Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:03:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:09:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:12:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:16:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:24:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat upam, da najdeš kaj! je pa po navadi za delavce podjetij ceneje kot za zunanje, ne? mi gremo radi malo nižje od zadra v turanj v privat hišico, kjer smo čisto za sebe, zunaj imamo vrt in zelenico, nas je pa prišlo predlani 1.000 eur za 10 odraslih oseb za 10 dni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:28:07
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Ati še skoz spi. sedaj se mu je očka še zagnojila . Videk gloda žemljico poleg mene, oz. dela faširano iz nje . Jaz sem danes že iz lekarne priletela, sem šla po kremico za oko, pa da vidimo. Končno pijem kavico . Grem sedaj še en stroj nastavit, pa kruh moram dat pečt, da ne bomo popoldan lačni. Potem pa pridem še kaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:31:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat upam, da najdeš kaj! je pa po navadi za delavce podjetij ceneje kot za zunanje, ne? Itak. Samo je tudi za zunanje še vedno bistveno ceneje kot preko agencij oz. privat najemodajalcev. mi gremo radi malo nižje od zadra v turanj v privat hišico, kjer smo čisto za sebe, zunaj imamo vrt in zelenico, nas je pa prišlo predlani 1.000 eur za 10 odraslih oseb za 10 dni! Kam greste pa letos?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:37:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:43:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ati še skoz spi. sedaj se mu je očka še zagnojila . Videk gloda žemljico poleg mene, oz. dela faširano iz nje . Jaz sem danes že iz lekarne priletela, sem šla po kremico za oko, pa da vidimo. upam, da se mu oko hitro pozdravi! Končno pijem kavico . Grem sedaj še en stroj nastavit, pa kruh moram dat pečt, da ne bomo popoldan lačni. Potem pa pridem še kaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:44:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat upam, da najdeš kaj! je pa po navadi za delavce podjetij ceneje kot za zunanje, ne? Itak. Samo je tudi za zunanje še vedno bistveno ceneje kot preko agencij oz. privat najemodajalcev. mi gremo radi malo nižje od zadra v turanj v privat hišico, kjer smo čisto za sebe, zunaj imamo vrt in zelenico, nas je pa prišlo predlani 1.000 eur za 10 odraslih oseb za 10 dni! Kam greste pa letos? letos gremo na rab - hotel. zdej se še splača, ko ima eva zastonj. ko bosta 2 ali 3 bo hotel absolutno predrag!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 10:46:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat. naju pride letošnje morje nekaj čez 800eur in boma dala regres za dopust. čeprav so tudi druge stvari, ki bi jih blo treba porihtat, sma rekla, da tisti teden dopusta si boma pa le privoščila! vprašanje kako bo naslednje leto, če ne bom mela službe?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:02:18
|
|
|
|
nia5
|
Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno. Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana. Drugače pa se obeta spet lep dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:05:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno. Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana. Drugače pa se obeta spet lep dan sam tole je pa mal jst sem lahka šla k svoji še isti dan oz. mi je tud naročla, da če bom spet kaj krvavela, da naj takoj pridem. ne pa tole! jst bi ! kaj pa če bi se šla k dežurnemu pokazat oz. v ambulanto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:07:17
|
|
|
|
suzy85
|
Prošnja! Sem dobila nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila, če bo katero pot zanesla do Celovca, da mi nekaj prinese... Pošiljam sliko želenega artikla in bi prosila za 3-5 takšnih stojal. Hvala za pomoč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:07:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, a imajo tvoji starši mogoče vikend v Rodmošcih? Od mojega foter. No, ker mi imamo čist zraven gorice in me včeraj mama kliče kako je ime punci, s katero sem bila na kavi in si bila prava , ker so se pogovarjali z njim, se poznajo. Kako je svet mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:09:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa se bom poslovila še jaz, da ne bom tu sama rogovilila Jutri ne vem kdaj se bom oglasila, ker imava z Galom ob 10.15 kontrolo v RA. Pa upam, da kmalu dobim odgovor (seveda pozitiven ) glede podaljšanja porodniške. Sem že čisto na trnih. Lahko nočko vsem skupaj Držim pesti za pozitivnen odgovor Tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:11:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat. naju pride letošnje morje nekaj čez 800eur in boma dala regres za dopust. čeprav so tudi druge stvari, ki bi jih blo treba porihtat, sma rekla, da tisti teden dopusta si boma pa le privoščila! vprašanje kako bo naslednje leto, če ne bom mela službe? jst sem lani dala mal čez 1000€ za en teden all inklusive, letos pa ne bi prenesla tega najina denarnica,razen če bi šlo spet na obroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:12:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat UPAM DA NAJDEŠ KAJ POCENI....mi gremo letos na Hvar-privat... za 10 dni bova dala 600€ za polpenzion, ni ravno poceni, bom pa vsaj morje imela. Sicer še ne vem kako bova nakrampala skupaj, ker morje od lani še vedno plačujem, ker sem vzela na obroke, drugače ni šlo.Letos pa je treba takoj skeširat. To je skupna cena za vse skupaj za 10 dni polpenzion?? 30 EUR na osebo nad dan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:12:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še dve fotki Kak je zlati, pa tako je lepo opicanjen
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:17:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana a sma same ostale? je samo nejca in evo za videt na tej strani! haha ja očitno res.. vse so še doma, ampak zgleda izkoriščajo sonček, midve pa gnijeva za rač. Jaz iščem morje za nas, tako da nista sami za rač. ti vsaj nekaj lepega iščeš! kje pa iščeš? apartma? Iščem apartma oz. hišico - t.i. "delavski turizem" varianto. Lošinj. In zdaj klicarim in pišem maile kopici podjetij. Iščem presezono, nekje med 12. in 24.6., upam, da je kje še kaj ostalo... V moževi službi je zdaj odprodaja apartmajev dokončna, zato moram še moj ticker z morskim pričakovanjem zbrisat Upam, da najdeš kaj ugodnega
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:18:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno. Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana. Drugače pa se obeta spet lep dan KATASTROFA!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:18:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ati še skoz spi. sedaj se mu je očka še zagnojila . Videk gloda žemljico poleg mene, oz. dela faširano iz nje . Jaz sem danes že iz lekarne priletela, sem šla po kremico za oko, pa da vidimo. Končno pijem kavico . Grem sedaj še en stroj nastavit, pa kruh moram dat pečt, da ne bomo popoldan lačni. Potem pa pridem še kaj prebrat. , upam da se mu kmalu izboljša
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:20:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno. Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana. Drugače pa se obeta spet lep dan sam tole je pa mal jst sem lahka šla k svoji še isti dan oz. mi je tud naročla, da če bom spet kaj krvavela, da naj takoj pridem. ne pa tole! jst bi ! kaj pa če bi se šla k dežurnemu pokazat oz. v ambulanto? Ne vem, če res ne bom tu v Radgoni skočla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 14.4.2009 11:20:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Prošnja! Sem dobila nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila, če bo katero pot zanesla do Celovca, da mi nekaj prinese... Pošiljam sliko želenega artikla in bi prosila za 3-5 takšnih stojal. Hvala za pomoč! Jaz bi tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?