|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
16.4.2009 15:44:27   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ma, jst nisem vedla, da se to izsiljevanje in trma pojavi že tako kmalu po prvem letu.user posted image  Vedno sem mislila, da tam okol 3, 4. leta. Se bom morala malo bolj držat pravila, da nikoli ne it z zaspanim otrokom v trgovino.
Sej drugač ni blo glih neki ful ljudi v trgovini, a zapomnila sem si ravno eno žensko z našega konca, ki je bla ene dva meseca nazaj v Lidlu, kjer je imela Dona prvi podobni izpad. Ta danes je bil drugi. Sej so kakšni manjši, a ta dva sta bla neverjetna. Ne bi rada, da bi kdo mislu, da je zmeraj takšna...

ehhhhh mišk kaj se češ sekirat, ti itak veš kako je...otroci so pa tudi muhastiuser posted image user posted image ....men so prav posrečeni taki mali trmogavci, se jim včasih ko kakšnega vidim pošteno nasmejimuser posted image ..tako da ne sekiraj seuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.4.2009 15:45:34   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

alo punce

evo mene nazaj s pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr praviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled CTG pa imam 23.4.
G mi je predlagala veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še rekla je da bo morda kaj prejuser posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težouser posted image user posted image user posted image

hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svetuser posted image ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56???user posted image

jst bi 56

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 16.4.2009 15:48:47 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.4.2009 15:46:38   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene.user posted image

Kako smo? Js sem zdle potešila svoje lušte... s sladoledom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junonca...ja kje pa si ti???

tebe je pa zadnje čase bolj malo zaslediti na rr...kaj user posted image user posted image user posted image  tolk, al zvočke pucate al kaj počneteuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Kako si kaj, je že kaj popadkov?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.4.2009 15:50:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

alo punce

evo mene nazaj s pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr praviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

G mi je predlagala veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še rekla je da bo morda kaj prejuser posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težouser posted image user posted image user posted image

hvala...je rekla G da zna imeti okoli 3800g ko pride na svetuser posted image ...Zdej pa ne vem kiro cifro cotk naj pripravim za iz P?????? PUNCE POMAGAJTE Bo vredu 50-ka ali je bolje da vzamem 56???user posted image

jst bi 56

ja maš prav...jst sem zdej pripravila 50ko, pa jo bom menjala s 56user posted image
Detelja je imela tudi težko pupo a neuser posted image  Kako je kaj rodila? Ziher nas pogreša, ona bo tak kot ti miška...ko bo prišla iz P nas bo prišla zabavat na rr, kakor bo utegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.4.2009 15:51:41   
brigita23
No pa sem spet sama.....pikola punce pa kje ste vse???? Prej so se tako polnile strani, zdej pa se mi zdi da ste vse nekam pobegnileuser posted image  Še pomočniki vas ne pritegnejo večuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.4.2009 15:51:46   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene.user posted image

Kako smo? Js sem zdle potešila svoje lušte... s sladoledom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junonca...ja kje pa si ti???

tebe je pa zadnje čase bolj malo zaslediti na rr...kaj user posted image user posted image user posted image  tolk, al zvočke pucate al kaj počneteuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Kako si kaj, je že kaj popadkov?

Tukaj sem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že grabi, ampak lažno, nič še ne zares.user posted image
Imaš lepega bušija in v njem velikega korenjaka/-injo.user posted image user posted image user posted image user posted image Se vidi, da ma mami rada sladko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.4.2009 15:52:57   
*Junona*

alo punce

jst bi 56

ja maš prav...jst sem zdej pripravila 50ko, pa jo bom menjala s 56user posted image
Detelja je imela tudi težko pupo a neuser posted image  Kako je kaj rodila? Ziher nas pogreša, ona bo tak kot ti miška...ko bo prišla iz P nas bo prišla zabavat na rr, kakor bo utegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, meni se tudi zdi.user posted image user posted image user posted image

Si pa pridna Brigitka, super si prevzela Deteljino vlogo. Hvala za zajtrk in za priboljške.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.4.2009 15:53:50   
*Junona*
Zdej grem pa mal ajat, sem utrujena že odkar sem vstala. Potem pa na akupunkturo. Pa še mal v BC.

Papauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.4.2009 15:54:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Včasih se kar krivo počutim, ker ob vseh teh ubadanjih z Dono, enostavno pozabim na bitje v mojem trebuhu.user posted image  Potem me pa začne tako brcati in delati "salte", da me opozori nase.user posted image
nikar ne imej slabe vesti ,saj prav sedaj se posvečaš še samo enemu otroku potem pa se boš dvema,bo pa drugi imel močan karakter če te že sedaj opominja nase user posted image

Ja izpadi so pa po moje dnevna navada,pridejo in minejo.Ne sekiraj se kaj drugi pravijo ,važno je da imaš ti otroka vzgojenega tko kot je treba ,izpad tu pa tam pa ne škodi nobenemu.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.4.2009 15:54:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
mi smo doma.mali pridno carta mami pa na rač.user posted image user posted image .vidim, da je kar nekaj aprilk rodilo-čestitkeuser posted image user posted image user posted image
že se mali oglaša-šibam. porodna zgodbica sledi ko pride mož nazaj!

lp

ok čkamo ,da nam poveš.lepo se imej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.4.2009 15:54:54   
sonček85

alo punce

jaz bom mela kr 56user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.4.2009 15:54:57   
sonček85

evo sem se zapacala s sladoledomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi že govori bravo mamikauser posted image user posted image user posted image user posted image , grem spucatuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pujsika user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej sem resuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image se ti kr pridružim,vprašaj Junono k sem e s pico popackala k sva šle v Tuša user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za rvoj računalnik nazaj ,sedaj boš pa spet več z nami dokler v Rim ne pobegneš user posted image user posted image

Ja to pa res...sem tak navajena na to tipkovnico na unem pa sem čist pafuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej bojo pa spet pomočniki laufal...mi bomo pa user posted image user posted image ...koker se bo daluser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ,no jaz moram tudi svojega malo pripravit v akcijo ,sva rekla vsak teden pa zdaj spet nisva že 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa malo prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je blo super, pa presmejala sva se tudiuser posted image user posted image user posted image ...sem mu zdej kr dala ultimat da bova 2x nadanuser posted image user posted image user posted image , tako da zvečer še pride v poštev romantika v baniuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj pa dela do 22 tko da takrat se pa menio več ne da,bomo videli če bo kaj čez vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.4.2009 15:55:50   
sonček85
tko sem se odločla da kr danes naredim generalko in imam potem mir,kaj pa če me kaj prime pa bo potem drug teden kr dragi pospravil.user posted image

lepo se imejte

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.4.2009 16:16:18   
brigita23
Punce imate kr prav..user posted image  bom vzela 56ko...

junonca-ja težko bo tole naše deteuser posted image user posted image user posted image , tak ko mamiuser posted image user posted image , ko je prava bajsika.

sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorilauser posted image user posted image user posted image ..No fajn zrihtajuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.4.2009 16:17:19   
brigita23
Nič punce grem jst še mal mojga pocartat ko je tak šikan ko pančkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...se pol tipkamo.pridne bodite

Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.4.2009 16:18:37   
*Junona*

Punce imate kr prav..user posted image  bom vzela 56ko...

junonca-ja težko bo tole naše deteuser posted image user posted image user posted image , tak ko mamiuser posted image user posted image , ko je prava bajsika.

sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorilauser posted image user posted image user posted image ..No fajn zrihtajuser posted image

Prej si bla suhica, ampak zdej pa nisi bajsika, ampak si taka lepa okroglolična in ti prav paše. Me ful zanima, kaka si bla prej ko si bla suhica.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.4.2009 17:17:34   
Cveta28
Ojla....še vedno 2v1 in še vedno doma.
poročilo iz pregleda: sestra in G sta samo delo pogledala kaj delam tam in sedaj že ona dva bolj pričakujeta koderčka kot jaz user posted image G me ni hotel nič ekstra matrati in mi je poslušal samo srčka potem pa mi rekel naj se jutri oglasim v P, da bodo oni prevzeli zadevo v svoje roke. Pa vprašala sem kako veliko dete lahko pričakujem in mi je G rekel, da glede na bušija bomo imeli konkretnega koderčka.
Drugi šok je sledil pol ure za tem, ko sva šla s kodrom in njegovim sodelavcem (ki tudi pričakuje) na kosilo in mi njegov sodelavec pove, da so njegovo že drugi dan zapored poslali domov, ker imajo v LJ P tako gužvo. Zjutraj naj bi že ob 8h čakalo na sprožitev poroda okoli 30 nosečk, včeraj pa je ena rodila kar v sprejmni.
Moj koedr si bo jutri lepo vzel dopust in me pospremil v P kljub obisku tujih predavateljev na faksu. Zato bo pa danes delal do večera user posted image
user posted image user posted image user posted image ostalim za dobro opravljene preglede. Tiste, ki še čakate na svoj PDP pa si nikar ne želite, dabi morale čakati še kakšen dan več. Jaz sem se psihično pripravljala, da bomo rodili prej potem pa pogledam na koledar in aprila bo kmalu konec user posted image jaz pa še vedno v enem kosu. Temu jaz rečem, da je čas relativna stvar.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.4.2009 17:18:30   
Miška2006

alo punce

jst bi 56

Kar težko ima Detelja, ja...user posted image . Upam, da ni imela težkega poroda. Komaj čakam njeno porodno zgodbicouser posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.4.2009 17:20:13   
klavdyk
no tk na hitrcouser posted image

s petka na soboto ob 3 zjutraj so me zbudili popadki. vse skup je trajalo približno pol ure na tk 10 min. pol se je pa začelo na 5 min in se že vedela da gre zares. možu sn rekla, ka pa če bi šla, pa je rekel-a kr zdajuser posted image user posted image . ja seveda kr zdaj. no pol je pa rekel, grem še na wc pol bomo pa videli. in ko je prišel nazaj tk ob enih 4.30 je videl, da očitno gre zares-ker me je kr zvijalo-in je rekel, ja tej pa vstani pa gremo.user posted image
umetnost je pa bla, kako se bom oblekla. sem šla na wc, pa je mož že priletel za mano s trenerko, pa mi jo je potisnil v roko-on je bil že oblečen-rekordno hitrouser posted image user posted image . mene pa je kr šravfalo tk da sm se komaj oblekla. majico mi je že tudi nasproti prinesel in me kr naprej priganjal-ja gremo ja gremo. no vzela sva še nahrbtnik-pol pa umetnost-stopnice. sm na vsaki stala in počivala tk da si je verjetno mislil, da bom kr doma rodilauser posted image user posted image . no potem pa hop v avto in v P. tam pa so bili popadki že kar močni, samo kratki, pa na 5 min ali več. v P me je sprejela ena zaspana babica tk da sn si prav odahnila, ker sem vedela da ni gužve. sledilo je tuširanje in priklop na ctg, kjer ni kazalo popadkov. dala mi je svečko-za blato- in me pogledala- sm bla odprta dobrih 4 cm-ob 05.30. ko sem po svečki šla na wc sem se še enkrat stuširala in mal čez 6 šla nazaj v porodno, kjer me je čakala ena super babica, s katero sva že v torek govorili na pregledu ko sem imela ctg. ob 06.30 je poklicala G-sm bla spet srečna, ker je bila dežurna moja guser posted image user posted image -ta mi je 15 do 7 predrla mehur in mi rekla, da sm odprta že 8 cmuser posted image user posted image . no verjetno bi kr rodila, če bi glavica bila dovolj nizko pa ni bila, in so mi zato dali umetne popadke in ob 07.37 se je rodil gašper. bilo je zelo hitro in na koncu sicer malo boleče, vmesni popadki pa so bili zelo blagiuser posted image user posted image

je bil pa hec, da mi je moj rekel, da če še ne bi šla zjutraj ob 5  in bi počakala, da on gre k blagoslovu ognja ob 7 pol pa me peljeuser posted image user posted image user posted image . ko sem ga jaz 15 do 8 klicala je glih prišel z blagoslovauser posted image user posted image user posted image . še sreča da ga nisem poslušalauser posted image user posted image .

drugače je mali priden, lepo je in lepo spi. vsaj zaenkrat v bolnici je, danes pa bomo videli kako bo doma. upam da user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.4.2009 17:24:36   
Cveta28
Včeraj so tvoji user posted image  igral pa sem bla 100% da boš popadke dobla, pa ni blo nič haska al kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo zmagali ampake je padel en sam ušiv gol potem pa ni bilo nič od user posted image . Zjutraj pa mi tašča še pove, da je sanjala, da smo bili avgusta na morju jaz pa še vedno s trebuhom user posted image Sedaj pa že mene skbi, da ne bom do avgusta s trebuhom okoli hodila user posted image user posted image user posted image
Danes sem dobila pa daleč največ klice in SMS-jev 'Ali je že kaj novega?' in do zvečer se sploh ne bom več oglašala na telefon. Sedaj so navalil vsi kolegi in ž-ljudje, ki navadno kličejo samo, če kaj potrebujejo od mene user posted image Tako kot je rekla Sonček, pri naslednjem se jim zlažem glede PDP za vsaj 1 mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.4.2009 17:28:47   
Miška2006
Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo....

Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.4.2009 17:34:48   
Cveta28
Glede naše angelito in NineMM sem dobila od ljubljančank tole:

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
cveta28 - anglito se je javila kakšnih 10 dni nazaj - se v enem kosu, več ne vem

BE pa mi je poslala še tole:

ŽIVJO...
TUDI PRI NAS NIČ NOVEGA O NINIMM IN ANGELITO... SKOZ SPREMLJAM PRI VAS APRILČICAH IN V RODILI SMO, PA NE DUHA NE SLUHA O NJIJU... UPAM DA ŽE VESELO CARTATA IN DA SE KMALU OGLASITA..

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 16.4.2009 17:35:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.4.2009 17:42:10   
copka
da se se tukaj malo oglasim.user posted image

cestitke vsem, ki ze pestujete svoje otrockeuser posted image  vsem, ki zamujate zelim, da vam cimprej mine in da ze danes vidite svoje malcke, ostalim pa da izkoristite cas ko ste se v enem kosuuser posted image

Jaz sem bila v torek na CTG-ju in ravna crta. Mat. vrat za malenkost skrajsan zato nic ne kaze, da bom kaj prej rodila. Pa bi ze kar sla, ker sem ze sita vsegauser posted image

Sem se pa danes dobila z babico za katero upam, da bo z mano pri porodu. In preden sem sla na zmenek, se mi je nekaj prozornega dvakrat vlilo v razmaku 5 sekund. Kaj vem kaj bi to lahko bilo. Ko sem se obrisala je bila vmes nekaj sluz kot jajcni beljak. Sem povedala babici in je rekla, da lahko da se kaj pripravlja in da naj opazujem ce bo se kaj, sploh ce tega ne bom mogla zadrzat. Kr neki- zdej se mi pa zdi, da sem skoz mokrauser posted image  Sicer imam pa na trenutke tako bolecinico kot pred M.
V glavnem sem na stand-byuuser posted image

Naslednji CTG pri moji G imam 21.4., pri babici se bom zglasila za ponoven CTG enkrat konec naslednjega tedna, da vidi pri cem sem.

punce uzivajte!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.4.2009 17:49:26   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: copka
Sem se pa danes dobila z babico za katero upam, da bo z mano pri porodu. In preden sem sla na zmenek, se mi je nekaj prozornega dvakrat vlilo v razmaku 5 sekund. Kaj vem kaj bi to lahko bilo. Ko sem se obrisala je bila vmes nekaj sluz kot jajcni beljak. Sem povedala babici in je rekla, da lahko da se kaj pripravlja in da naj opazujem ce bo se kaj, sploh ce tega ne bom mogla zadrzat. Kr neki- zdej se mi pa zdi, da sem skoz mokrauser posted image  Sicer imam pa na trenutke tako bolecinico kot pred M.
V glavnem sem na stand-byuuser posted image
Naslednji CTG pri moji G imam 21.4., pri babici se bom zglasila za ponoven CTG enkrat konec naslednjega tedna, da vidi pri cem sem.

Copka, da ne boš slučajno ti naslednja šla v Rim user posted image Grem stavit, da se je začelo dogajati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.4.2009 17:52:42   
Blueeyes
še lep pozdravček od mene... evo čas za lenarjenje... kosilo smo pojedl... zdej pa se malo relaksiram ob muziki in pc-ju...

user posted image  pridno brca, tko da mi ne dela skrbi... HB

držim pestke da čim prej preidete na novi del aprilčic, torej že 6 del... bom probala kaj pripomort k temu...

Detelja vse čestitke tudi tukaj.... čakamo na tvojo porodno zgodbo... upam da je bilo vse ok

vsem čestitke za uspešne preglede

oblačila jz sploh ne vem če mam kaj v številki 50... mislim da imam samo od 56 naprej... no, da me ne bo na koncu naša user posted image  presenetila in bo ena majhna pikolina user posted image  user posted image  

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!