Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 10:46:31
|
|
|
|
zaljubljena23
|
za vse, ki vas je obiskala tečka Pikica, zelo mi je žal
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 10:59:08
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Jutro, vsem ki je prišla ostalim pa pikici01 Punce kje se kupi maco v kapsulah? dini, jaz jo jemljen od ene punce, ki je tukaj na RR. če te zanima kaj več, mi piši na ZS.
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 11:11:34
|
|
|
|
dini
|
ursa30 beri zs.
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 11:45:57
|
|
|
|
ziva1
|
ursa30 pa ti pokažejo ovulacijski testi, da imaš ovulacijo vsak mesec. Ma jaz sem jih šele začela uporabljati, ta mesec kot kaže ne bo nič (danes se testiram že 14, do zdaj še ni pokazalo nič, niti šibke črtice ne, cikluse imam pa od 22-26, zato mislim, da O nimam ta mesec), bomo videli kako bo drugi mesec.
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 11:50:35
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček Urši!!! Kako smo kaj, a si bla pridna in si pobarvala jajčka??
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 11:57:17
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1 ursa30 pa ti pokažejo ovulacijski testi, da imaš ovulacijo vsak mesec. Ma jaz sem jih šele začela uporabljati, ta mesec kot kaže ne bo nič (danes se testiram že 14, do zdaj še ni pokazalo nič, niti šibke črtice ne, cikluse imam pa od 22-26, zato mislim, da O nimam ta mesec), bomo videli kako bo drugi mesec. meni je zdaj že dva meseca pokazalo dve črtici. prej sem se pa tudi testirala, pa mi je samo enkrat pokazalo O, tako da po moje nisem ujela pravega dne. ciklus imam na približno 30 dni, čeprav se mi je zadnje 3 mesece vse obrnilo naokoli mi je zamujala po več kot en teden. najbolje da se testiraš takoj po M in se testiraš vsak dan približno ob isti uri. ko imam O, ostane test pozitiven še 2-3 dni. testiraj se še kak mesec ali dva, če ti ne bo nič pokazalo, potem pa po moje najbolje, da pokličeš G in se naročiš za pregled.
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 11:59:01
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček Urši!!! Kako smo kaj, a si bla pridna in si pobarvala jajčka?? hey aqui. sem kar ok, počasi se približuje moj D dan, bom videla ali sva kaj spackala skupaj ali spet nič. sem videla, da tebi spet ni uspelo nič jajčk barval, bomo potem ko bojo otroci, bo večje veselje
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 12:03:00
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pozdravljene punce, sporočam, da me je 9. aprila obiskala , tako da očitno v letu 2009 ne bomo zibali. Čestitke nosečkam, in za vse, ki vam ni uspelo... se selim v maj in držim pesti za vse, ki še imate čas, da v aprilu zagledate pluske!
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 12:06:37
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Pozdravček vsem ... Kako smo preživeli praznike? malo sem brala za nazaj, pa niso nič kaj razveseljive novičke ... Kaj je s tem aprilom? Kar žalostna postanem Punce, pri meni pa zaenkrat ni prav nobenih znakov da prihaja , še manj pa da sem ... danes bi jo mogla dobit ... pa ni ne duha ne sluha... lahko upam da se je kaj prijelo ... bom počakala, pa bomo vidli pri čem smo? Jooj kako me muči ... Drugače pa še vedno upajmo na čim več + + + + + + + v tem zaenkrat žalostnem aprilu ...
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 12:17:36
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1 ursa30 pa ti pokažejo ovulacijski testi, da imaš ovulacijo vsak mesec. Ma jaz sem jih šele začela uporabljati, ta mesec kot kaže ne bo nič (danes se testiram že 14, do zdaj še ni pokazalo nič, niti šibke črtice ne, cikluse imam pa od 22-26, zato mislim, da O nimam ta mesec), bomo videli kako bo drugi mesec. pušenjak je reku, da e ni vsaj črtice, da ni ok test ali pa da ga delaš narobe. prej ne smeš pit 2 uri.
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 12:35:24
|
|
|
|
sakuL
|
u, hvala da ste me vzele medse
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 12:43:43
|
|
|
|
bellissima
|
Živjo punce! Tudi zame april ni preveč vesel mesec. Včeraj se mi je pojavil rahel rjavkast izcedek, tako da kar pričakujem . Čestitke vsem, ki vam je uspelo, mi pa gremo v najbolj zaljubljen mesec.... maj! Upajmo na najboljše . Lp
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 12:51:17
|
|
|
|
dini
|
Punce, Goldfield B.V. - Maca Plus Vrsta izdelka: Maca Plus Firma izdelka: Goldfield B.V. Oznaka: Maca Plus Količina: 90 kap. Cena: 38,90 € OPIS PODROBNOSTI Goldfield MACA PLUS Maca kot naravna alternativa za škodljive doping substance. Maca-Plus vsebuje 125 naravnih učinkovin. Surovina za Maco se pridobiva iz korenine perujske rastline z imenom Lepidum meyenii , ki je med drugim tudi zelo bogata z aminokislinami. Njen učinek je predvsem ta, da spodbudi telo k povečani produkciji lastnega testosterona. Zaradi povečanega izločanja lastnih hormonov, ki so potrebni za izgradnjo mišic, se tako sedaj prvič lahko tudi na naraven način dosega izjemne uspehe v krajšem času. Način delovanja Mace je tudi, da pokriva skozi trening nastali deficit testosterona (pri 90% športnikov) tako, da poveča lastno produkcijo testosterona v telesu in zato ne pride do neželenih katabolnih procesov zaradi prekomernih treningov. Sestavine: ekstrakt korenine Make, mineralna mešanica(gledati analizo), želatinaste kapsule, ekstrakt groznih pešk, L-tirozin, vitamini(gledati analizo), soja-lecitin(ni gensko spremenjen) ovseni ekstrakt, ekstrakt zelenega čaja, PABA, Koencim Q10. Uporaba: trikrat po dve kapsuli(ali trikrat po eno kapsulo) z glavnimi obroki z nekaj tekočine. © 2008 extreme-proteini.com
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 14:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
dan punce! jaz še zmeri navijam za vas in vse vaše pluske urša mislim da sem te ta vikend celo vidla,no če si mela očala pa da maš tm nekak paž se mi zdi potem si to ti ne obupat punce! držim pesti!!
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 14:39:08
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan punce! jaz še zmeri navijam za vas in vse vaše pluske urša mislim da sem te ta vikend celo vidla,no če si mela očala pa da maš tm nekak paž se mi zdi potem si to ti ne obupat punce! držim pesti!! tudi meni se zdi, da sem te videla, ko sem se v soboto peljala z avtom mimo tvoje hiše, si sedela na sončku kje si me pa videla??
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 15:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
če je en tak kit sedel na terasci al pa spodi pol sm jaz ja drgač pa mimo bajte sta se s tvojim peljala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 19:08:45
|
|
|
|
sonček85
|
navijam še vedno 2v1
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 20:25:35
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu če je en tak kit sedel na terasci al pa spodi pol sm jaz ja drgač pa mimo bajte sta se s tvojim peljala nobenga kita vidla, samo eno črnolaso oz rjavolaso gospodično :) v nedeljo sva šla na pizzo na prežganje pa sva šla mim, tko da če si me v nedeljo vidla, sm bla to jst, če pa ni bla nedelja, potem je pa kšno drugo okol pelu sem v zgornjem postu napisala sobota, pa je bla nedelja grem dostkrat mim tvoje bajte peš s taro, sam se ne upam ustavt k vem da mate pse pa ne vem kako bi se tvoji pa moja povohali med sabo.
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 14.4.2009 21:40:18
|
|
|
|
LUNA83
|
ooo SONČEK85, ti si še tuki??? Kako si? Vedno bolj se bližam mojemu dnevu D bolj mi zmanjkuje upanja da smo kaj spackali. Prsa me bolijo, dol me špika,glava me boli ampak mislim da se vse pripravlja da bo čez 7 dni prišla tečka. Nevem želim misliti pozitivno vendar,.. no sej upam in želim si fuuulll zagledat +. kako ste ostale? Ste že lulale???? javite nam vesele novice!!!
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 15.4.2009 8:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
urša veš da te še nisem videla da bi šla peš mimo,no popoldne mam itak škrata doma pa potem za njim laufam,ko boš imela namen se ustavt se ti kr ustavi če boš mela pa kužiko zraven jo bom dala pa notr v stanovanje pa bo
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 15.4.2009 9:05:13
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu urša veš da te še nisem videla da bi šla peš mimo,no popoldne mam itak škrata doma pa potem za njim laufam,ko boš imela namen se ustavt se ti kr ustavi če boš mela pa kužiko zraven jo bom dala pa notr v stanovanje pa bo ja, vsake tolko časa ko se mi da ful hodit grem do transformatorja ali pa še malo dlje no, ko bom šla naslednjič popoldne mimo, se pa zaderem pa prletiš ven
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 15.4.2009 9:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ok sam če boš poklicala larilu bo lara prišla no pol kasnej bom pa tud jaz priracala vn drgač pa zmenjeno kdaj bo zdej zdej testek pokazal plusek?
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 15.4.2009 9:49:38
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro!! Pri nas je danes dan D!!! Upam, da me preskoči..
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 15.4.2009 10:03:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aqua77, držim pestke, da je ne boš videla najmanj eno leto in tako tudi ostalim želim pluske, pluske, pluske.......
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 15.4.2009 10:13:51
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua77, držim pestke, da je ne boš videla najmanj eno leto in tako tudi ostalim želim pluske, pluske, pluske....... aqua bo še kakšen test padu danes???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?