Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:44:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Ma, jst nisem vedla, da se to izsiljevanje in trma pojavi že tako kmalu po prvem letu. Vedno sem mislila, da tam okol 3, 4. leta. Se bom morala malo bolj držat pravila, da nikoli ne it z zaspanim otrokom v trgovino. Sej drugač ni blo glih neki ful ljudi v trgovini, a zapomnila sem si ravno eno žensko z našega konca, ki je bla ene dva meseca nazaj v Lidlu, kjer je imela Dona prvi podobni izpad. Ta danes je bil drugi. Sej so kakšni manjši, a ta dva sta bla neverjetna. Ne bi rada, da bi kdo mislu, da je zmeraj takšna... ehhhhh mišk kaj se češ sekirat, ti itak veš kako je...otroci so pa tudi muhasti ....men so prav posrečeni taki mali trmogavci, se jim včasih ko kakšnega vidim pošteno nasmejim ..tako da ne sekiraj se
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:45:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težo hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svet ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56??? jst bi 56
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 16.4.2009 15:48:47 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:46:38
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene. Kako smo? Js sem zdle potešila svoje lušte... s sladoledom. Čestitke vsem za preglede. junonca...ja kje pa si ti??? tebe je pa zadnje čase bolj malo zaslediti na rr...kaj tolk, al zvočke pucate al kaj počnete ....Kako si kaj, je že kaj popadkov?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:50:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težo hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svet ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56??? jst bi 56 ja maš prav...jst sem zdej pripravila 50ko, pa jo bom menjala s 56 Detelja je imela tudi težko pupo a ne Kako je kaj rodila? Ziher nas pogreša, ona bo tak kot ti miška...ko bo prišla iz P nas bo prišla zabavat na rr, kakor bo utegnila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:51:41
|
|
|
|
brigita23
|
No pa sem spet sama.....pikola punce pa kje ste vse???? Prej so se tako polnile strani, zdej pa se mi zdi da ste vse nekam pobegnile Še pomočniki vas ne pritegnejo več
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:51:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene. Kako smo? Js sem zdle potešila svoje lušte... s sladoledom. Čestitke vsem za preglede. junonca...ja kje pa si ti??? tebe je pa zadnje čase bolj malo zaslediti na rr...kaj tolk, al zvočke pucate al kaj počnete ....Kako si kaj, je že kaj popadkov? Tukaj sem. Že grabi, ampak lažno, nič še ne zares. Imaš lepega bušija in v njem velikega korenjaka/-injo. Se vidi, da ma mami rada sladko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:52:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težo hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svet ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56??? jst bi 56 ja maš prav...jst sem zdej pripravila 50ko, pa jo bom menjala s 56 Detelja je imela tudi težko pupo a ne Kako je kaj rodila? Ziher nas pogreša, ona bo tak kot ti miška...ko bo prišla iz P nas bo prišla zabavat na rr, kakor bo utegnila Ja, meni se tudi zdi. Si pa pridna Brigitka, super si prevzela Deteljino vlogo. Hvala za zajtrk in za priboljške.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:53:50
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej grem pa mal ajat, sem utrujena že odkar sem vstala. Potem pa na akupunkturo. Pa še mal v BC. Papa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:54:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Včasih se kar krivo počutim, ker ob vseh teh ubadanjih z Dono, enostavno pozabim na bitje v mojem trebuhu. Potem me pa začne tako brcati in delati "salte", da me opozori nase. nikar ne imej slabe vesti ,saj prav sedaj se posvečaš še samo enemu otroku potem pa se boš dvema,bo pa drugi imel močan karakter če te že sedaj opominja nase Ja izpadi so pa po moje dnevna navada,pridejo in minejo.Ne sekiraj se kaj drugi pravijo ,važno je da imaš ti otroka vzgojenega tko kot je treba ,izpad tu pa tam pa ne škodi nobenemu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:54:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk hej mi smo doma.mali pridno carta mami pa na rač. .vidim, da je kar nekaj aprilk rodilo-čestitke že se mali oglaša-šibam. porodna zgodbica sledi ko pride mož nazaj! lp ok čkamo ,da nam poveš.lepo se imej
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:54:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težo hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svet ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56??? jaz bom mela kr 56
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:54:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo sem se zapacala s sladoledom moj mi že govori bravo mamika , grem spucat pujsika hvala ...sej sem res se ti kr pridružim,vprašaj Junono k sem e s pico popackala k sva šle v Tuša bravo za rvoj računalnik nazaj ,sedaj boš pa spet več z nami dokler v Rim ne pobegneš Ja to pa res...sem tak navajena na to tipkovnico na unem pa sem čist paf ...zdej bojo pa spet pomočniki laufal...mi bomo pa ...koker se bo dal super ,no jaz moram tudi svojega malo pripravit v akcijo ,sva rekla vsak teden pa zdaj spet nisva že 14 dni Mi smo pa malo prej ...je blo super, pa presmejala sva se tudi ...sem mu zdej kr dala ultimat da bova 2x nadan , tako da zvečer še pride v poštev romantika v bani moj pa dela do 22 tko da takrat se pa menio več ne da,bomo videli če bo kaj čez vikend
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 15:55:50
|
|
|
|
sonček85
|
tko sem se odločla da kr danes naredim generalko in imam potem mir,kaj pa če me kaj prime pa bo potem drug teden kr dragi pospravil. lepo se imejte
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 16:16:18
|
|
|
|
brigita23
|
Punce imate kr prav.. bom vzela 56ko... junonca-ja težko bo tole naše dete , tak ko mami , ko je prava bajsika. sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorila ..No fajn zrihtaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 16:17:19
|
|
|
|
brigita23
|
Nič punce grem jst še mal mojga pocartat ko je tak šikan ko pančka ...se pol tipkamo.pridne bodite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 16:18:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Punce imate kr prav.. bom vzela 56ko... junonca-ja težko bo tole naše dete , tak ko mami , ko je prava bajsika. sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorila ..No fajn zrihtaj Prej si bla suhica, ampak zdej pa nisi bajsika, ampak si taka lepa okroglolična in ti prav paše. Me ful zanima, kaka si bla prej ko si bla suhica.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:17:34
|
|
|
|
Cveta28
|
Ojla....še vedno 2v1 in še vedno doma. poročilo iz pregleda: sestra in G sta samo delo pogledala kaj delam tam in sedaj že ona dva bolj pričakujeta koderčka kot jaz G me ni hotel nič ekstra matrati in mi je poslušal samo srčka potem pa mi rekel naj se jutri oglasim v P, da bodo oni prevzeli zadevo v svoje roke. Pa vprašala sem kako veliko dete lahko pričakujem in mi je G rekel, da glede na bušija bomo imeli konkretnega koderčka. Drugi šok je sledil pol ure za tem, ko sva šla s kodrom in njegovim sodelavcem (ki tudi pričakuje) na kosilo in mi njegov sodelavec pove, da so njegovo že drugi dan zapored poslali domov, ker imajo v LJ P tako gužvo. Zjutraj naj bi že ob 8h čakalo na sprožitev poroda okoli 30 nosečk, včeraj pa je ena rodila kar v sprejmni. Moj koedr si bo jutri lepo vzel dopust in me pospremil v P kljub obisku tujih predavateljev na faksu. Zato bo pa danes delal do večera ostalim za dobro opravljene preglede. Tiste, ki še čakate na svoj PDP pa si nikar ne želite, dabi morale čakati še kakšen dan več. Jaz sem se psihično pripravljala, da bomo rodili prej potem pa pogledam na koledar in aprila bo kmalu konec jaz pa še vedno v enem kosu. Temu jaz rečem, da je čas relativna stvar.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:18:30
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težo hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svet ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56??? jst bi 56 ja maš prav...jst sem zdej pripravila 50ko, pa jo bom menjala s 56 Detelja je imela tudi težko pupo a ne Kako je kaj rodila? Ziher nas pogreša, ona bo tak kot ti miška...ko bo prišla iz P nas bo prišla zabavat na rr, kakor bo utegnila Kar težko ima Detelja, ja... . Upam, da ni imela težkega poroda. Komaj čakam njeno porodno zgodbico
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:20:13
|
|
|
|
klavdyk
|
no tk na hitrco s petka na soboto ob 3 zjutraj so me zbudili popadki. vse skup je trajalo približno pol ure na tk 10 min. pol se je pa začelo na 5 min in se že vedela da gre zares. možu sn rekla, ka pa če bi šla, pa je rekel-a kr zdaj . ja seveda kr zdaj. no pol je pa rekel, grem še na wc pol bomo pa videli. in ko je prišel nazaj tk ob enih 4.30 je videl, da očitno gre zares-ker me je kr zvijalo-in je rekel, ja tej pa vstani pa gremo. umetnost je pa bla, kako se bom oblekla. sem šla na wc, pa je mož že priletel za mano s trenerko, pa mi jo je potisnil v roko-on je bil že oblečen-rekordno hitro . mene pa je kr šravfalo tk da sm se komaj oblekla. majico mi je že tudi nasproti prinesel in me kr naprej priganjal-ja gremo ja gremo. no vzela sva še nahrbtnik-pol pa umetnost-stopnice. sm na vsaki stala in počivala tk da si je verjetno mislil, da bom kr doma rodila . no potem pa hop v avto in v P. tam pa so bili popadki že kar močni, samo kratki, pa na 5 min ali več. v P me je sprejela ena zaspana babica tk da sn si prav odahnila, ker sem vedela da ni gužve. sledilo je tuširanje in priklop na ctg, kjer ni kazalo popadkov. dala mi je svečko-za blato- in me pogledala- sm bla odprta dobrih 4 cm-ob 05.30. ko sem po svečki šla na wc sem se še enkrat stuširala in mal čez 6 šla nazaj v porodno, kjer me je čakala ena super babica, s katero sva že v torek govorili na pregledu ko sem imela ctg. ob 06.30 je poklicala G-sm bla spet srečna, ker je bila dežurna moja g -ta mi je 15 do 7 predrla mehur in mi rekla, da sm odprta že 8 cm . no verjetno bi kr rodila, če bi glavica bila dovolj nizko pa ni bila, in so mi zato dali umetne popadke in ob 07.37 se je rodil gašper. bilo je zelo hitro in na koncu sicer malo boleče, vmesni popadki pa so bili zelo blagi je bil pa hec, da mi je moj rekel, da če še ne bi šla zjutraj ob 5 in bi počakala, da on gre k blagoslovu ognja ob 7 pol pa me pelje . ko sem ga jaz 15 do 8 klicala je glih prišel z blagoslova . še sreča da ga nisem poslušala . drugače je mali priden, lepo je in lepo spi. vsaj zaenkrat v bolnici je, danes pa bomo videli kako bo doma. upam da lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:24:36
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Včeraj so tvoji igral pa sem bla 100% da boš popadke dobla, pa ni blo nič haska al kaj??? Smo zmagali ampake je padel en sam ušiv gol potem pa ni bilo nič od . Zjutraj pa mi tašča še pove, da je sanjala, da smo bili avgusta na morju jaz pa še vedno s trebuhom Sedaj pa že mene skbi, da ne bom do avgusta s trebuhom okoli hodila Danes sem dobila pa daleč največ klice in SMS-jev 'Ali je že kaj novega?' in do zvečer se sploh ne bom več oglašala na telefon. Sedaj so navalil vsi kolegi in ž-ljudje, ki navadno kličejo samo, če kaj potrebujejo od mene Tako kot je rekla Sonček, pri naslednjem se jim zlažem glede PDP za vsaj 1 mesec.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:28:47
|
|
|
|
Miška2006
|
Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo.... Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:34:48
|
|
|
|
Cveta28
|
Glede naše angelito in NineMM sem dobila od ljubljančank tole: IZVIRNO SPOROČILO: katrinka cveta28 - anglito se je javila kakšnih 10 dni nazaj - se v enem kosu, več ne vem BE pa mi je poslala še tole: ŽIVJO... TUDI PRI NAS NIČ NOVEGA O NINIMM IN ANGELITO... SKOZ SPREMLJAM PRI VAS APRILČICAH IN V RODILI SMO, PA NE DUHA NE SLUHA O NJIJU... UPAM DA ŽE VESELO CARTATA IN DA SE KMALU OGLASITA..
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 16.4.2009 17:35:14 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:42:10
|
|
|
|
copka
|
da se se tukaj malo oglasim. cestitke vsem, ki ze pestujete svoje otrocke vsem, ki zamujate zelim, da vam cimprej mine in da ze danes vidite svoje malcke, ostalim pa da izkoristite cas ko ste se v enem kosu Jaz sem bila v torek na CTG-ju in ravna crta. Mat. vrat za malenkost skrajsan zato nic ne kaze, da bom kaj prej rodila. Pa bi ze kar sla, ker sem ze sita vsega Sem se pa danes dobila z babico za katero upam, da bo z mano pri porodu. In preden sem sla na zmenek, se mi je nekaj prozornega dvakrat vlilo v razmaku 5 sekund. Kaj vem kaj bi to lahko bilo. Ko sem se obrisala je bila vmes nekaj sluz kot jajcni beljak. Sem povedala babici in je rekla, da lahko da se kaj pripravlja in da naj opazujem ce bo se kaj, sploh ce tega ne bom mogla zadrzat. Kr neki- zdej se mi pa zdi, da sem skoz mokra Sicer imam pa na trenutke tako bolecinico kot pred M. V glavnem sem na stand-byu Naslednji CTG pri moji G imam 21.4., pri babici se bom zglasila za ponoven CTG enkrat konec naslednjega tedna, da vidi pri cem sem. punce uzivajte!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:49:26
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Sem se pa danes dobila z babico za katero upam, da bo z mano pri porodu. In preden sem sla na zmenek, se mi je nekaj prozornega dvakrat vlilo v razmaku 5 sekund. Kaj vem kaj bi to lahko bilo. Ko sem se obrisala je bila vmes nekaj sluz kot jajcni beljak. Sem povedala babici in je rekla, da lahko da se kaj pripravlja in da naj opazujem ce bo se kaj, sploh ce tega ne bom mogla zadrzat. Kr neki- zdej se mi pa zdi, da sem skoz mokra Sicer imam pa na trenutke tako bolecinico kot pred M. V glavnem sem na stand-byu Naslednji CTG pri moji G imam 21.4., pri babici se bom zglasila za ponoven CTG enkrat konec naslednjega tedna, da vidi pri cem sem. Copka, da ne boš slučajno ti naslednja šla v Rim Grem stavit, da se je začelo dogajati
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 17:52:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
še lep pozdravček od mene... evo čas za lenarjenje... kosilo smo pojedl... zdej pa se malo relaksiram ob muziki in pc-ju... pridno brca, tko da mi ne dela skrbi... HB držim pestke da čim prej preidete na novi del aprilčic, torej že 6 del... bom probala kaj pripomort k temu... Detelja vse čestitke tudi tukaj.... čakamo na tvojo porodno zgodbo... upam da je bilo vse ok vsem čestitke za uspešne preglede oblačila jz sploh ne vem če mam kaj v številki 50... mislim da imam samo od 56 naprej... no, da me ne bo na koncu naša presenetila in bo ena majhna pikolina
|
|
|
Nos.пеперутка16Kako majhnim otrokom čistite nos?Z robčki in fiziološko raztopino. (
0%)
S pumpico. (
0%)
Z baby vac. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!