Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 13:59:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kje lahko kupim cicibanke, Peko najboljš prav v cicibanocvi trgovini, imajo jih pa tud v direndaju, massu..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:00:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj se bo kdo spet ob to spotakno, pa boli me. Kaj naj pojem ali spijem, da me bo pognalo. Tišči me tak, da me kr zvija, pa ne gre , mogoče ima katera kako dobro idejo, ker mi gre že pošteno na jetra, pa čeprav le od danes Nimam pojma, DONAT? Jaz bi tud kaj rabla.... sem se dones po treh dneh posteno namatrala... Meni se je prebava uredila, ko sem pila prašek Mucofalk, ampak ga moraš redno vsak dan. Dobiš pa v lekarni. Saj drugače sploh nimam problemov, ampak sem en dan ven izpustila, zdaj pa ne gre, se je utrdnilo Pomaga Donat, ampak moraš pustit par ur odprtega, da spusti mehurčke in potem spij par kozarcev. Najbolje, da pustiš čez noč in spiješ zjutraj na tešče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:01:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso **** imaš zs Grem gledat.. za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze. Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm... Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima... ooo kakšen velikanko je tvoj frajer...bo lahko košarko treniral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw program od windowsov za risat Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej... A je slikar / paint? Kako je v anglescini?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso **** imaš zs Grem gledat.. za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze. Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm... Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima... ooo kakšen velikanko je tvoj frajer...bo lahko košarko treniral a tolk velik je Omar , Žan od Naty je tudi že pravi velikanko , moja pa še čisto pikana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:04:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso **** imaš zs Grem gledat.. za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze. Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm... Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima... ojej, je pa velik poba Pri nas bi lahko cunje pretopila v denar, pri vas pa verjetno to ne gre. Ali pa če bi vsaj imela nekoga, da bi menjala z njim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:05:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw program od windowsov za risat Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej... A je slikar / paint? Kako je v anglescini? to je to Če imaš pa skener pa na roko nariši pa poskeniraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:08:17
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ in še katera, ki ima več otrok; kako ste urejale albume s slikami, če delate to. Ste ločile slike otrok, tako da bo lahko imel vsak svoj album ali ste dale vse skupaj potem pa naj si delijo kakor hočejo? Jaz razmišljam, da bi ločila albume, da bosta lahko imela vsak svoje ko bosta odrasla in jih bosta dobila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:09:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw program od windowsov za risat Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej... A je slikar / paint? Kako je v anglescini? to je to Če imaš pa skener pa na roko nariši pa poskeniraj. Pa če je voda fiksna in odtok mi tudi nariši. Pa napiši mi kakšno željo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw program od windowsov za risat Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej... A je slikar / paint? Kako je v anglescini? to je to Če imaš pa skener pa na roko nariši pa poskeniraj. Se vidi da sem blond... ja mam skener, he,he,he... Cunj niti cesar koli drugega se tle ne ad pretopit v kes... Ali senkas ali pa spravljas. Sedaj cunje vse senkavam igrace in ostalo pa bomo prisparali pa bomo videli kaj bo. Ja Omar je res velikan ali se pa samo meni tako zdi ima 87 cm. A je to veliko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw program od windowsov za risat Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej... A je slikar / paint? Kako je v anglescini? to je to Če imaš pa skener pa na roko nariši pa poskeniraj. Pa če je voda fiksna in odtok mi tudi nariši. Pa napiši mi kakšno željo. Ja saj ze vse vem kje bo kaj stalo samo leseni del mi ni jasno kako in kaj bi... vse ti bom narisala pa poskenirala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja dones sem sanjala da sem, noseca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:22:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja Omar je res velikan ali se pa samo meni tako zdi ima 87 cm. A je to veliko? no ja je res velik, ti pa drug teden povem za primerjavo kolk je Nejc..87 ziher ni, tam okol 80-82 pa zna bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:22:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja dones sem sanjala da sem, noseca nikoli ne veš ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:25:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kje lahko kupim cicibanke, Peko Ciciban trgovina ali pa kak privatnik. Za ostale pa ne vem, če jih imajo. Če ne pa pokliči v tovarno v Miren pa naj ti povejo kje prodajajo cicibanke pri vas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:26:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso **** imaš zs Grem gledat.. za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze. Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm... Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima... Pol pa bo oz je fant in pol, stroški pa so ja, ko mu nekaj kupiš in mu je čez en mesec vse premalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:28:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kje lahko kupim cicibanke, Peko najboljš prav v cicibanocvi trgovini, imajo jih pa tud v direndaju, massu.. Sem nekaj gledala, pa nisem opazila, da bi bila kaka trgovina tu v bližini (Radgona), joj smo bogu za leđima
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:30:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw program od windowsov za risat Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. Ne ne... ne rabim za kuhno zrisat. Jaz sem se orenk zadaj rabim za to da narisem tako kot bi imela list papirja... samo mere pa kje je okno pa tako naprej... A je slikar / paint? Kako je v anglescini? to je to Če imaš pa skener pa na roko nariši pa poskeniraj. Se vidi da sem blond... ja mam skener, he,he,he... Cunj niti cesar koli drugega se tle ne ad pretopit v kes... Ali senkas ali pa spravljas. Sedaj cunje vse senkavam igrace in ostalo pa bomo prisparali pa bomo videli kaj bo. Ja Omar je res velikan ali se pa samo meni tako zdi ima 87 cm. A je to veliko? , moja ima nekje 76-77, po moji oceni , pravi korenjak, pa saj je fantek, mora bit velik
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:32:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja dones sem sanjala da sem, noseca nikoli ne veš ... Life is full of surprises
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:36:31
|
|
|
|
nia5
|
Nia spi, meni pa se ne da it nič delat, ok cunje bom dala prat . Lena sem ko driska, se mi vidi da sem zgodaj vstala, bom se kr na spomladansko utrujenost izgovorila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compa . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uri . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan. Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mm , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11. Nč punce uživajte, jest pa šibam na kosilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja dones sem sanjala da sem, noseca nikoli ne veš ... Life is full of surprises Jah saj bi bila zelo vesela... samo imam pa samo 1% moznosti tako da bo teska. Pa tudi ta mesec ne bi bil ugoden, ker sem imela ene inekcije-zdravila , ki so skregana z nosecnostjo. Drugace pa bi bla veselaaaaaaaaaa.. Kako pa Nina7? Nasa nosecka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja dones sem sanjala da sem, noseca nikoli ne veš ... Life is full of surprises Jah saj bi bila zelo vesela... samo imam pa samo 1% moznosti tako da bo teska. Pa tudi ta mesec ne bi bil ugoden, ker sem imela ene inekcije-zdravila , ki so skregana z nosecnostjo. Drugace pa bi bla veselaaaaaaaaaa.. Kako pa Nina7? Nasa nosecka? o **** super, da se spet mal javiš . joj bi blo pa res fino, da bi bla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 14:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja dones sem sanjala da sem, noseca nikoli ne veš ... Life is full of surprises Jah saj bi bila zelo vesela... samo imam pa samo 1% moznosti tako da bo teska. Pa tudi ta mesec ne bi bil ugoden, ker sem imela ene inekcije-zdravila , ki so skregana z nosecnostjo. Drugace pa bi bla veselaaaaaaaaaa.. Kako pa Nina7? Nasa nosecka? o **** super, da se spet mal javiš . joj bi blo pa res fino, da bi bla. Telepatija... vmes ko sem pisala si se javila...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?