|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 22:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
14.4.2009 22:55:58   
glugluglu
Tian ima visok nart in so mu tile copatki prav oz. še malo veliki, in to št. od 6-12 mesecev:

http://www.copatki.si/index.php?var=6-12

Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.4.2009 22:58:29   
lex
sem otroke vmes uspavala pa še sama oddremala kiticouser posted image

glede mleka moja dva še zdaj pijeta zjutraj in zvečer mleko oz. kakav. Alina popije cca 100ml ali več Aleks pa šalčko kakava (končno je sam od sebe dal flašo za na kolo vstran - tam not je namreč pil kakav). Vmes pa ziher pojesta kakšen jogurt, skuto, frugzwerge, puding,.......
Vita se pa doji vsaj še 1x do 4x čez dan, ker noče nič drugega pit. Jo bom zdaj poleti navajala na vodo, da nebo vedno ziza v bližini. In ja mleko je spet nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midve imava v četrtek zobozdravnika, pa Alina bi mogla it poleg, pa bi bili rešeni tak pa bom spet čez 1 mesec še njo vozila gor. kar se tiče ščetkanja lahko pridete k nam na preizkus trme kdo je bolj trmast Alina ali midva. Ona zatuli ko se samo pogovarjamo o tem da bo treba počasi pižamo oblečt, da ona si pa že ne o zob umivala. pridemo v kopalnico zatuli NOČEM zapre usta pa se mati ti je.bi in umivaj zobe komur hočeš. če pa tuli na vse grlo itak cela Vuzenica skup leti ko mislijo, da je potres, no takrat gre vsaj z umitimi zobmi spat.
Aja ščetko ji pa vsaj vsak drug teden kupim novo ker jo tako zgrize da je narazpoznavnauser posted image

no naša je pa isto hrano kot mi, ker če ji skuham tako za njo ne bo pojedla niti žličke. tako pa zdaj res skoraj nič ne solim, poper si da dragi sam not, kakšno rdečo papriko uporabim,... nič pretiranega, pa ful rada je, kak bom pa nei ekstea kuhala zanjo je pa bljak

glux3 tele ta zadnje imam jaz za moje otroke in so super. malo so sicer drugačni od zgoraj, ampak so lahki kot pena in jih imata ful rada. Za vito imam take lepe roza še od Alineuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2603
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:01:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.4.2009 23:02:54   
lex
nič lepo s eimejte. jutri se načvekajte kjer koli že boste v čolnarni ali tukaj. ker pri nas ne bo elektrike cel dopoldan bom animirala otroke in ne bom mogla prižgat računalnikauser posted image user posted image user posted image , pridem popoldan kaj naokoli.

lahko noč

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:07:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:13:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:14:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2608
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:15:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2609
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:15:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2610
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:17:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2611
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:22:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2612
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 23:24:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2613
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 0:00:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2614
15.4.2009 0:47:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

KUKU - takole pričakam mamico v posteljici

user posted image

kolk je lušten user posted image user posted image

evo, ratalo mi je še malo peglat ... zdaj pa tuš in spat, da bom jutri normalno prispela na srečanje.

Se vidimo, bejbike! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2615
15.4.2009 7:39:34   
nanka
Dobro jutro,

spala kot bebica, očka je pa rekel da je 3x vstal in dal dudo. Vstala pa je že ob 6, sem čist zalepljena, pa sem vseeno že plačala vse položnice, ja, ja porodniška je že nakazana.

Glede čeveljčkov, Zoja je shodila malo pred 1.rojstnim dnevom, zato sem ji morala kupiti čeveljčke in sem komaj dobila v Cicibanu nekaj primernega št. 17, pa so ji bili malo preveliki.

AM ji dam okoli 23 ure, ko malo zastoka in takrat hitro flašo dobi, je pa različno med 22.30 in 23, oziroma ji kar dam ko grem spat, potem pa do jutra nič več, malo čaja pa je.

Zimska, kakšen luškan fantek je Lan.

Natka je že pozajtrkovala, čokolino v KM, zdaj pa raziskuje omarice v dnevni sobi

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 8:22:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2617
15.4.2009 8:53:40   
AAA
Dobro jutro,

vam moram nekaj povedat. Mi je Anej že zjutraj par let življenja vzel.

Jaz sedim za comp. pa slišim Aneja ko joka. Grem v spalnico in že začnem z dobro jutro, kako si spančkal.....No, odgrnem zavese in žaluzije, pogledam in Aneja ni v postelji.Ok. Sem zblojena, pogledam v njegovo posteljo,če sem ga slučajno tam pustila. Ga ni. Mene že panika ampak ga nekje slišim ko se pritožuje nekaj. Tečem prižgat luč in še enkrat razmečem vse kovtre v najini postelji, njega ni. Panika. Vseeno slišim glasove nekje spodaj. Pogledam pod posteljo in mulc lepo pod posteljo na kolenih z dudo v ustih. Se ustrašim kako je prišel dol, a se je kaj udaril, joj kolk bo jokal. Ga potegnem ven, dvignem in rečem Ja, kaj pa ti počneš in mali dudo ven in smeh na vsa usta. user posted image user posted image  Norc mali, me je pa ustrašu

Neposredna povezava do sporočila: 2618
15.4.2009 9:02:51   
Inigo
guten morgen!

AAA - joj si me nasmejala! Anej je car! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čevlji
- mi mamo najkice št 19,5 in cicibanove copatke št 19. oboji so mi za širino mezinčka preveliki. zimska - te cicibanove copatke sm jst kupila v mass-u in dala zanje 17€. meni se ne zdijo dragi... sem da ravno včeraj gledala čeveljčke/sandale in sm jih našla za Brina. ampak jih še ne bom kupila. maja nekje pa bom najbrž. ker če ga misli tak maširat okol... user posted image no, in cena je bila 43€. za take male čeveljce... jao jao! ravno zato bom še malo počakala.

spali smo bolj tak tak. kr neki se je zbujal in jokal... ko pa je bla duda na mestu pa je blo ok. in ker pričakujemo drugo zgornjo dvojko, krivim za to zobek. bomo vidli kak bo ko bo zunaj. in vstali smo tko kot včeraj - 6.30 user posted image

zdaj pa brin že drema prvo rundo. jst pa grem na športni dan v hladilnik user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
15.4.2009 9:02:53   
glugluglu
Dobro jutro,user posted image

no moj dragi si je danes zrihtal, da lahko pride kasneje v službo zato, da bi šla midva s Tianom z njim v Lj., ampak ponoči je Tian malo kašljal, pa mene je zjutraj grlo bolelo in sva raje doma. Lahko bi bilo kar preveč takole cel dan pohajkovati, najprej po trgovinah, potem Tivoli, potem po Mitja in spet v Muelerja, tak je bil plan, ampak raje drugič, ko bomo vsi ok. Pa Tian se še vedno tudi izkašlja in najbrž to ni dobro, če je kakšen drugi mali v bližini. Saj to ne vem, ali se lahko od tega izkašljajočega kašlja, ki je že po bolezni, še vedno drugi kaj nalezejo. Najbrž ja, sploh tile naši malčki. Samo v vrtcih bo pa itak to stalno na sporedu.

Končno se mi je zaigral, najbrž ve, da imam namen, da gre malo spat nazaj, zbudil se je spet ob 6.30. jaz ne vem kje te ure zadnje čase pobira. Aha je že prišel do mene, mami se mora iti igrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.4.2009 9:04:45   
glugluglu
AAA, ta pa je dobra! Ampak si pa predstavljam kako ti je srce razbijalo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.4.2009 9:10:26   
metuljcek321
Morning, ladies!

Malčica spi, mati bere RR in se ima fino-fajn. What's up? How are you all? Upam, da OK ... sonček že sije, spet bo prima dam, čutim v kostehuser posted image

Majuška, nice shopping, zimska, kul ZOO postanek & pozdrav za dober dan.

čeveljčki - naročila na www.copatki.si, a so ji še preveliki, potrem sem 2 para kupila v Kiku - št. 18/19 ji je glih še prav.

mlečni izdelki - zjutraj 200 ml mleka, zvečer 250 ml -linota (to je med 17-o in 18-o & je njen zadnji obrok, ker potem noče NIČ več).

nanka, o, poznam tole s cestami - nam rihtajo na Brezovici Podpeško & jo bodo še do oktobra (beri: fuul dlje najbrž), je razrito, postavljeni so semaforji, polovica je zaprte itd. itn. - kar žurka, da prideš v Lj.

kokos - me like it a loooootuser posted image

user posted image  Staš za samopostrežen obrok.

glugluglu, fensi šmensi sandalci. Midva sva pa ene kupila v H&M, a so še en mal preveliki - ma, za poleti bojo pa verjetno glih prav. Pa hitr se pocajtajte.

levinja, bejbi, WB!

AAA, pa ti imaš pravega malega explorerja doma! Watch out for that kid!

inigo, Cicibanove copatke si pa res urajmala za fajn ceno - maš slikco maybe?

Mejte se, šibam en al pospravit, potem pa P pri 9-ih mesecih ... in točno danes praznujemo mini b'day ... pa Jan in Ela tud - happy mini b'day, otročiči naši:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.4.2009 9:11:47   
metuljcek321
PS: Kdaj gremo na izlet v London- en mal prečekirat Hamley's - mega trgovino s sedmimi nadstropji igrač - res je sanjsko:
http://bibaleze.si/clanek/igrajmo_se/sedemnadstropni-raj-za-otroke.html

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 9:13:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.4.2009 9:13:28   
metuljcek321
Še tole: igre z dojenčkom od 9. do 12. meseca:
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/igre-z-dojenckom-od-devet-do-dvanajst-mesecev.html

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?