|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
14.4.2009 11:26:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jana a sma same ostale? user posted image user posted image user posted image  je samo nejca in evo za videt na tej strani!

haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač.

Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. user posted image

ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma?

Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo...

V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat user posted image

UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat.user posted image

To je skupna cena za vse skupaj za 10 dni polpenzion?? 30 EUR na osebo nad dan?

ja ..tako je.. 30€ na osebo na dan

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.4.2009 11:29:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Dobro jutro!

Ati še skoz spi. sedaj se mu je očka še zagnojilauser posted image user posted image . Videk gloda žemljico poleg mene, oz. dela faširano iz njeuser posted image . Jaz sem danes že iz lekarne priletela, sem šla po kremico za oko, pa da vidimo.

Končno pijem kavicouser posted image user posted image . Grem sedaj še en stroj nastavit, pa kruh moram dat pečt, da ne bomo popoldan lačni. Potem pa pridem še kaj prebrat.

Upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.4.2009 11:32:49   
špelin@

jana a sma same ostale? user posted image user posted image user posted image  je samo nejca in evo za videt na tej strani!

haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač.

Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo...

V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat user posted image

UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat.user posted image

To je super zadeva user posted image Cenejšo sem videla samo še na eni lokaciji user posted image Za nas polpenzion žal ne pride v poštev, ker je treba tudi veliko piko računat kot osebo.

Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.4.2009 11:33:59   
jana81

To je super zadeva user posted image Cenejšo sem videla samo še na eni lokaciji user posted image Za nas polpenzion žal ne pride v poštev, ker je treba tudi veliko piko računat kot osebo.

Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo.

držimo pestke..sporoči če je potrjeno

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.4.2009 11:45:33   
suzy85

držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.4.2009 11:47:30   
Srčekgirll
Hej ho!

Da se javim na expres.
Spanje: tko, tkouser posted image
Počutje:user posted image
Vreme:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 z Vidkom sva izkoristla in bla že zunaj na sončku ( sva šla na en điro z vozičkom),zdej je odspal prvo rundo, 1h. Jst sm že skuhala kosilo, zamesla za kruh, sam še speč ga dam, zdej še malo pospravim, pol pa še Videku dam  za jest pol pa šibam v službo za 4huser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.4.2009 11:47:31   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

INTI VSE NAJ NAJ ZA
11 MESECEV!!!!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image

Pa še od naju z Vidkom, vse naj, naj...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.4.2009 11:47:33   
Srčekgirll

Prošnja!
Sem dobila nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila, če bo katero pot zanesla do Celovca, da mi nekaj prinese...
Pošiljam sliko želenega artikla in bi prosila za 3-5 takšnih stojal.
Hvala za pomoč! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvala, sm ga tud jst že dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.4.2009 11:47:35   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa še dve fotki

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.4.2009 11:47:37   
Srčekgirll
Pa še mal slikc:

Vozim vojaški đip:
user posted image

Pa motor:
user posted image

Duham rožice:
user posted image

Jih bo treba mal po plest:
user posted image

Jst in moj sosed Lovro dirkava:
user posted image

Pa mal sm se gugla pr sosedovih:
user posted image

Moja hodulca je dobro opora pri hoji:
user posted image

Al vidim dvojno, al sta res dve dudi? hm...najprej eno pol pa drugo probam:
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.4.2009 11:50:00   
barbaw
U madona sem v zaostanku. user posted image  Ste mi pa dale čtiva. Upam, da mi ga bo uspelo predelat.
Midve sva bili pridni in sva opravili čisto vse. Zdaj bo pa mir en čas. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.4.2009 11:56:03   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pa še mal slikc:

Vozim vojaški đip:
user posted image

Pa motor:
user posted image

Duham rožice:
user posted image

Jih bo treba mal po plest:
user posted image

Jst in moj sosed Lovro dirkava:
user posted image

Pa mal sm se gugla pr sosedovih:
user posted image

Moja hodulca je dobro opora pri hoji:
user posted image

Al vidim dvojno, al sta res dve dudi? hm...najprej eno pol pa drugo probam:
user posted image

Zlatek mali user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.4.2009 11:56:35   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

U madona sem v zaostanku. user posted image  Ste mi pa dale čtiva. Upam, da mi ga bo uspelo predelat.
Midve sva bili pridni in sva opravili čisto vse. Zdaj bo pa mir en čas. user posted image

user posted image user posted image user posted image za opravke

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.4.2009 12:01:22   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Duham rožice:
user posted image  

pravi frajerček je na vseh slikah! user posted image user posted image user posted image  sam tale mi je pa padla v oči, ker naša ne zna duhat, ampak jih raje v usta nosi! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.4.2009 12:01:54   
suzy85

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.4.2009 12:02:53   
Anonimen
Dober dan,

Kako ste kaj? Kdo mi bo podal kratko obnovo...user posted image  pls.

Barbaw: hvala za sms... bila sem zelo, zelo vesela user posted image user posted image

Pri nas vroce, zelo vroce... kaj vec pa kasneje.

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.4.2009 12:05:26   
špelin@

držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sem ful žalostna, ampak res user posted image Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.4.2009 12:11:38   
suzy85

Ma sem ful žalostna, ampak res user posted image Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo.

joj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se najde še kaj drugega ugodnega za vas!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.4.2009 12:43:42   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

dobro jutro

Midva sva pokonc že od 6.30 user posted image ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu user posted image )
Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijemuser posted image
Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj.

Midve tudi...in tud mi klicali babo...user posted image  samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo user posted image

A Nejc je včeraj shodil?

shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne.

Jaz pa sem malo drugače to gledala. Zame je pa shodila, ko je prvič prehodila več kot 4 m in potem samo hodila in ne več plazila. user posted image

saj verjetno vsak drugače ...meni je P. rekla da ko prvič naredi samostojnih 5 korakov, pomeni da je shodil, ko pa začne sam racat pa hodi.
Ker tud od brata tamala čist sama hodi že pol leta, pa se še vedno kdaj plazi po tleh.user posted image

5 korakov je Maja sama naredila že 5.3, prav hodi pa od 2.4.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.4.2009 12:43:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo halo!

Da se še jaz malo oglasim. Velika noč je mimo, se pa nam je včeraj zgodila velika nesreča. Videk je atija z nohtkom pičo v oko in mu je poškodoval roženico. Sem ponoči ob 3h vozila A. k dežurnemu, potem na očesnega in sedaj imam doma enega sitnega, poškodovanega atija, ki samo jamra, leži in počiva (spi), ponoči bo pa veselica, ker ne bo mogo spat. Videk pa cel dan gleda atija čisto prestrašeno, po mojem mali revež čuti, da je nekaj narobe. Jaz sem čisto fertig, zmatrana, ker nisem celo noč spala, ob 3h sem Vida nesla k moji mami, potem ob 5h sem šla po njega, on je HB spal kar mirno dalje, vse do 8.30.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.4.2009 12:43:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

INTI VSE NAJ NAJ ZA
11 MESECEV!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.4.2009 12:44:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa se bom poslovila še jaz, da ne bom tu sama rogovililauser posted image user posted image

Jutri ne vem kdaj se bom oglasila, ker imava z Galom ob 10.15 kontrolo v RA. Pa upam, da kmalu dobim odgovor (seveda pozitivenuser posted image ) glede podaljšanja porodniške. Sem že čisto na trnih.user posted image

Lahko nočko vsem skupaj

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.4.2009 12:44:04   
barbaw

Aja, vidim, da smo v blatno zeleni barvi user posted image

so pa 1x za spremembo kar pohiteli in niso dali spomladanske barve junija user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.4.2009 12:44:11   
barbaw

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.4.2009 12:45:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan,

Kako ste kaj? Kdo mi bo podal kratko obnovo...user posted image  pls.

Barbaw: hvala za sms... bila sem zelo, zelo vesela user posted image user posted image

Pri nas vroce, zelo vroce... kaj vec pa kasneje.

Sem ti hotela spet kaj napisat. user posted image  Zdravje?

Obnova. user posted image  lepo vreme, 3 majčki hodijo, 2 majčici sta v službi, ..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?