Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem govorila z JUNONO in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sporočilo od detelje Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g. iskrene čestitke Detelja bravo! In čestitke za deklico Majo !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:43:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem govorila z JUNONO in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit . sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:45:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo Meni ne zatekajo noge, toda sem si pa pred dnevi snela poročni in zaročni prstan, saj sta mi bila vsak dan bolj na tesno, tako da očitno nam te zadnje dni pač bolj zastaja voda . Poskusi s kakšno kopeljo za noge - kakšna morska sol je fajn. Pa Just ima eno fajn kopel za noge, toda je še nisem uspela preizkusiti. Pa čim več naj ti dragi masira meča in stopala. o super hvala ,saj moram naročit zdaj nekaj izdelkov od Just ,k jih bom potem uporabljala Kaj boš pa naročila? Sama sem si za po porodu naročila kremico Tea tree, ker je baje super za presredek po porodu, ne glede na to, če so šivi ali ne, saj je baje par dni vse malo vneto in razdraženo tam spodaj . Gotovo si bom naročila to kopel za noge in kopalno sol, pa seveda univerzalno olje 31, ki ga baje lahko uporabljamo tudi za težave pri otrocih od enega leta naprej; do takrat pa ta tea tree kremica. Pa kremice za sončenje bi rada preizkusila, so baje zelo fajn. jaz bom naročila kremo za sončenje(je super),kapljice 31,kremo tea tree in kremo materine dušice da lahko potem otročka predno gre spat (če je kaj prehlajen ali kaj )namažeš po pljučkih in malo zadaj na hrbteku,a ne veliko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sporočilo od detelje Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g. iskrene čestitke pa nisem imela prav ,je le pupa k sem rekla da bo .a samo da je zdrava .Bravo maja ,si prava aprilska korenjakinja po velikosti in teži poleg Karolince od NMAG Res je prava korenjakinja, skoraj 4 kg. Toda detelji so pri porodu gotovo pomagali pomočniki .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:47:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sporočilo od detelje Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g. iskrene čestitke pa nisem imela prav ,je le pupa k sem rekla da bo .a samo da je zdrava .Bravo maja ,si prava aprilska korenjakinja po velikosti in teži poleg Karolince od NMAG Res je prava korenjakinja, skoraj 4 kg. Toda detelji so pri porodu gotovo pomagali pomočniki . ja to pa sigurno k jih je brigita tko lepo limala ,glih v tistem času k se je Maja rodila --- bravo brigita detelja bo ponosna nate ,ker jo tko super nadomeščaš. Jutri pa tvoj prvi veličastni zajtrki
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem govorila z JUNONO in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit . sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela Mislim, da smo kar vse poskočile, ko smo izvedele, da je detelja rodila - se mi zdi, da smo vse z njo odštevale dneve in ure in čutile, kako zelo si že želi it rodit. Kot bi nekako čez njo podoživljale vsa naša pričakovanja in sedaj je rodila! Jupi! Ker to pomeni, da bomo tudi me prišle na vrsto .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:52:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem govorila z JUNONO in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit . sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela Mislim, da smo kar vse poskočile, ko smo izvedele, da je detelja rodila - se mi zdi, da smo vse z njo odštevale dneve in ure in čutile, kako zelo si že želi it rodit. Kot bi nekako čez njo podoživljale vsa naša pričakovanja in sedaj je rodila! Jupi! Ker to pomeni, da bomo tudi me prišle na vrsto . Ja mislim ,da imaš kar prav ,še malo ,še malo pa bomo cartale SSamo sedaj ne vem al jih še res ni toliko rodilo al se jih pa res več k pol ne javlja tiste misilim k so pred 15.4 ,saj jih je kar nekaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 18:53:39
|
|
|
|
sonček85
|
zdaj si grem pa narest večerjo in se vam še kaj javim lepo se imejte
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo Meni ne zatekajo noge, toda sem si pa pred dnevi snela poročni in zaročni prstan, saj sta mi bila vsak dan bolj na tesno, tako da očitno nam te zadnje dni pač bolj zastaja voda . Poskusi s kakšno kopeljo za noge - kakšna morska sol je fajn. Pa Just ima eno fajn kopel za noge, toda je še nisem uspela preizkusiti. Pa čim več naj ti dragi masira meča in stopala. o super hvala ,saj moram naročit zdaj nekaj izdelkov od Just ,k jih bom potem uporabljala Kaj boš pa naročila? Sama sem si za po porodu naročila kremico Tea tree, ker je baje super za presredek po porodu, ne glede na to, če so šivi ali ne, saj je baje par dni vse malo vneto in razdraženo tam spodaj . Gotovo si bom naročila to kopel za noge in kopalno sol, pa seveda univerzalno olje 31, ki ga baje lahko uporabljamo tudi za težave pri otrocih od enega leta naprej; do takrat pa ta tea tree kremica. Pa kremice za sončenje bi rada preizkusila, so baje zelo fajn. jaz bom naročila kremo za sončenje(je super),kapljice 31,kremo tea tree in kremo materine dušice da lahko potem otročka predno gre spat (če je kaj prehlajen ali kaj )namažeš po pljučkih in malo zadaj na hrbteku,a ne veliko. Super! Sem čist' pozabila na to kremico materine dušice. Vidiš, si mi dala idejo. A kremo za sončenje si pa že uporabljala? Kateri faktor pa si vzela?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem govorila z JUNONO in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit . sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela Mislim, da smo kar vse poskočile, ko smo izvedele, da je detelja rodila - se mi zdi, da smo vse z njo odštevale dneve in ure in čutile, kako zelo si že želi it rodit. Kot bi nekako čez njo podoživljale vsa naša pričakovanja in sedaj je rodila! Jupi! Ker to pomeni, da bomo tudi me prišle na vrsto . Ja mislim ,da imaš kar prav ,še malo ,še malo pa bomo cartale SSamo sedaj ne vem al jih še res ni toliko rodilo al se jih pa res več k pol ne javlja tiste misilim k so pred 15.4 ,saj jih je kar nekaj. Jaz mislim, da se ne javljajo, da so kar malo pozabile na rr in da jih je gotovo več rodilo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj si grem pa narest večerjo in se vam še kaj javim lepo se imejte Dober tek! Jaz pa čakam dragega, da pride domov, ker je peljal avto na tehnični, da urediva registracijo še preden bo treba na Ptuj. Da naju slučajno ne ustavijo medtem, ko se peljeva rodit . Potem bova pa spet jedla motovilec z jajčko in fižolom, pa olivno in bučno olje ... njamsi !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:33:25
|
|
|
|
Cveta28
|
Hej bejbike! packanje po majčkah - če je majčka bolj zaprta se 'vidi' kosilo na majčki, pri izrezih pa damo majčko gor in pogledamo kar na bušija vse smo iste! zatekanje - saj sem že omenila, da parkrat na noč vstanem in pretegnem prstke na rokah, ker me členki ful bolijo, meča me pečejo ko počepnem in gležnji samo če sem resnično celi dan na nogah. Drugače pa še kar gre. Aja, pa koder me ljubkovalno sedaj kliče knedelček za pojest Sem si pa obljubila, da bom kakšen mesec dni po porodu začela hodit na masaže telesa, enkrat na 10-14 dni, da se malce hitreje vrnemo v formo. nmag - za tvojih 5 srčkov in ful lepo porodno izkušnjo. Mi je všeč, da se je babica izkazala ter da tvoj Gašper uživa v mali Alini zupancdam - ,da bo porod potekal čim lepše, ok. detelja - za Majo! ovni vs bikci - jaz sem sklenila, da hočem ovna ali ovco zato bom vztrajala, da mi porod sprožijo najkasneje v ponedeljek dopoldne Yeah right ha....verjetno mi ga tudi bodo, če do takrat ne rodim. NenaLena - jaz vsak dan ful hodim naokoli, še na pregled h G grem kar z busom samo, da čim več časa preživim na nogah in podobno. Vsi okoli mene me samo občudujejo kako sploh lahko hodim naokoli in kako si sploh upam iti kam sama. Jaz pa 'saj imam napotnico za rešilca vedno s seboj'
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:37:56
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa kje so nina in angelito:cveta a kaj veš ti imaš se mi zdi tel.št.od njuju Sonček sem pri ljubljančankah našla, da sta imeli preglede včeraj in danes ampak drugače pa ne duha ne sluha od niju dveh. GSM imam sicer od NineMM ampak ne vem ali naj ji pošljem kakšen SMS ali ne. Nočem težiti oziroma vem kako se počutim jaz, ko sem že na +5 dni
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:39:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem govorila z JUNONO in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit . sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela Mislim, da smo kar vse poskočile, ko smo izvedele, da je detelja rodila - se mi zdi, da smo vse z njo odštevale dneve in ure in čutile, kako zelo si že želi it rodit. Kot bi nekako čez njo podoživljale vsa naša pričakovanja in sedaj je rodila! Jupi! Ker to pomeni, da bomo tudi me prišle na vrsto . Ja mislim ,da imaš kar prav ,še malo ,še malo pa bomo cartale SSamo sedaj ne vem al jih še res ni toliko rodilo al se jih pa res več k pol ne javlja tiste misilim k so pred 15.4 ,saj jih je kar nekaj. Jaz mislim, da se ne javljajo, da so kar malo pozabile na rr in da jih je gotovo več rodilo. ja po moje tudi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:39:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo Meni ne zatekajo noge, toda sem si pa pred dnevi snela poročni in zaročni prstan, saj sta mi bila vsak dan bolj na tesno, tako da očitno nam te zadnje dni pač bolj zastaja voda . Poskusi s kakšno kopeljo za noge - kakšna morska sol je fajn. Pa Just ima eno fajn kopel za noge, toda je še nisem uspela preizkusiti. Pa čim več naj ti dragi masira meča in stopala. o super hvala ,saj moram naročit zdaj nekaj izdelkov od Just ,k jih bom potem uporabljala Kaj boš pa naročila? Sama sem si za po porodu naročila kremico Tea tree, ker je baje super za presredek po porodu, ne glede na to, če so šivi ali ne, saj je baje par dni vse malo vneto in razdraženo tam spodaj . Gotovo si bom naročila to kopel za noge in kopalno sol, pa seveda univerzalno olje 31, ki ga baje lahko uporabljamo tudi za težave pri otrocih od enega leta naprej; do takrat pa ta tea tree kremica. Pa kremice za sončenje bi rada preizkusila, so baje zelo fajn. jaz bom naročila kremo za sončenje(je super),kapljice 31,kremo tea tree in kremo materine dušice da lahko potem otročka predno gre spat (če je kaj prehlajen ali kaj )namažeš po pljučkih in malo zadaj na hrbteku,a ne veliko. Super! Sem čist' pozabila na to kremico materine dušice. Vidiš, si mi dala idejo. A kremo za sončenje si pa že uporabljala? Kateri faktor pa si vzela? ta najvišji vem da je mela tašča in se super obnese tusi za otroke pa mislim ,da tega v sprreju
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:39:22
|
|
|
|
sonček85
|
cveta.mene pa ne da bi členki po rokah ,samo noge od gležnjev naprej no pa saj bo kmalu bolje A ne a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljček
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:41:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa kje so nina in angelito:cveta a kaj veš ti imaš se mi zdi tel.št.od njuju Sonček sem pri ljubljančankah našla, da sta imeli preglede včeraj in danes ampak drugače pa ne duha ne sluha od niju dveh. GSM imam sicer od NineMM ampak ne vem ali naj ji pošljem kakšen SMS ali ne. Nočem težiti oziroma vem kako se počutim jaz, ko sem že na +5 dni ja saj too imaš pa res prav,samo nas pa malo skrbi ,no pa saj je sigurno bilo vse super na pregledu ali pa že zdaj veselo cartajo obe Saj po moje če bi bilo kaj bi javila nina tebi ali pa kako
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:48:46
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljček on: koder; jaz: knedelj; : koderček
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:51:01
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa kje so nina in angelito:cveta a kaj veš ti imaš se mi zdi tel.št.od njuju Sonček sem pri ljubljančankah našla, da sta imeli preglede včeraj in danes ampak drugače pa ne duha ne sluha od niju dveh. GSM imam sicer od NineMM ampak ne vem ali naj ji pošljem kakšen SMS ali ne. Nočem težiti oziroma vem kako se počutim jaz, ko sem že na +5 dni ja saj too imaš pa res prav,samo nas pa malo skrbi ,no pa saj je sigurno bilo vse super na pregledu ali pa že zdaj veselo cartajo obe Saj po moje če bi bilo kaj bi javila nina tebi ali pa kako Sem ljubljančankam na forumu sporočila, da jih pogrešamo in če nam lahko javijo ali je že kaj novega. Angelito bi lahko že rodila glede na medenično vstavo, Nina pa je zadnjič tudi nekaj jamrala o krvavitvah in 'čudnemu' počutju. Sigurno se že cartata s svojima dvema pupama.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:55:48
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sporočilo od detelje Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g. iskrene čestitke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:56:23
|
|
|
|
sonček85
|
mislim to le je pa brez komentarja,ta dva sta če preberete in si ogledate video vas bo tkoj v P prijelo http://bibaleze.si/clanek/dojencek/tezave-pri-nabavi.html
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:56:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljček on: koder; jaz: knedelj; : koderček face
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 15.4.2009 19:56:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa kje so nina in angelito:cveta a kaj veš ti imaš se mi zdi tel.št.od njuju Sonček sem pri ljubljančankah našla, da sta imeli preglede včeraj in danes ampak drugače pa ne duha ne sluha od niju dveh. GSM imam sicer od NineMM ampak ne vem ali naj ji pošljem kakšen SMS ali ne. Nočem težiti oziroma vem kako se počutim jaz, ko sem že na +5 dni ja saj too imaš pa res prav,samo nas pa malo skrbi ,no pa saj je sigurno bilo vse super na pregledu ali pa že zdaj veselo cartajo obe Saj po moje če bi bilo kaj bi javila nina tebi ali pa kako Sem ljubljančankam na forumu sporočila, da jih pogrešamo in če nam lahko javijo ali je že kaj novega. Angelito bi lahko že rodila glede na medenično vstavo, Nina pa je zadnjič tudi nekaj jamrala o krvavitvah in 'čudnemu' počutju. Sigurno se že cartata s svojima dvema pupama. u super hvala zlata si hvala pa tudi ljubljančankam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
A se počutiš seksi? PaštetkaV svojem telesu se počutim seksi. Ja (
53%)
Ne (
47%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!