Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:29:53
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst te berem, pa čeprav nisem vaša. Gledam kako se pripravljate za potovanje v Rim. Ampak zdaj pa grem na drug forum! Čaw vsaj ena ja ,mogoče pa prej rodiš in boš v aprilu Upam da ne, bi blo fejst prezgodaj. PDP mam šele 23. maja...praznike naj vsaj počaka. Saj vas je še dovolj, ko nestrpno pričakujete v kratkem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:33:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo.... Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih.... uuuuuuu Miška ti si pa obtimist....to pomeni, da boš prevzela vse funkcije ...ker danes je blo tako zatišje tule gor, da sem sam jst mnda pisala .... Ma zgleda da res....bom imela monologe, molo tragikomedije, pa debeluhe bom lepla gor, postavljala vprašanja in odgovarjala sama sebi Se vidi, da manjka detelja..... No babe....dajmo...vsaka 10 postov na dan, ker če ne vas bom . Kdor ne izpolni norme bo dobival debeluhe jaz že ne bom med tistimi pa četudi svoje poste citiram Mislim,da je nena šla v Rim Vse kaže...saj ponavadi je kar aktivna.....danes pa Ja saj to je malo čudno ,ker je bila res vsak dan tle aktivna danes pa nekaj štrajka ,pa saj je včeraj rekla čas da čuti da bo vsak d Mogoče boš kaj kmalu dobila kakšen sms ja možno je res
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:33:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 POZIV!!!!!! Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate. Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo..... Javite se....please to si pa super napisala, hvala pomočnica THX Saj veš, da se zdaj lahko vsega spomnem, samo da bo čimveč postov....pa tudi koristno jih je podrocati malo, kajne vse je za nekaj koristno Kako pa kaj tvoja mala žabica?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:33:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst te berem, pa čeprav nisem vaša. Gledam kako se pripravljate za potovanje v Rim. Ampak zdaj pa grem na drug forum! Čaw vsaj ena ja ,mogoče pa prej rodiš in boš v aprilu Upam da ne, bi blo fejst prezgodaj. PDP mam šele 23. maja...praznike naj vsaj počaka. Saj vas je še dovolj, ko nestrpno pričakujete v kratkem. aha ja to bi bilo pa res kmalu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:35:55
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja evo, jaz sem prvic uspavala 2 otroka naenkrat.. zacetniska sreca - je ratal... ker je treba bit pri ta veliki zraven, da zaspi, je to vseeno mal vecji podvih, dita pa se je zizala zraven in omagala.. Čestitke Me prav zanima kako bo meni to uspevalo z dvema naekrat, ko je pa naša pravi projekt za uspavat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:36:04
|
|
|
|
mlavla
|
čer..evo mene še vedno 2v1
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:37:41
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnile Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljiva
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:38:01
|
|
|
|
sonček85
|
no pa so se punce začele pojavljat mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:38:09
|
|
|
|
mlavla
|
sledi kratko poročilo iz današnjega pregleda.. CTG..brez posebnosti...odprta sem 3cm..Mv že čist zmehčan...plodovnice še dovolj... skratka je še čist udobno... si pa že prov želim, da se začne kaj dogajat.. pa naslednji pregled imam na PDP..22.4.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:38:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnile Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljiva ja samo to je res ,jaz tudi malo kdaj sedaj trofim kastero da je gor ,pol pa vsem naenkrat odgovarjam in so sami moji citati in posti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:39:00
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no pa so se punce začele pojavljat mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi ja.. sam če bi bilo po moje ne bi več... kako si pa ti? nimam vas časa nazaj brat..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:39:35
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..evo mene še vedno 2v1 Hvala enako
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:39:40
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnile Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljiva ja samo to je res ,jaz tudi malo kdaj sedaj trofim kastero da je gor ,pol pa vsem naenkrat odgovarjam in so sami moji citati in posti men se tud to dogaja..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:41:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no pa so se punce začele pojavljat mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi ja.. sam če bi bilo po moje ne bi več... kako si pa ti? nimam vas časa nazaj brat.. tudi po moje če bi bilo nebi več bila 2v1 Jaz sem ok ,danes je mali full živahen,trebuh mi otrdeva in spodaj malo špika ,bomo videli ,samo k to pri meni pomeni samo lažno upanje. Čakam pa da se mi že druga runda cot opere ,da če bo kaj da dragemu ne bo treba ,ga je danes kr mal panika k ni vajen devat prat ,pa je rekel da bomo že tiste 3 sni počakal da pridem domov če bo treba
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:41:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..evo mene še vedno 2v1 Hvala enako mnda bomo ja pred majem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:41:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Ravno sem izpod tuša in daljše kopeli (o popadkih ne duha ne sluha), sveže obrita in namazana z vsemi žavbami za lepšo kožico in laske oblačila - sem dobila en bodi 50, drugače imamo vse 56 in 62. No, v vrečah se skrivajo že oblačilca 68 in 74 ampak bo potrebno najprej koderčka rodit, ga mal nafilat s hrano in potem še le po večjih cifrat posegat Za P imam pripravljeno oblačila št.56in hlačke dopetačke št.62, ki jih bomo pač 3x zavihali in bo. sonček - če bo jutri akcija sporočim takoj! nmag - sem danes ravno nate in tvojih 5 sončkov mislila. Se tolažim s tem, da bo koderček po teži verjetno delala konkurenco detelji in njeni Maji, tebi pa prepuščamo častno mesto Drugače pa tudi jaz komaj čakam najino kavico in klepetek. Cveta naš je težek/a 3500-3600g...tako da vam bomo tudi konkorenco delali ...moj rok je šele 28.4.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:41:52
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla sledi kratko poročilo iz današnjega pregleda.. CTG..brez posebnosti...odprta sem 3cm..Mv že čist zmehčan...plodovnice še dovolj... skratka je še čist udobno... si pa že prov želim, da se začne kaj dogajat.. pa naslednji pregled imam na PDP..22.4. Bravo za uspešen pregled Boš vidla, da bo zdaj v kratkem, z dragim si privoščita 3 runde bolj močnega pa boš jutri že ležala v porodni!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:42:47
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Punce imate kr prav.. bom vzela 56ko... junonca-ja težko bo tole naše dete , tak ko mami , ko je prava bajsika. sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorila ..No fajn zrihtaj Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko. Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila????
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:43:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no pa so se punce začele pojavljat mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi ja.. sam če bi bilo po moje ne bi več... kako si pa ti? nimam vas časa nazaj brat.. tudi po moje če bi bilo nebi več bila 2v1 Jaz sem ok ,danes je mali full živahen,trebuh mi otrdeva in spodaj malo špika ,bomo videli ,samo k to pri meni pomeni samo lažno upanje. Čakam pa da se mi že druga runda cot opere ,da če bo kaj da dragemu ne bo treba ,ga je danes kr mal panika k ni vajen devat prat ,pa je rekel da bomo že tiste 3 sni počakal da pridem domov če bo treba ja moj tud ni vajen pranja.. sam ko sem šla prvič rodit se je kar znašel..res,da me je poklical..pa vprašal par stvari..a cujne so bile pa oprane..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:44:59
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja evo, jaz sem prvic uspavala 2 otroka naenkrat.. zacetniska sreca - je ratal... ker je treba bit pri ta veliki zraven, da zaspi, je to vseeno mal vecji podvih, dita pa se je zizala zraven in omagala.. Čestitke Me prav zanima kako bo meni to uspevalo z dvema naekrat, ko je pa naša pravi projekt za uspavat nasa je isti patron. vsaka zadeva jo zbudi in ne vprasaj, kaksna je bila prva noc. Namrec, zanekrat smo se v dvosobnem stanovanju in spimo vsi v eni sobi... (odstevamo mesece....) In se je zbujala in tulila za vsako zadevo.. Jaz sem dojila dito in imela nocno lucko prizgano. brina tulila.. se je dita oglasala, brina tulila.. skratka, zjutraj sva se samo prestraseno gledala in sem razmisljala o nakupu turbo maximusa in selitvi v dnevno. No naslednja noc in vsaka naslednja je bila prespana - brinina namrec. Otrok je zacel lepse in boljse spat.. In ne moti je vsak sum + ce se zbudi, takoj zaspi nazaj... HB!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:45:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..evo mene še vedno 2v1 Hvala enako mnda bomo ja pred majem to si tud jst želim.. no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:46:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no pa so se punce začele pojavljat mlavla ,še kr vstrajaš 2v1 ,jaz tudi ja.. sam če bi bilo po moje ne bi več... kako si pa ti? nimam vas časa nazaj brat.. tudi po moje če bi bilo nebi več bila 2v1 Jaz sem ok ,danes je mali full živahen,trebuh mi otrdeva in spodaj malo špika ,bomo videli ,samo k to pri meni pomeni samo lažno upanje. Čakam pa da se mi že druga runda cot opere ,da če bo kaj da dragemu ne bo treba ,ga je danes kr mal panika k ni vajen devat prat ,pa je rekel da bomo že tiste 3 sni počakal da pridem domov če bo treba ja moj tud ni vajen pranja.. sam ko sem šla prvič rodit se je kar znašel..res,da me je poklical..pa vprašal par stvari..a cujne so bile pa oprane.. moj pa ne vem k res ni vajen ,no sdam če je nuja bi po m oje tudi kr šlo ,sej čene bi pa moja mami uredila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:46:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla sledi kratko poročilo iz današnjega pregleda.. CTG..brez posebnosti...odprta sem 3cm..Mv že čist zmehčan...plodovnice še dovolj... skratka je še čist udobno... si pa že prov želim, da se začne kaj dogajat.. pa naslednji pregled imam na PDP..22.4. Bravo za uspešen pregled Boš vidla, da bo zdaj v kratkem, z dragim si privoščita 3 runde bolj močnega pa boš jutri že ležala v porodni! ja v prvo tud to ni delovalo.. bova pa vsekakor probala tud zdej..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:46:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo.... Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih.... uuuuuuu Miška ti si pa obtimist....to pomeni, da boš prevzela vse funkcije ...ker danes je blo tako zatišje tule gor, da sem sam jst mnda pisala .... Ja sam res ej ,nbene ni več tko gor ,zdaj nam je še nena pobegnila Kje pa je naša Nenči???? A katera kaj ve?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:47:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Punce imate kr prav.. bom vzela 56ko... junonca-ja težko bo tole naše dete , tak ko mami , ko je prava bajsika. sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorila ..No fajn zrihtaj Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko. Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila???? po moje nisi ,ker jaz imam kr nekaj cotk 56 in verjemi niso tko male da jih nebi mogel otrk nosit,če bo imel toliko kg ko se rodi,Važna je velikost
|
Ime za punčko?JAPEKatero ime vam je všeč za punčko?Tanita (
22%)
Karin (
72%)
Terezija (
6%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!