Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 13:27:49
|
|
|
|
divans1
|
Pozdravljene! Po enem letu mi je zopet ratalo zanosit in to po drugem ciklusu klomifena. Test mi je včeraj pokazal rahel plusek, danes zjutraj je bil že bolj viden, me je pa zelo strah, ker sem že imela en ss v šestem tednu, zato sem šla danes h G in na uz ni še nič videt, ker je komaj peti teden, nosečnostni hormon pa je pokazal 76. Rekla je, naj čez dva dni pridem spet, meni se pa zdi, da je že vsega konec. Mene je tuk strah, da se bo spet isto ponovilo. A MISLITE, DA JE ŠE KAJ UPANJA??? Hvala za odgovore!!!
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 13:49:11
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Pozdravljene! Po enem letu mi je zopet ratalo zanosit in to po drugem ciklusu klomifena. Test mi je včeraj pokazal rahel plusek, danes zjutraj je bil že bolj viden, me je pa zelo strah, ker sem že imela en ss v šestem tednu, zato sem šla danes h G in na uz ni še nič videt, ker je komaj peti teden, nosečnostni hormon pa je pokazal 76. Rekla je, naj čez dva dni pridem spet, meni se pa zdi, da je že vsega konec. Mene je tuk strah, da se bo spet isto ponovilo. A MISLITE, DA JE ŠE KAJ UPANJA??? Hvala za odgovore!!! Podji čez dva dni na ponoven odvzem krvi za nosečnostni hormon in če se vrednost podvoji, nosečnost poteka normalno. Največ boš izvedela prav na podlagi tega testa. Držim pesti, da bo vse v redu in boš čez 8 mesecev dobila v naročje svojega .
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 14:05:18
|
|
|
|
anabanana
|
Morda si pa kak dan manj noseča kot misliš-kasnejša ovulacija? Kaj misliš, je to možno? Nivo hormona je pa res nizek... Ma pojdi spet čez dva dni pa boš videla. Ti držim pesti
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 14:42:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Držim pesti da ti je uspelo
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 14:45:04
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Držim pesti da ti je uspelo tudi jaz
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 18:11:39
|
|
|
|
Ajda A
|
Jest sm tudi v 5 tednu, ampak mi je G rekla naj pridem šele po 1 majskih praznikih!!!! Takrat naj bi se vse vidlo - srčni utrip. Ampak to je še 3 tedne!!! Pa tudi sva delala na tem več kot eno leto, tako da bom mogla pač počakat:(
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 18:15:24
|
|
|
|
ziva1
|
divans, bodi pozitivna, verjetno je še prekmalu.
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 19:47:34
|
|
|
|
preproga
|
Ojla divans! Mene pa zanima kdaj si imela zadnjo menstruacijo? Ne skrbi bo vse ok!
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 19:50:35
|
|
|
|
divans1
|
Zadnjo menstruacijo sm mela 11.3.2009. Je blo pa potrjeno na UZ, da je bila ovulacija nekje 16.oz.17.dan ciklusa.
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 19:54:43
|
|
|
|
preproga
|
Veš me zanima zato, ker sem tudi sama noseča in sem imela zadnjo men. 22.3. pa sploh ne znam ugotoviti v katerem tednu sem približno, ker imam zelo pomešane cikluse in sploh nisem vedela kdaj sem imela ovulacijo. Pregled imam pa šele po prvomajskih praznikih........tako, da..........Pa tudi takrat sem po men. delala ovulacijske teste več kot dva tedna pa nikoli niso pokazali ovulacije tako, da resnično sploh ne vem kdaj se je približno prijelo!
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 19:59:13
|
|
|
|
divans1
|
Sej to nobena ne ve, kdaj točno se je prijelo. Nosečnost se šteje od prvega dneva zadnje menstruacije, torej pri tebi je to 22.3.
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 19:59:42
|
|
|
|
misk2
|
divans1..ne nori...pocakaj kaj bo pokazal naslednji test...ne delaj prej panike...vem da ti je hudo ampak ne misli na to....ok? preproga..kako pa ves da si noseca...ker jst sm imela 19.3 ..pa se cakam...
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 20:21:17
|
|
|
|
divans1
|
Mišk2, lahko rečt veš, sam ko si pa že enkrat bil na tem, je pa drugače. Itak da me je strah, da se ne bo spet isto ponovilo!!! Sej se tud sama tolažim s tem, da je mogoč pa le še prezgodaj... sam vseeno!!!
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 20:34:26
|
|
|
|
preproga
|
Joj pardon, moja zadnja je bila 22.2. ne tretjega!
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 20:47:13
|
|
|
|
divans1
|
No, torej šteješ od 22.2 naprej.
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:10:00
|
|
|
|
crvicek
|
Divans, nevem če se me spomniš, ma sva se enkrat že ''pogovarjale'', da imava zelo podobne zgodbe. Tudi jaz sem imela ss v 6t pred 1,5 leta, potem je sledila operacija pregrade in še vedno čakam na +. Trenutno sem dala skozi hormonske preiskave, ki so ok; tako da v maju začnem tudi jaz z klomifenom in upam tudi jaz da bova tako končno dočakala . Zadnje čase sem bolj poredko na RR, ma ko sem danes prebrala da si , sem bila zelo vesela tvojega +. Poskušaj biti čimbolj pozitivna, saj kot so punce že napisale, se pred 6 t pri plodu še ne zazna utripa, zato te je tvoja G tudi naročila čez 1 teden. To je čisto normalno. Samo pozitivno razmišljaj, ker edino tako lahko pomagaš tvoji pikici. Želim ti zdravo in brezskrbno nosečnost in da bi čez 8 mesecev povila zdravega !
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:13:56
|
|
|
|
divans1
|
Hvala crvicek!!! Tudi jaz ti želim, da čimprej zagledaš ta težko pričakovani plusek, čeprov se šele potem začnejo skrbi in strah.... Ni me naročila čez en teden, ampak čez 2 dni.
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:19:23
|
|
|
|
crvicek
|
No, ma tudi če te je naročila čez dva dni, ti bo verjetno spet vzela kri in če se bo nosečniški hormon narasel-se podvojil je super. Za srček pa boš morala res še malo počakati, da pikica še malo zraste. Kaj pa dabrostan, si ga začela jemat? Tudi meni je G omenil podobno. Vse bo ok, boš vidla.
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:22:49
|
|
|
|
divans1
|
Ja, kri mi bo vzela, za dabroston mi edino ni jasno in nikjer ne dobim pravega odgovora. Najprej mi je rekla, da ga bom jemala od pozitivnega testa dalje, danes mi je pa rekla, da dokler ni nosečnost potrjena v maternici, je jemanje teh tablet nesmiselno. In zdj ne vem, če mi lahko kej škodi, nej počakam...???
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:26:48
|
|
|
|
crvicek
|
Pa še nekaj me zanima in oprosti če sem preveč radovedna... Mene je ta ciklus G spremljal z UZ in sem imela na 13 dan ciklusa folikel velik 22mm, tako da je O nastopila 13-14. dan. Ta dan sva po ''navodilu'' G imela spolni odnos, ker mi je naslednji dan vzel tudi bris sluzi iz nožnice, da se ugotovi kako semenčeca preživijo v moji sluzi. Midva sva pa običajno aktivna na 2 do 3 dni. V petek je prišla M, tako da začnemo znova... No, zanima me na koliko dni je vama G svetoval odnose v času O? Vsak dan ali na par dni?
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:29:55
|
|
|
|
divans1
|
V času ovulacije vsak dan.
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:32:43
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Ja, kri mi bo vzela, za dabroston mi edino ni jasno in nikjer ne dobim pravega odgovora. Najprej mi je rekla, da ga bom jemala od pozitivnega testa dalje, danes mi je pa rekla, da dokler ni nosečnost potrjena v maternici, je jemanje teh tablet nesmiselno. In zdj ne vem, če mi lahko kej škodi, nej počakam...??? Ti kar upoštevaj mnenje tvoje G in počakaj še ta dva dni. Saj bo že po rasti nosečniškega hormona lahko vedela, če je nosečnost v maternici in tako ti bo dala napotke za naprej. Moja kolegica je tudi imela doma recept za dabrostan, pa ni vedela kaj naj in ga je začela jemat šele v 7 t, ko se ji je pojavil rumeno rjav izcedek. Po dabrostanu se ji je izcedek ustavil in ga je jemala do 12 t. Zdaj pa je že 15 teden in lepo napreduje. Pred tem pa je tudi imela ss.
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:38:19
|
|
|
|
divans1
|
Hvala crvicek!!! Edino to me bega, k ga je blo danes zelo malo?
|
|
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:43:01
|
|
|
|
crvicek
|
No ma ne skrbi, saj se mi zdi tvoja G zelo skrbna, vsaj kar sem razbrala iz tvojih postov. Če bo potrebno, ti ga bo dala čez dva dni. Odklopi, vzami eno lepo knjigo v roke in se sprosti. Res si samo škodiš, če toliko o tem razmišljaš.
|
|
RE: Peti teden nosečnosti??? 14.4.2009 21:45:35
|
|
|
|
divans1
|
Hvala crvicek, vsaka pozitivna misel mi daje novo upanje, da pa še ni mogoče vse izgubljeno. Lahko nočko pa veliko veliko sreče ti želim in da čimprej res zagledaš ali !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?