|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
14.4.2009 10:46:31   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas je obiskala tečka user posted image

Pikica, zelo mi je žal

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.4.2009 10:59:08   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Jutro, vsem ki je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image

pikici01user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kje se kupi maco v kapsulah?

dini, jaz jo jemljen od ene punce, ki je tukaj na RR. če te zanima kaj več, mi piši na ZS.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.4.2009 11:11:34   
dini
ursa30 beri zs.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.4.2009 11:45:57   
ziva1
ursa30 pa ti pokažejo ovulacijski testi, da imaš ovulacijo vsak mesec. Ma jaz sem jih šele začela uporabljati, ta mesec kot kaže ne bo nič (danes se testiram že 14, do zdaj še ni pokazalo nič, niti šibke črtice ne, cikluse imam pa od 22-26, zato mislim, da O nimam ta mesec), bomo videli kako bo drugi mesec. 

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.4.2009 11:50:35   
aqua77
Pozdravček Urši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako smo kaj, a si bla pridna in si pobarvala jajčka?? user posted image user posted image  

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.4.2009 11:57:17   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

ursa30 pa ti pokažejo ovulacijski testi, da imaš ovulacijo vsak mesec. Ma jaz sem jih šele začela uporabljati, ta mesec kot kaže ne bo nič (danes se testiram že 14, do zdaj še ni pokazalo nič, niti šibke črtice ne, cikluse imam pa od 22-26, zato mislim, da O nimam ta mesec), bomo videli kako bo drugi mesec. 

meni je zdaj že dva meseca pokazalo dve črtici. prej sem se pa tudi testirala, pa mi je samo enkrat pokazalo O, tako da po moje nisem ujela pravega dne. ciklus imam na približno 30 dni, čeprav se mi je zadnje 3 mesece vse obrnilo naokoli mi je zamujala po več kot en teden.
najbolje da se testiraš takoj po M in se testiraš vsak dan približno ob isti uri. ko imam O, ostane test pozitiven še 2-3 dni.
testiraj se še kak mesec ali dva, če ti ne bo nič pokazalo, potem pa po moje najbolje, da pokličeš G in se naročiš za pregled.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.4.2009 11:59:01   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček Urši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako smo kaj, a si bla pridna in si pobarvala jajčka?? user posted image user posted image  

hey aqui. sem kar ok, počasi se približuje moj D dan, bom videla ali sva kaj spackala skupaj ali spet nič.
sem videla, da tebi spet ni uspelo user posted image

nič jajčk barval, bomo potem ko bojo otroci, bo večje veselje user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.4.2009 12:03:00   
MAŠKA
Pozdravljene punce,

sporočam, da me je 9. aprila obiskala user posted image , tako da očitno v letu 2009 ne bomo zibali.

Čestitke nosečkam, inuser posted image  za vse, ki vam ni uspelo... se selim v maj in držim pesti za vse, ki še imate čas, da v aprilu zagledate pluske!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.4.2009 12:06:37   
Chi_Pita
Pozdravček vsem ...

Kako smo preživeli praznike? malo sem brala za nazaj, pa niso nič kaj razveseljive novičke ... user posted image Kaj je s tem aprilom? user posted image user posted image user posted image Kar žalostna postanem user posted image user posted image user posted image

Punce, pri meni pa zaenkrat ni prav nobenih znakov da prihaja  user posted image , še manj pa da sem  user posted image ... danes bi jo mogla dobit ... pa ni ne duha ne sluha... user posted image user posted image user posted image lahko upam da se je kaj prijelo user posted image user posted image user posted image ... bom počakala, pa bomo vidli pri čem smo? Jooj kako me muči ...   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa še vedno upajmo na čim več + + + + + + + v tem zaenkrat žalostnem aprilu ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.4.2009 12:17:36   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

pušenjak je reku, da e ni vsaj črtice, da ni ok test ali pa da ga delaš narobe. prej ne smeš pit 2 uri.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.4.2009 12:35:24   
sakuL
u, hvala da ste me vzele medse user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.4.2009 12:43:43   
bellissima
Živjo punce!
Tudi zame april ni preveč vesel mesec. Včeraj se mi je pojavil rahel rjavkast izcedek, tako da kar pričakujemuser posted image . Čestitke vsem, ki vam je uspelo, mi pa gremo v najbolj zaljubljen mesec.... maj! Upajmo na najboljšeuser posted image .
Lp

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.4.2009 12:51:17   
dini
Punce,

Goldfield B.V. - Maca Plus

Vrsta izdelka: Maca Plus
Firma izdelka: Goldfield B.V.
Oznaka: Maca Plus
Količina: 90 kap.

Cena: 38,90 €

OPIS

PODROBNOSTI
Goldfield  MACA PLUS
Maca kot naravna alternativa za škodljive doping substance.
Maca-Plus vsebuje 125 naravnih učinkovin.
Surovina za Maco se pridobiva iz korenine perujske rastline z imenom Lepidum meyenii , ki je med drugim tudi zelo bogata z aminokislinami. Njen učinek je predvsem ta, da spodbudi telo k povečani produkciji lastnega testosterona.
Zaradi povečanega izločanja lastnih hormonov, ki so potrebni za izgradnjo mišic, se tako sedaj prvič lahko tudi na naraven način dosega izjemne uspehe v krajšem času. Način delovanja Mace je tudi, da pokriva skozi trening nastali deficit testosterona (pri 90% športnikov) tako, da poveča lastno produkcijo testosterona v telesu in zato ne pride do neželenih katabolnih procesov zaradi prekomernih treningov.
Sestavine: ekstrakt korenine Make, mineralna mešanica(gledati analizo), želatinaste kapsule, ekstrakt groznih pešk, L-tirozin, vitamini(gledati analizo), soja-lecitin(ni gensko spremenjen) ovseni ekstrakt, ekstrakt zelenega čaja, PABA, Koencim Q10.
Uporaba: trikrat po dve kapsuli(ali trikrat po eno kapsulo) z glavnimi obroki z nekaj tekočine.

© 2008 extreme-proteini.com

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.4.2009 14:12:35   
Anonimen
dan punce!
jaz še zmeri navijam za vas in vse vaše pluskeuser posted image
urša mislim da sem te ta vikend celo vidla,no če si mela očala pa da maš tm nekak paž se mi zdi potem si to tiuser posted image
ne obupat punce!
držim pesti!!

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.4.2009 14:39:08   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dan punce!
jaz še zmeri navijam za vas in vse vaše pluskeuser posted image
urša mislim da sem te ta vikend celo vidla,no če si mela očala pa da maš tm nekak paž se mi zdi potem si to tiuser posted image
ne obupat punce!
držim pesti!!

tudi meni se zdi, da sem te videla, ko sem se v soboto peljala z avtom mimo tvoje hiše, si sedela na sončku user posted image
kje si me pa videla??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.4.2009 15:25:19   
Anonimen
če je en tak kit sedel na terasci al pa spodi pol sm jaz jauser posted image drgač pa mimo bajte sta se s tvojim peljalauser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: II pričakujemo aprila 2009
14.4.2009 19:08:45   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam  še vedno 2v1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.4.2009 20:25:35   
ursa30

če je en tak kit sedel na terasci al pa spodi pol sm jaz jauser posted image drgač pa mimo bajte sta se s tvojim peljalauser posted image

nobenga kita vidla, samo eno črnolaso oz rjavolaso gospodično :)

v nedeljo sva šla na pizzo na prežganje pa sva šla mim, tko da če si me v nedeljo vidla, sm bla to jst, če pa ni bla nedelja, potem je pa kšno drugo okol pelu user posted image user posted image user posted image sem v zgornjem postu napisala sobota, pa je bla nedelja user posted image
grem dostkrat mim tvoje bajte peš s taro, sam se ne upam ustavt k vem da mate pse pa ne vem kako bi se tvoji pa moja povohali med sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.4.2009 21:40:18   
LUNA83
ooo SONČEK85, ti si še tuki??? Kako si?

Vedno bolj se bližam mojemu dnevu D bolj mi zmanjkuje upanja da smo kaj spackali. Prsa me bolijo, dol me špika,glava me boli ampak mislim da se vse pripravlja da bo čez 7 dni prišla tečka. Nevem želim misliti pozitivno vendar,.. no sej upam in želim si fuuulll zagledat +.

kako ste ostale? Ste že lulale???? javite nam vesele novice!!!

Čakamo +

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.4.2009 8:23:34   
Anonimen
urša veš da te še nisem videla da bi šla peš mimo,no popoldne mam itak škrata doma pa potem za njim laufam,ko boš imela namen se ustavt se ti kr ustavi če boš mela pa kužiko zraven jo bom dala pa notr v stanovanje pa bouser posted image

(odgovor članu LUNA83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.4.2009 9:05:13   
ursa30

urša veš da te še nisem videla da bi šla peš mimo,no popoldne mam itak škrata doma pa potem za njim laufam,ko boš imela namen se ustavt se ti kr ustavi če boš mela pa kužiko zraven jo bom dala pa notr v stanovanje pa bouser posted image

ja, vsake tolko časa ko se mi da ful hodit grem do transformatorja ali pa še malo dlje user posted image  no, ko bom šla naslednjič popoldne mimo, se pa zaderem pa prletiš ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.4.2009 9:34:00   
Anonimen
ok sam če boš poklicala larilu bo lara prišlauser posted image no pol kasnej bom pa tud jaz priracala vnuser posted image drgač pa zmenjenouser posted image
kdaj bo zdej zdej testek pokazal plusek?

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.4.2009 9:49:38   
aqua77
Jutro!!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je danes dan D!!! user posted image user posted image  Upam, da me user posted image  preskoči.. user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.4.2009 10:03:33   
Rakica_80
Aqua77, držim pestke, da je ne boš videla najmanj eno letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in tako tudi ostalim želimuser posted image
pluske, pluske, pluske.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.4.2009 10:13:51   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Aqua77, držim pestke, da je ne boš videla najmanj eno letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in tako tudi ostalim želimuser posted image
pluske, pluske, pluske.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  

aqua bo še kakšen test padu danes???

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?