Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 10.4.2009 22:43:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vem,kak je ko si v stanovanju. sem bla na istem kot ti,ko sma bla pri mojem. Saj te sem jaz tudi pop*****. Zdaj pa je drugače,ko smo v hiši,pa je plac,otroke porihtaš,pa jih daš spat v sobo. Poleti pa slpoh zunaj čorimo v nedogled,pa čvekamo. ja,saj to je to..
|
|
RE: Mariborčanke II. del 10.4.2009 22:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem mafijo gledat na popu.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 10.4.2009 22:45:48
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 10.4.2009 22:46:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vem,kak je ko si v stanovanju. sem bla na istem kot ti,ko sma bla pri mojem. Saj te sem jaz tudi pop*****. Zdaj pa je drugače,ko smo v hiši,pa je plac,otroke porihtaš,pa jih daš spat v sobo. Poleti pa slpoh zunaj čorimo v nedogled,pa čvekamo. ja,saj to je to.. Ni primerjave,ne. Jaz pa sploh,ko sem praktično celo življenje v bajti bla,razen teh treh let,kaj sma bla pri mojem,pa še z njegovim fotrom skupaj. Te pa tak veš,kak je to zgledalo.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 10.4.2009 22:46:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz tebi tudi. Lahko noč,pa se jutri tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 8:22:15
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 9:10:46
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 16:28:45
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hojla punce . Kako ste kaj? SEM vas malo prišla pozdravit na brzino ko imam glih čas. Pri nas je čez teden tako zapolnjeno da mi čas mineva prehitro............... Po službi pa je tako lepo vreme da smo kar zunaj do večera, pol pa mali dve porihtam za spanje in sem tako crknjena............ se samo na kavč vržem pa me v sekundi zmanjka............ Drugače smo zdravi, no danes je V dobila vročino pa nevem kaj je zdaj to ne kaže pa da bi bilo kaj narobe. Mogoče so spet samo zobki, upam. In zato sma raje doma. Saraya, se slišiva drug teden za eno hitro jutranjo kavo ( lahko še kera pride zraven )! Botrca kako je zdaj Jan, je zdrav? Nisem nič brala nazaj pa nevem. Matcar kako furate Spite ponoči? Kako pa je Maks sprejel bratca? Lea pa itak verjetno da ti vse pomaga. Koala pa me vedno pride pozdravit v službo ko gre tam mimo. Pol mi pa skomine dela po vozičkanju
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 18:49:24
|
|
|
|
koala
|
Dan! botrca , upam da ti bodo naslednji dnevi bolj naklonjeni! Pa upam da Jan hitro neha bruhat, Alex ga tudi nekja sračka zadnje dni. Vrtnica, saj nebom več . pa hvala za dodatek. matcar dobra si da že sprejemate obiske, jaz sem si dovolila vzeti pravico ne sprejemati obiskov dokler mali ni dopolnil enega meseca, tak zvečer pa sploh ne, čeprav še nismo spali.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 19:29:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca , upam da ti bodo naslednji dnevi bolj naklonjeni! Pa upam da Jan hitro neha bruhat, Alex ga tudi nekja sračka zadnje dni. Ja, ne vem če bodo bolj naklonjeni, ker ga bom dala na preiskave ker to ni več normalno da toliko bruha. Pa driska nikakor da se umiri že 8 dan je danes. Sem čisto obupana in brezvoljna.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 19:30:53
|
|
|
|
botrca
|
Sva bila na sprehodu 1,5h in je prav pasalo, ker je še vedno tako toplo , jupi za tople dneve .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 19:52:14
|
|
|
|
koala
|
Bogi Jan, upam da kamu ugotovijo kaj ga muči.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 20:07:14
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo tudi celi dan bli zunaj,razen po kosilu,ko še Maks gre spat. Res je lepo vreme,prav paše. Upam,da bo dolgo tak ostalo.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 20:10:07
|
|
|
|
matcar
|
Vrtnica79 Matcar kako furate Spite ponoči? Kako pa je Maks sprejel bratca? Lea pa itak verjetno da ti vse pomaga. Mi furamo vredi. mali samo je in spi,na noč se enkrat zbudi,da jema,pol pa do jutra mir. Maks je ful posrečen,ga samo gleda,pa boža pa carta. Lea pa mi pomaga,ja. Je ravno danes vprašala,kdaj ga lahko previje. Samo še mama široko povijanje,pa bo malo počakala,ker se lahko zgubi v teh planicah.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 20:35:07
|
|
|
|
arabela*
|
čer . Mi smo se nahodli naokoli,smo starcem nosili k žegni,potem pa smo najprej bili pri tašči,nato pa še pri mami...se najedli,mam tak trebuh,kot da sem . je bila cel dan zunaj in ji je tako pasalo,je uživala 100 na uro,jaz pa tudi.. Zdaj pa jo ati fujtra,jaz pa imam čas tu viset in film zjat zraven.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 11.4.2009 22:24:26
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi v film padla. Grem,se jutri tipkamo. Lahko noč!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 6:45:30
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro,zaspanke! Ste cele praznike prespale? Hec.... Saj sem jaz tudi bla bolj malo na RR. Zdaj pa novim delovnim zmagam naproti!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 7:55:18
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 7:56:12
|
|
|
|
arabela*
|
jutro.....eto prazniki so za nami....siti smo.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 7:57:01
|
|
|
|
arabela*
|
Naša ga spet biksa ponoči...lačna...lačna...pa ob 5.30 je njena ura za vstajanje...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 8:53:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jutro V pa je zbolela, smo včeraj pri dežurnemu letali in čakali 3 ure ker je bila taka gužva........... In sedaj je spet na AB ima pa gnojno angino . Ponoči tak nič ne spimo, upam da zdravila čimprej primejo. L pa je danes šla v šolo v naravi in pridejo komaj v petek nazaj. Jaz pa sem tako na bolniški zaradi V. Saraya nič nebo ta teden kavice zjutraj. Boma morale malo prestavit.
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 14.4.2009 8:59:44 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 9:18:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Jutro V pa je zbolela, smo včeraj pri dežurnemu letali in čakali 3 ure ker je bila taka gužva........... In sedaj je spet na AB ima pa gnojno angino . Ponoči tak nič ne spimo, upam da zdravila čimprej primejo. Za Vano , naj se čimprej pozdravi.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 9:21:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hvala. Kako pa Jan Sem videla da nekaj bruha?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 9:22:25
|
|
|
|
botrca
|
Jutro babike . Ja hb, prazniki in nažiranja je konec. Kako pa čas hitro leti, kmalu pa bo poletje in dopust . Kam gremo še ne vemo. Pa eno leto bo 27.4 odkar smo imeli Janov krst. Z zdravjem smo pa tak-tak, nos ima spet zabasan in to povezujem zopet z zobeki, ker ko prihaja kaki ven ima tudi po 3 tedne pun nos in nič drugega ne delam kot pa fiziološka - baby vac. Zdaj pa spijem in šibam avto peljat na popravilo, ker ne morem brez njega. Popoldan imam pa terapije. Ste videle kako lep je rr - zelen? Meni je všeč .
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.4.2009 9:23:36 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.4.2009 9:28:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hvala. Kako pa Jan Sem videla da nekaj bruha? Ja, bruhal je par dni po tistem ko je bolezen (prebolel je 6. bolezen) že šla in nisem vedela kaj mu je. Potem je pa še v soboto zvečer tako bruhal, da ni imel več kaj v želodcu ga je pa napenjalo in napenjalo. Imel je še samo sluz za bruhat, bogi revček veš kaki je bil . Mislila sem ga že k dežurnemu peljat, pa se je hb porihtalo in danes je 3 dan da ne bruha. Vso piz jo pa povezujem z izraščanjem zobekov, ker sem našla še eno belo pikico in to 4 zgoraj. Mogoče bo pa še kakšen pokukal, ker ima še nos zamašen - poln gnoja, že tretjič in v vsakem primeru je bil kak zobek zunaj. Bom pa, ko bom imela avto popravljen, šla k P na posvet in zahtevala naj ga da na preiskave da vidim zakaj bruha, ker to dela že od 4. meseca.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?