srbi.. Jaz ji pa ne morem pomagat... Kopam jo  v mlačni vodi in ji dodam sodo bikarbono in eno mazilo v peni sem kupila, ki je prav za norice in je bil 19,99 eurov upam, da je dober...  Zdravnik pa ji je predpisal samo claritine..

A IMA KATERA OD VAS ŠE KAKŠNO IDEJO?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa počasi spat se beremo jutri... vsem želim dolgo spanje.. user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
16.4.2009 23:11:28   
kaja02
katjusa- iiiiiii smo luštni, jst Kajinih slikc ne morem gor dajatuser posted image , ker v kameni dobi ( že tko dolgo je odkar sem prvič rodilauser posted image ) še niso bli popularni digitalci oz. so bli ZELO dragi,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
16.4.2009 23:12:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer... mamice... :)

no jaz sem full zmatrana pa sem rekla grem mal na rr pogledat...
Moja hčerka ima potrjeno norice, bojim se da jih ne dobim še jaz, ker jih baje nisem imela.. Če jih dobim  jaz jih dobi tudi naš user posted image .. Me full skrbi... Hčerka kr jokat začne pravi mami me tako srbi.. Jaz ji pa ne morem pomagat... Kopam jo  v mlačni vodi in ji dodam sodo bikarbono in eno mazilo v peni sem kupila, ki je prav za norice in je bil 19,99 eurov upam, da je dober...  Zdravnik pa ji je predpisal samo claritine..

A IMA KATERA OD VAS ŠE KAKŠNO IDEJO?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa počasi spat se beremo jutri... vsem želim dolgo spanje.. user posted image

boščika.... upam, da tole hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?