|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
15.4.2009 21:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jaz grem tudi počasi pod tuš in pred tv ,pa se jutri beremo,sicer ne vem kdaj ,ker grem dopoldan k Junonnci ,vas pa 100%beerem ko pridem domov

Aleks vas vse lepo pozdravlja in želi sladko  in lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Nočko vsem trem! user posted image Pa povej Aleksu, da se mu tudi Ela zahvaljuje za lepe želje in mu želi, da bi čimprej prišel na svet k mamici in očiju v naročje user posted image .

Jaz tudi grem počasi spančkat ... mi kar nekaj otrdeva buši, tako da bo očitno veselo ponoči user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa še ne bi to noč pakirala ... user posted image user posted image user posted image .

Lepe sanje babuške user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
15.4.2009 21:47:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

nič punce grem jst še mal na sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...želim vam lep sončen dan še naprej, pa upam da zvemo čimprej kaj novičk od deteljeuser posted image user posted image user posted image .

jst mislim da bo danes že cartalauser posted image

PAPA

Lepo se imejte vsi trije user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi sumim, da je naša detelja danes v akciji. Ji ful privoščim, ker se mi zdi, da se je te zadnje dni že kar fajn matrala.

sem za tem postom hotela napisati še enega...pa me je non stop vn metaluser posted image , tako da sem potem obupala. Napisala pa sem če gremo stavit kaj bo mela detelja user posted image  ali user posted image ???

Ja, rr je spet nekaj hecal, jaz sem kar šla za par ur vstran ... In kaj bi stavila? user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
15.4.2009 21:49:14   
Anonimen

Joj punce da vam že kr povem, da za zajtrk bom jutri zjutraj težko poskrbela ker imam že na vsezgodaj pregled.....se bom pa vsekakor potrudila, obljubim.....jupiiiiiiii mam svoj računalnik nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bojo pa pomočniki zopet laufaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za računalnik user posted image user posted image user posted image . Če bo bolj pozen zajtrk, ni panike, saj ene kar dolgo spimo user posted image user posted image user posted image . Važno, da je! user posted image user posted image user posted image Za pomočnike pa itak ne dvomim. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2028
15.4.2009 21:50:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Tak, punce, fajn spančkajte, božajte bušije.

Js sem tako utrujena, da komaj gledam.

Nočko.user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
15.4.2009 23:45:59   
brigita23

nič punce grem jst še mal na sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...želim vam lep sončen dan še naprej, pa upam da zvemo čimprej kaj novičk od deteljeuser posted image user posted image user posted image .

jst mislim da bo danes že cartalauser posted image

PAPA

Lepo se imejte vsi trije user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi sumim, da je naša detelja danes v akciji. Ji ful privoščim, ker se mi zdi, da se je te zadnje dni že kar fajn matrala.

sem za tem postom hotela napisati še enega...pa me je non stop vn metaluser posted image , tako da sem potem obupala. Napisala pa sem če gremo stavit kaj bo mela detelja user posted image  ali user posted image ???

Ja, rr je spet nekaj hecal, jaz sem kar šla za par ur vstran ... In kaj bi stavila? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da bo fantekuser posted image user posted image user posted image .....ufff ga bi mimo pihnilauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
15.4.2009 23:48:10   
brigita23

Joj punce da vam že kr povem, da za zajtrk bom jutri zjutraj težko poskrbela ker imam že na vsezgodaj pregled.....se bom pa vsekakor potrudila, obljubim.....jupiiiiiiii mam svoj računalnik nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bojo pa pomočniki zopet laufaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za računalnik user posted image user posted image user posted image . Če bo bolj pozen zajtrk, ni panike, saj ene kar dolgo spimo user posted image user posted image user posted image . Važno, da je! user posted image user posted image user posted image Za pomočnike pa itak ne dvomim. user posted image user posted image user posted image

Ja sem tak vesela da sem dobila polnilecuser posted image user posted image user posted image user posted image ...knjigica je končana, jutri še samo pravopis preverim in oddam naročilo. Pa mi bo le uspelouser posted image .

Upam da vseeno uspem pripravit zajtrk...drugače boste pa večerjo dobileuser posted image user posted image user posted image user posted image ..

Lepo pančkite, jst sem malo živčna zaradi pregledauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
15.4.2009 23:49:25   
brigita23
Punce vsem želim lahko in mirno noč, pa anglčki vas naj čuvajo. Lepo spite, se tipkamo jutri po pregleduuser posted image

Nočko

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.4.2009 6:12:37   
Pat74

16.04
brigita23 CTG
mlavla
malapikica
cveta28

Srečno danes na pregledih, mogoče gre pa še kakšna v P.

Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.4.2009 6:38:35   
brigita23
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.4.2009 6:40:54   
brigita23
user posted image

16.04
brigita23 CTG
mlavla
malapikica
cveta28

Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.4.2009 6:45:01   
brigita23
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.4.2009 6:46:04   
brigita23
DOBER TEK

zdej pa šibam na pregled. Pomočniki pa pridejo kasneje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.4.2009 7:28:58   
mišk
Dobro jutro!user posted image

Danes pa ne morem spat, čeprav iz Donine sobice še ni nobene štime. No, še boljš, ker se moram itak pripravit na to, da bo kmalu tudi kaka neprespana noč na vidiku.user posted image
Predvčerajšnjem sem preko spletne strani Baby center končno naročila lupinico (takšno kot ima Junona user posted image ), pa je še nisem dobila. Ponavadi sem vse, kar sem pri njih naročila dobila že naslednji dan. Komaj čakam!
Pri eni od oktoberk 2007 sem naročila sling, ki naj bi prišel začetek drugega tedna, pri spletni trgovini sonček pa adapterje za maxi cosi lupinico za moj ta velki voziček. No, lastnik mi mora še sporočiti, če je adapter sploh na voljo. Moral bi me že včeraj poklicati, a me ni, torej ga bom danes jst še enkrat spomnila.

Ja, pa včeraj je moj ljubi možek končno montiral previjalno mizo v spalnico!user posted image user posted image  Zdej pa bo placa. Jo bom kasneje slikala in prilepla kako slikco. Zdej pa grem preverit, če je spodaj še tišina...

Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.4.2009 7:33:50   
tinaaja
Viud, Detelja innL&L - cestitke user posted image user posted image user posted image Veliko cartanja, prespanih noci in brezzobih nasmehov vam zelim user posted image

nasa bucka ze manj spi in zvedavo gleda okoli sebe .. sicer se ne vidijo ravno kaj dost, ampak ocitno dovolj,da ji je zanimivo user posted image ponoci se doji 1-2x tko da je kar ok, se ne pritozujem,ce prav bi cez dan komot spala ene 2 urici. danes gre ta večika v varstvo, tko da si morda celo privoscim kaj tazga. user posted image

katera bo naslednja mamica?user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.4.2009 7:33:58   
janja*

sporočilo od detelje

Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja iskrene čestitke.No pri spolu user posted image sem se pa zmotila.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.4.2009 7:36:34   
janja*
Janja, kdaj pa mene ne bo na zajtrk?user posted image user posted image user posted image user posted image

Junonca naša kdaj pa tebe ne bo na zajtrk moram pa še malo premisliti,da te ne razočaram.user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.4.2009 7:41:09   
janja*
Junonca ja lahko bi bil tvoj srečni dan 23.04.2009.Ali ni lep datum?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
16.4.2009 8:14:11   
veronikab
Iskrene čestitke detelja!!!!

veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

sporočilo od detelje

Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
16.4.2009 8:22:13   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljčekuser posted image user posted image user posted image

on: koder; jaz: knedelj; user posted image : koderček
user posted image user posted image user posted image

mislim, da med kodrom in knedljčkom rata ali 1) knederček ali 2) koderljček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zmagaš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
16.4.2009 8:28:12   
Cveta28
Brigitka odlično nadomeščanje in zajtrk tudi user posted image Jaz sem si izbrala jogurt, kosmiče in jagode.
Dopoldne imam pregled, potem pa grem na en špancir do svojega kodra v službo in skupaj na kosilo. Glede na rezultate pregleda se bova skupno odločila kdaj me bo peljal v P. Jaz bi že čim prej, ker sedaj sem pa resnično že naveličana čakanja user posted image
Morje - babuške a že kaj premišljujete kam in kdaj na morje??? Jaz imam že rezervirano hiško na Cresu od 20.-30. junija. Grem pa jaz,koder, koderček, moja mami in moji dve nečakinji. user posted image user posted image user posted image Še en datum za odštevanje user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
16.4.2009 8:31:34   
sonček85

Jaz grem tudi počasi pod tuš in pred tv ,pa se jutri beremo,sicer ne vem kdaj ,ker grem dopoldan k Junonnci ,vas pa 100%beerem ko pridem domov

Aleks vas vse lepo pozdravlja in želi sladko  in lahko nočuser posted image user posted image user posted image

A zdej pa ti greš?user posted image

Ja zdaj sem p jaz šla user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
16.4.2009 8:31:36   
sonček85

Sonček, a si kaj zasledila, kaj je z našo rmmajo?user posted image
ne pa sem spraševala tudi na dvojčkih pa nobena nič ne poveuser posted image

Jaz pa malo tabletko Dor pogrešam ,se že nekaj časa tudi ni javila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
16.4.2009 8:31:38   
sonček85

evo sem se zapacala s sladoledomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi že govori bravo mamikauser posted image user posted image user posted image user posted image , grem spucatuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pujsika user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej sem resuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image se ti kr pridružim,vprašaj Junono k sem e s pico popackala k sva šle v Tuša user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za rvoj računalnik nazaj ,sedaj boš pa spet več z nami dokler v Rim ne pobegneš user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2048
16.4.2009 8:31:40   
sonček85

Nočko vsem trem! user posted image Pa povej Aleksu, da se mu tudi Ela zahvaljuje za lepe želje in mu želi, da bi čimprej prišel na svet k mamici in očiju v naročje user posted image .

Jaz tudi grem počasi spančkat ... mi kar nekaj otrdeva buši, tako da bo očitno veselo ponoči user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa še ne bi to noč pakirala ... user posted image user posted image user posted image .

Lepe sanje babuške user posted image ,
NenaLena

hvala je to prebral sedaj zjutraj in kr miga notri user posted image user posted image user posted image user posted image A si še z nami ali si že odpotovala ?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
16.4.2009 8:32:07   
sonček85
mišk:lepo da si se nam javila ,smo te že pogrešale,,pa kr nekaj dolenjk se ne javlja k nam user posted image mislim pa tiste k so aprilke

Super za vse nakupljeno ,sedaj pa samo še bebi pa bo super user posted image user posted image user posted image

detelja:kpmk ti iz srca ćerstitka in želi veselo in lepo cartanje

tko zdaj grem pa na potem pa vas pridem kasneje še kaj prebrat

papa in uživajte na sončkuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?