|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
16.4.2009 20:29:53   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jst te berem, pa čeprav nisem vaša. user posted image  Gledam kako se pripravljate za potovanje v Rim. user posted image

Ampak zdaj pa grem na drug forum! Čaw
user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj ena ja ,mogoče pa prej rodiš in boš v apriluuser posted image

Upam da ne, bi blo fejst prezgodaj. PDP mam šele 23. maja...praznike naj vsaj počaka. user posted image  Saj vas je še dovolj, ko nestrpno pričakujete v kratkem. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
16.4.2009 20:33:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo....

Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih....user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuu  Miška ti si pa obtimist....to pomeni, da boš prevzela vse funkcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker danes je blo tako zatišje tule gor, da sem sam jst mnda pisalauser posted image ....

Ma zgleda da res....bom imela monologe, molo tragikomedije, pa debeluhe bom lepla gor, postavljala vprašanja in odgovarjala sama sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da manjka detelja.....

No babe....dajmo...vsaka 10 postov na dan, ker če ne vas bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdor ne izpolni norme bo dobival debeluheuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz že ne bom med tistimi pa četudi svoje poste citiram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim,da je nena šla v Rim user posted image

Vse kaže...saj ponavadi je kar aktivna.....danes pa user posted image

Ja saj to je malo čudno ,ker je bila res vsak dan tle aktivna danes pa nekaj štrajka ,pa saj je včeraj rekla čas da čuti da bo vsak d

Mogoče boš kaj kmalu dobila kakšen smsuser posted image

ja možno je res user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
16.4.2009 20:33:11   
sonček85

POZIV!!!!!!

Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate.

Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo.....

Javite se....pleaseuser posted image

to si pa super napisala,user posted image user posted image user posted image user posted image hvala pomočnica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image THX

Saj veš, da se zdaj lahko vsega spomnem, samo da bo čimveč postov....pa tudi koristno jih je podrocati malo, kajneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse je za nekaj koristno

Kako pa kaj tvoja mala žabica?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2203
16.4.2009 20:33:13   
sonček85

Jst te berem, pa čeprav nisem vaša. user posted image  Gledam kako se pripravljate za potovanje v Rim. user posted image

Ampak zdaj pa grem na drug forum! Čaw
user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj ena ja ,mogoče pa prej rodiš in boš v apriluuser posted image

Upam da ne, bi blo fejst prezgodaj. PDP mam šele 23. maja...praznike naj vsaj počaka. user posted image  Saj vas je še dovolj, ko nestrpno pričakujete v kratkem. user posted image  
aha ja to bi bilo pa res kmalu user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
16.4.2009 20:35:55   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

evo, jaz sem prvic uspavala 2 otroka naenkrat.. zacetniska sreca - je ratal... ker je treba bit pri ta veliki zraven, da zaspi, je to  vseeno mal vecji podvih, dita pa se je zizala zraven in omagala..

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Me prav zanima kako bo meni to uspevalo z dvema naekrat, ko je pa naša pravi projekt za uspavatuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
16.4.2009 20:36:04   
mlavla
čer..evo mene še vedno 2v1

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
16.4.2009 20:37:41   
štorkljica

Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljivauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2207
16.4.2009 20:38:01   
sonček85
no pa so se punce začele pojavljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
16.4.2009 20:38:09   
mlavla
sledi kratko poročilo iz današnjega pregleda..

CTG..brez posebnosti...odprta sem 3cm..Mv že čist zmehčan...plodovnice še dovolj...
skratka user posted image je še čist udobno...
si pa že prov želim, da se začne kaj dogajat..

pa naslednji pregled imam na PDP..22.4.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
16.4.2009 20:38:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljivauser posted image user posted image user posted image
ja samo to je res ,jaz tudi malo kdaj sedaj trofim kastero da je gor ,pol pa vsem naenkrat odgovarjam in so sami moji citati in posti user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
16.4.2009 20:39:00   
mlavla

no pa so se punce začele pojavljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi user posted image user posted image user posted image

ja..

sam če bi bilo po moje ne bi več...

kako si pa ti?

nimam vas časa nazaj brat..user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
16.4.2009 20:39:35   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Hvala enakouser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
16.4.2009 20:39:40   
mlavla

ja samo to je res ,jaz tudi malo kdaj sedaj trofim kastero da je gor ,pol pa vsem naenkrat odgovarjam in so sami moji citati in posti user posted image user posted image user posted image user posted image

men se tud to dogaja..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
16.4.2009 20:41:13   
sonček85

ja..

kako si pa ti?

tudi po moje če bi bilo nebi več bila 2v1

Jaz sem ok ,danes je mali full živahen,trebuh mi otrdeva in spodaj malo špika ,bomo videli ,samo k to pri meni pomeni samo lažno upanje.user posted image user posted image user posted image

Čakam pa da se mi že druga runda cot opere ,da če bo kaj da dragemu ne bo treba ,ga je danes kr mal panika k ni vajen devat prat ,pa je rekel da bomo že tiste 3 sni počakal da pridem domov če bo treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
16.4.2009 20:41:40   
sonček85

mnda bomo ja pred majem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2215
16.4.2009 20:41:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Ravno sem izpod tuša in daljše kopeli (o popadkih ne duha ne sluha), sveže obrita in namazana z vsemi žavbami za lepšo kožico in laske user posted image
oblačila - sem dobila en bodi 50, drugače imamo vse 56 in 62. No, v vrečah se skrivajo že oblačilca 68 in 74 ampak bo potrebno najprej koderčka rodit, ga mal nafilat s hrano in potem še le po večjih cifrat posegat user posted image Za P imam pripravljeno oblačila št.56in hlačke dopetačke št.62, ki jih bomo pač 3x zavihali in bo.
sonček - če bo jutri akcija sporočim takoj!
nmag - sem danes ravno nate in tvojih 5 sončkov mislila. Se tolažim s tem, da bo koderček po teži verjetno delala konkurenco detelji in njeni Maji, tebi pa prepuščamo častno mesto user posted image Drugače pa tudi jaz komaj čakam najino kavico in klepetek.

Cveta naš user posted image  je težek/a 3500-3600g...tako da vam bomo tudi konkorenco delaliuser posted image user posted image user posted image ...moj rok je šele 28.4.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
16.4.2009 20:41:52   
štorkljica

CTG..brez posebnosti...odprta sem 3cm..Mv že čist zmehčan...plodovnice še dovolj...

Bravo za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image
Boš vidla, da bo zdaj v kratkem, z dragim si privoščita 3 runde bolj močnega user posted image user posted image user posted image  pa boš jutri že ležala v porodni!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
16.4.2009 20:42:47   
brigita23

Punce imate kr prav..user posted image  bom vzela 56ko...

junonca-ja težko bo tole naše deteuser posted image user posted image user posted image , tak ko mamiuser posted image user posted image , ko je prava bajsika.

sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorilauser posted image user posted image user posted image ..No fajn zrihtajuser posted image

Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko.

Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
16.4.2009 20:43:28   
mlavla

ja..

kako si pa ti?

Jaz sem ok ,danes je mali full živahen,trebuh mi otrdeva in spodaj malo špika ,bomo videli ,samo k to pri meni pomeni samo lažno upanje.user posted image user posted image user posted image

Čakam pa da se mi že druga runda cot opere ,da če bo kaj da dragemu ne bo treba ,ga je danes kr mal panika k ni vajen devat prat ,pa je rekel da bomo že tiste 3 sni počakal da pridem domov če bo treba user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj tud ni vajen pranja..

sam ko sem šla prvič rodit se je kar znašel..res,da me je poklical..pa vprašal par stvari..a cujne so bile pa oprane..user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
16.4.2009 20:44:59   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

evo, jaz sem prvic uspavala 2 otroka naenkrat.. zacetniska sreca - je ratal... ker je treba bit pri ta veliki zraven, da zaspi, je to  vseeno mal vecji podvih, dita pa se je zizala zraven in omagala..

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Me prav zanima kako bo meni to uspevalo z dvema naekrat, ko je pa naša pravi projekt za uspavatuser posted image

nasa je isti patron. vsaka zadeva jo zbudi in ne vprasaj, kaksna je bila prva noc. Namrec, zanekrat smo se v dvosobnem stanovanju user posted image in spimo vsi v eni sobi... (odstevamo mesece....) In se je zbujala in tulila za vsako zadevo.. Jaz sem dojila dito in imela nocno lucko prizgano. brina tulila.. se je dita oglasala, brina tulila.. skratka, zjutraj sva se samo prestraseno gledala in sem razmisljala o nakupu turbo maximusa in selitvi v dnevno. No naslednja noc in vsaka naslednja je bila prespana - brinina namrec. Otrok je zacel lepse in boljse spat.. In ne moti je vsak sum + ce se zbudi, takoj zaspi nazaj... HB!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2220
16.4.2009 20:45:26   
mlavla

mnda bomo ja pred majem user posted image user posted image user posted image user posted image

to si tud jst želim..

no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
16.4.2009 20:46:13   
sonček85

ja..

kako si pa ti?

ja moj tud ni vajen pranja..

sam ko sem šla prvič rodit se je kar znašel..res,da me je poklical..pa vprašal par stvari..a cujne so bile pa oprane..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moj pa ne vem k res ni vajen ,no sdam če je nuja bi po m oje tudi kr šlo ,sej čene bi pa moja mami uredilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
16.4.2009 20:46:15   
mlavla

Bravo za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image
Boš vidla, da bo zdaj v kratkem, z dragim si privoščita 3 runde bolj močnega user posted image user posted image user posted image  pa boš jutri že ležala v porodni!

ja v prvo tud to ni delovalo..

bova pa vsekakor probala tud zdej..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.4.2009 20:46:59   
brigita23

Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo....

Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih....user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuu  Miška ti si pa obtimist....to pomeni, da boš prevzela vse funkcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker danes je blo tako zatišje tule gor, da sem sam jst mnda pisalauser posted image ....

Ja sam res ej ,nbene ni več tko gor ,zdaj nam je še nena pobegnila user posted image

Kje pa je naša Nenči???? A katera kaj ve?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
16.4.2009 20:47:01   
sonček85

Punce imate kr prav..user posted image  bom vzela 56ko...

junonca-ja težko bo tole naše deteuser posted image user posted image user posted image , tak ko mamiuser posted image user posted image , ko je prava bajsika.

sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorilauser posted image user posted image user posted image ..No fajn zrihtajuser posted image

Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko.

Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila????user posted image
po moje nisi ,ker jaz imam kr nekaj cotk 56 in verjemi niso tko male da jih nebi mogel otrk nosit,če bo imel toliko kg ko se rodi,Važna je velikost

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Nosečnost
xtinchy

Ali ste čutili, da ste noseči že pred izgubo menstruacije?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!