Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 21:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz grem tudi počasi pod tuš in pred tv ,pa se jutri beremo,sicer ne vem kdaj ,ker grem dopoldan k Junonnci ,vas pa 100%beerem ko pridem domov Aleks vas vse lepo pozdravlja in želi sladko in lahko noč Nočko vsem trem! Pa povej Aleksu, da se mu tudi Ela zahvaljuje za lepe želje in mu želi, da bi čimprej prišel na svet k mamici in očiju v naročje . Jaz tudi grem počasi spančkat ... mi kar nekaj otrdeva buši, tako da bo očitno veselo ponoči . Mogoče pa še ne bi to noč pakirala ... . Lepe sanje babuške , NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 21:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič punce grem jst še mal na sončka ...želim vam lep sončen dan še naprej, pa upam da zvemo čimprej kaj novičk od detelje . jst mislim da bo danes že cartala PAPA Lepo se imejte vsi trije . Jaz tudi sumim, da je naša detelja danes v akciji. Ji ful privoščim, ker se mi zdi, da se je te zadnje dni že kar fajn matrala. sem za tem postom hotela napisati še enega...pa me je non stop vn metal , tako da sem potem obupala. Napisala pa sem če gremo stavit kaj bo mela detelja ali ??? Ja, rr je spet nekaj hecal, jaz sem kar šla za par ur vstran ... In kaj bi stavila?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 21:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Joj punce da vam že kr povem, da za zajtrk bom jutri zjutraj težko poskrbela ker imam že na vsezgodaj pregled.....se bom pa vsekakor potrudila, obljubim.....jupiiiiiiii mam svoj računalnik nazaj zdej bojo pa pomočniki zopet laufali Super za računalnik . Če bo bolj pozen zajtrk, ni panike, saj ene kar dolgo spimo . Važno, da je! Za pomočnike pa itak ne dvomim.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 21:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tak, punce, fajn spančkajte, božajte bušije. Js sem tako utrujena, da komaj gledam. Nočko. Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 23:45:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič punce grem jst še mal na sončka ...želim vam lep sončen dan še naprej, pa upam da zvemo čimprej kaj novičk od detelje . jst mislim da bo danes že cartala PAPA Lepo se imejte vsi trije . Jaz tudi sumim, da je naša detelja danes v akciji. Ji ful privoščim, ker se mi zdi, da se je te zadnje dni že kar fajn matrala. sem za tem postom hotela napisati še enega...pa me je non stop vn metal , tako da sem potem obupala. Napisala pa sem če gremo stavit kaj bo mela detelja ali ??? Ja, rr je spet nekaj hecal, jaz sem kar šla za par ur vstran ... In kaj bi stavila? da bo fantek .....ufff ga bi mimo pihnila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 23:48:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Joj punce da vam že kr povem, da za zajtrk bom jutri zjutraj težko poskrbela ker imam že na vsezgodaj pregled.....se bom pa vsekakor potrudila, obljubim.....jupiiiiiiii mam svoj računalnik nazaj zdej bojo pa pomočniki zopet laufali Super za računalnik . Če bo bolj pozen zajtrk, ni panike, saj ene kar dolgo spimo . Važno, da je! Za pomočnike pa itak ne dvomim. Ja sem tak vesela da sem dobila polnilec ...knjigica je končana, jutri še samo pravopis preverim in oddam naročilo. Pa mi bo le uspelo . Upam da vseeno uspem pripravit zajtrk...drugače boste pa večerjo dobile .. Lepo pančkite, jst sem malo živčna zaradi pregleda .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 23:49:25
|
|
|
|
brigita23
|
Punce vsem želim lahko in mirno noč, pa anglčki vas naj čuvajo. Lepo spite, se tipkamo jutri po pregledu Nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 6:12:37
|
|
|
|
Pat74
|
16.04 brigita23 CTG mlavla malapikica cveta28 Srečno danes na pregledih, mogoče gre pa še kakšna v P.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 6:38:35
|
|
|
|
brigita23
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 6:40:54
|
|
|
|
brigita23
|
16.04 brigita23 CTG mlavla malapikica cveta28
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 6:45:01
|
|
|
|
brigita23
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 6:46:04
|
|
|
|
brigita23
|
DOBER TEK zdej pa šibam na pregled. Pomočniki pa pridejo kasneje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 7:28:58
|
|
|
|
mišk
|
Dobro jutro! Danes pa ne morem spat, čeprav iz Donine sobice še ni nobene štime. No, še boljš, ker se moram itak pripravit na to, da bo kmalu tudi kaka neprespana noč na vidiku. Predvčerajšnjem sem preko spletne strani Baby center končno naročila lupinico (takšno kot ima Junona ), pa je še nisem dobila. Ponavadi sem vse, kar sem pri njih naročila dobila že naslednji dan. Komaj čakam! Pri eni od oktoberk 2007 sem naročila sling, ki naj bi prišel začetek drugega tedna, pri spletni trgovini sonček pa adapterje za maxi cosi lupinico za moj ta velki voziček. No, lastnik mi mora še sporočiti, če je adapter sploh na voljo. Moral bi me že včeraj poklicati, a me ni, torej ga bom danes jst še enkrat spomnila. Ja, pa včeraj je moj ljubi možek končno montiral previjalno mizo v spalnico! Zdej pa bo placa. Jo bom kasneje slikala in prilepla kako slikco. Zdej pa grem preverit, če je spodaj še tišina...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 7:33:50
|
|
|
|
tinaaja
|
Viud, Detelja innL&L - cestitke Veliko cartanja, prespanih noci in brezzobih nasmehov vam zelim nasa bucka ze manj spi in zvedavo gleda okoli sebe .. sicer se ne vidijo ravno kaj dost, ampak ocitno dovolj,da ji je zanimivo ponoci se doji 1-2x tko da je kar ok, se ne pritozujem,ce prav bi cez dan komot spala ene 2 urici. danes gre ta večika v varstvo, tko da si morda celo privoscim kaj tazga. katera bo naslednja mamica?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 7:33:58
|
|
|
|
janja*
|
sporočilo od detelje Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g. iskrene čestitke Detelja iskrene čestitke.No pri spolu sem se pa zmotila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 7:36:34
|
|
|
|
janja*
|
Janja, kdaj pa mene ne bo na zajtrk? Junonca naša kdaj pa tebe ne bo na zajtrk moram pa še malo premisliti,da te ne razočaram.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 7:41:09
|
|
|
|
janja*
|
Junonca ja lahko bi bil tvoj srečni dan 23.04.2009.Ali ni lep datum?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:14:11
|
|
|
|
veronikab
|
Iskrene čestitke detelja!!!! veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sporočilo od detelje Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g. iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:22:13
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljček on: koder; jaz: knedelj; : koderček mislim, da med kodrom in knedljčkom rata ali 1) knederček ali 2) koderljček zmagaš!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:28:12
|
|
|
|
Cveta28
|
Brigitka odlično nadomeščanje in zajtrk tudi Jaz sem si izbrala jogurt, kosmiče in jagode. Dopoldne imam pregled, potem pa grem na en špancir do svojega kodra v službo in skupaj na kosilo. Glede na rezultate pregleda se bova skupno odločila kdaj me bo peljal v P. Jaz bi že čim prej, ker sedaj sem pa resnično že naveličana čakanja Morje - babuške a že kaj premišljujete kam in kdaj na morje??? Jaz imam že rezervirano hiško na Cresu od 20.-30. junija. Grem pa jaz,koder, koderček, moja mami in moji dve nečakinji. Še en datum za odštevanje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:31:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz grem tudi počasi pod tuš in pred tv ,pa se jutri beremo,sicer ne vem kdaj ,ker grem dopoldan k Junonnci ,vas pa 100%beerem ko pridem domov Aleks vas vse lepo pozdravlja in želi sladko in lahko noč A zdej pa ti greš? Ja zdaj sem p jaz šla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:31:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, a si kaj zasledila, kaj je z našo rmmajo? ne pa sem spraševala tudi na dvojčkih pa nobena nič ne pove Jaz pa malo tabletko Dor pogrešam ,se že nekaj časa tudi ni javila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:31:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo sem se zapacala s sladoledom moj mi že govori bravo mamika , grem spucat pujsika hvala ...sej sem res se ti kr pridružim,vprašaj Junono k sem e s pico popackala k sva šle v Tuša bravo za rvoj računalnik nazaj ,sedaj boš pa spet več z nami dokler v Rim ne pobegneš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:31:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz grem tudi počasi pod tuš in pred tv ,pa se jutri beremo,sicer ne vem kdaj ,ker grem dopoldan k Junonnci ,vas pa 100%beerem ko pridem domov Aleks vas vse lepo pozdravlja in želi sladko in lahko noč Nočko vsem trem! Pa povej Aleksu, da se mu tudi Ela zahvaljuje za lepe želje in mu želi, da bi čimprej prišel na svet k mamici in očiju v naročje . Jaz tudi grem počasi spančkat ... mi kar nekaj otrdeva buši, tako da bo očitno veselo ponoči . Mogoče pa še ne bi to noč pakirala ... . Lepe sanje babuške , NenaLena hvala je to prebral sedaj zjutraj in kr miga notri A si še z nami ali si že odpotovala ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 8:32:07
|
|
|
|
sonček85
|
mišk:lepo da si se nam javila ,smo te že pogrešale,,pa kr nekaj dolenjk se ne javlja k nam mislim pa tiste k so aprilke Super za vse nakupljeno ,sedaj pa samo še bebi pa bo super detelja:kpmk ti iz srca ćerstitka in želi veselo in lepo cartanje tko zdaj grem pa na potem pa vas pridem kasneje še kaj prebrat papa in uživajte na sončku
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?