|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
16.4.2009 14:57:16   
AAA
Oj TODI vidim, da si tu. Kdaj se bova midve kaj srečali? Sem šla zadnjič mal z zamudo v vrtec, samo sem tako jazna ven odvihrala, da sem pozabila.
Men se skoz nekej mudi.

Sedaj šibam po ta velikega, pa Anej še spi. Zdej ga moram pa zbudit, pa preoblečt, čez 15 min pa že bit v vrtcu. Šiiibaaammmm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 15:07:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.4.2009 15:31:52   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: populis

http://www.ringaraja.net/mlade-druzine-oproscene-placila-gradbenih-taks_1472.html

lex, tole bo pa tebe zanimalo, zate vem da gradišuser posted image

ljubica hvala ampak je naš ati prestar glih za par mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako da sva morala plačat VSE!!!!! VGHSGFOSHDSOHFLDKHGFLS  tako sem klela ko sem šla iz UE ko sem plačala za gradbeno dovoljenje.

no a se vam pohvalim????? NAŠA HIŠA ŠIŠA MA OKNA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.4.2009 15:39:24   
Tinky
lex, veš, da so vse novogradnje 5 let oproščene plačila stavbnega zemljišča? edino vlogo moraš oddat, ker na žalost ni nič avtomatično.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.4.2009 15:40:59   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lex

http://www.ringaraja.net/mlade-druzine-oproscene-placila-gradbenih-taks_1472.html

lex, tole bo pa tebe zanimalo, zate vem da gradišuser posted image

ljubica hvala ampak je naš ati prestar glih za par mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako da sva morala plačat VSE!!!!! VGHSGFOSHDSOHFLDKHGFLS  tako sem klela ko sem šla iz UE ko sem plačala za gradbeno dovoljenje.

no a se vam pohvalim????? NAŠA HIŠA ŠIŠA MA OKNA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je tudi od občine do občine odvisno
mi smo mogli vse plačat

banda

ČESTITKE ZA OKNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 16.4.2009 15:44:39 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.4.2009 15:48:37   
glugluglu
lex, superuser posted image za okna!

že cel dan se pripravlja, da bo deževalo, pa še nič, samo nekaj piha, pa po malem zarosi, prav blesavo vreme.

HD, user posted image za stran, samo jaz bi si to rada znala sama narediti, za domačo uporabo, zate vem, da si naredila ornk izobraževanje, a je možno tudi kako drugače, a je kje kaj napisano?
nanka, kako od kje pa ti to obvladaš?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.4.2009 15:58:55   
nanka
Gluglu šla sem v enodnevni tečaj, pa sem se naučila bolj tako tako, no sebi jih še naredim, kaj več si pa ne upam. ( tečaj ni bil bogvekaj, drag pa kot žafran)

Hd potem se meni splača vzeti 1 fazni in ga trikrat nanest. Se bova kaj tukaj zmenile ali preko tvoje strani?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.4.2009 16:02:53   
nanka
Lex, super za okna, boš poslikala in dodala na tvojo stran?

Natki je pogledala ven zgornja dvojka, ne morem verjeti kako je hecno, spodaj ima obe enki zgoraj pa eno dvojko. Je tako visoko, da sem šla prav po dlesni štet.( se dere kot bi jo klali) pa še sama je nisem opazila, pa jo gre dragi previt in nekaj jokcas ps mi pravi, daj poglej zgornjo dlesen. Pa mu pravim ti nimaš pojma, ne more biti zob, pa sem probala in je in to že zunaj, zdaj vsaj vem zakaj je imela prejšnji teden spet rit vneto. Izgleda da bo pri nas vneta rit kazatelj zobkov.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.4.2009 16:23:38   
3jeMi
oj... u prolazu...

tale komad ste verjetno že slišale... Katy Perry: Hot n Cold... http://www.youtube.com/watch?v=yY3CehyfUko

ampak v tejle izvedbi je pa še boljši... menda so njeni veliki oboževalci.... http://www.youtube.com/watch?v=1upZz3a-7iM

uživajte user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.4.2009 16:59:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ampak v tejle izvedbi je pa še boljši... menda so njeni veliki oboževalci.... http://www.youtube.com/watch?v=1upZz3a-7iM

uživajte user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  You crack me up, bejbi - kje si jih staknila? Legende so!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:04:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:10:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.4.2009 17:12:55   
metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PS: Kdaj gremo na izlet v London- en mal prečekirat Hamley's - mega trgovino s sedmimi nadstropji igrač - res je sanjsko:
http://bibaleze.si/clanek/igrajmo_se/sedemnadstropni-raj-za-otroke.html

Ti kar organiziraj, mi2 z Borom se ti takoj pridruživa.

Videti London enkrat v lajfu si tudi jaz želim. 2 morda 3 leta nazaj je bila ful neka ugodna vikend varianta, ko je bila povratna karta cca 7000 sit, pa sem jo zamudila.

Joj, ej, London je my all-time favorite city - bla že 7x, nazadnje leta 2007, zdaj ga pa zelooooo pogrešam ... A gremo za 1. maj next year?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:13:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.4.2009 17:14:25   
metuljcek321
- garaže in vhodna vrata se šajnajo, da je joj ... menda se ne bo zdaj uscal, pa mi barvo zmučkal?!

- frendica glih odšla - je blo fletno počvekat, mala je pa tudi imela svoj vriskalno-migotalni šovuser posted image

- medved v Rožni dolini - pa dio mio, tam sva se včeraj šetali s ta malo?!

- auroraa, prišparaj marcipanove Mercije - mi smo super stranka!

- mesek - zadnjič sem kupila puranova in piščančja prsa, jih razrezala & spakirala v mini vrečkice (pozaugala ven zrak s tisto mašinco & zalepila vrečkice s taisto "napravo"), pa hoap v skrinjo z njimi, zdaj pa dam every other day - enkrat purana, enkrat piščanca ... pakunge so cca. 4 dag.
- novi zobki, dopusti, plazenje, vstajanje in ostale vragolije user posted image

- Aptamil Mueller - 11,99 evrov ali 12,99 evrov --- na enem piše dvojka z oranžno, na drugem z modro ... Ja, ko je pila samo mleko in to ful, smo tudi mi veselo praznili denarnico - tko kot Umpa - evri so se stekali kot za šalo - blagor doječim mamam, res.

- flower, Lan - držta se, netki, poročaj o avtu - držim pesti, da se dobr razplete. Katerega sta pa imela ogledanega?
- hd, user posted image  za spletno stran ... jep, se strinjam - v napačno smer potujejo zgornji napisi in slikice (no, za arabski trg bi bla pa to terna) ... pošlji link, ko bo sfiniširano, da bomo lahko klikale & še 1x prečekirale, prav? Veliko energije ti želim pri opremljanju spletne strani! A pol si se kar za nohti.net ime odločila?

- neboglasnica, are you feeling any better today?

- Majuška, marička, dobr, da ni šel foto v franže. To bi pa bla izguba, a ne? Se splača na računalo/DVD/zunanji disk itd. zapečt every now and then - zihr je zihr.

- neprespane noči - naj se nehajo tako na hitro kot so se pričele!!!

- London - karta iz Celovca je 120 evrov - glih frendica, ki je bila prejle pri meni, gre konec aprila mal počekirat (tudi anglistka in zavedna London-ljubka/fenica). Hostli so pa itak za džabe, še posebej fino je, k je funt padel - we like that a loootuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:14:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.4.2009 17:15:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Vse najboljše vsem

user posted image  

Ditto!

Kaj je mami nabavla????

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.4.2009 17:16:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lex
NAŠA HIŠA ŠIŠA MA OKNA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

That's what I like to hear! user posted image   user posted image   user posted image

(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:21:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.4.2009 17:30:29   
Majuska
Ojla,

evo mi smo danes spet dirkali naokoli ... zjutraj sva očka peljala do službe in šla nazaj, da je Aleksander odspal svojo urico in pol. Ravno pravi čas se je zbudil, da je pojedel malico, da sem ga preoblekla in že sva odšibala na kavo z mamicami 35+  popoldne pa spet po očka. Evo, zdaj po popoldanski malici je spet omagal, jaz sem končno vase spravila en pošten obrok in imam 5 minut pavze. Tudi mene je zmatralo ... moram malo spanca noter prenest user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2821
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:30:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2822
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 17:31:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.4.2009 18:15:06   
AAA
Almera, zadnjič sem te pozabila vprašat - kje pa greš ti iz Viča do Dravelj.

Jaz si bom tudi morala nabavit novo garderobo, pa sem mislila, da bom prej shujšala ampak slabo kaže. Moram najprej voljo najdet, kam se mi je skrila. No, če jo bo kera najdla naj mi sporoči.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 18:22:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?