Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:26:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat. To je skupna cena za vse skupaj za 10 dni polpenzion?? 30 EUR na osebo nad dan? ja ..tako je.. 30€ na osebo na dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:29:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ati še skoz spi. sedaj se mu je očka še zagnojila . Videk gloda žemljico poleg mene, oz. dela faširano iz nje . Jaz sem danes že iz lekarne priletela, sem šla po kremico za oko, pa da vidimo. Končno pijem kavico . Grem sedaj še en stroj nastavit, pa kruh moram dat pečt, da ne bomo popoldan lačni. Potem pa pridem še kaj prebrat. Upam, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:32:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat. To je skupna cena za vse skupaj za 10 dni polpenzion?? 30 EUR na osebo nad dan? ja ..tako je.. 30€ na osebo na dan To je super zadeva Cenejšo sem videla samo še na eni lokaciji Za nas polpenzion žal ne pride v poštev, ker je treba tudi veliko piko računat kot osebo. Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:33:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat. To je skupna cena za vse skupaj za 10 dni polpenzion?? 30 EUR na osebo nad dan? ja ..tako je.. 30€ na osebo na dan To je super zadeva Cenejšo sem videla samo še na eni lokaciji Za nas polpenzion žal ne pride v poštev, ker je treba tudi veliko piko računat kot osebo. Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo. držimo pestke..sporoči če je potrjeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:45:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo. držim pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:47:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej ho! Da se javim na expres. Spanje: tko, tko Počutje: Vreme: Mi2 z Vidkom sva izkoristla in bla že zunaj na sončku ( sva šla na en điro z vozičkom),zdej je odspal prvo rundo, 1h. Jst sm že skuhala kosilo, zamesla za kruh, sam še speč ga dam, zdej še malo pospravim, pol pa še Videku dam za jest pol pa šibam v službo za 4h .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:47:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Prošnja! Sem dobila nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila, če bo katero pot zanesla do Celovca, da mi nekaj prinese... Pošiljam sliko želenega artikla in bi prosila za 3-5 takšnih stojal. Hvala za pomoč! Hvala, sm ga tud jst že dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:47:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še dve fotki
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:47:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pa še mal slikc: Vozim vojaški đip: Pa motor: Duham rožice: Jih bo treba mal po plest: Jst in moj sosed Lovro dirkava: Pa mal sm se gugla pr sosedovih: Moja hodulca je dobro opora pri hoji: Al vidim dvojno, al sta res dve dudi? hm...najprej eno pol pa drugo probam:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:50:00
|
|
|
|
barbaw
|
U madona sem v zaostanku. Ste mi pa dale čtiva. Upam, da mi ga bo uspelo predelat. Midve sva bili pridni in sva opravili čisto vse. Zdaj bo pa mir en čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:56:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pa še mal slikc: Vozim vojaški đip: Pa motor: Duham rožice: Jih bo treba mal po plest: Jst in moj sosed Lovro dirkava: Pa mal sm se gugla pr sosedovih: Moja hodulca je dobro opora pri hoji: Al vidim dvojno, al sta res dve dudi? hm...najprej eno pol pa drugo probam: Zlatek mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:56:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw U madona sem v zaostanku. Ste mi pa dale čtiva. Upam, da mi ga bo uspelo predelat. Midve sva bili pridni in sva opravili čisto vse. Zdaj bo pa mir en čas. za opravke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:01:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Duham rožice: pravi frajerček je na vseh slikah! sam tale mi je pa padla v oči, ker naša ne zna duhat, ampak jih raje v usta nosi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:01:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw U madona sem v zaostanku. Ste mi pa dale čtiva. Upam, da mi ga bo uspelo predelat. Midve sva bili pridni in sva opravili čisto vse. Zdaj bo pa mir en čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan, Kako ste kaj? Kdo mi bo podal kratko obnovo... pls. Barbaw: hvala za sms... bila sem zelo, zelo vesela Pri nas vroce, zelo vroce... kaj vec pa kasneje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:05:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo. držim pesti! Ma sem ful žalostna, ampak res Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:11:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo. držim pesti! Ma sem ful žalostna, ampak res Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo. joj, upam, da se najde še kaj drugega ugodnega za vas!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:43:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil? shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne. Jaz pa sem malo drugače to gledala. Zame je pa shodila, ko je prvič prehodila več kot 4 m in potem samo hodila in ne več plazila. saj verjetno vsak drugače ...meni je P. rekla da ko prvič naredi samostojnih 5 korakov, pomeni da je shodil, ko pa začne sam racat pa hodi. Ker tud od brata tamala čist sama hodi že pol leta, pa se še vedno kdaj plazi po tleh. 5 korakov je Maja sama naredila že 5.3, prav hodi pa od 2.4.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:43:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Da se še jaz malo oglasim. Velika noč je mimo, se pa nam je včeraj zgodila velika nesreča. Videk je atija z nohtkom pičo v oko in mu je poškodoval roženico. Sem ponoči ob 3h vozila A. k dežurnemu, potem na očesnega in sedaj imam doma enega sitnega, poškodovanega atija, ki samo jamra, leži in počiva (spi), ponoči bo pa veselica, ker ne bo mogo spat. Videk pa cel dan gleda atija čisto prestrašeno, po mojem mali revež čuti, da je nekaj narobe. Jaz sem čisto fertig, zmatrana, ker nisem celo noč spala, ob 3h sem Vida nesla k moji mami, potem ob 5h sem šla po njega, on je HB spal kar mirno dalje, vse do 8.30.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:44:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa se bom poslovila še jaz, da ne bom tu sama rogovilila Jutri ne vem kdaj se bom oglasila, ker imava z Galom ob 10.15 kontrolo v RA. Pa upam, da kmalu dobim odgovor (seveda pozitiven ) glede podaljšanja porodniške. Sem že čisto na trnih. Lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:44:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, vidim, da smo v blatno zeleni barvi so pa 1x za spremembo kar pohiteli in niso dali spomladanske barve junija
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:44:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo. držim pesti! Ma sem ful žalostna, ampak res Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 12:45:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Kako ste kaj? Kdo mi bo podal kratko obnovo... pls. Barbaw: hvala za sms... bila sem zelo, zelo vesela Pri nas vroce, zelo vroce... kaj vec pa kasneje. Sem ti hotela spet kaj napisat. Zdravje? Obnova. lepo vreme, 3 majčki hodijo, 2 majčici sta v službi, .....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?