|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
13.4.2009 9:25:01   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Tinaaja,Sm ti poslala ZS

imas 3 zs nazaj user posted image Zadnji je se najbolj uporaben in najhitrejsi user posted image

Najlepša ti hvala za pomoč. Sm na hitro pogledala. Raziskovala bom malo kasnej, ker imam zdaj polne roke delauser posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.4.2009 9:27:55   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res. Komaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

Vse o LJ ZOO: http://www.zoo-ljubljana.si/
Cena kart se mi zdi še nekako sprejemljiva, ker jaz ponavadi notri bluzim tudi 4 ure. Meni je tak lepo gledati živalce. Potem pa ko imaš enkrat otroka in če si  iz LJ se ti pa splača vzeti kar letno vstopnico. Otroci itak hitr oizgubijo koncentracijo in potem je nemogoče vse obdelati na enkrat. Prideš pa večkrat in to je to. Aja pa še ena ideja za kakšen RD ali novo leto: letna vstopnica za ZOO! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.4.2009 10:08:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
koliko si pa ti že čez

Z deteljo naju user posted image učijo seštevati dneve do poroda user posted image obe sva danes na +3! Še kakšen dan sprejmem potem mi bo pa prstkov na eni roki zmanjkalo, seštevanja z dvemi pa še ne obvladam user posted image user posted image user posted image

izgleda, da je v najinih buščkih ful lepo

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.4.2009 10:21:10   
Anonimen
Dobro jutro babuške!

Da vas najprej pozdravim, preden se zaletim v strani za nazaj user posted image . Želim vam sončen in prijeten velikonočni ponedeljek! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spala kot top, šla samo 3-krat na wc, lažnih popadkov pa zadnji dve noči ni bilo. Toda čez te praznike sem kar pridna kar se tiče sprehodov, tako da se zna kaj dogajati tam spodaj, ne da bi jaz vedela user posted image . Se pa že tako težko premikam, da se resnično počutim kot slonica user posted image user posted image user posted image . Če sem pred tednom dni mislila: Joj, ne še, malo naj še počaka porod, sem vedno bolj v občutenju: Pridi že Ela, ne glede na strah pred porodom, saj bi že rada normalno hodila, sedela, ležala ... user posted image user posted image user posted image . Očitno mora tako biti, da na koncu ženska prav strastno zahrepeni po porodu in se ga veseli! user posted image user posted image user posted image

Vas grem zdaj malo prebrat za nazaj, da vidim, če smo dobili kakšnega novega Aprilskega krof(e)ka in jagodo. user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
13.4.2009 10:22:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

JA JA Nenči....citirat znaš zdej se ti pa dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sorry, mal se hecam. Sem pa danes full dobre voljeuser posted image

Še par dni, pa bo Junoni žal, da mi je povedala, kako se citira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam a veš da mal pa pogrešam tiste tvoje poste...so bli res super, pa vsaki si posvetila par beseduser posted image ...no tako zdej naš sonček pišeuser posted image

A res? Se mi zdi, da zdaj več napišem, samo je pa mogoče bolj razdrobljeno. Bolj vsaki posebej namenjeno. Je bilo tisto pisanje kar zamudno, ker sem šla čez vse strani, si zraven zapisovala na list papirja, potem pa sem morala vse to še spisati. Sem si naredila kar orng delo. user posted image Toda obljubim, da bom vsake toliko še napisala na tisti stari način. Zate! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej vem ja da je bolj zamudno, pa še pozabiš kaj vmes...pa potem napišeš eno stran dolg post, ko ga hočeš objavit te pa po možnosti ven vržeuser posted image ...ti kar citiraj, zdej res več napišeš...so mi pa bili oz. so mi všeč tvoji posti, ko tako lepo te smeškote zraven limaš, da si te pol kr predstavljam kako razmišljaš.user posted image

S temi smeškoti pa se resnično prav zabavam. Lepo, da zaznavaš tudi takšne "malenkosti". user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
13.4.2009 10:24:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako pa izgleda moj  bušči v 40t1duser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bi ga mogla gibsatuser posted image

mislim, da bom danes ali jutri ostala brez njegauser posted image user posted image user posted image  ob 5 sem šla lulat je bilo vse ok...pol pa sem dobila močne bolečine v želodcu sem morala na wc pol pa grem nazaj spat vse ok, če čaz pas ful močne bolečine pod trebuhom in v križuuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa ne morem ne ležat in ne sedet...bom šla kar pod tuš...še dobre da se moj ni zbudil,ker bi bil cel paničen...sam me ne stiska sam ful boli...mislim, da bo danes jutriakcija...

Iiii, kako lep buši! user posted image Še malo, pa ga ne bo več user posted image . Jaz ga pofotkam danes, imava v planu fotkanje. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
13.4.2009 10:26:24   
Anonimen

Včeraj ob 21.44 sem dobila sporočilo od naše  Dude 1

Sporočam , da smo danes 11.4. ob 18.03 dobili fantka težkega 2850b in velikega 48 cm.

Duda1

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duda1 čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridno se cartajte user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.4.2009 10:32:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce moje!

Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit.

Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo.....

Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte.

Lep pozdrav do takrat.

Super za prihod domov! user posted image Kot sem jaz uspela razbrati iz predavanj o dojenju, dokler otroček lepo napreduje s težo, ni nič narobe, če je pač zaspanček. Drugače pa ga je baje potrebno buditi, saj se ti drugače začne pridelovati premalo mleka. Baje jih zbudi to, da ga previješ, slečeš ... med dojenjem malo zdramiš, če vmes rad zaspi ... Upam, da ti bo to kaj pomagalo. user posted image

Lepo se cartajta, me pa samo tako potrpežljive kar se tiče fotkic, saj nas vse čaka isto in te popolnoma razumemo. user posted image

Zaenkrat še ne vemo kako napreduje s težo, ker še ni bilo patronažne, jaz pa nima vage doma. V glavnem, sem že sama ugotovila, da ga moram previt, pol se pa lepo zdrami in lahko se podojiva. Zravem mu dajem pa še flaško. V torek ali sredo bo prišla patronažna in bomo vidli kaj in kako.

Sploh se ne sekiraj za težo. Če se otrokec dobro počuti in izgleda zdrav, je gotovo vse ok. Ker vsak otroček je tako poglavje zase in se ne da vseh strpati v neko statistično škatlo. Vidva sta oba očitno ok in to je najpomembnejše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.4.2009 10:33:54   
Anonimen

Evo, nekaj podatkov in slikica našega Jureta:
Teža: 9.140 gramov
Velik: 48 cm

Slikica:
user posted image

Iiii, kako je mičken in sladek user posted image ! m..tina še enkrat čestitke za Jureta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.4.2009 10:35:12   
Anonimen

Cveta:kako je bilo v ZOO,mi smo pa danes bili v LJ a ne v ZOO ,ampak v bolnici k smo šli k atiju.user posted image Je bolje in čaka kdaj bo na vrsti za operacijo .
malapikica .kako lepo pobarvam trebuščekuser posted image user posted image user posted image

m...tina.kako je mali srčkan ,samo mi pa z grami ne gre skupaj da bi napisala  a je možno 4190g

junona.a imaš ti mogoče od kpmk tel št. ,ker ni nič novosti od nje,upam,da že lepo carta in da se imajo lepo user posted image user posted image user posted image

Super za atija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.4.2009 10:35:18   
janja*
Detelja vidim da si še med nami.Glede umetnih popadkov pa se ne sekirat.Meni so jih vedno dodali in ni bilo nič krize.Malo bolj močni so in malo bolj bolijo,to je pa tudi vse.Ti samo razmišljaj o dihanju in bo vse okej.Držim pesti.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.4.2009 10:39:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.4.2009 10:40:43   
Anonimen

alo punce

mi je crknu moj računalnmik in zdej sem na računalniku od mojga, ki pa je full čudn...no navajena ga nisem...toliko da vam sporočim...kpmk še do danes dopoldan nirodila...je dobila dvakrat gel pa nič, CTG na vsake dve ure, pa nobenih popadkov??? Boga reva...kako je zdej ne vem, vem samo da če bi rodilA BI DOBILA SMS.user posted image ...Prosim držite pesti, da čimprej carta...jaz pa vam javim ko bo kaj novegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk držimo pesti in ti pošiljamo pozitivno energijo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.4.2009 10:46:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

danes sem pa res taka kot soduser posted image user posted image ...komi sedim....bom šla počas k mojmu ajat, pa se stisnat....če me bo hotu ko punkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn spite punce
se jutri kaj več javim...

nočko

Js sem tut ko sod, se nič fajn ne počutim s polno ritjo hrane. A ti punkaš? Js mojim prdecom ne morem rečt punkeci ker so tako smrdeči, da že na ornk sranje spominjajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko tudi tebi oz. vam.user posted image

Pa sporoči ko bo kaj novega o kpmk.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Junona ta "dišava" je gotovo od jajc ali pa od železa, če ga še ješ. Jaz se kar naprej opravičujem mojemu (ki je ful toleranten user posted image ), ko pa on kakšnega spusti, sem pa tako vesela in mu rečem: Ti kar, da ne bom edina, konkurenca pa itak ne škodi.  user posted image user posted image user posted image Maš pa prav, da so včasih takšni "parfumi", da se mi zdi, da imam že vse gnilo v črevesju user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.4.2009 10:49:20   
Anonimen

Nekaj za lušte:user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O marička, kako so lepi! user posted image user posted image user posted image Pa mičkeni ... user posted image Še malo babuške, še malo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.4.2009 10:51:33   
detelja

detelja, tinaaja, mlavla - THX za odgovore. Kot sem že rekla upam, da smo se med prazniki že dovolj 'medili', da nas bodo ta teden vzeli v P. Jutri imam sicer pregled pri svojem G in ga bom malce zamorila ali mi lahko naredi en check up plodovnice, da vidimo kje smo. To da čutim koderčka mi ni več dovolj user posted image ampak bi se rada prepričala, da se v mojem telesu še vedno počuti dovolj dobro.

ja, to te pa čist zastopim...čeprav čutiš otroka ti vseeno ne da 1000 stvari miru...če je res zadosti plodovnice, če je to pa ono pa, da se ne bi slučajno to zgodilo ali ono....jaz imam jutri spet v P pregled pa imam tak občutek ,da me bodo tam zadržali, čeprav ne vem točno zakaj...mal mi plodovnica ne da miru..sam pa berem 1000 člankov pa vsak članek ima svojo teorijo pa glih tako gin. tako, da sem spet v temiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.4.2009 10:52:44   
detelja

Koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res. Komaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

Vse o LJ ZOO: http://www.zoo-ljubljana.si/
Cena kart se mi zdi še nekako sprejemljiva, ker jaz ponavadi notri bluzim tudi 4 ure. Meni je tak lepo gledati živalce. Potem pa ko imaš enkrat otroka in če si  iz LJ se ti pa splača vzeti kar letno vstopnico. Otroci itak hitr oizgubijo koncentracijo in potem je nemogoče vse obdelati na enkrat. Prideš pa večkrat in to je to. Aja pa še ena ideja za kakšen RD ali novo leto: letna vstopnica za ZOO! user posted image

če rada gledaš živalce in uživaš v zoo pol ti predlagam, da enkrat razkirate pa kreste na dunaj v zoo...ej tam je meni tako lepo pa res imaš kaj za videt...sicer pa rabiš tudi cel dan, da vse vidiš...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.4.2009 10:53:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Včeraj ob 22.45 sem dobila veselo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ob  20.45 nama je zajček prinesel najlepše darilo,najinega Iana,težkega 3280g in velikega 51 cm.
Ponosna mami in ati  od malega princa

Čestitkeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kdo pa je to? A je kpmk?????

Vseeno.....ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja  kpmk je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk Čestitke za Iana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepo ime! Pa samo, da je vse skupaj za tabo. Lepo se cartajta user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.4.2009 10:55:51   
detelja

Detelja vidim da si še med nami.Glede umetnih popadkov pa se ne sekirat.Meni so jih vedno dodali in ni bilo nič krize.Malo bolj močni so in malo bolj bolijo,to je pa tudi vse.Ti samo razmišljaj o dihanju in bo vse okej.Držim pesti.

ko, me bo zagrabilo ne vem, če bom vedela normalno dihat ne pa pravo dihanje, katero so nas učili za poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ena mi je rekla, da ji je ful olajšalo dihanje (baje je brez vrečke kar pozabila dihat) in popadke , da je dala vrečko na usta in tako dihala...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.4.2009 10:57:45   
Anonimen

jutroooo... evo mene pokonc tam nekje od 4 user posted image naprej ta micena, pol se je pa ta velka zbudila... user posted image user posted image user posted image

cveta, tko kot je napisala detelja - 14 dni,ce je vse ok.

detelja - prvic itak ne ves, kok bolijo naravni kok umetni popadki, to je prednost prvorodk. drzim pa pesti, da se itak naravno zastarta user posted image

ja...saj to je dobr, ker ne vem kaj me v bistvu čaka...vem da glih najbolj prijetno ne bo kaj več pa ne vem...mogoče bo hitr pa bom navdušena lahko bo dolgo trajalo in bom vse razočarana...bomo videli...so pa vsi bolj nevrozni kot jazuser posted image  moj gre danes v službo pa je že cel živčen, ker bom spet sama doma....

jaz sem imela nekako svojo "mantro" in se s tem poskusala tolazit .. da z vsakim popadkom sem blizje spoznanju moje pikice in da bolj kot boli, prej bo konec. Sva sla v porodno nasmejana in se ful zezala, se osebje je bilo navduseno, kok je dobr vidt nasmejan folk v porodni. Sem jim itak rekla, da ko bo slo zares, bo moj nasmesek cudezno izginil user posted image Mislim, da je ful fino, da imas pozitiven pristop k celi zadevi in tudi osebje se odzove na to pol the best. Babca in student babistva, ki sta bila zadolzena zame sta bila tud take face, da samo kapo dol.
Takrat v porodni pises svojo zgodbo, odmisli vse kar si slisala in se koncentriraj nase. To je najvec, kar lahko naredis v danem trenutku.

Pa uzivaj se v sunki, jajckih in potici - jaz se jim odpovedujem zaradi dojenja user posted image No sem pa spekla sarkelj in prekajeno puranovo stegno v testu, tko da sem tud jaz prisla do hmm neke vrste velikonocnih dobrot user posted image

tinaaja - Odličen pristop k porodu! Čestitke! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem se odločila, da se bom med porodom "imela fajn", da se bom veselila prihoda naše princeske in da hočem doživeti porod ne le kot fizično dejanje porajanja otroka, ampak tudi kot čustven in duhoven trenutek, ki nas bo vse tri povezal na poseben način. Smejanje pa na sploh pomaga pri odpiranju, tako kot ljubeče besede in pozitivne misli. Se vsekakor strinjam s tabo, da je tudi pri porodu (kot pri vseh stvareh v življenju) zelo pomembno, s kakšnimi mislimi se ga lotevaš. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.4.2009 10:59:26   
Anonimen

Takole ... da delim z vami celo znanost, ki sem jo odkrila..
Slikice ob profili, torej avatarje si lahko naredite tukaj: http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/ RR max velikost je 72pikslov.
Ker jaz sem se rocno zezala s pomanjsevanjem.

O, super! Hvala ti, bo gotovo prišlo prav! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.4.2009 10:59:39   
detelja

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

z bebico sem se že jaz menila pa nič ne pomaga...pa ati jo vsako jutro prosi, da naj pride ven, ker je že tako nervozen ,da ne more jest pa sam na wc hodi (ga baje že pošteno ta zadnja boli), spati ne more...ampak bebica veselo brca, dol me še nič ne tišči...glede sproženja poroda sem mislila samo zato, ker mi je zadnjič gin. nameril 8 plodovnice, moja gin. pa je rekla, da je pri 8,5 plodovnice treba razmislit kaj se naredi...sicer pa je moja gin. v pon. namerila še 14,5...pa sem vpr. zakaj to pa gin. pravi, da pač lahko otrok drugače leži itd...da dokler se giblje-ga redno čutim da ni panike (pri meni je podzavestno)...sicer pa je tudi res...da je on samo na enem mestu meril plodovnico moja gin. pa meri na 4 mestih...pa tudi na netu sem prebrala, da se meri na 4 mestih ali kako se že temu reče...

nič ni fajn, če prehitro rodiš ni fajn pa če si čez rok ni fajn...na datum pa redko kateri bebi hoče venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.4.2009 11:01:13   
detelja

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.4.2009 11:03:35   
detelja

danes sem pa res taka kot soduser posted image user posted image ...komi sedim....bom šla počas k mojmu ajat, pa se stisnat....če me bo hotu ko punkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn spite punce
se jutri kaj več javim...

nočko

Js sem tut ko sod, se nič fajn ne počutim s polno ritjo hrane. A ti punkaš? Js mojim prdecom ne morem rečt punkeci ker so tako smrdeči, da že na ornk sranje spominjajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko tudi tebi oz. vam.user posted image

Pa sporoči ko bo kaj novega o kpmk.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Junona ta "dišava" je gotovo od jajc ali pa od železa, če ga še ješ. Jaz se kar naprej opravičujem mojemu (ki je ful toleranten user posted image ), ko pa on kakšnega spusti, sem pa tako vesela in mu rečem: Ti kar, da ne bom edina, konkurenca pa itak ne škodi.  user posted image user posted image user posted image Maš pa prav, da so včasih takšni "parfumi", da se mi zdi, da imam že vse gnilo v črevesju user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  moj se je včeraj tudi najedel kuhanih jajc pol pa sem take omamne vonjave vohala, da mi je šlo kar na bruhanjeuser posted image user posted image  pol pa je zvečer rekel, da mora pazit, da ne pobegne otrok še globlje not od teh "dišav"....najhuje je, ko te matra pol pa spustiš kakega tihomira pa misliš HB, da noben ne sliši pol pa začne smrdet ko hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.4.2009 11:05:44   
Anonimen

jutroooo... evo mene pokonc tam nekje od 4 user posted image naprej ta micena, pol se je pa ta velka zbudila... user posted image user posted image user posted image

cveta, tko kot je napisala detelja - 14 dni,ce je vse ok.

detelja - prvic itak ne ves, kok bolijo naravni kok umetni popadki, to je prednost prvorodk. drzim pa pesti, da se itak naravno zastarta user posted image

ja...saj to je dobr, ker ne vem kaj me v bistvu čaka...vem da glih najbolj prijetno ne bo kaj več pa ne vem...mogoče bo hitr pa bom navdušena lahko bo dolgo trajalo in bom vse razočarana...bomo videli...so pa vsi bolj nevrozni kot jazuser posted image  moj gre danes v službo pa je že cel živčen, ker bom spet sama doma....

jaz sem imela nekako svojo "mantro" in se s tem poskusala tolazit .. da z vsakim popadkom sem blizje spoznanju moje pikice in da bolj kot boli, prej bo konec. Sva sla v porodno nasmejana in se ful zezala, se osebje je bilo navduseno, kok je dobr vidt nasmejan folk v porodni. Sem jim itak rekla, da ko bo slo zares, bo moj nasmesek cudezno izginil user posted image Mislim, da je ful fino, da imas pozitiven pristop k celi zadevi in tudi osebje se odzove na to pol the best. Babca in student babistva, ki sta bila zadolzena zame sta bila tud take face, da samo kapo dol.
Takrat v porodni pises svojo zgodbo, odmisli vse kar si slisala in se koncentriraj nase. To je najvec, kar lahko naredis v danem trenutku.

Pa uzivaj se v sunki, jajckih in potici - jaz se jim odpovedujem zaradi dojenja user posted image No sem pa spekla sarkelj in prekajeno puranovo stegno v testu, tko da sem tud jaz prisla do hmm neke vrste velikonocnih dobrot user posted image

tudi jaz ne jem šunke, jajc in potice...nekako mi ni do hrane...saj veš zdaj so moje misli drugjeuser posted image user posted image ja, itak je najboljše, da se koncentriraš na sebe in ne na to kaj mi je kdo kdaj rekel...jaz sem zadnje čase tako utrujena...ob  6 sem vstala zdaj sem že spet tako hin kot da celo noč ne bi spala...

detelja - Če si utrujena, potem najbolje, da greš kar malo počivat oziroma spančkat user posted image . Očitno tvoje telo potebuje počitek, saj si nabira energije za porod. Jaz grem tudi po 3-krat na dan ležat in zaspat, če je treba. Sedaj resnično moramo poslušati svoje telo, saj smo v zadnjih dnevih, ko je naš organizem najbolj obremenjen, saj mora delati za dva. Zato pa moramo tudi spati za dva user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!