|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
14.4.2009 13:41:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan še od meneuser posted image

mi2 sve do zdaj imele obisk Naty-Žan, pa še ena kolegica s svojo punčkouser posted image , otročki so bili pridni, se lepo igrali, papli, stanovanje so mi v 3 urah spremenili v bombouser posted image user posted image

miška zdaj pančka, jaz pa da vidim kaj je tu novegauser posted image

Zdaj veš kako je, če imaš več kot 1. otroka. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.4.2009 13:42:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ma jst ne vem več! a res pride po 7 letih zveze do krize, al kaj?! se mi zdi, da je s  vedno težje! skoz me je jezilo (še pred evo), ker so bli kolegi vedno na prvem mestu! sma se zaradi tega že parkrat skregala, pa je ugotovil, da tega najina zveza ni vredna. pa se je mal umirlo, zdej je pa spet katastrofa. ko kter kolega pokliče, je treba takoj letet, če pa jst kaj rečem ali ga prosim, da mi naj to in to nardi, pa moram čakat tud po 14 dni ali še več!
skupi gremo samo še v trgovino, k sorodnikom (vedno bolj poredko) ali pa na kakšno kavico. ob večerih (če odštejem v sredo 5žensk.com) nisma bla skupi zunaj že časa. vedno smo bli s kolegi skupaj, ga žurali, zdej me pa sploh ne vzame več s sabo. vedno gre sam. sej ga razumem, da ma službo, pa pol še šolo, sam vseen bi si lahka mal časa vzel za naju!
zdej ko je bla eva bolna, sem bla cel petek in včeraj skoz noter z njo! ven sem šla včeraj ravno toliko, da sem nesla k žegnju, je pa dopoldan avto rihtal, na kavico šel, zvečer je pa itak pred tv-jem zaspal! dans sem HB bla mal zunaj, ker eva nima več vročine, je pa spet zjutraj šel na kavo, popoldan je avto pral, zdej ga pa spet ni - se je šel z motorjem peljat!
in pol je on jezen name, češ da murko pasem, ko gre kam. ne da si pa dopovedat, kako rada bi šla kam, da bi šli vsi 3je! sem mu rekla, da naj pomisli, kolikokrat je zadnječase rekel, da gremo... vedno samo GREM...  jutri bi morali iti k našim na kosilo - pa bo avto popravljal! sej vem, da ga drugače cele dneve ni, sam smo bli že prej zmenjeni, da gremo jutri.
jst pa user posted image , ker ne znam vsega tega povedat. sem raje tiho in se zjočem, pa me mine! ob misli na poroko naslednje leto, pa me kar zmrazi, ker se hočem poročiti iz ljubezni in pred tem razčistiti stvari. sej ko je vredu, je user posted image . pomaga mi pospravit, evo zrihtat, skuhat...ampak včasih ga pa zagrabi. luna ali ne vem kaj!

sem mogla iz sebe dat!

moj je bil prejšnji teden na pijački s dvema kolegoma (nimata otrok). Jaz pa z tremi mulci v domu starejših pri njegovi stari mami. Ko smo končali obisk, sem ga poklicala kje je in se napokala na pijačko z malimi. Varjo sem dala njemu v roke. Ostala dva pa sta skakala po obeh kolegih in norela, jaz sem pa v miru spila pivičko. user posted image Včasih jim je treba malo pokvarit načrte in teme za razgovoruser posted image

kassouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
14.4.2009 13:43:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

mi2 sve do zdaj imele obisk Naty-Žan, pa še ena kolegica s svojo punčkouser posted image , otročki so bili pridni, se lepo igrali, papli, stanovanje so mi v 3 urah spremenili v bombouser posted image user posted image

Zdaj veš kako je, če imaš več kot 1. otroka. user posted image user posted image user posted image

jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.4.2009 13:44:02   
suzy85

ma jst ne vem več! a res pride po 7 letih zveze do krize, al kaj?! se mi zdi, da je s  vedno težje! skoz me je jezilo (še pred evo), ker so bli kolegi vedno na prvem mestu! sma se zaradi tega že parkrat skregala, pa je ugotovil, da tega najina zveza ni vredna. pa se je mal umirlo, zdej je pa spet katastrofa. ko kter kolega pokliče, je treba takoj letet, če pa jst kaj rečem ali ga prosim, da mi naj to in to nardi, pa moram čakat tud po 14 dni ali še več!
skupi gremo samo še v trgovino, k sorodnikom (vedno bolj poredko) ali pa na kakšno kavico. ob večerih (če odštejem v sredo 5žensk.com) nisma bla skupi zunaj že časa. vedno smo bli s kolegi skupaj, ga žurali, zdej me pa sploh ne vzame več s sabo. vedno gre sam. sej ga razumem, da ma službo, pa pol še šolo, sam vseen bi si lahka mal časa vzel za naju!
zdej ko je bla eva bolna, sem bla cel petek in včeraj skoz noter z njo! ven sem šla včeraj ravno toliko, da sem nesla k žegnju, je pa dopoldan avto rihtal, na kavico šel, zvečer je pa itak pred tv-jem zaspal! dans sem HB bla mal zunaj, ker eva nima več vročine, je pa spet zjutraj šel na kavo, popoldan je avto pral, zdej ga pa spet ni - se je šel z motorjem peljat!
in pol je on jezen name, češ da murko pasem, ko gre kam. ne da si pa dopovedat, kako rada bi šla kam, da bi šli vsi 3je! sem mu rekla, da naj pomisli, kolikokrat je zadnječase rekel, da gremo... vedno samo GREM...  jutri bi morali iti k našim na kosilo - pa bo avto popravljal! sej vem, da ga drugače cele dneve ni, sam smo bli že prej zmenjeni, da gremo jutri.
jst pa user posted image , ker ne znam vsega tega povedat. sem raje tiho in se zjočem, pa me mine! ob misli na poroko naslednje leto, pa me kar zmrazi, ker se hočem poročiti iz ljubezni in pred tem razčistiti stvari. sej ko je vredu, je user posted image . pomaga mi pospravit, evo zrihtat, skuhat...ampak včasih ga pa zagrabi. luna ali ne vem kaj!

sem mogla iz sebe dat!

moj je bil prejšnji teden na pijački s dvema kolegoma (nimata otrok). Jaz pa z tremi mulci v domu starejših pri njegovi stari mami. Ko smo končali obisk, sem ga poklicala kje je in se napokala na pijačko z malimi. Varjo sem dala njemu v roke. Ostala dva pa sta skakala po obeh kolegih in norela, jaz sem pa v miru spila pivičko. user posted image Včasih jim je treba malo pokvarit načrte in teme za razgovoruser posted image

user posted image user posted image user posted image  to si pa dobr naredla! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.4.2009 13:46:24   
suzy85
aja! hvala vsem za tolažilne besede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej vem, da je še marsikatera v slabši situaciji, sam je tu in tam fajn iz sebe dat! bom pa res mogla najti pravi trenutek in mu povedati, kar me muči. da je vsaj vse razčiščeno.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.4.2009 13:47:19   
nia5
Kje lahko kupim cicibanke, Pekouser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.4.2009 13:47:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan,

Kako ste kaj? Kdo mi bo podal kratko obnovo...user posted image  pls.

Barbaw: hvala za sms... bila sem zelo, zelo vesela user posted image user posted image

Pri nas vroce, zelo vroce... kaj vec pa kasneje.

Lepo, da se malo javiš. Vroče user posted image , pri nas je zaenkrat še le toplo, komaj čakam, da bo tudi pri nas vroče.
Sem v mb prej videla znanko in je rekla da gre drugi teden v Miami user posted image za 14 dni in je dala za vse razen hrane 1.100 EUR, se mi ne zdi dosti. Joj kak bo uživala, sem ji kr fouš user posted image

To je pa res dobra ponudba, saj je sam karta avionska vec v redni liniji...user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.4.2009 13:48:46   
nia5

sem mogla iz sebe dat!

Jaz bi storila isto user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.4.2009 13:49:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dober dan,

Barbaw: hvala za sms... bila sem zelo, zelo vesela user posted image user posted image

ooooooooooo zgubljena duša, kako si kaj?
Pol mate super vreme, sam da ni PREvroče. In otročki kako so?
Kaj je kej nouga tuki? Hmm....prm en edino to, da hodim v službo po 4h.

Mi imamo PRE vroce. tamaladva se kopata na terasi...in mam saj mir. terasa je v senci, ker na soncu mamo 38 stopinj, pa bi jo scvrlo. Sam nimam pa unih pampersk za kopat in pol moram vsak dan vodo menjat ker nikol ne vem kok je kaj noter spustu Omar...user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.4.2009 13:49:32   
kasso

Super za čvekuser posted image user posted image user posted image

Več kot enega otroka je imeti bombo v hišiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.4.2009 13:50:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober dan,

Ja, kje se pa ti skrivaš? In kako kaj ti in vsi tvoji? user posted image user posted image user posted image

Sem videla da isces za dopust, upam da se kaj najde...user posted image user posted image

Nic se ne skrivam, zdravje me je mace matralo....user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.4.2009 13:50:55   
Anonimen

Zdaj se bo kdo spet ob to spotakno, pa boli me. Kaj naj pojem ali spijem, da me bo pognalo. Tišči me tak, da me kr zvija, pa ne gre user posted image , mogoče ima katera kako dobro idejo, ker mi gre že pošteno na jetra, pa čeprav le od danes user posted image

Nimam pojma, DONAT? Jaz bi tud kaj rabla.... sem se dones po treh dneh posteno namatrala...user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.4.2009 13:51:47   
kasso

Cicibanke v trgovinah Ciciban
Peko pa predvidevam da v Peko trgovinah

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
14.4.2009 13:51:47   
nia5

aja! hvala vsem za tolažilne besede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej vem, da je še marsikatera v slabši situaciji, sam je tu in tam fajn iz sebe dat! bom pa res mogla najti pravi trenutek in mu povedati, kar me muči. da je vsaj vse razčiščeno.

Razčisti, nimaš druge, mi2 se vedno pogovorima, kljub konfliktom, v večini primerov se da s pogovorom rešit stvari.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
14.4.2009 13:51:49   
Anonimen

Dober dan,

Sem ti hotela spet kaj napisat. user posted image  Zdravje?

Obnova. user posted image  lepo vreme, 3 majčki hodijo, 2 majčici sta v službi, ..... user posted image

Kdo je v sluzbi, kdo hodi...user posted image user posted image

A imas kaj pojma kako naj ti narisem prostor kuhne? Ker program za telebane kot sem jaz?

Če znaš v slikarju narisat prostor, narisat okno s črto, in napisat mere bi bilo super, če pa ne znaš, pa bom jaz narisala v enem programu pa si bova dopisovali preko maila in ZS. user posted image

V službi tsa suzy in Jana, hodijo pa Maja, Taja in Nejc. user posted image

Kaj je to slikar?

pa hvala za info...user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
14.4.2009 13:53:06   
nia5

Zdaj se bo kdo spet ob to spotakno, pa boli me. Kaj naj pojem ali spijem, da me bo pognalo. Tišči me tak, da me kr zvija, pa ne gre user posted image , mogoče ima katera kako dobro idejo, ker mi gre že pošteno na jetra, pa čeprav le od danes user posted image

Nimam pojma, DONAT? Jaz bi tud kaj rabla.... sem se dones po treh dneh posteno namatrala...user posted image user posted image

user posted image , to je user posted image od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.4.2009 13:54:24   
nia5

user posted image , narobe si razumela, zanima me če imajo v Peko za kupit cicibanke, ali se dobijo le v trgovinah Ciciban?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
14.4.2009 13:54:47   
kasso

Meni se je prebava uredila, ko sem pila prašek Mucofalk, ampak ga moraš redno vsak dan. Dobiš pa v lekarni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
14.4.2009 13:56:42   
nia5

Meni se je prebava uredila, ko sem pila prašek Mucofalk, ampak ga moraš redno vsak dan. Dobiš pa v lekarni.

Saj drugače sploh nimam problemov, ampak sem en dan ven izpustila, zdaj pa ne gre, se je utrdnilouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
14.4.2009 13:56:43   
suzy85

user posted image , narobe si razumela, zanima me če imajo v Peko za kupit cicibanke, ali se dobijo le v trgovinah Ciciban?

jst sm cicibanke kupla v trgovini ciciban, našla pa sem jih tudi v raznih drugih trgovinah. za peko pa nisem ziher

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
14.4.2009 13:58:03   
kasso

user posted image
najbrž imajo samo ne vem, če so iz Cicibana

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
14.4.2009 13:58:04   
Anonimen

**** imaš zs

Grem gledat..user posted image

za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze.

Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm...

Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2897
14.4.2009 13:58:39   
barbaw

Ciciban trgovina ali pa kak privatnik. Za ostale pa ne vem, če jih imajo. Če ne pa pokliči v tovarno v Miren pa naj ti povejo kje prodajajo cicibanke pri vas.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
14.4.2009 13:58:42   
barbaw

Dober dan,

Sem ti hotela spet kaj napisat. user posted image  Zdravje?

Obnova. user posted image  lepo vreme, 3 majčki hodijo, 2 majčici sta v službi, ..... user posted image

Kdo je v sluzbi, kdo hodi...user posted image user posted image

A imas kaj pojma kako naj ti narisem prostor kuhne? Ker program za telebane kot sem jaz?

Če znaš v slikarju narisat prostor, narisat okno s črto, in napisat mere bi bilo super, če pa ne znaš, pa bom jaz narisala v enem programu pa si bova dopisovali preko maila in ZS. user posted image

V službi tsa suzy in Jana, hodijo pa Maja, Taja in Nejc. user posted image

Kaj je to slikar?

pa hvala za info...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
program od windowsov za risat user posted image
Z telebane programa za kuhinjo pa ne poznam. Lahko ti dam link od tega, ki sem ga jaz uporabila za kuhinjo, ampak je Hijenca rekla, da se nič ne znajde. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
14.4.2009 13:59:00   
jana81

Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo.

držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sem ful žalostna, ampak res user posted image Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo.

o jeej špelin@ to pa je smolauser posted image

Tisto gospo je pa lahko sram..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?