|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 14:41:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
15.4.2009 14:42:21   
ksenci
sm prej čudn napisala, da Aljaž driska- ni hude sile, je malo in sluzasto. kot si napisal lidija, mora sesračkat virus pa bo. medtem ko sm kuhala kosilo se je lepo igral- hodi v kuhinji da se drži  elementa in sem pa tja, in stole sm mu skup dala in mašira okol. in je prav važn ko sam koraka ob stoluuser posted image
umpa
- tako ko si opisala ima aljaž vročinske- jih dobi kr kmal če mu je prevroče. za v petek pa zdaj nč ne bouser posted image boljše da se pol nasledn tedn dobimo, da nebi Alajž Luka okužu
mesa poje pri enem obroko približno za 2-3 jedilne žlice, pomešanga z zelenjavo al pa tud s prilogo

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
15.4.2009 14:43:28   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

a je videt video iz -FB-ja?

ja fajni jeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 15:07:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 15:17:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 15:18:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 15:19:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 15:23:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2683
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 15:27:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.4.2009 15:43:16   
lili3
Pozdravljene,

midva sva imela danes UZ srčka, je HB vse v redu, je rekla da je ta šum normalen pri dojenčkih. Pol pa sva se potepala z mojo sestrično, mal na sprehodu, mal na kavici. Aljaž je zdaj pojedel kosilo, jaz pico, zdaj pa grem mal kuhinjo pospravit, preden pride moj domov, pol pa gremo spet mal ven.

Aljaž ima za obut ene najkice (Nike), ki pa so mu po moje pretežki, ker ko jih je 2x imel gor, si jih je skoz hotel dol dat. Pol, ko sem mu jih pa dala dol, je bilo pa ok. Sem mu pa kupila v Oviesse ene take copatke, ki zgledajo kot teniski, tisti so mu pa fajn.

Srečanje, potem pa se zmenimo za naslednji teden, če bo vreme in če jih bo večina zdravih.

Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.4.2009 15:43:42   
metuljcek321
Hej!

Bili pri P - alles OK, mala je cvilila in vriskala, da je ena (tudi 9-mesečna) punčka na hodniku in potem še v ordinaciji 2x planila v jok zraven naše krače - ej, ej, ej ... zgovorna po mami, glasna pa tuduser posted image  Naročeni sva bili ob 12-ih, vse skupaj končali šele ob 13.20 --- klicala Almero, pa mi je povedala, da ste se že razšle - ful škoda, sem se prav veselila čvekca v Tivoliju. No, sva jo pa mahnili en mal po Rožni dolini & ni blo slabo. Sem bla z malim vozekom in je kar polagal ovinke, tko sva šibali sem in tjauser posted image

zimska: Anja 9 mes.: 9.270 gr, 74 cm - baje čist po JUS-u - glih sredi krivulje. Je pa res, da je zdaj, v enem mesecu, pridobila samo 170 gr?! Toda pediatrinja je rekla, da je to normalno & I needn't worry. Ouki-douki.

zobki - še nič kaj ne kaže, da bi bili kmalu. Bo, ko bo.

gibljivost/živahnost/miganje/oglašanje/firbčnost - pohvaljena, je migotala in se oglašala kot bi imela nove Duracelke notri - sem kar okrepila mišice, ko sem jo lovila. Vmes ji je uspelo še sestri pajzniti božansko fluorescentni oranžni kuli in se popisati po obrazu - ja, je blo živahno, to pa res.

kri, voda - odvzem krvi je prestrala junaško, vrečke pa v tistem času, k sva bili v labu, ni napolnila - sem šla kupit 3 vrečkice, menda nam bo jutri zjutraj uspelo kaj ujet, pa bo ati potem odpeljal lulanko na pregled.

copatki/čeveljci - priporočala je takšne z ortopedskim podplatom, še najbolje pa je, če otrok hodi bos - to je poudarila večkrat - poleti bo to prima!

hrana - lahko je praktično vse, kar mi, le soljeno naj ne bo - a big no-no so svinjina, oreščki, jagode in beljak - to že vse vemo, a ne? Samo mal ponavljam, k je glih sveže.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.4.2009 15:45:36   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

sva pa danes kupila lukcu prve čeveljčke, tiste mehke za prvo hojo user posted image user posted image zdej čeveljčke mamo, čakamo še hojo user posted image

je tak na širok hodil in dvigoval noge, ker ni navajenuser posted image

pa sva mu dala šop ključev  (polno ključev gor) v roke, da bi se umiril in ko se je prodajalka sklonila, da mu popravi čeveljček jo je s ključi treščil po glaviuser posted image

Ej, to sem se pa res nasmejala.user posted image

Si kar predstavljam Lukca, kak jo je treščil, ker Aljaž tud kr neki tolče. In kako je reagirala prodajalka?

Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.4.2009 15:54:44   
3jeMi
evo... kosilo se kuha... čarunalnik je pa tudi malo brnel... vsaj net je začel delat tako kot se šika...

tule so slikice... niso neki jaki portreti, razen Aleksandra, ker enostavno otroci niso imeli časa... skratka bilo je fajn... mi mamo se fajn...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13611&hash=f196acd2d95b237f6f8cfa38cc599346

metuljcek... user posted image  za ok opravljen pregled... se pa vidimo drugič, upam, da v kratkem... lajdis, kdaj spet v Tivoli?

anikabd... hvala za lušen špancir proti domu user posted image

zdaj pa šibam pogledat, kaj piskr počne...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 15.4.2009 15:56:30 >

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.4.2009 18:54:14   
tims
Dan,

kako ste? Samo malo se javim. Nina in Tim sta ok, dons je šel Tim celo ven, ker je zdaj že tri dni brez vročine. Jaz sem pa tok zmatrana, da sam čakam, kdaj me bo kej položil. Tale vstajanje ponoč me čist zdeluje.

Vam pošiljam eno pesmico na malo drugačen način. Original pa sigurno vse poznate.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741

Upam, da boste uživale ob poslušanju.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.4.2009 19:08:35   
24julij
tims fulll dober linkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.4.2009 19:45:21   
glugluglu
oj, vmes popoldan meni ni RR delal, bi že prej kaj povedala,

slikce iz srečanja so mi super! Prav luštneuser posted image , sem bila kar malo foušuser posted image .

Umpalumpa, koliko so veliki ti krogi, a lahko daš slikico?

hrana, metuljcek, a veš, da jaz pa že dajem sol povsod, sicer malo manj kot za nas, no kakšna stvar pa tudi kar je nas pride Tianu v usta in to ima najraje, dokler ni jedel okusne hrane ni pojedel skoraj nič.
Danes je pri zajtrku poleg jogurta (ki ga je pojedel 1/3) pojedel še par koščkov kruha s sirnim namazom. Tianu itak nisem nikoli pasirala, ker ima raje koščke.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 20:39:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
15.4.2009 20:44:22   
nanka
HD jaz sem tudi lačna, pa ne smem nič, ker imam še vedno 13 kg za zgubit ( sama sebe slepim, da mi bo uspelo) pa na veliko žvečilni žvečim.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 21:02:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 21:05:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 21:06:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 21:06:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.4.2009 21:06:50   
nanka
Almera saj bo pokapiral, enkrat. Naša pa postane tečka točno ob 18.50, popije flašo se obrne na bok in zaspi. Moram potrkat, samo slaba stran tega je, da vstane ob 6. Tako, da mi moramo biti najkasneje ob 18.30 doma, da gre spat. 

Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 21:08:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2699
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 21:12:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?