malaMravljica
|
Punce, se pa dogaja tukaj. Jaz sem imela nekaj casa z dragim, in Twixy, v petek sva bila v Kölnu in jaz vozila nazaj, saj vas kaksen promet je bil,a ne. Da te kap. Pol v soboto sem peljala pa avto na servis in za nazaj spet, moj mi je rekel kje naj grem iz ac in sem hotla en izhod naprej it, Twixy, pol sem pa sam se stala, navi je kazala se 5 km do novega izhoda, mi smo pa stali. Nekaj casa sedaj ne bom vec sla na ac In punce, v petek sva narocila vzmetnico za najinega malcka. Bo cist v ockovem trendu in dobi takoj vodno postlco oz. vzmetnico. Sem res veliko prebrala in za malcke je baje se najboljsa, ker na trgu so same trde vzmentnice. Soncek, mogoce bos pa rodila na moj prvi pdp. v sredo bi bil in mi je tako hudo. Lahko bi ze imeli dojencka, pa se pac takrat ni izslo. Soncek, moj pdp odstopam tebi sedaj. Tassika, pocivaj in pazi nase!!!!! Punce, nehajte o Planici, ste res ne fer, saj veste. Kje naj jo pa jaz kupim???? Drugi sladoledi pa sploh niso tko fini. Pa se nekaj, prejle je moj ljubi rekel, da on bi si zelel eno hitro poroko v ........................................................ ............................................................................................................................................................................ ............................................................................................................................................................................. .................. Sloveniji. Pol pa eno zurko tukaj pri nas na vrtu. In Twixy, jaz sem bila tudi danes uradno jezna nanj, me je nevede zapru na balkon. Saj mi ni bilo hudo in v pol ure sem bila resena, pa ne od njega !!!!! ampak sem mu rekla, da sem resnicno uzaljena. Pol sem sla brat v sobo ( nosecnisko gradivo) in ko sem sla k njemu je rekel, da ce kam greva, sem rekla, da ne ker se bojim, da me kje pozabi tako sva prelezale cel popoldan do sedaj. Nocko vsem
|