opatija
|
Uh, sem zdele kar obupana Dobra dva tedna si dajem injekcije, pa jih imam že pouhen kufer Nogi imam že čisto plavi, kot bi me kdo tepel, špikanje mi je zoprno, potem pa me še pol ure peče noga. Joj, res ne vem kako bom zdražala do poroda, potem pa še 6T po porodu. Najbolj trapasto pa se mi zdi, ker je zdravnik sam rekel, da tole pred porodom sploh ni nujno, ampak za vsaaak slučaj. Pa povedala sem mu, da sem ful aktivna, kar je pohvalil, pa vseeno. Mah, sorri za tole teženje, sem morala dati ven, ker se mi ob tem špikanju res obrača Aprilčica imaš definitivno prav, važno da smo zdravi, da se imamo radi in da nam je luštno! Še zdaleč nam ni hudega. Naše stanovanje je od sorodnikov in smo lahko notri dokler nam paše. Dobili smo ga sicer v zelo slabem stanju, ker so imeli obupne podnajemnike, ki so uničili kar se da. Nama z je bil to izziv in sva vse zrihtala do daske in sedaj nam je prav luštno Lokacija je sanjska in če bi imeli še eno sobico, bi nas morali metat ven Kljub krizi sva z ugotovila, da bi bil v cca letu dveh čas, da se vrževa v nakup svojega stanovanja. Arwen si kar predstavljam zadovoljstvo, ko ustvariš nekaj svojega Vidim, da že razmišljate o urejanju porodniške. Jaz se od prvič nič kaj dosti ne spomnim, vem le, da sem letala kot zmešana. Pri meni je še malo bolj komplicirano, ker sem samozaposlena v kulturi in je še malo več birokracije, vso zadevo pa otežuje dejstvo, da sem jaz za te stvari precejšen baksus. Še dobro da stvari urejam vedno pri istih dveh referentkah na Dursu, ki sta do takih zmedenih osebkov kot sem jaz kar tolerantne in mi bolj počaaaasi razložita kako in kaj Glede preiskave za sladkor sem jo jaz imela že v prvi . G je rekla da bom imela tudi tokrat in sicer v cca 28T. Takrat sem popila tisto sladko vodo, ni bilo ravno prijetno, prav grozno pa tudi ne. Vse nove dobrodošle!!! Šele sedaj sem opazila, da smo dobile nekaj novih članic, bodo jeseni povsod sami vozički Vedno pozabim, moj naslednji pregled je 8.5. G mi je že povedala, da UZ ne bo, da bo merila MV. Mogoče bo takrat tudi tista glukoza. Ali kaj veste, moramo biti takrart tešče. Meni niso namreč ničesar rekle, res pa je, da so sestre nekam zmešane. Vedno mi narobe napišejo tedne nosečnost No, pa sem se spet razpisala... Lepo se imejte!
|