|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
12.4.2009 17:07:03   
twixy
Ooo sit tassikauser posted image  Ti moram priznat,da me je kar stisnilo ko sem zacela brat! Ne strasi vec.. Glavno,da srcek bije! Lepo pazi na pikico in se se naprej pogovarjaj z njo, pa bos videla da bo vse super!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
12.4.2009 19:19:26   
sonček85
tassi.raje počivaj in ne hodi na predolge sprehode  in ne sedi dolgo .Super da si šla in da je vse ok ,bebica lepo raste user posted image user posted image user posted image user posted image tabletke pa upam ,da čim prej dobišuser posted image

Pa da mi nebi kaj tećkega dvigovala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
12.4.2009 20:43:31   
tassika
Sonček hvala, veš da bom, sem jutrišnji plan iz sprehoda spremenila na sončenje in poležavanje na plaži. Zdaj se grem pa umit in spat, ker so me teli živčki čisto izdali. Sva pa še tastu pa tašči povedala, pa ni bilo nekaj presenetljivega učinka, pomoje tudi onadva čakata, da bost vidla da je vse ok. Sploh k sem povedala, da sva prišla z urgence. Ah ja nimaš kaj, takle mamo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.4.2009 7:52:56   
sonček85
SAJ bo ,tast in tašča ju pa verjetno tudi skrbi ,da bo ja vse potekalo kot mora in zato po moje ne pokažeta toliko veselja kot bi ga sicer.Ko boš čez 12t k bo NS BOste vsi pomirjeni in bo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vem ,da ti bo tokrat vse potekalo in da boš potem srečna,ponosna in vesela mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.4.2009 8:36:57   
tassika
Ojla punce, samo na hitrco pozdravim, ker letiva v gorico k dvem kolegoma in potem se gremo na morčka sončit, kopalke sem že pripravilauser posted image  Se tipkamo kaj zvečer če ne bom preveč utrujena, drugače pa kaj jutril.

lep sončen dan vsem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.4.2009 9:49:01   
mariee
Jaz se pa boljše počutim, ne vem kaj sem imela z želodcem. Včeraj me je dragi peljal na sprehod v Bohinj in je bilo reeees lepo. Danes bomo pa imeli piknik, bomo mal na žar daluser posted image user posted image mnjamiiiii user posted image

Lepo sem mejte punce, jutri pa že spet v službouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.4.2009 12:26:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Jaz se pa boljše počutim, ne vem kaj sem imela z želodcem. Včeraj me je dragi peljal na sprehod v Bohinj in je bilo reeees lepo. Danes bomo pa imeli piknik, bomo mal na žar daluser posted image user posted image mnjamiiiii user posted image

Lepo sem mejte punce, jutri pa že spet v službouser posted image

mmmm žar ,jaz se povabim user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej in uživajte
pojej še zame kak kotletali čevapčič

Super da si bolje  ,pa da imaš tko super dragega,da te tkole lepo razvaja,saj prav ,malo nas pa morajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.4.2009 12:26:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ojla punce, samo na hitrco pozdravim, ker letiva v gorico k dvem kolegoma in potem se gremo na morčka sončit, kopalke sem že pripravilauser posted image  Se tipkamo kaj zvečer če ne bom preveč utrujena, drugače pa kaj jutril.

lep sončen dan vsem.
uživajjjjjjjjjjjj in nakopaj se še zame user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.4.2009 12:47:59   
twixy
Ojla zabe babeuser posted image
Jaz se ravno odpravljam ven na sonckauser posted image  Je tukaj prav lepo vreme.. Bom se v trgovino skocila na hitro.

Drugace pa nisem najboljse volje. Z bodocim mozem sva se tako skregala da je kar groza. Kar na jok mi gre..user posted image Pa nevem ali oba samo isceva razloge,da se lahko skregavauser posted image
Se mi zdi,da je ze zdaj neka zivcnost pred poroko.. Kaj sele bo user posted image

Tassika uzivaj na poolno user posted image user posted image
sonci kako si ti? Ze v nizkem startu? Ves kaj bi jaz dala,da bi bila zdaj na tvojem mestuuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.4.2009 13:00:47   
sonček85
twixy:najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in saj bosta z dragim kmalu pobotana ,to je samo nervoza pred porko ,ki se čedalje bolj bliža in imata polno glavbo vsega.Kar pojdi malo na sončka in se sprehodi,naužij pozitivne energije in boš videla da bo vse ok.

Ja jaz pa že malo v nizkem ptartu ,saj se mi zdi da imam že vsak dan po malem popadke ,ki so že od petka ,ni pa še onih ki bi jih jaz želela user posted image user posted image

Saj boš na mojem mestu ,boš videla ,samo verjeti moraš in NIKOLI OBUPAT.mE SMO S TABO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.4.2009 17:44:29   
mariee
Sonček85 evo me nazaj, tudi zate sem pojedla ene par čevapčičovuser posted image Super so bili.

Zdaj pa še malo perem, likam in pospravljam, ker sem bila v petek in soboto tako slaba, da sem mogla nadoknadit.

Kaj ste pa ve kaj delale? A ste se najedle velikonočnih dobrot?? 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.4.2009 17:48:58   
sonček85
mariie.super hvala

no mi smo pa nazaj iz P ,ker sem že imela  začetne popadke na 10 minut,ki pa so se na žalost nehali ko smo prišli do pregleda.G me je pregledala in mi povedala da smo že 1cm odprti,plodovnice je še ok,mali miga ,srček bije,mere ok,na CTG-ju  ni nič pokazalo tko da sedaj čakam o,čakamo kdaj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.4.2009 17:55:08   
mariee
Ooooo super sonček!!! user posted image user posted image A je G kaj rekla koliko časa zdaj lahko še traja, da boš šla rodit??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.4.2009 18:00:06   
sonček85

Ooooo super sonček!!! user posted image user posted image A je G kaj rekla koliko časa zdaj lahko še traja, da boš šla rodit??
ne nič ni rekla
sedaj se mora sam odločit kdaj bo prijokal user posted image user posted image user posted image upam ,da čim prej

je pa prišla ena notri ki ima isto rok 24.4 kot jaz in ji je nekaj čez 16 odtekla voda user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.4.2009 18:02:29   
twixy
Oooo.. bejbi to je super user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, se malo pa bos objela malega Aleksauser posted image  Sem prepricana,da bo to zdaj v kratkem..user posted image

Jaz sem doma, kupila sem si poletno oblekicouser posted image  Ja spet, vem da samo zapravljam user posted image  
Pol pa sem sla se z kolegico na sladoled.. Je bil zeloo doberuser posted image
Zdaj pa cakam,da pride dragi domov da se pogovorima. Je rekel,da bo najkasneje do 17ih domauser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.4.2009 18:03:22   
sonček85
ja res je upam ,da res kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sladoled sedaj si mi pa naredila lušte ,še dobro da imam planico v zmrzovalniku ,grem kar nad njo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.4.2009 18:04:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Zdaj pa cakam,da pride dragi domov da se pogovorima. Je rekel,da bo najkasneje do 17ih domauser posted image
saj bo kmalu doma ,boš videla da bo vse ok ,samo pogovorita se pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče se je pa kje zamudil

super za oblekico ,saj nekaj pa moraš dat nase user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.4.2009 18:08:41   
mariee
Twixy midve se še nisva spoznali. Jaz sem dokaj nova tukej, sem pa v 8. tednu. Mi je pa zelo žal za tvojo pikico, ampak kakor sem videla, imaš sedaj poroko pred s sabo user posted image user posted image , tako da imaš razlog da se veseliš, kar je tudi prav.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.4.2009 18:11:00   
mariee
Sonček jaz sem tudi že prejle napadla planicouser posted image user posted image

Veš kaj bi te vprašala, če se prav spomnim si se ti pobarvala, kajne (sem videla slikce)? Ali je škodljivo za otroka ali ne, kot pravijo nekateri?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.4.2009 18:25:32   
sonček85

Sonček jaz sem tudi že prejle napadla planicouser posted image user posted image

Veš kaj bi te vprašala, če se prav spomnim si se ti pobarvala, kajne (sem videla slikce)? Ali je škodljivo za otroka ali ne, kot pravijo nekateri?

mmm planicauser posted image user posted image

ja ni nevarno ,samo bi lahko bilo če bi se dala blajhat  vse lasišče ,tko pa če imaš ali si daš naredit pramene ne more bit nič ,ker ti barva ne prodre  čist do lasišča.

tko da ti kr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.4.2009 18:28:00   
twixy

Twixy midve se še nisva spoznali. Jaz sem dokaj nova tukej, sem pa v 8. tednu. Mi je pa zelo žal za tvojo pikico, ampak kakor sem videla, imaš sedaj poroko pred s sabo user posted image user posted image , tako da imaš razlog da se veseliš, kar je tudi prav.

Hello mariee user posted image
Ja ti si se nam pridruzila,ko sem si jaz vzela malo pocitka od RRuser posted image
In kako je nosecnost? Novemberka si,ne? Jaz bi tudi mogla bit.. Ampak pac narava dela svojeuser posted image  Bomo pa v letu 2010 cartaliuser posted image
Poroka? Uff.. ja! In zivcki ze delajo na polnouser posted image  Sej zdaj cez 1teden imam spet probo porocne oblekeuser posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.4.2009 18:29:48   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja res je upam ,da res kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sladoled sedaj si mi pa naredila lušte ,še dobro da imam planico v zmrzovalniku ,grem kar nad njo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo planicauser posted image user posted image  Ubijala bi za njouser posted image  Ce bi kaj taksnega tukaj prodajali.. Jaz sem jedla tocenega iz avtomata, je bil dober ampak cez planico pa ga niuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
13.4.2009 18:35:40   
mariee
Twixy po izračunu na RR, bi mogla imet PDP 29.11.09. Pred enim tednom sem pa imela pregled in je G rekel, da sem noseča manj kot pa po RR, tako da mislim da bom decembrka user posted image zdaj moram pa čakat na nuhalno 18.5., takrat bom pa vse zvedela. Ampak meni je to takooo daleč in na živce mi gre, ker do takrat ne bom vedela ali je s pikico vse vredu, ali srček bije...user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
13.4.2009 18:36:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ooo planicauser posted image user posted image  Ubijala bi za njouser posted image  Ce bi kaj taksnega tukaj prodajali.. Jaz sem jedla tocenega iz avtomata, je bil dober ampak cez planico pa ga niuser posted image
Ja res je čez planico ga ni,če pa že drugega ni je pa točen tudi super user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste videle nova stran je ,prenovljena user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
13.4.2009 18:37:09   
sonček85

Twixy po izračunu na RR, bi mogla imet PDP 29.11.09. Pred enim tednom sem pa imela pregled in je G rekel, da sem noseča manj kot pa po RR, tako da mislim da bom decembrka user posted image zdaj moram pa čakat na nuhalno 18.5., takrat bom pa vse zvedela. Ampak meni je to takooo daleč in na živce mi gre, ker do takrat ne bom vedela ali je s pikico vse vredu, ali srček bije...user posted image
seveda je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?