Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma sej bo boljš, enkrat do 18 leta , viš, ko si pozabla kok je blo prvič, aja prvič si mela zelo pridno pupo, pri nas je pa glih obratno, pa lepa fotka, a to ma ritmično gimnastiko al sam raztezalne vaje mi smo o.k., zdravi, nasmejani, danes je celo pogruntala kako se sama vsede, sedaj pa to skoz ponavlja, še zdej ko spi tišči rit v luft se mi je zdel mal čudno da bi februarčica že sedela sam mal za vašo cito vohunim, sej niste jezne , a ne pa še prehitro bodo tudi februarčki sedeli joj ne govor florjan se je pr 6,5 že vstal , to je šlo expresno.... kar se pa cite tiče pa ne vem, če ti ona dovoli pol lahko dovoli, dovoli.... a ne cita, sej čene pa ona za mano pa sva si kvit! a že tko zgodi se je vstal?, ma naša sploh ne kaže interesa, da bi stala na nogah, pa je niti ne silim, ko bo njen čas se bo že postavla, je blo pri tavečji enako, se je enga lepga dne pri 11m postavla na noge in shodla ja ko sem P povedala je rekla, da ne sme kaj ga nej prvežem, dala sem ga spat in ko sem šla pogledat, če spi je stal v posteljci zlagala sem se sem šla slike gledat bil je star 7 mesecev in 1 teden, ko me je na skrivaj presenetu.... upam, da mi je oproščeno. evo še slikica čez 14 dni pa je hodil ob upori kjerkoli je blo možno.... celo tako, da se je sam stene držal
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.4.2009 23:03:45 >
|