Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:24:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz tudi mislim, da je to vsa tekočina. To bi bile pol skoraj dve flaški čaja, vode ali sokca za spiti. To ima naša za teden dni. Sva pa na vodi zadnje čase, včasih ji dam malo frutka, pa drugi dan še malo, ker ji ga hranim v hladilnik, drugače pa je voda zakon. Prekuhana seveda. Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano. Za aptamil in kašice jo še prekuham in pripravim za v termovko, za pit pa ne več. Mislim, da je ob vsem lizanju igrač, dek, pleničk, vozička in pač vsega kar mu pride pod roke že pošteno odporen. Voda pa tud menda ni čisto okužena, ker jo jaz tudi pijem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:25:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jao. natančno branje, leda, natančno branje ..tud jaz sem prešvicala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:26:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Fiši, vi boste pa mogli še enega met, da bo Jaki skrbel za njega! ...bo kar za tavelikega skrbel....mama je končala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:27:04
|
|
|
|
leda
|
Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano. jaz pa kar iz pipe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:27:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babnce.... a katera ve..... vabljena sem kot priča na sodišče......in sem zdaj ugoovila, da imam tisti dan z tud posvetovalnico..... A se lahko opravičim in kaj naj napišem, da me ne bodo ponovno klicali? ...pa še nekaj me zanima... kdaj se obravnava prestavi...če ene od prič ni al kak..... nas je ja cca 80 Če bi morala pričat proti družinskemu članu se lahko sklicuješ na ustavno pravico, da ne pričaš ampak moraš to pisno opravičit vnaprej ali osebno na licu mesta. Če ne gre za glavno obravnavo je itak vsaka priča vabljena ob svoji uri na sodišče in si lahko uro prestaviš ali pa datum.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:28:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano. Za aptamil in kašice jo še prekuham in pripravim za v termovko, za pit pa ne več. Mislim, da je ob vsem lizanju igrač, dek, pleničk, vozička in pač vsega kar mu pride pod roke že pošteno odporen. Voda pa tud menda ni čisto okužena, ker jo jaz tudi pijem. ...jaz tud več ne prekuhavam...samo skozi filter spustim...... No, včasih, če ni panike, da se ma čas vmiru shladit....drugače pa ne več......
< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.4.2009 22:29:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:30:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano. jaz pa kar iz pipe. jaz tud,ko sokec mešam...bom pa začela samo vodo uvajat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:30:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj Jaz ne bi bila tako prepričana.... ravno pri novembrkah 05 je ena mamica pisala, da ima njen že drugič 6. bolezen Meni sicer ni čisto jasno.... ampak P tako pravi Moj je dvakrat prebolel rdečke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:33:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj Jaz ne bi bila tako prepričana.... ravno pri novembrkah 05 je ena mamica pisala, da ima njen že drugič 6. bolezen Meni sicer ni čisto jasno.... ampak P tako pravi Moj je dvakrat prebolel rdečke. a to tud gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:34:46
|
|
|
|
gold fish
|
....moram še torbo za jutri pripravit.... ob 8 moram bit v mestu ...... kar pomeni ob 7.30 štart...da še ta veliki pride do šole
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:36:07
|
|
|
|
gold fish
|
...babike lahko noč...pa kaj lepega sanjajte.... ...aja...ene avgustovke so že spet ...... a se že katera tu javi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:37:21
|
|
|
|
gold fish
|
.... ....bedarije kvasim... ...že dolgo ga ni blo gor....mojga nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:39:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...najbolj butasto mi je to, ker sem lani povedala, da tipa ne poznam, da ne vem kdo mi je vlomil....zdaj bom pa proti njemu pričala ..... ...nekak mi je mimo to.....ker bom zdaj isto povedala....pa, da se več ne spomnim, kaj ke bilo takrat Saj moraš met zapisnik od lani nekje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:40:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...najbolj butasto mi je to, ker sem lani povedala, da tipa ne poznam, da ne vem kdo mi je vlomil....zdaj bom pa proti njemu pričala ..... ...nekak mi je mimo to.....ker bom zdaj isto povedala....pa, da se več ne spomnim, kaj ke bilo takrat Saj moraš met zapisnik od lani nekje... nisem ga dobila ...a bi ga mogla..... Imam samo vabilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:40:47
|
|
|
|
gold fish
|
..zdaj pa res.. nočka... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:42:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj user posted image je dvakrat prebolel rdečke. Ni bil cepljen?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:43:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. > Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na > svetu." > Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na > svetu." > Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu." > Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se > prijavili. > Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala > od veselja: > "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!" > Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: > "Uradno sem najmanjša na > svetu." > Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je > rekel: > "Kdo za vraga je Damjan Murko?!" Ampak res! Srečen sem ker sem moški...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:48:09
|
|
|
|
arabela*
|
grem pred tv..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:53:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...najbolj butasto mi je to, ker sem lani povedala, da tipa ne poznam, da ne vem kdo mi je vlomil....zdaj bom pa proti njemu pričala ..... ...nekak mi je mimo to.....ker bom zdaj isto povedala....pa, da se več ne spomnim, kaj ke bilo takrat Saj moraš met zapisnik od lani nekje... nisem ga dobila ...a bi ga mogla..... Imam samo vabilo Jaz sem ga dobila takoj po obravnavi se mi zdi al pa kmal pol po pošti. V glavnem imam ga!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:55:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj Jaz ne bi bila tako prepričana.... ravno pri novembrkah 05 je ena mamica pisala, da ima njen že drugič 6. bolezen Meni sicer ni čisto jasno.... ampak P tako pravi Moj je dvakrat prebolel rdečke. a to tud gre Zgleda. Je njegova mam napisala vsakemu od otrok v zdravstveno, kaj je kateri prebolel in ima tle zraven ene 3 klicaje. Se je menda tudi zdravniku zdelo malo čudno... No ja, to je pa čisto v stilu mojega najdražjega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:57:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj user posted image je dvakrat prebolel rdečke. Ni bil cepljen? Saj res, kako pa je s tem... Jaz sem bla tudi cepljena pa sem vseeno prebolela norice in mumps
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 22:58:29
|
|
|
|
meta21
|
Danes sem bla pa čisto v stilu gold fish, samo da sem jaz odgovarjala vsako stran posebej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 23:05:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj user posted image je dvakrat prebolel rdečke. Ni bil cepljen? Saj res, kako pa je s tem... Jaz sem bla tudi cepljena pa sem vseeno prebolela norice in mumps hehe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 23:12:23
|
|
|
|
meta21
|
Mi smo meli pa danes priprave na krst in se opravičujem tisti ali tistim, ki sem se jim čudila, ko so spraševali, če je treba imet 1 ali 2 botra. Jaz sem si pač predstavljala, da je boter en oz. ena, njen oz njegov partner pa je itak pol v paketu (podobno kot priženjen stric, teta). No in danes naju kaplan vpraša, a vi boste meli pa samo eno botro? In midva, ja kolk pa? Sicer je dodal, da mora bit eden ampak, da sta ponavadi 2, ni pa nujno. Drugače pa ful faca tale naš kaplan. Smo se mu narežali. In ko smo že šli, je zavpil za nama, Ejga, a vidva se mislta kej poročit? (beri z gorenjskim naglasom) . Sva rekla, da mislva že ... enkrat, hihi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 7:14:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mislim, da sta vidve že mimo tega ...se že vseda sama Ne, to se ne. Sedi, če jo jaz dam sedet. Ko se naveliča, se nekako zvrne preko boka na trebuh. Da bi pa se sama vsedla, to pa je še daleč.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?