|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
14.4.2009 14:47:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kje lahko kupim cicibanke, Pekouser posted image

Ciciban trgovina ali pa kak privatnik. Za ostale pa ne vem, če jih imajo. Če ne pa pokliči v tovarno v Miren pa naj ti povejo kje prodajajo cicibanke pri vas.

user posted image user posted image

Trgovine s ponudbo obutve Ciciban
Prodajalna Nada
Partizanska cesta 14
tel:02/ 564 97 17

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
14.4.2009 14:47:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image user posted image user posted image user posted image
program od windowsov za risat user posted image
Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. user posted image

Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej...user posted image user posted image user posted image

A je slikar / paint? Kako je v anglescini?

to je to
Če imaš pa skener pa na roko nariši pa poskeniraj. user posted image

Se vidi da sem blond... ja mam skener, he,he,he...user posted image user posted image

Cunj niti cesar koli drugega se tle ne ad pretopit v kes... Ali senkas ali pa spravljas. Sedaj cunje vse senkavam igrace in ostalo pa bomo prisparali pa bomo videli kaj bo.

Ja Omar je res velikan ali se pa samo meni tako zdi ima 87 cm. A je to veliko?

u madona je velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
14.4.2009 14:48:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa še dve fotki

iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
14.4.2009 14:50:28   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pa še mal slikc:

Vozim vojaški đip:
user posted image

Pa motor:
user posted image

Duham rožice:
user posted image

Jih bo treba mal po plest:
user posted image

Jst in moj sosed Lovro dirkava:
user posted image

Pa mal sm se gugla pr sosedovih:
user posted image

Moja hodulca je dobro opora pri hoji:
user posted image

Al vidim dvojno, al sta res dve dudi? hm...najprej eno pol pa drugo probam:
user posted image

Vidu se pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.4.2009 14:51:13   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem nazaj iz PO. tally ima zelo lepo stanovanje, mala je prava navihankauser posted image Šle sva na kofi, samo kaj ko je naša bila na koncu tečka in sva se morali pobrat domov.
Sedaj grem skuhat kosilo, pol pa na telovadbo......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čvek

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.4.2009 14:53:16   
mafi

Jutro!

MI smo prešli z bolezni na mučenje z zobki. user posted image  
Se pa zdaj samo javljam, ker se greve z Majo potepat, ker imam veliko opravkov do konca meseca in bi jih rada kolikor se le da danes opravila.

Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.4.2009 14:57:54   
mafi

Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno.
Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila user posted image . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna user posted image user posted image user posted image , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne user posted image
Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana.
Drugače pa se obeta spet lep dan user posted image

pa to ne morš verjetuser posted image , pa a jo noben ni nadomeščal, mislim pa da bi lahko sestra poklicala ne pa da si zastonj rinila tja

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.4.2009 15:02:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem nazaj iz PO. tally ima zelo lepo stanovanje, mala je prava navihankauser posted image Šle sva na kofi, samo kaj ko je naša bila na koncu tečka in sva se morali pobrat domov.
Sedaj grem skuhat kosilo, pol pa na telovadbo......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čvek

user posted image user posted image user posted image user posted image  za dež user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da Alja ne bo tečna, ker sta se potepali. Prav nič ni podobna pravi babi. user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.4.2009 15:03:09   
mafi

Špelin@ in še katera, ki ima več otrok; kako ste urejale albume s slikami, če delate to. Ste ločile slike otrok, tako da bo lahko imel vsak svoj album ali ste dale vse skupaj potem pa naj si delijo kakor hočejo?
Jaz razmišljam, da bi ločila albume, da bosta lahko imela vsak svoje ko bosta odrasla in jih bosta dobila.

to tud jaz študiramuser posted image , za marka sem lepo od UZ celo nosečnost do 3leta po vrsti dajala v album, sedaj pa nimam še nobene razvite od druge nsečnosti (pa še mal jih jeuser posted image ) pa tud študiram a čem kar naprej zlagat, ker sedaj sta tud na večini slik slikana skupaj,

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.4.2009 15:04:35   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ma jst ne vem več! a res pride po 7 letih zveze do krize, al kaj?! se mi zdi, da je s  vedno težje! skoz me je jezilo (še pred evo), ker so bli kolegi vedno na prvem mestu! sma se zaradi tega že parkrat skregala, pa je ugotovil, da tega najina zveza ni vredna. pa se je mal umirlo, zdej je pa spet katastrofa. ko kter kolega pokliče, je treba takoj letet, če pa jst kaj rečem ali ga prosim, da mi naj to in to nardi, pa moram čakat tud po 14 dni ali še več!
skupi gremo samo še v trgovino, k sorodnikom (vedno bolj poredko) ali pa na kakšno kavico. ob večerih (če odštejem v sredo 5žensk.com) nisma bla skupi zunaj že časa. vedno smo bli s kolegi skupaj, ga žurali, zdej me pa sploh ne vzame več s sabo. vedno gre sam. sej ga razumem, da ma službo, pa pol še šolo, sam vseen bi si lahka mal časa vzel za naju!
zdej ko je bla eva bolna, sem bla cel petek in včeraj skoz noter z njo! ven sem šla včeraj ravno toliko, da sem nesla k žegnju, je pa dopoldan avto rihtal, na kavico šel, zvečer je pa itak pred tv-jem zaspal! dans sem HB bla mal zunaj, ker eva nima več vročine, je pa spet zjutraj šel na kavo, popoldan je avto pral, zdej ga pa spet ni - se je šel z motorjem peljat!
in pol je on jezen name, češ da murko pasem, ko gre kam. ne da si pa dopovedat, kako rada bi šla kam, da bi šli vsi 3je! sem mu rekla, da naj pomisli, kolikokrat je zadnječase rekel, da gremo... vedno samo GREM...  jutri bi morali iti k našim na kosilo - pa bo avto popravljal! sej vem, da ga drugače cele dneve ni, sam smo bli že prej zmenjeni, da gremo jutri.
jst pa user posted image , ker ne znam vsega tega povedat. sem raje tiho in se zjočem, pa me mine! ob misli na poroko naslednje leto, pa me kar zmrazi, ker se hočem poročiti iz ljubezni in pred tem razčistiti stvari. sej ko je vredu, je user posted image . pomaga mi pospravit, evo zrihtat, skuhat...ampak včasih ga pa zagrabi. luna ali ne vem kaj!

sem mogla iz sebe dat!

moj je bil prejšnji teden na pijački s dvema kolegoma (nimata otrok). Jaz pa z tremi mulci v domu starejših pri njegovi stari mami. Ko smo končali obisk, sem ga poklicala kje je in se napokala na pijačko z malimi. Varjo sem dala njemu v roke. Ostala dva pa sta skakala po obeh kolegih in norela, jaz sem pa v miru spila pivičko. user posted image Včasih jim je treba malo pokvarit načrte in teme za razgovoruser posted image

user posted image user posted image user posted image  to si pa dobr naredla! user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.4.2009 15:05:22   
mafi

Aja dones sem sanjala da sem, noseca user posted image user posted image user posted image user posted image  

mogoče pa bo kej od tegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
14.4.2009 15:07:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compauser posted image . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uriuser posted image . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan.
Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mmuser posted image , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11.
Nč punce uživajte, jest pa šibam na kosilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
14.4.2009 15:10:42   
mafi
zdej pa spet nikjer nbene ko imam jaz čas dokler Filip pančauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.4.2009 15:13:50   
barbaw

Špelin@ in še katera, ki ima več otrok; kako ste urejale albume s slikami, če delate to. Ste ločile slike otrok, tako da bo lahko imel vsak svoj album ali ste dale vse skupaj potem pa naj si delijo kakor hočejo?
Jaz razmišljam, da bi ločila albume, da bosta lahko imela vsak svoje ko bosta odrasla in jih bosta dobila.

to tud jaz študiramuser posted image , za marka sem lepo od UZ celo nosečnost do 3leta po vrsti dajala v album, sedaj pa nimam še nobene razvite od druge nsečnosti (pa še mal jih jeuser posted image ) pa tud študiram a čem kar naprej zlagat, ker sedaj sta tud na večini slik slikana skupaj,

Pri nas sta tudi veliko skupaj, ampak je vseeno tudi kar nekaj slik vsakega posebaj. Mah sem se odločila, da bom naredila za vsakega posebaj, da bosta imela en lep spomin ko bosta velika, pa kregarije ne bo. user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.4.2009 15:13:53   
barbaw

Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compauser posted image . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uriuser posted image . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan.
Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mmuser posted image , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.4.2009 15:16:29   
Anonimen

Kak fajni datum.user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.4.2009 15:18:45   
Anonimen

Aja dones sem sanjala da sem, noseca user posted image user posted image user posted image user posted image  

Teska bo... no ja 1% sans mam se vedno...user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.4.2009 15:19:58   
mafi

Pri nas sta tudi veliko skupaj, ampak je vseeno tudi kar nekaj slik vsakega posebaj. Mah sem se odločila, da bom naredila za vsakega posebaj, da bosta imela en lep spomin ko bosta velika, pa kregarije ne bo. user posted image

no si se vsaj odločilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaj boš pol tam kjer sta skupaj še en album nabavila in dajala tja???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.4.2009 15:21:39   
mafi

Teska bo... no ja 1% sans mam se vedno...user posted image user posted image

jaz vem da sem zmeri kakšen baksuz in sem zmeraj v unem  1%user posted image ,
nikol se ne veuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.4.2009 15:22:25   
mafi
****: pa lepo da si spet med nami da nas nisi pozabilauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.4.2009 15:34:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Punce a mogoče katera ve kdo in kje je pooblaščeni serviser za Remington ?
Likalnik za lase mi je crknu, se je pokadilo ven, pa mi ga je škoda stran dat, ker je ful dober in še za RD se ga dobila od user posted image .. pa če ne bo predrago popravilo bi ga še imela.

Jana kopalke sem ti poslala in mislim, da bi jih jutri morala dobiti. Za Remingtona pa se lahko pozanimam pri sestri, ki dela v Tehnomarketu in jih prodaja.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.4.2009 15:37:10   
Anitka

Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno.
Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila user posted image . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna user posted image user posted image user posted image , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne user posted image

Ohejuser posted image user posted image user posted image , pa še v MB si se peljala. Kako pa to, da nimaš bliže G?Firbecuser posted image

Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana.

user posted image user posted image user posted image user posted image za kofetkanje
Drugače pa se obeta spet lep dan user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.4.2009 15:38:06   
Anitka

Anitka, a imajo tvoji starši mogoče vikend v Rodmošcih?

Od mojega foter.user posted image

No, ker mi imamo čist zraven gorice in me včeraj mama kliče kako je ime punci, s katero sem bila na kavi in si bila prava user posted image , ker so se pogovarjali z njim, se poznajo. Kako je svet mali user posted image

Aha, mi je tast tudi povedaluser posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
14.4.2009 15:38:50   
Anitka

Pa še dve fotki

Kak je zlati, pa tako je lepo opicanjen user posted image user posted image

Sem šla z njim k maši rogovilituser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
14.4.2009 15:40:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pa še mal slikc:

Vozim vojaški đip:
user posted image

Pa motor:
user posted image

Duham rožice:
user posted image

Jih bo treba mal po plest:
user posted image

Jst in moj sosed Lovro dirkava:
user posted image

Pa mal sm se gugla pr sosedovih:
user posted image

Moja hodulca je dobro opora pri hoji:
user posted image

Al vidim dvojno, al sta res dve dudi? hm...najprej eno pol pa drugo probam:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Simpatiko mali

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?