|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
15.4.2009 18:40:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sem govorila z JUNONO   in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi

Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
15.4.2009 18:42:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

sporočilo od detelje

Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In čestitke za deklico Majo user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
15.4.2009 18:43:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Sem govorila z JUNONO   in pravi da ne vem če se bo lahko danes javila ,vas pa vse lepo pozdravlja-je danes tko na bizi

Lepo jo pozdravi nazaj in ji povej, da ne bo slučajno od hude gužve pozabila it rodit user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
15.4.2009 18:45:01   
sonček85

punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo user posted image user posted image

Meni ne zatekajo noge, toda sem si pa pred dnevi snela poročni in zaročni prstan, saj sta mi bila vsak dan bolj na tesno, tako da očitno nam te zadnje dni pač bolj zastaja voda user posted image . Poskusi s kakšno kopeljo za noge - kakšna morska sol je fajn. Pa Just ima eno fajn kopel za noge, toda je še nisem uspela preizkusiti. Pa čim več naj ti dragi masira meča in stopala. user posted image

o super hvala ,saj moram naročit zdaj nekaj izdelkov od Just ,k jih bom potem uporabljala user posted image

Kaj boš pa naročila? Sama sem si za po porodu naročila kremico Tea tree, ker je baje super za presredek po porodu, ne glede na to, če so šivi ali ne, saj je baje par dni vse malo vneto in razdraženo tam spodaj user posted image . Gotovo si bom naročila to kopel za noge in kopalno sol, pa seveda univerzalno olje 31, ki ga baje lahko uporabljamo tudi za težave pri otrocih od enega leta naprej; do takrat pa ta tea tree kremica. Pa kremice za sončenje bi rada preizkusila, so baje zelo fajn.

jaz bom naročila kremo za sončenje(je  super),kapljice 31,kremo tea tree in kremo materine dušice  da lahko potem otročka predno gre spat (če je kaj prehlajen ali kaj )namažeš po pljučkih in malo zadaj na hrbteku,a ne veliko.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
15.4.2009 18:45:01   
Anonimen

sporočilo od detelje

Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa nisem imela prav ,je le pupa k sem rekla da bo user posted image .a samo da je zdrava .Bravo maja ,si prava aprilska korenjakinja po velikosti in težiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poleg Karolince od NMAGuser posted image

Res je prava korenjakinja, skoraj 4 kg. Toda detelji so pri porodu gotovo pomagali pomočniki user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
15.4.2009 18:47:04   
sonček85

sporočilo od detelje

pa nisem imela prav ,je le pupa k sem rekla da bo user posted image .a samo da je zdrava .Bravo maja ,si prava aprilska korenjakinja po velikosti in težiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poleg Karolince od NMAGuser posted image

Res je prava korenjakinja, skoraj 4 kg. Toda detelji so pri porodu gotovo pomagali pomočniki user posted image .

ja to pa sigurno k jih je brigita tko lepo limala ,glih v tistem času k se je Maja rodila ---
bravo brigita detelja bo ponosna nate ,ker jo tko super nadomeščaš.

Jutri pa tvoj prvi veličastni zajtrki user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
15.4.2009 18:47:41   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se glih še 1x menla z njo pa gre malo na sprehod , ksem jo klicala za deteljo i je tko vesela user posted image user posted image

Mislim, da smo kar vse poskočile, ko smo izvedele, da je detelja rodila - se mi zdi, da smo vse z njo odštevale dneve in ure in čutile, kako zelo si že želi it rodit. Kot bi nekako čez njo podoživljale vsa naša pričakovanja in sedaj je rodila! Jupi! Ker to pomeni, da bomo tudi me prišle na vrsto user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
15.4.2009 18:52:46   
sonček85

Mislim, da smo kar vse poskočile, ko smo izvedele, da je detelja rodila - se mi zdi, da smo vse z njo odštevale dneve in ure in čutile, kako zelo si že želi it rodit. Kot bi nekako čez njo podoživljale vsa naša pričakovanja in sedaj je rodila! Jupi! Ker to pomeni, da bomo tudi me prišle na vrsto user posted image  user posted image  user posted image

Ja mislim ,da imaš kar prav ,še malo ,še malo pa bomo cartale user posted image user posted image user posted image user posted image
SSamo sedaj ne vem al jih še res ni toliko rodilo al se jih pa res več k pol ne javlja tiste misilim k so pred 15.4 ,saj jih je kar nekaj.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
15.4.2009 18:53:39   
sonček85
zdaj si grem pa narest večerjo in se vam še kaj javim

lepo se imejte user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.4.2009 19:22:53   
Anonimen

punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo user posted image user posted image

Meni ne zatekajo noge, toda sem si pa pred dnevi snela poročni in zaročni prstan, saj sta mi bila vsak dan bolj na tesno, tako da očitno nam te zadnje dni pač bolj zastaja voda user posted image . Poskusi s kakšno kopeljo za noge - kakšna morska sol je fajn. Pa Just ima eno fajn kopel za noge, toda je še nisem uspela preizkusiti. Pa čim več naj ti dragi masira meča in stopala. user posted image

o super hvala ,saj moram naročit zdaj nekaj izdelkov od Just ,k jih bom potem uporabljala user posted image

Kaj boš pa naročila? Sama sem si za po porodu naročila kremico Tea tree, ker je baje super za presredek po porodu, ne glede na to, če so šivi ali ne, saj je baje par dni vse malo vneto in razdraženo tam spodaj user posted image . Gotovo si bom naročila to kopel za noge in kopalno sol, pa seveda univerzalno olje 31, ki ga baje lahko uporabljamo tudi za težave pri otrocih od enega leta naprej; do takrat pa ta tea tree kremica. Pa kremice za sončenje bi rada preizkusila, so baje zelo fajn.

jaz bom naročila kremo za sončenje(je  super),kapljice 31,kremo tea tree in kremo materine dušice  da lahko potem otročka predno gre spat (če je kaj prehlajen ali kaj )namažeš po pljučkih in malo zadaj na hrbteku,a ne veliko.

Super! user posted image Sem čist' pozabila na to kremico materine dušice. Vidiš, si mi dala idejo. A kremo za sončenje si pa že uporabljala? Kateri faktor pa si vzela?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.4.2009 19:23:54   
Anonimen

Ja mislim ,da imaš kar prav ,še malo ,še malo pa bomo cartale user posted image user posted image user posted image user posted image
SSamo sedaj ne vem al jih še res ni toliko rodilo al se jih pa res več k pol ne javlja tiste misilim k so pred 15.4 ,saj jih je kar nekaj.user posted image

Jaz mislim, da se ne javljajo, da so kar malo pozabile na rr in da jih je gotovo več rodilo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.4.2009 19:27:35   
Anonimen

zdaj si grem pa narest večerjo in se vam še kaj javim

lepo se imejte user posted image

Dober tek! user posted image Jaz pa čakam dragega, da pride domov, ker je peljal avto na tehnični, da urediva registracijo še preden bo treba na Ptuj. Da naju slučajno ne ustavijo medtem, ko se peljeva rodit user posted image user posted image user posted image . Potem bova pa spet jedla motovilec z jajčko in fižolom, pa olivno in bučno olje ... njamsi user posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.4.2009 19:33:25   
Cveta28
Hej bejbike!

packanje po majčkah - če je majčka bolj zaprta se 'vidi' kosilo na majčki, pri izrezih pa damo majčko gor in pogledamo kar na bušija user posted image vse smo iste!
zatekanje - saj sem že omenila, da parkrat na noč vstanem in pretegnem prstke na rokah, ker me členki ful bolijo, meča me pečejo ko počepnem in gležnji samo če sem resnično celi dan na nogah. Drugače pa še kar gre. Aja, pa koder me ljubkovalno sedaj kliče knedelček za pojest user posted image Sem si pa obljubila, da bom kakšen mesec dni po porodu začela hodit na masaže telesa, enkrat na 10-14 dni, da se malce hitreje vrnemo v formo.
nmag - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojih 5 srčkov in ful lepo porodno izkušnjo. Mi je všeč, da se je babica izkazala ter da tvoj Gašper uživa v mali Alini user posted image
zupancdam - user posted image ,da bo porod potekal čim lepše, ok.
detelja - user posted image za Majo!
ovni vs bikci - jaz sem sklenila, da hočem ovna ali ovco zato bom vztrajala, da mi porod sprožijo najkasneje v ponedeljek dopoldne user posted image user posted image user posted image Yeah right ha....verjetno mi ga tudi bodo, če do takrat ne rodim.
NenaLena - jaz vsak dan ful hodim naokoli, še na pregled h G grem kar z busom samo, da čim več časa preživim na nogah in podobno. Vsi okoli mene me samo občudujejo kako sploh lahko hodim naokoli in kako si sploh upam iti kam sama. Jaz pa 'saj imam napotnico za rešilca vedno s seboj' user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.4.2009 19:37:56   
Cveta28
pa kje so nina in angelito:cveta a kaj veš ti imaš se mi zdi tel.št.od njujuuser posted image

Sonček sem pri ljubljančankah našla, da sta imeli preglede včeraj in danes ampak drugače pa ne duha ne sluha od niju dveh.
GSM imam sicer od NineMM ampak ne vem ali naj ji pošljem kakšen SMS ali ne. Nočem težiti oziroma vem kako se počutim jaz, ko sem že na +5 dni user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.4.2009 19:39:16   
sonček85

Jaz mislim, da se ne javljajo, da so kar malo pozabile na rr in da jih je gotovo več rodilo. user posted image

ja po moje tudi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.4.2009 19:39:19   
sonček85

Super! user posted image Sem čist' pozabila na to kremico materine dušice. Vidiš, si mi dala idejo. A kremo za sončenje si pa že uporabljala? Kateri faktor pa si vzela?

ta najvišji vem da je mela tašča in se super obnese tusi za otroke pa mislim ,da tega v sprreju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.4.2009 19:39:22   
sonček85
cveta.mene pa ne da bi členki po rokah ,samo noge od gležnjev naprej user posted image   no pa saj bo kmalu bolje A  ne user posted image user posted image user posted image

a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljčekuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.4.2009 19:41:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

pa kje so nina in angelito:cveta a kaj veš ti imaš se mi zdi tel.št.od njujuuser posted image

Sonček sem pri ljubljančankah našla, da sta imeli preglede včeraj in danes ampak drugače pa ne duha ne sluha od niju dveh.
GSM imam sicer od NineMM ampak ne vem ali naj ji pošljem kakšen SMS ali ne. Nočem težiti oziroma vem kako se počutim jaz, ko sem že na +5 dni user posted image

ja saj too imaš pa res prav,samo nas pa malo skrbi ,no pa saj je sigurno bilo vse super na pregledu ali pa že zdaj veselo cartajo obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj po moje če bi bilo kaj bi javila nina tebi  ali pa kako user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.4.2009 19:48:46   
Cveta28
a tebe pa tko lepo kliče tv oj dragi ,a potem je pa kodderček mali knedeljčekuser posted image user posted image user posted image

on: koder; jaz: knedelj; user posted image : koderček
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.4.2009 19:51:01   
Cveta28

ja saj too imaš pa res prav,samo nas pa malo skrbi ,no pa saj je sigurno bilo vse super na pregledu ali pa že zdaj veselo cartajo obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj po moje če bi bilo kaj bi javila nina tebi  ali pa kako user posted image

Sem ljubljančankam na forumu sporočila, da jih pogrešamo in če nam lahko javijo ali je že kaj novega.
Angelito bi lahko že rodila glede na medenično vstavo, Nina pa je zadnjič tudi nekaj jamrala o krvavitvah in 'čudnemu' počutju. Sigurno se že cartata s svojima dvema pupama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.4.2009 19:55:48   
Miška2006

sporočilo od detelje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.4.2009 19:56:23   
sonček85
mislim to le je pa brez komentarja,ta dva sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če preberete in si ogledate video vas bo tkoj v P prijelo user posted image

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/tezave-pri-nabavi.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.4.2009 19:56:25   
sonček85

on: koder; jaz: knedelj; user posted image : koderček
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   face user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
15.4.2009 19:56:27   
sonček85

Sem ljubljančankam na forumu sporočila, da jih pogrešamo in če nam lahko javijo ali je že kaj novega.
Angelito bi lahko že rodila glede na medenično vstavo, Nina pa je zadnjič tudi nekaj jamrala o krvavitvah in 'čudnemu' počutju. Sigurno se že cartata s svojima dvema pupama. user posted image user posted image user posted image

u super hvala zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image hvala pa tudi ljubljančankamuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
15.4.2009 20:02:49   
sonček85
nekatere  ste se danes pogovarjale o hrani in pijači med porodom ,evo pa sem nekaj našla, če katero zanima user posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/hrana-ne-vpliva-na-potek-poroda.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!