Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.4.2009 17:07:03
|
|
|
|
twixy
|
Ooo sit tassika Ti moram priznat,da me je kar stisnilo ko sem zacela brat! Ne strasi vec.. Glavno,da srcek bije! Lepo pazi na pikico in se se naprej pogovarjaj z njo, pa bos videla da bo vse super!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.4.2009 19:19:26
|
|
|
|
sonček85
|
tassi.raje počivaj in ne hodi na predolge sprehode in ne sedi dolgo .Super da si šla in da je vse ok ,bebica lepo raste tabletke pa upam ,da čim prej dobiš Pa da mi nebi kaj tećkega dvigovala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.4.2009 20:43:31
|
|
|
|
tassika
|
Sonček hvala, veš da bom, sem jutrišnji plan iz sprehoda spremenila na sončenje in poležavanje na plaži. Zdaj se grem pa umit in spat, ker so me teli živčki čisto izdali. Sva pa še tastu pa tašči povedala, pa ni bilo nekaj presenetljivega učinka, pomoje tudi onadva čakata, da bost vidla da je vse ok. Sploh k sem povedala, da sva prišla z urgence. Ah ja nimaš kaj, takle mamo. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 7:52:56
|
|
|
|
sonček85
|
SAJ bo ,tast in tašča ju pa verjetno tudi skrbi ,da bo ja vse potekalo kot mora in zato po moje ne pokažeta toliko veselja kot bi ga sicer.Ko boš čez 12t k bo NS BOste vsi pomirjeni in bo super Jaz vem ,da ti bo tokrat vse potekalo in da boš potem srečna,ponosna in vesela mami
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 8:36:57
|
|
|
|
tassika
|
Ojla punce, samo na hitrco pozdravim, ker letiva v gorico k dvem kolegoma in potem se gremo na morčka sončit, kopalke sem že pripravila Se tipkamo kaj zvečer če ne bom preveč utrujena, drugače pa kaj jutril. lep sončen dan vsem.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 9:49:01
|
|
|
|
mariee
|
Jaz se pa boljše počutim, ne vem kaj sem imela z želodcem. Včeraj me je dragi peljal na sprehod v Bohinj in je bilo reeees lepo. Danes bomo pa imeli piknik, bomo mal na žar dal mnjamiiiii Lepo sem mejte punce, jutri pa že spet v službo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 12:26:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Jaz se pa boljše počutim, ne vem kaj sem imela z želodcem. Včeraj me je dragi peljal na sprehod v Bohinj in je bilo reeees lepo. Danes bomo pa imeli piknik, bomo mal na žar dal mnjamiiiii Lepo sem mejte punce, jutri pa že spet v službo mmmm žar ,jaz se povabim lep dan še naprej in uživajte pojej še zame kak kotletali čevapčič Super da si bolje ,pa da imaš tko super dragega,da te tkole lepo razvaja,saj prav ,malo nas pa morajo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 12:26:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Ojla punce, samo na hitrco pozdravim, ker letiva v gorico k dvem kolegoma in potem se gremo na morčka sončit, kopalke sem že pripravila Se tipkamo kaj zvečer če ne bom preveč utrujena, drugače pa kaj jutril. lep sončen dan vsem. uživajjjjjjjjjjjj in nakopaj se še zame
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 12:47:59
|
|
|
|
twixy
|
Ojla zabe babe Jaz se ravno odpravljam ven na soncka Je tukaj prav lepo vreme.. Bom se v trgovino skocila na hitro. Drugace pa nisem najboljse volje. Z bodocim mozem sva se tako skregala da je kar groza. Kar na jok mi gre.. Pa nevem ali oba samo isceva razloge,da se lahko skregava Se mi zdi,da je ze zdaj neka zivcnost pred poroko.. Kaj sele bo Tassika uzivaj na poolno sonci kako si ti? Ze v nizkem startu? Ves kaj bi jaz dala,da bi bila zdaj na tvojem mestu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 13:00:47
|
|
|
|
sonček85
|
twixy:najprej in saj bosta z dragim kmalu pobotana ,to je samo nervoza pred porko ,ki se čedalje bolj bliža in imata polno glavbo vsega.Kar pojdi malo na sončka in se sprehodi,naužij pozitivne energije in boš videla da bo vse ok. Ja jaz pa že malo v nizkem ptartu ,saj se mi zdi da imam že vsak dan po malem popadke ,ki so že od petka ,ni pa še onih ki bi jih jaz želela Saj boš na mojem mestu ,boš videla ,samo verjeti moraš in NIKOLI OBUPAT.mE SMO S TABO
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 17:44:29
|
|
|
|
mariee
|
Sonček85 evo me nazaj, tudi zate sem pojedla ene par čevapčičov Super so bili. Zdaj pa še malo perem, likam in pospravljam, ker sem bila v petek in soboto tako slaba, da sem mogla nadoknadit. Kaj ste pa ve kaj delale? A ste se najedle velikonočnih dobrot??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 17:48:58
|
|
|
|
sonček85
|
mariie.super hvala no mi smo pa nazaj iz P ,ker sem že imela začetne popadke na 10 minut,ki pa so se na žalost nehali ko smo prišli do pregleda.G me je pregledala in mi povedala da smo že 1cm odprti,plodovnice je še ok,mali miga ,srček bije,mere ok,na CTG-ju ni nič pokazalo tko da sedaj čakam o,čakamo kdaj bo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 17:55:08
|
|
|
|
mariee
|
Ooooo super sonček!!! A je G kaj rekla koliko časa zdaj lahko še traja, da boš šla rodit??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:00:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Ooooo super sonček!!! A je G kaj rekla koliko časa zdaj lahko še traja, da boš šla rodit?? ne nič ni rekla sedaj se mora sam odločit kdaj bo prijokal upam ,da čim prej je pa prišla ena notri ki ima isto rok 24.4 kot jaz in ji je nekaj čez 16 odtekla voda
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:02:29
|
|
|
|
twixy
|
Oooo.. bejbi to je super Joj, se malo pa bos objela malega Aleksa Sem prepricana,da bo to zdaj v kratkem.. Jaz sem doma, kupila sem si poletno oblekico Ja spet, vem da samo zapravljam Pol pa sem sla se z kolegico na sladoled.. Je bil zeloo dober Zdaj pa cakam,da pride dragi domov da se pogovorima. Je rekel,da bo najkasneje do 17ih doma
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:03:22
|
|
|
|
sonček85
|
ja res je upam ,da res kmalu joj sladoled sedaj si mi pa naredila lušte ,še dobro da imam planico v zmrzovalniku ,grem kar nad njo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:04:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Zdaj pa cakam,da pride dragi domov da se pogovorima. Je rekel,da bo najkasneje do 17ih doma saj bo kmalu doma ,boš videla da bo vse ok ,samo pogovorita se pa bo mogoče se je pa kje zamudil super za oblekico ,saj nekaj pa moraš dat nase
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:08:41
|
|
|
|
mariee
|
Twixy midve se še nisva spoznali. Jaz sem dokaj nova tukej, sem pa v 8. tednu. Mi je pa zelo žal za tvojo pikico, ampak kakor sem videla, imaš sedaj poroko pred s sabo , tako da imaš razlog da se veseliš, kar je tudi prav.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:11:00
|
|
|
|
mariee
|
Sonček jaz sem tudi že prejle napadla planico Veš kaj bi te vprašala, če se prav spomnim si se ti pobarvala, kajne (sem videla slikce)? Ali je škodljivo za otroka ali ne, kot pravijo nekateri?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:25:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Sonček jaz sem tudi že prejle napadla planico Veš kaj bi te vprašala, če se prav spomnim si se ti pobarvala, kajne (sem videla slikce)? Ali je škodljivo za otroka ali ne, kot pravijo nekateri? mmm planica ja ni nevarno ,samo bi lahko bilo če bi se dala blajhat vse lasišče ,tko pa če imaš ali si daš naredit pramene ne more bit nič ,ker ti barva ne prodre čist do lasišča. tko da ti kr
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:28:00
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Twixy midve se še nisva spoznali. Jaz sem dokaj nova tukej, sem pa v 8. tednu. Mi je pa zelo žal za tvojo pikico, ampak kakor sem videla, imaš sedaj poroko pred s sabo , tako da imaš razlog da se veseliš, kar je tudi prav. Hello mariee Ja ti si se nam pridruzila,ko sem si jaz vzela malo pocitka od RR In kako je nosecnost? Novemberka si,ne? Jaz bi tudi mogla bit.. Ampak pac narava dela svoje Bomo pa v letu 2010 cartali Poroka? Uff.. ja! In zivcki ze delajo na polno Sej zdaj cez 1teden imam spet probo porocne obleke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:29:48
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja res je upam ,da res kmalu joj sladoled sedaj si mi pa naredila lušte ,še dobro da imam planico v zmrzovalniku ,grem kar nad njo Ooo planica Ubijala bi za njo Ce bi kaj taksnega tukaj prodajali.. Jaz sem jedla tocenega iz avtomata, je bil dober ampak cez planico pa ga ni
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:35:40
|
|
|
|
mariee
|
Twixy po izračunu na RR, bi mogla imet PDP 29.11.09. Pred enim tednom sem pa imela pregled in je G rekel, da sem noseča manj kot pa po RR, tako da mislim da bom decembrka zdaj moram pa čakat na nuhalno 18.5., takrat bom pa vse zvedela. Ampak meni je to takooo daleč in na živce mi gre, ker do takrat ne bom vedela ali je s pikico vse vredu, ali srček bije...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:36:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja res je upam ,da res kmalu joj sladoled sedaj si mi pa naredila lušte ,še dobro da imam planico v zmrzovalniku ,grem kar nad njo Ooo planica Ubijala bi za njo Ce bi kaj taksnega tukaj prodajali.. Jaz sem jedla tocenega iz avtomata, je bil dober ampak cez planico pa ga ni Ja res je čez planico ga ni,če pa že drugega ni je pa točen tudi super A ste videle nova stran je ,prenovljena
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.4.2009 18:37:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Twixy po izračunu na RR, bi mogla imet PDP 29.11.09. Pred enim tednom sem pa imela pregled in je G rekel, da sem noseča manj kot pa po RR, tako da mislim da bom decembrka zdaj moram pa čakat na nuhalno 18.5., takrat bom pa vse zvedela. Ampak meni je to takooo daleč in na živce mi gre, ker do takrat ne bom vedela ali je s pikico vse vredu, ali srček bije... seveda je vse ok
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?