|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 22:12:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Lahko noč punci....lep trač še naprejuser posted image

Nočko tudi tebi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
10.4.2009 22:12:38   
ninica23
evo,še en pozdravček od mene vsem souser posted image ,pa da vam prazniki minejo čim mirneje oz. s kakšnim presenečenjem,ki vam ga prineseta ta velikonočna zajčka!!!
user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
10.4.2009 22:13:13   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-čestitke za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uuuuu a bo padel že prvi izletuser posted image ....kak fajn super res, upam da vam bo služil kot je treba in da bo Aleksu všečuser posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte v Logarski družinica.

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Ustavita se na ranču Veniše, men je tako lepo gor...konji, narava...pa včasih so mel fajn Banana Split, zdej pa ne vem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 853
10.4.2009 22:14:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo,še en pozdravček od mene vsem souser posted image ,pa da vam prazniki minejo čim mirneje oz. s kakšnim presenečenjem,ki vam ga prineseta ta velikonočna zajčka!!!
user posted image

Hvala za tako lepo voščilo, tudi tebi želim enako.user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ko bi mi ta dva zajčka prinesla mojega brckota.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 854
10.4.2009 22:16:23   
brigita23
hvala ninica...tudi tebi in vsem tvojimuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 855
10.4.2009 22:16:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

No vidiš Sonček, zdaj pa vidiš, kako je, ko komaj sfolgaš vse prebrat za nazaj user posted image user posted image user posted image .
Pustiva se presenetit Eli in Aleksu user posted image .
Pa user posted image user posted image user posted image za vikend v stilu počitka. Tudi sama sem rekla, da bom ta vikend počivala, saj sva se zadnja dva dni kar nekam furala (Iški vintgar, pa Podpeško jezero) in me je vožnja čisto prerukala. Se mi zdi, da čutim vsak kamen na cesti in mi sploh ne paše vožnja z avtom. Pol pa tako težim mojemu, da mislim, da me že ima malenkost poln kufer user posted image user posted image user posted image . Mi je že rekel, da če sem tako občutljiva, da pol pa res ne ve, kako bova prišla iz Lj na Ptuj. Se bova med potjo tako skregala, da bom od sile kar v avtu rodila user posted image user posted image user posted image . To bo še veselo user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res bo bogi tvoj dragi ko te bo vozil iz Lj do Ptuja user posted image user posted image user posted image

Ja malo počitka si bom privoščila user posted image user posted image

Ja pa sedaj tudi v LJ ne grem jutri saj bo naš ata baje jutri operiran in je rekel da  do drugega tedna nebi rad imel obiskov da si spočije

Držim pesti za operacijo in da ati čim prej prišel k sebi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
10.4.2009 22:17:06   
Anonimen

Kako mi je sladek ta kuža, ki teče, ga s takšnim užitkom vedno "pripopam" user posted image  user posted image  user posted image
tko bomo me letele v P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
10.4.2009 22:18:21   
brigita23
jst sem pa tak utrujena da se mi še brat ne da večuser posted image ...bom šla ajat počasi, ve pa se lepo imejte pa kaj lepega sanjajte...

PS: pa čimmanj obiskov WC....čeprav brez tega ne greuser posted image

si tipkamo zjutrajuser posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 858
10.4.2009 22:18:32   
*Junona*

junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesuuser posted image user posted image user posted image ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanimauser posted image ...sem firbec neuser posted image

Majčk majo fulllllll, res, boš vidla...
Js sem kupila 2 v kompletu=10EUR. Navadni majčki na kratek rokav z okroglim izrezom. Ena črtasta rdeče bela in ena bela.

Potem pa sem kupila še 2 spodnji majici, ki sta nareti tako kot modrček za dojenje. Sta taki fajni, super material in jih bom poleti nosla kot samostojno majčko, ker se sploh ne opazi, da je spodnja. (2kom=20EUR)

Ko pa sem govorila za tiste druge majčke za dojenje, da te naredijo nosečega pa sem mislila na majčke, ki so narete kot nosečniške, le da imajo pri zizah luknjo, da lahk zizo ven daš...sej veš, kaj mislim. Skratka, meni niso všeč. Js bom zizo kr tak ven dala, zato pa sem vzela globlji izrez.

Neposredna povezava do sporočila: 859
10.4.2009 22:19:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sonček85 nevem če si kje že zapisala, kaki avto sta to z dragim nabavila?
renault scenic

tko sedaj sem za danes   vse uredila , jutri grem nesit k žegnju,potem pa greva z dragim in malčkom na izlet do Logarske doline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da jutri me ne bo veliko gor

Lepo se imejte vsi trije v Logarski. user posted image user posted image user posted image To pa bo fajn krst za novi avtoček. Pa reci dragemu, naj previdno vozi user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
10.4.2009 22:19:09   
brigita23
ooooooooo Nenči, a ti si še gor??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 861
10.4.2009 22:19:19   
*Junona*

jst sem pa tak utrujena da se mi še brat ne da večuser posted image ...bom šla ajat počasi, ve pa se lepo imejte pa kaj lepega sanjajte...

PS: pa čimmanj obiskov WC....čeprav brez tega ne greuser posted image

si tipkamo zjutrajuser posted image

Lahko noč

Nočko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
10.4.2009 22:19:57   
Anonimen

Ravnokar sem prišla, da v miru spijem čaj za dojenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
10.4.2009 22:20:07   
*Junona*
Nenči je zdej čist nora ko zna citirat, popiše v šusu celo stran.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.4.2009 22:20:37   
*Junona*

Ups, spomnila si me...js morem še malinovega spit.

Hvala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.4.2009 22:21:33   
Anonimen
Sva z mojim zdaj kakšno uro tuhtala, kako na Quinnya speedya nainštalirat košaro dreami in lupinico maxi cosi ... pa sva ugotovila, da nama manjka adapter user posted image ... ga nisva dobila zraven vozička, ker sva kupila rabljenega, tako da greva jutri v Baby center, bom kar zahtevala, da mi ga dajo, ker sva kupila novo košaro in lupinico pri njih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
10.4.2009 22:22:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Nenči je zdej čist nora ko zna citirat, popiše v šusu celo stran.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ja, pol pa zgleda kot da se sama s sabo pogovarjam ... kot ena stara babnica, ki hodi po cesti in si nekaj mrmlja v brado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
10.4.2009 22:23:17   
Anonimen

Ups, spomnila si me...js morem še malinovega spit.

Hvala.user posted image

Malenkost user posted image In kako je ratala potička? Gotovo slastna za ubit user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
10.4.2009 22:23:29   
brigita23

junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesuuser posted image user posted image user posted image ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanimauser posted image ...sem firbec neuser posted image

Majčk majo fulllllll, res, boš vidla...
Js sem kupila 2 v kompletu=10EUR. Navadni majčki na kratek rokav z okroglim izrezom. Ena črtasta rdeče bela in ena bela.

Potem pa sem kupila še 2 spodnji majici, ki sta nareti tako kot modrček za dojenje. Sta taki fajni, super material in jih bom poleti nosla kot samostojno majčko, ker se sploh ne opazi, da je spodnja. (2kom=20EUR)

Ko pa sem govorila za tiste druge majčke za dojenje, da te naredijo nosečega pa sem mislila na majčke, ki so narete kot nosečniške, le da imajo pri zizah luknjo, da lahk zizo ven daš...sej veš, kaj mislim. Skratka, meni niso všeč. Js bom zizo kr tak ven dala, zato pa sem vzela globlji izrez.

A res...no super hvala ti vešuser posted image user posted image user posted image ...jst si tudi ne bom kupovala unih, so res take kot nosečniške, pa itak mam namen polet te tunike pa oblekice nosit, da se mal špehec skrijeuser posted image user posted image user posted image ...mamo srečo da je letos taka moda, da ni vse oprijetouser posted image .

No pridna bodi fajn pančkite, božaj bušija in svojgauser posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
10.4.2009 22:24:53   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
10.4.2009 22:25:49   
brigita23
nič zdej pa res gremuser posted image user posted image user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 871
10.4.2009 22:26:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Še moje javljane s pregleda.
Zjutraj sem ga imela pri moji g. Me je vag. pregledala in je vse bp. Ker pa sem malo začela zatekati me je za vsak slučaj poslala še na CTG v P. Tam so mi potem opravili CTG, UZ in še enkrat vag. pregled. Zaenkrat je vse bp. in nič še ne kaže, da bi se našemu pobu kam mudilo. CK je sicer prehoden za slab prst, ampak je še vse gor (se še ni spustil). Ocenjena teža pa je 3160 g, tako da ni kaj pretirano velik. Moram pa še naprej spremljati gibe.
Kontrolo imam spet 14.4. v porodnišnici.

Moram pa povedat, da mi je CTG delala ena ful prijazna babica, pa sem jo potem izkoristila in malo povprašala glede poroda v vodi. In ker je bila soba prazna me je kar peljala pogledat porodno sobo z banjo, pa vse mi je ful lepo razložila.
Me je kar navdušila, tako da se bom verjetno odločila za porod v vodi.

user posted image   user posted image user posted image za pregled! Porod v vodi je baje prekrasen, samo pozanimaj se, če ti bodo pustili, da imaš tudi iztis v vodi. Pa prehitro ne smeš v vodo. Moj naslednji porod bo gotovo v vodi, tokrat bomo pa rojevali na suhem user posted image user posted image user posted image .

Sem se vse pozanimala. V vodi te pustijo vsega skupaj cca. 2 uri. Glede iztisa se pa lahko odločiš sama. Ni nobene ovire, da ne bi v vodi. Razen v tretji fazi (posteljica) pa moraš na suhem.

Super, pol pa pojdi čim kasneje v vodo, da boš lahko imela iztis v vodi, ker se s tem odlično izogneš ratrganinam, pa še bolečine so manjše user posted image ... Komaj čakam, da slišim tvojo porodno zgodbo. user posted image

(odgovor članu malapikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
10.4.2009 22:30:27   
Anonimen

alo punce...evo mene

Najprej junonca sorry ker te nisem nazaj poklicala, mi je zmanjkal baterije...tako da sem šele mal prej usposobla telefonuser posted image ...hotela sem te sam vprašat ko si včeraj rekla da si si majčke nakupla, kje si jih kupila? Jst si moram it jutri kupit nekaj s kratkimi rokavi, ker tole je pa too much vročina za meneuser posted image .

No u glavnem da vam sam mal na kratko povem potek dneva...naj se prvo pohvalim, da pa sem bila danes res pridnauser posted image user posted image ...tako da tudi če grem ponoči kr rodit, ko je vse pošlihtano. Jajčke pobarvane, vse zlikano, tepihi oprani, praha ni, omare tipi-topi, šunka kuhana, potica pečena (no za to je poskrbela naša babiuser posted image ), pisanka pripravljena, še na pokopališče sva šla z mojim nesit en tak lepi aranžma k dediju, da ma tudi on malo pisankeuser posted image user posted image user posted image . Bebi je bil celi dan zelo živahen, tako da smo se vsi trije imeli res dobro. Jutri še grem po pečene zajčke v klasje, pa pomaranče še kupim in to je touser posted image ...oz. k frizerju se še grem oprat in zlikat, pa po majčke...potem pa se začnejo praznikiuser posted image user posted image user posted image . Popoldan bova pa z dragim v žegn skupaj nesa.

To je to...no se kr ni dalo na kratko napisatuser posted image user posted image user posted image , zdej vas grem pa mal prebrat čvekiceuser posted image user posted image user posted image .

Marička brigitka, ti pa si zares imela Aktiven dan. user posted image user posted image user posted image zate! Imam kar slabo vest, ko berem, kako ste vse pridne, jaz pa malo pospravim, sebe spravim v red in je to to user posted image  user posted image  user posted image . Sva bila danes z mojim ob Ljubljanici, se malo sončila in je bilo prekrasno. Kakšno čudovito vreme za ta čas, ne vem, če sem že kdaj 10. aprila imela obute japanke. user posted image Potem sva šla še na testenine v eno luštno gostilnico ob Ljubljanici, sva zunaj sedela in sem se počutila kot na počitnicah user posted image . Seveda sva za domov vzela še en tiramisu, ki je izginil kot bi rekel keks. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
10.4.2009 22:31:53   
Anonimen

Slikica od Frutolininega črnolasega aprilskega krof(e)ka:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau, kolk ima las! user posted image user posted image user posted image Kakšen lep dečko! user posted image user posted image user posted image Čestitke še enkrat frutolina!

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
10.4.2009 22:33:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image

Hvala za tako lepo voščilo, tudi tebi želim enako.user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ko bi mi ta dva zajčka prinesla mojega brckota.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?