Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 8.4.2009 20:55:33
|
|
|
|
tassika
|
o bom bom, za aleksa, za otročke vedno rada nakupujem, za svojega še ne morem. Tudi jaz grem v hrčkovo deželo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 8:06:37
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro sončno jutro Naj vas samo malo pozdravim potem pa šibam z dragim malo naokoli Uživajte tiste ,ki lahko ,tiste ,ki delate naj vam delovnik čim hitreje mine in da greste na ta topel sonček PAPA
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 8:34:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Danes bi pa bil moj PDP. Sem žalostna, ampak še dobro, da sem ponovno noseča, sicer bi bilo še huje.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 9:38:05
|
|
|
|
soncek_25
|
POzdravljene! Kar nekaj čas ase vam že nisem javila, vidim da ste ok No, zdej sem vas pa že res pogrešala in sem mogla mal na RR. Moje M še vedno ni , tudi po Primolutu ne (to je res čudno)...no, se daj me pa že res skrbi, da je zaradi splava kaj narobe Namesto, da bi bila v pričakovanju +, še vedno čakam M...groza! Se je pa zgodilo vsaj nekaj pozitivnega, namreč po nekih vezah me bo dprejela ginekologinja v Leonišču in mi je obljubila, da se mi bo 100% posvetila. Maška...vse bo v redu, boš videla, jaz mam isti problem z M, ampak bomo že...ne bomo mamice v 2009, bomo pa sigurno v 2010 boš videla!!!! Mića žal mi je za SS, ampak sej boš videla, da nam bo ratalo. Tukaj na forumu so krasne punce, ki ti vedno stojijo ob strani. Zaradi tega je tudi meni lažje. Twixy močno držim, da iz poročnega potovanja pridete 3 Nogavica verjamem da ti je hudo, ker si zase sploh ne predstavljam kaj bo septembra, ko bi imela rok, ne vem kako bom to preživela, že samo ko pomislim na to in na to, kakšen buši bi že mela danes, dobim kar solzne učke, ampak ne morm pomagat, kar je je....ti pa kar pogumno, saj je tvoja mala srečica že pod srčkom Lupčka vsem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 12:20:46
|
|
|
|
tassika
|
Punce mene pa pikica spet heca, prej grem na wc in na hlačkah čisto malo rjavega izcedka, zdaj pa spet nič nikjer, sem bla že stokrat na wc-ju, a je možno, da je to od hormonov, ker zdajle kmalu bi mogla dobit M če ne bi bila noseča ali pa da je počla kakšna žilca od raztezanja. K g. ne grem, sem se odločila, da počakam kaj bo, pomoje bi mogla samo malo več počivat, ta teden je res naporen. Ampak pokvari mi pa cel dan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 13:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, ne dohajam vas... in za nazaj nič ne preberem. Ne gre, ne morem . Tok sm u gužvi, da pozabim otročka nahranit. Raste pa in raste. V službi se že vse lepo smejijo in.. so čist vesele zame. Jst pa tud ponosno že hodim kot nosečka... Včer sm si u H&M uspela kupit dvoje hlače. Ene kapri bele in ene elegantne črne. Sicer so gor še malo velke ampak čez kak mesec bo u nulo. Sonček85, dons ti zrihtam. Žal prej ni šlo. Sem kot žena štartala s polnim tempom. MAŠKA, sm kr solzne očke dobila... Kdor čaka, dočaka... , boš vidla. Mmravljica, miss u! Tassika, jst mam še zdej skoz izcedek... nobene panike. Kokr boš bolj tuhtala o tem.., bolj boš obremenjena. Res ni to nič narobe. Kot sm pisala, dokler ni krvavo.. je vse povezano s hormoni in pa.. temi zadevami. Ne skrbi sam veseuček bodi, da si nosečka. Twixy, SUPER odločitev. Enkratna odločitev ampak... piši mi na mail, ti vse napišem kam pejt, kaj poglej... pod nobenim pogojem pa ne it v Aqualand.. NEEEE... , res ne. Priporočam Junglepark, Loro park... Botaniq garden (mislim, da je tko), Pico El Teide... (noooro) ampak obvezno pred 14:30. Midva sva šla po dovoljenje za sam vrh in sva bla na vrsti ob 16 pa nas niso več gor spustili. Tko da, sva bla 300m pod vrhom... Vseeno, enkratnoooo! Dej mi napiš kje bosta, .... midva sva res vse pregledala in ti lahko vse povem... Sva avtočka rentala in je bla akcija. Punce, poljubček...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 13:45:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Danes bi pa bil moj PDP. Sem žalostna, ampak še dobro, da sem ponovno noseča, sicer bi bilo še huje. Zdaj boš mami in nikar ne misli na ta žalosten dogodek,vem da boli ,no vsaj mislim si lahko a sedaj boš kmalu imela svojo malo pikico in jo boš ljubila z vsem srcem tassika.ja je možno ,ker je le prvi mesec po M oz.drugi in se ti še telo čisti od zadnje M ,če bi se ti pa še ponovilo pa tkoj k G ,bolje preventiva kot pa da bi kaj bilo rižkoo:ok ,sem ti poslala sms Sem hotela sedaj napisat da vas vse lepo rižkoo pozdravlja ,pa se je že sama prej javila,ker me ni bilo doma ,sva šla z dragim se dogovarjat za novi avtoček,jutri greva ponj renault scenic
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 14:02:49
|
|
|
|
tassika
|
Rižko, saj vem, se vedno s tem tolažim, sodelavka mi je rekla, misli pozitivno, če je zdravo bo ostalo, če pa ne, pa naj kr gre. In res je tako, samo stisne me pa vsakič. Sonček super za avtočka, tudi midva sva lani gledala senica pa se potem nisva odločila, sva kupila xsaro piccasoja in sem ful zadovoljna, samo parkiranje mi še malo dela težave, ker je širša od mojga bivšga cliota. A te smem vprašat, koliko bosta dala zanjga.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 16:32:31
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Danes bi pa bil moj PDP. Sem žalostna, ampak še dobro, da sem ponovno noseča, sicer bi bilo še huje. Vem kako se pocutis Moj PDP je bil,ko sem zvvedela da drugi pikci vec ne bije srcek Ampak zdaj bos spet postala mamica in vas ta angelcek opazuje.... tassika ti samo misli pozitivno! Pikica to cuti in se bo borila kljub izcedkom.. Upam,da ni nic hujsega.. Ma seveda ni rizkoo jeeej super Uf, vse mi moras povedat!!! Ti napisem mail,ko pridem domov. Pa ti tudi slikice od hotela posljem in vse :))
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 18:08:48
|
|
|
|
sonček85
|
jA TUDI MIDVA IMAVA SEDAJ CLIA IN ME PRAV ZANIMA KAKO SE BOM NAVADILA NANJ,A JE PA VAŽNO DA JE VEČJI IN DA BO SUPER ZA DRUŽINICO(joj v elika pisava -se opravićujem)dala bova pa 8700e
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.4.2009 18:42:43
|
|
|
|
tassika
|
To je dobra cena, midva sva dala slabih 13.000,00 eur
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 7:51:48
|
|
|
|
mariee
|
Kako ste punce? A kaj komaj čakate praznike? Oh, meni je danes tako slabo, da sem komaj v službi, pa šele 50 minut sem tukaj Pejmo domov prihe delat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 8:28:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika To je dobra cena, midva sva dala slabih 13.000,00 eur ja samo je rabljen,2004 letnik jutro naj vas vse lepo pozdravim v tem prelepem sončnem vremenuj,mene nekaj nahod daje in sem vsa smrkava tko sedaj grem še na zajtrk ,potem pa generalna ,saj je petek se vam še kaj javim ,ve pa lepo uživajte v sončku in v vsem kar boste počele Vesele velikonočne praznike vsem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 14:15:49
|
|
|
|
sonček85
|
kje pa ste danes vse ,a vse jajčka barvate
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 14:57:27
|
|
|
|
tassika
|
Evo punce, sem prišla iz službe grozno utrujena in grem zdaj malo na kavč, sem opazila, da me od utrujenosti tudi boli trebuh in zdaj sem pa res vesela, da imam en teden dopusta. Se vam javim kaj zvečer. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 15:56:49
|
|
|
|
twixy
|
Ojla punce moje :) Jaz sem ravno domov prisla. Zjutraj sem bila pri sestri, sva se sprehajali z Leno in sle na kosilo. Pol pa sem sla do kolegice in sva skupaj sle zapravljat Ja, kaj pa druga.. Ko dragega ni doma pac moram izkoristit Kupila sem si porocne cevlje.. In to tele So cist preprosti, spredaj zaprti pa tudi petka ni nevem kako velika. In pasejo mi ful na nogo in upam,da bom lahko plesala v njih Pol pa sva tam zavile se v eno trgovino z spodnjim perilom.. in sem si kupila en fuuul hud komplet Vbistvu je spravljen se v skatli za porocni dan Tako,da mislim da imam ze vse za 9.maj :))) Zdaj pa se samo cakam to soboto in upam na cim lepse vreme
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 16:29:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Evo punce, sem prišla iz službe grozno utrujena in grem zdaj malo na kavč, sem opazila, da me od utrujenosti tudi boli trebuh in zdaj sem pa res vesela, da imam en teden dopusta. Se vam javim kaj zvečer. lp za dopust twixy.i kako lepe čeveljčki še malo pa bo poroka ,
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 18:16:28
|
|
|
|
mariee
|
Joj punce. Jaz sem pa danes čisto zanič. Dopoldne mi je bilo fuul slabo in sem bruhala, sedajle me pa tako celo telo boli... Sploh ne vem kam naj se dam..A bo to zdaj skos tako??
< Sporočilo je popravil mariee -- 10.4.2009 18:20:44 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 19:47:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Joj punce. Jaz sem pa danes čisto zanič. Dopoldne mi je bilo fuul slabo in sem bruhala, sedajle me pa tako celo telo boli... Sploh ne vem kam naj se dam..A bo to zdaj skos tako??
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.4.2009 19:58:27
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem pa čisto brez volje in energije, popoldne sem eno uro prespala, jesti mi ne paše, nič. Loteva se me neka depresija pa soh ne vem zakaj, no ja vem, od vseh teh špikanj in izcedkov in ostalega, včasij si prav želim, da bi bilo to že za mano, se trudim bit pozitivna, ampak me vseeno sesuje. Nič še mal spijem čajčka, potem bom šla pa spat, jutri bo pa že bolje, a ne da bo. Evo mal sem se mogla zlajat, pomaga če lahko komu povem. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.4.2009 7:55:36
|
|
|
|
Kaya88
|
Punce moje, vsem vam želim prelepe praznike....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.4.2009 20:19:04
|
|
|
|
sonček85
|
evo samo tolčiko da se vam malo javim in vam povem da smo še 2v1 in da s,smo se imeli krasno v Logarski Dolini ,potem pa sva z dragim še zaviila do Trojan po krofe zdaj se gremo pa cartat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.4.2009 7:34:44
|
|
|
|
sonček85
|
jutroooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kje ste vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.4.2009 7:43:05
|
|
|
|
tassika
|
Evo sonček tukaj, čeprav ne za dolgo, potem greva na kosilo in spet pridem bolj pozno domov. Punce a veste kaj sem ugotovila, da meni zgleda sedenje ne ustreza, včera jsem bila cel dan v muvingu, š s tamalo od kolegice sva šli na več kot enourni sprehod in ni bilo nobenega izcedka, če pa sedim me pa ves čas nekaj špika in se pojavi. Zanimivo a ne. Sonček jaz imam pa zdajle pehtranovo potico pred sabo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.4.2009 16:04:04
|
|
|
|
tassika
|
Ojla punce, samo da vam sporočim, da sem ravnokar nazaj z urgence, sem imela nek čuden izcedek in pa neke nitke potem na wc papirju in sem samo letela, stisnlo me je tko da sem skoraj umrla, ko sem priletela tja, sem najprej letela na wc z drisko, ampak potem sem dobila dobre informacije, srček dela, pikica je velika 13,6mm velika je kao za 7t4d, čeprav bi jutri mogla dopolnit 8t ampak g. je rekla, da je to čisto normalno. No mal osem si odahnila, ampak še vedno nisem čisto ok, saj se trudim, ampak ves čas me nekaj skrbi, komaj čakam 22.4 ko imam spet pregled. Aja pa dobila sem utragesten tablete, samo mi jih moj more it iskat v avstrijo, ker jih pri nas ni. Pa vprašala sem če bi mogla več počivat, pa je rekla, da tudi počitek ne pomaga preveč, predvsem nič prevelikih naporov in nič težkega dvigovat in to je to, vse ostalo pa je odvisno od narave. lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?