Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:12:58
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Bušica, tebe bi pa vprašal...imaš dodatno zdravstveno zavarovanje, al ga nimaš? sem ga včasih plačevala- ko mi sistem še ni bil jasen- danes ne več..iz principa! kdor ga hoče plačevat, naj ga , nimam nič proti. kot je kerensa napisala, eni se s tem počutijo varnejši. zame je to dober nateg v katerem nočem sodelovat- dokler je takšen sistem kot je. in še nekaj- zame to sploh ni neodgovorno, sem dr. po poklicu in so mi stvari kristalno jasne.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:19:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kakšna dohtarca pa si? Zobarca al kej drucga?
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:21:33
|
|
|
|
BUŠICA
|
zobarca s specializacijo
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:22:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
JA PI*DA, POTEM MI PA TI DAJ ZAČASNO PLOMBO!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 13:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:23:22
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* JA PI*DA, POTEM MI PA TI DAJ ZAČASNO PLOMBO!!!
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:28:03
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* JA PI*DA, POTEM MI PA TI DAJ ZAČASNO PLOMBO!!! nisem v javnem zdravstvu. začasna plomba je pri meni zastonj, če si moj pacient.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:29:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, evo, zdaj sem tvoja paciantka. Saj je bilo na tej temi omenjeno, da si lahko izberem zobozdravnika kjerkoli v SLO. Deal?
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:33:25
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, evo, zdaj sem tvoja paciantka. Saj je bilo na tej temi omenjeno, da si lahko izberem zobozdravnika kjerkoli v SLO. Deal? a zarad ene zastonj začasne pa boš zdaj hodila k samoplačnikom? ti niso dragi ko svinja?
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:36:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kakšna zastonj začasna plomba? Kje je to zastonj, razen v državnem ZD, kjer pa ne pridem na vrsto? Glede na vse, kar imam v svoji goflji za porihtat, bom pa prej brez zob, preden bom kjerkoli v ZD prišla na vrsto, torej bo očitno res treba k privatniku (pa DZZ gor ali dol v takem primeru, a ne? - DZZ mi ne daje prednosti v ZD pri čakanju). In če že moram k privatniku, grem pa rajši nekam, kjer se počutim vsak kolikor toliko domače - torej na RR. Kaj je zdaj - hočeš € od mene ali ne?
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:40:19
|
|
|
|
BUŠICA
|
ni problema. če ti ni odveč se peljat v mb.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:42:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, to je pa že epše slišati. Ja, itak, da mi je odveč hoditi v MB, ampak glede na ostalo izbiro... ajmo torej v MB, porkaduš. Pa če sva že pri tem (da se dokončno odločim) - cena novega sprednjega zoba (enka zgoraj)? Odštej DDV (ne podpiram države ), odštej RR-popust in napiši samo končno ceno, prosim. Ajde, klinc, resno vprašam.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:48:48
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* napiši samo končno ceno, prosim. 250 eur
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:50:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hmmm... upam, da je to z delom vred, ne samo zob. A pa lahko ti ta zob tako lepo, rumeno pobravaš, a bo tak, kot ostali, pofarbani od čikov? Nikar mi ne prodaj še beljenja zob.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:54:26
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A pa lahko ti ta zob tako lepo, rumeno pobravaš, a bo tak, kot ostali, pofarbani od čikov? to je delo tehnika, ne moje. in ja, tehnik to zmore
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 13:57:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Daj ti to meni na e-mail (darja.ljubljana@gmail.com) pošlji, kam moram jaz pribremzat (da ne bomo tukaj reklame delali ). Aja, a ko pridem po začasno plombo, lahko ti takrat narediš izmere al0 kaj klinac potrebuješ za nov zob, tako, da naslednjič pridem samo še po zob (ne pa še 50x vmes čeljust kazat)?
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:06:02
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* napiši samo končno ceno, prosim. 250 eur ok to pa je pretiravanje... sej ne da delam reklamo, ampak Kerensa, ti zrihtam za pol ceneje... dela pa vsak dan do šestih, prideš, počakaš, urediš, plačaš in greš... zdravljenje pa je zastojn
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:13:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Aaaaa, konkurenca! Ljubljana, pa pol ceneje... Bušica, kaj praviš? OK, šalo na stran - zob za 125€ in to takoj? Pri nas? Hmmm... je to možno?
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:15:09
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Aaaaa, konkurenca! Ljubljana, pa pol ceneje... Bušica, kaj praviš? OK, šalo na stran - zob za 125€ in to takoj? Pri nas? Hmmm... je to možno? ja, sem komaj našla nekoga, ki dobro dela (glede na to da se fulllllll bojim in da je poceni... 120eur je en zob, pa ja v ljubljani je
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:16:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moj e-mail imaš, Mati .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 14:28:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:31:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah, Lukrecija... pa saj veš, da je vseeno, ali razumem ali ne.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:45:13
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA zobarca s specializacijo zADNJIČ, ko sem bila pri moji zobozdravnici, sem razmišljala, kako mora bit 8ur gledat nekomu v usta in najbrž se širijo še kakšne vonjave iz ust ....... jaz voham vse ...vem kdo se tušira in kdo ne. zaznam vonj, ki ga drugi ne in ne mislim tiste, ki konkretno smrdijo-pri tistih skup lezem, ker neham dihat . Hvala bogu imam uvidevnega sodelavca in je skapiral, da me močni parfumi odbijajo, tako da se je nehal parfumat. Ko mu rečem, da nekaj voham, začne na veliko luftat Bušica, kako pa je tebi popravljat zobe? Ali pa pulit, zato moraš bit kar močna.
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:54:34
|
|
|
|
Abbey
|
Ampak ne razumem, mogoče sem slabo prebrala, ne vem koliko so v ZD zahtevali od tebe, ampak tebe je fuuul bolel zob pa nisi hotela plačati, raje si se najedla tablet, da si potem ponoči to lahko plačala Tega ne razumem ker če bi mene bolel zob fejst močno, bi plačala na mestu če je pač treba. Potem nočeš dati 25 evrov za zavarovanje dodatno, dala bi pa 250 za eno ubogo plombo pa še v Maribor bi se peljala ponjo. ( S tem denarjem imaš že 10 mesecev plačanega zavarovanja pri Vzajemni) Sorry, ne provociram te, resno, ampak ful ne štekam
|
|
|
|
RE: Je*enti slovensko zobzdravstvo! 16.4.2009 14:58:42
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey Ampak ne razumem, mogoče sem slabo prebrala, ne vem koliko so v ZD zahtevali od tebe, ampak tebe je fuuul bolel zob pa nisi hotela plačati, raje si se najedla tablet, da si potem ponoči to lahko plačala Tega ne razumem ker če bi mene bolel zob fejst močno, bi plačala na mestu če je pač treba. Potem nočeš dati 25 evrov za zavarovanje dodatno, dala bi pa 250 za eno ubogo plombo pa še v Maribor bi se peljala ponjo. ( S tem denarjem imaš že 10 mesecev plačanega zavarovanja pri Vzajemni) Sorry, ne provociram te, resno, ampak ful ne štekam Čakaj malo, po moje se zna zgodit da še pride kakšna zobozdravstvena težava.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?