|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
14.4.2009 15:34:01   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         27.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              30.04.2009
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       
14. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.2009
15. kejti                 (21.02.73) 36     Celje                     xx.xx.2009
16. polmaja                 36                                               xx.xx.2009
17. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                 xx.xx.2009
18. barvar                                                                    xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija  po 1.maju    02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal    24.4.       02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             21.4.        13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                       20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                        20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.      28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    22.04.      23.11.2009
10. mariee            04.05.83 (25)                      18.05.       29.11.2009

Ta mesec bo mami postala sonček85 NAVIJAMO ZATE !!

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
14.4.2009 17:08:55   
sonček85
twixy.a vidiš ,da dragi ni zamujal brez razloga.A sta se pogovorila .Upam ,da in da sta sedaj nerazdružljiva user posted image user posted image user posted image

mariee in ostle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem še šla rodit in sem res vesela ,da ste tko v skrbeh če me ni.Zlate ste.
Vam pa obljubim da tkoj javim rižkoo in tassiki ,ko bo šlo zares ,kr k se peljem v P user posted image user posted image user posted image
tassika.super da je malica ostala v želodčkiu in da ni školjka vse pojedla user posted image user posted image
Samo da boš sedaj dobila tabletke in da jih boš lepo papcala ,pa čeprav ti bo mogoče slabo po njih ,samo da bo pikica ok  in da boš lahko šla na dopust user posted image user posted image user posted image

tassi:da jaz malo tebi naredim lušte in ostalim user posted image user posted image user posted image sem packa kajne?user posted image user posted image .no prišla je sestra in smo šle na premier solatko v meka ,mmmm kako je bila dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko zudaj grem pa malo pred tv ,sem sama doma popoldan k dragi dela user posted image a nekdo mora služit dinarčke user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
14.4.2009 17:32:43   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

o ne, ti tudi. moj je danes na sluzbeni turi, jutri pa leti in pride v soboto popoldan nazaj. Da se nista najina dva kaj zmenila in sta sla kam skupaj user posted image  

Hmmm...user posted image sumljivo user posted image user posted image user posted image user posted image Joj mM, jaz sem tako tečna, da je moj kar vesel, da je lahko šeluser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.4.2009 17:38:13   
mariee
Joj Tassika, se mi prav smiliš, ker bruhašuser posted image user posted image Jaz sem tudi v petek, ampak me je potem minilo. Zdaj pa ful pazim, da jem veliko malih obrokov in da nikoli nisem lačna. Pa zdi se mi, kot da se mi je zagravžala vsa hitra hrana, ki jo imam drugače rada, ampak v petek sem pa bruhala zaradi pice in sedaj je vidit ne morem več.user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.4.2009 20:36:06   
sonček85
samo lahko noč sem vam prišla še zaželet user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.4.2009 20:48:14   
malaMravljica
Iiiiiiiiii kaksna slikca user posted image

jaz tudi zelim lahko noc. Jaz grem gledat se Dr. Housa, so najbol zanimivi deli sedaj, zadnjic se je na koncu kljunckal z zdravnico, me prav zanima kaj bo danes. Ja, en firbc sem user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
15.4.2009 7:53:14   
tassika
Dobro jutro punce. Jaz pa čakam mojo frizerko, da bo nova frizurca, pa kosilo ssem nama že skuhalauser posted image  eno dobro rižotko, se trudim, da kuham čimbolj lahko hrano, čeprav to ni več nič pomembno, bruham takoj ko ustanem iz postelje, pa če sem kaj pojedla al pa nič. Zdaj sem zajtrk in upam, da bo nekaj časa ostal v meni, vsaj toliko, da se moja tableta raztopi. Nič ni luštno, jaz tko ne maram bruhat, da se bom res začela sama sebi smilit. Saj potem včeraj popoldne je bilo dobro, no ja slabo mi je bilo cel dan ampak bruhala pa nisem več, zgleda, da me jutra sesujejo. Na bolniško pa ne morem, ker bi šla junija rada na doopust, če me pa da pa ne bom mogla it. No saj bom videla v kakšnem stanju bom, zato sva tudi vplačala celoten riziko odpovedi zame, za mojga pa mislim, da dobi malo manj.

Evo včeraj smo imeli ful lep dan, potem se je popoldne ulilo k svi... danes je pa hladno pa megla, grrr april, no samo da ga bo kmalu konec.

Sonček kako si, sms še ni bilo se pravi, še veselo spačkaš v posteljici. Kakšen misliš da bo tvoj bejbi, bo imel laske, saj vidva jih oba imata kar nekajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4657
15.4.2009 8:43:13   
Nogavica
Ojla, punce!

Po dolgem času se spet javljam. Praznike smo preživeli leteče, včeraj ponoči pa je Živa začela bruhat, čez dan pa dobila še vročino in drisko. user posted image  Je čisto uboga že dva dni. Upam, da ne bom česa staknila še jaz.

Danes ob 17.20 imam nuhalno. Saj boste držale pesti, ne? Me je malo strah.

Saj bi napisala še kaj več, pa me že Živa kliče. Je ful cartek zdaj, ko je bolna in bi me imela nonstop ob sebi.

Kje pa je pilotina?
Rižkoo se tudi nič kaj ne javlja, ampak ona je napisala, da ima neko gužvo s seminarji, če se ne motim.

Zdaj pa res letim

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
15.4.2009 9:29:58   
sonček85
jutrooooooooooo!
Ja danes smo potegnili do 9.00user posted image user posted image user posted image user posted image
tasssi:super da si že bila tko pridna pa naredla rižotko ,pa sedaj še frizurca nova user posted image user posted image user posted image user posted image
nogavia:srečno na NS in javi potem ,Živa se naj pa hitro pozdravi user posted image user posted image
rižkoo se je meni javila v četrtek  od takrat pa nič več ,upam ,da se ima lepo ,da jo pikica uboga in da se ti seminarji kmalu nehajo,no saj poleg tega pa tko odpotujeta kmalu user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
15.4.2009 9:49:45   
mariee
Nogavica držim pestke user posted image user posted image user posted image  Saj bo sigurno vse vredu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
15.4.2009 12:04:10   
malaMravljica
Tassika, saj bo minilo to stanje, vse smo dale to skozi, ti tudi ze skoraj. Pa se lepa bos z novo frizuro sedaj.

Nogavica, seveda stiskamo pesti. Bos vprasala za spol?

Soncek, ja, si kaj firbcna kaksen bo mali? Saj na uz ga verjetno ze dobro vidis, samo kaksno barvo las bo imel, ce jih bo imel, pa ocke, pa kaksen ton glasu. Vse to te caka.

Jaz sem danes spala do 4h, pol sva pa startala na pot. Se je vceraj nekaj zataknilo in sva morala biti ob 6.00 zjutraj ze v Insbrucku. Za nazaj se mi je spalo v avtu, se pozno sem sla spat vceraj, danes popoldne sem hotla it se v mesto, pa ne vem ce ne bom rajsi kar pod koutr zavila. Sam kaj ko danes je se tako lep soncek, jutri popoldna bo pa z dez. He, sva sla tudi cez en prelaz z ovinki, mal manj kot Vrsic recimo in moj se je sel Schumacherja, pa sem rekla, da ce mi spodaj pod prelazom uz naredijo bo podnajemnik tako telovadil od ovinkov, da takoj spol vidimo.

mal soncka vam posiljam.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
15.4.2009 12:32:01   
Nogavica

Nogavica, seveda stiskamo pesti. Bos vprasala za spol?

Ja, bom. Samo vprašanje, če se bo že kaj videlo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4662
15.4.2009 12:47:54   
Anonimen
Na hitrco rečem... "hello"... , več ne gre. user posted image  Ja, okupirana sem..., čist preveč ampak še 9 dni pa me več ni. To me vleče vn, da ne padem v slabo voljo. Rižko me uboga, bla sva v soboto na urgenci... , neki ni štimal. Sem mela zlo grdo izkušnjo z ginekologinjo, da sm se kr zjokala. Sm jo pa tko nadrla, da je v trenutku postala druga. Sonček85, ti jo mogoče poznaš.., dr. Bindas al nekaj takega. Grozno, grozno res grozno... So me hotle obdržat na oddelku in sem rekla ne ter podpisala, da prostovoljno odhajam!!! Mam ogromno nekih bakterij v urinu in zelo slabo kri... , bruhala sm včeri cel dan. Skratka, nič mi ni cool s počutjem. Ampak, NE DAM SE. Moj Rižko je pa tud borc.. do 14t sva se že prišlepala..., zdaj pa naprej. Ta črviček se bo rodil, jst to vem! Je mel pa moj dragi obupne sanje,.. Je sanjal najinga Rižkota, da ni mel nogic.user posted image  Grdo.

Skratka... punce, slikice s poroke so sanjske... user posted image

Mm..., Twixy... NUJNO dobrga fotografa!! Nujno....  user posted image

Grem.. seminar kliče. Ja, Nogavica...seminar je v igri. Tebi pa pestke držim na vso moč.
Sonček85, prijetno pitje čajčka... user posted image

Upam, da me ne pozabite, ker me ni.... sam me pač ni. Pravi prijatelji se ne pozabljajo... user posted image , čakajo se...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 15.4.2009 12:49:21 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
15.4.2009 12:52:36   
mariee
Rižkoo sej bo, ko boš na dopustu bo tudi počutje boljše user posted image . Za sanje pa itak pravijo, da če kaj grdega sanjaš, se potem to sigurno ne bo zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
15.4.2009 12:55:23   
Anonimen
Ej mariee... si pa nova?! OPROSTI, sploh ne sledim veš?! Ne vem nič .... Ooo pa nosečka siiiiiiiiiii!! No, to pa sploh rada vidim. BRAVO tud zate.

Ja, še mal. Dopust odžene vse skrbi stran. Jupi, še 8 dni... user posted image  
Na sanje pa itaq nič ne dam..., NIČ!

kejti???? Celjanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
15.4.2009 13:11:27   
mariee
Ja, bolj nova sem. Se kar dosti zadržujem tukaj, mi je fletn med vami user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
15.4.2009 13:18:38   
malaMravljica
o ne, Rizkoo mi je utekla, prepozna sem, da ji posljem en objemcek in poljubcek. Glavo pokonci, prsi vn in ponosno naprej, seveda bosta prisla do 40 tedna, ceprav tam v 38 ze imata dovoljenje da gresta v porodniscnico. In zakaj pa mislis,da bi te pozabile, ne s takimi, me te tukaj takooooo pogresamo in cakamo, da se tvoja guzva umiri, pol pa da prides nazaj z porocnega dopusta.

Ce katera sledi moji poroki user posted image  danes je moj ljubi spet izjavil, da se najlepse bi mu bilo v Italiji se porocit. Saj meni tudi. Imamo vikend v eni tako lepi mali vasici in vedno poleti sva govorila, da bi se bilo lepo tam porocit, pa se neutralno ozemlje je. Ko greva drugic dol morem vprasat na obcini kaj in kako. Torej, slo ali Italija. In nasla sem eno sanjsko obleko, ki je sicer dalec stran od tiste prve izbire, tista je bila res nepopisno sanjsko lepa, ta bo pa taka svecana poletna. Se morem malo pozanimat o ceni za izposojo.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
15.4.2009 13:26:26   
mariee
mM ali imaš kakšno slikco, da bi me to vidle??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4668
15.4.2009 13:33:03   
malaMravljica
ja, slikco imam, samo kaj ko mi ponavadi noce slikc tukaj gor zalimat. Lahko pa poskusim

user posted image

Gre?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
15.4.2009 13:34:01   
malaMravljica
mariee, jaz vidim slikco, pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4670
15.4.2009 13:40:46   
mariee
jaaaaaa, fuuul je lepa. user posted image user posted image user posted image  Zelo lepa nevestica boš.

Neposredna povezava do sporočila: 4671
15.4.2009 14:18:42   
malaMravljica
mariee, ves saj to je samo predlog oz. videla sem jo in mi je lepa. Ker najina poroka ne bo komplicirana in ne vem kaj, preprosto in najrajsi sama, zato ne smem biti prelepa in obleka ne sem biti prevec porocna, sam razumes a ne.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
15.4.2009 14:27:56   
mariee
Saj to je meni ful všeč, da bo poroka preprosta in majhna. Jaz bi tudi kaj takega, ampak midva nimava nič še v planuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4673
15.4.2009 14:51:17   
twixy

ja, slikco imam, samo kaj ko mi ponavadi noce slikc tukaj gor zalimat. Lahko pa poskusim

user posted image

Gre?

Iiiii.. Prekrasna je user posted image user posted image user posted image  Taksna cist simpluser posted image
Na vas konec pa pridemo julija. Za tri dni gremo z sluzbo ampak jaz opravim to nujno v enem dnevu pol imam pa fraj. Ce bos uspela nama kavica ne zbezi user posted image

Ooo.. rizkoo user posted image  Ti samo lepo pocivaj, mali rizko pa je itak borec in bo ostal vse do oktobra pri tebi!

Jaz sem vceraj dobila izvide od dragega. In niso kaj prevec optimisticniuser posted image  Pise,da se nekaj ne povezuje dobro in je tezko vrjetno da user posted image  vzdrzi vec kot 10.tednov.. Hvala bogu je tukaj medicina bolj napredna in ga bodo dali na se podrobnejse preiskave.
Moram malo bolj podrobno prebrat in ko bom kaj vec izvedela vam povem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
15.4.2009 14:56:21   
sonček85
mm:ja res me zanima kak bo naš malček,a bo podoben atiju ,mamici,kake laske bo mel ,očke,ustka ,vse
Komaj čakam ta čudežuser posted image user posted image user posted image oblekca je božanskaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še lepša pa boš ti v njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuu Italija .Super user posted image user posted image user posted image Joj jaz bi tudi se rada poročila user posted image
rižkoo:lepo da si se nam javila ,seveda te pogrešamo in res je kot si napisala spodaj Upam, da me ne pozabite, ker me ni.... sam me pač ni. Pravi prijatelji se ne pozabljajo... user posted image , čakajo se...

user posted image user posted image user posted image
Ne te G ne poznam ,no pa samo da je vse ok in da te mali rižkoo ubofga ,saj ve da ga nestrpno pričakujeta in me tetke na rr  tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

KaR JE PA DRAGI SANJAL PA ODMISLI ,BEBI BO SUPER IN LEP TKO K MAMI IN ATI user posted image user posted image user posted image

a PA TI JE DALA POTEM KAJ ZA KRI KAK SIRUP,tablete AL PA KAJ,VELIKO PIJ IN REDNO JEJ PA NE HITRE HRANE ,VELIKO JEJ PESE,vglavnem ne bom ti pametovala saj sama veš kaj mislim in kaj je dobro za vaju z rižkoom.

Hvala za čajčke user posted image user posted image user posted image sem že danes pila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?