|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 17:03:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 17:23:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 18:07:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2753
   RE: Februarčice 2009
10.4.2009 18:16:44   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

Neposredna povezava do sporočila: 2754
10.4.2009 18:51:09   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BALONCY nune ki delajo sveče ponavadi napišejo gor otrokovo ime in datum krsta pa mogoče še kakšnega golobčka al pa anglčka evo tole je blo od Majkla, k ma kstno ime še po fotru: Maj-Tomaž

user posted image

drugač pa svečo loh kupš v kakšni cerkveni štacuni, pa tist bel prtiček tut..

ful lepo je toleuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2755
10.4.2009 20:01:56   
MIHAILO
Moj Mihailo je spet kricaluser posted image Sem mislila ,da je lacen ,ceprav je jedel pred eno uro,sem mu dala jesti in je jedel potem pa spet jokuser posted image potem sem ze zacela tuhtati,ce je moje mleko se sploh ok in je moj zmesal umetnega sam dokler je to naredil se je ze umiril,mu ga nisem dala,ker ce bi bil lacen bi verjetno se jokal...ne vem sem cist zmedena kaj nardit...sam verjetno da so krci ker krci nogice in full joka,sam ,ko mu pa dam josko pa vleceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
10.4.2009 20:04:05   
MIHAILO
To bo verjetno se moral minit kak dan ,da se scistijo te kapljice ane?????Jih bom zdaj v kanto zabrisalauser posted image user posted image sm kr jezna na njihuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
10.4.2009 20:11:09   
claud
mihailo- takoj nehaj dajat ad3 pa pejt k pediatru po d3 , ker a vitamin povzroca krce...tko da pol dobis samo d3 in dajas to neki casa pol pa cez par mescov zacnes spet dajat ad3 ko gre bol obcutliva faza otroka mimo...tak primer mamo mi tko da iz izkusn povem...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
10.4.2009 20:13:02   
MIHAILO
Claud hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
10.4.2009 21:05:46   
birdy
Mihailo, kar nekaj otrok z veseljem vleče joško če ma krče. Se na tak načincrklja in manjša bolečino. Sem pa nekje slišala da naj se ne bi dojili če majo krčke... Ker pol se še preveč najejo in jih še to matra.
No, mi smo vsen tko pri Neli kot pri Kristi reševal krče kar z dojenjem. Pri nas paliuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
10.4.2009 21:34:31   
Katjusa
mihailo..... kot ti je birdy povedala, lahko mu daš dudo.... a kakih kapljic proti krčem pa nimaš? sploh pa ni rečeno, da je od kapljic, če sta jih že prej jedla.... mogoče si ti kej takega pojedla k mu ne paše.... upam, da se kmalu umiri in da boste lepo spaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
10.4.2009 22:06:25   
Onasiss
Ojla punce, šoping smo dal čez...Smo mel prazen hladilnik in smo ga morali malce nafilat.. Sem tud ta velzga ušišala, je blo mal tuljenja, ampak važn da je zdržu. Si je za nagrado izbral čoln na baterije za v vodo. Evi pa spi že od 19:30. Upam, da bo ponoč tud spala. Najbolj me je strah, da bi zamenjala dan za noč.user posted image user posted image user posted image  Sem slišala, da je melo kar nekaj ljudi probleme s tem.

Ma me mal paranoja daje, upam da ne bo kej zbolela, jo hodm gledat pa po čelu šlatat, če jo mogoče kaj ne kuhauser posted image user posted image user posted image . Ah, ne vem, mogoče jo je pa zrak zmatru, ker sva bili cel dan na zraku. UPAM.

No jutri pa nas čaka barvanje jajčk in komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
10.4.2009 22:10:38   
Vsem želim vesele velikonočne praznike obilo pisanih pirhov dobre potice pa ne preveč hudega hrena...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 22:13:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
10.4.2009 22:26:14   
Katjusa
punce moje drage slikce, ki sem jih dobila sem uporabla in naredila velikonočno slikco....
upam, da nisem katere, ki mi je poslala izpustila

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
10.4.2009 22:29:37   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce moje drage slikce, ki sem jih dobila sem uporabla in naredila velikonočno slikco....

user posted image

Fulll lepo Katjusa...še enega fanta bi mogli imet pa bi bili poparčkaniuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
10.4.2009 22:30:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image

Fulll lepo Katjusa...še enega fanta bi mogli imet pa bi bili poparčkaniuser posted image user posted image user posted image

jst bi bla vesela če bi vas še več poslalo slikice.... no po praznikih bom pa nardila tako k zadnič za seznamuser posted image user posted image user posted image
aja pa temo sem odprla februarčki 2009 vam želijo vesele praznike in not sliko prlimala upam, da niste jezneuser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 10.4.2009 22:31:29 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
10.4.2009 22:34:29   
Katjusa mislim da si me spregledalauser posted image user posted image

Hvala za voščilnico  pa em zanima če so na takem papirju kot je voščilnica vabila???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
10.4.2009 22:36:00   
Katjusa

Hvala za voščilnico  pa em zanima če so na takem papirju kot je voščilnica vabila???

nisem te dala sem slikco od včeraj not k sme ti jo dala v zajčka.... joj upam da nisem katere zamešala, dej preveri če je tista lia tvojauser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
10.4.2009 22:38:19   
Katjusa

ja na takem papirju so.... sej zato sem ti jo poslala, da vidiš kak papir je....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
10.4.2009 22:40:48   

nisem te dala sem slikco od včeraj not k sme ti jo dala v zajčka.... joj upam da nisem katere zamešala, dej preveri če je tista lia tvojauser posted image

ne ne glede voščilnice ko si mi jo poslala si me spregledala ko sem te že dopoldne enkrat spraševala glede paprirja pa me nic vidla slikca je pa prava...hvala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
10.4.2009 22:47:12   
birdy
Kolumbo, mene je pa mal po rokah poparl. Me kr mal žge, no pa ksiht tuduser posted image  Bom očitn letos celo mela neki barveuser posted image
Drgač sem pa dons ful ponosna mamicauser posted image  Neli je šla namreč prvič kakat na kahlicouser posted image user posted image user posted image  Je težila za plenico dol dat in smo jo dal. Neki časa se je igrala z kahlico, pol pa k jo glih nisva gledala je pa kakala očitn. Je začela kazat na kahlo in neki vpit, kokr lej lej. In pogledam in je bil drekec v kahliuser posted image user posted image  Je seveda prec dobila bonbončke za nagradouser posted image  Tko da zdej mal upam da bo do konc leta že brez plenic.
Katjuša, ful fajn slikcauser posted image user posted image user posted image  A Kristi si pa kr z Rokom spečalauser posted image user posted image  Sej sta blizuser posted image user posted image user posted image  Pa še Neli in Majauser posted image user posted image
Aja, poticauser posted image user posted image user posted image  Midva se švercava, sva jo kr kupilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
10.4.2009 22:50:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Kolumbo, mene je pa mal po rokah poparl. Me kr mal žge, no pa ksiht tuduser posted image  Bom očitn letos celo mela neki barveuser posted image
Drgač sem pa dons ful ponosna mamicauser posted image  Neli je šla namreč prvič kakat na kahlicouser posted image user posted image user posted image  Je težila za plenico dol dat in smo jo dal. Neki časa se je igrala z kahlico, pol pa k jo glih nisva gledala je pa kakala očitn. Je začela kazat na kahlo in neki vpit, kokr lej lej. In pogledam in je bil drekec v kahliuser posted image user posted image  Je seveda prec dobila bonbončke za nagradouser posted image  Tko da zdej mal upam da bo do konc leta že brez plenic.
Katjuša, ful fajn slikcauser posted image user posted image user posted image  A Kristi si pa kr z Rokom spečalauser posted image user posted image  Sej sta blizuser posted image user posted image user posted image  Pa še Neli in Majauser posted image user posted image
Aja, poticauser posted image user posted image user posted image  Midva se švercava, sva jo kr kupilauser posted image

nč nisem spečala usoda je tak hotla, gledala sem sam da sem dala fant puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ji bom mogla mal Florjana pripeljat, da mu pokaže kak se stvari streže.....user posted image user posted image user posted image ful dobro

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 22:51:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
10.4.2009 22:53:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst tut glih gledam d so sosedje poparčkaniuser posted image ....se počutm k kakšen šejk, k otroku že pri rojstvu izbere nevestouser posted image user posted image user posted image

Sm glih iz banje...kvas je tut že vzhajaluser posted image ...tko da zdej pa res akcija poticaaa

ka zdej morem it mešat pol povejte kdo če bit s komuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?