Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce...evo mene Najprej junonca sorry ker te nisem nazaj poklicala, mi je zmanjkal baterije...tako da sem šele mal prej usposobla telefon ...hotela sem te sam vprašat ko si včeraj rekla da si si majčke nakupla, kje si jih kupila? Jst si moram it jutri kupit nekaj s kratkimi rokavi, ker tole je pa too much vročina za mene . No u glavnem da vam sam mal na kratko povem potek dneva...naj se prvo pohvalim, da pa sem bila danes res pridna ...tako da tudi če grem ponoči kr rodit, ko je vse pošlihtano. Jajčke pobarvane, vse zlikano, tepihi oprani, praha ni, omare tipi-topi, šunka kuhana, potica pečena (no za to je poskrbela naša babi ), pisanka pripravljena, še na pokopališče sva šla z mojim nesit en tak lepi aranžma k dediju, da ma tudi on malo pisanke . Bebi je bil celi dan zelo živahen, tako da smo se vsi trije imeli res dobro. Jutri še grem po pečene zajčke v klasje, pa pomaranče še kupim in to je to ...oz. k frizerju se še grem oprat in zlikat, pa po majčke...potem pa se začnejo prazniki . Popoldan bova pa z dragim v žegn skupaj nesa. To je to...no se kr ni dalo na kratko napisat , zdej vas grem pa mal prebrat čvekice . Marička brigitka, ti pa si zares imela Aktiven dan. zate! Imam kar slabo vest, ko berem, kako ste vse pridne, jaz pa malo pospravim, sebe spravim v red in je to to . Sva bila danes z mojim ob Ljubljanici, se malo sončila in je bilo prekrasno. Kakšno čudovito vreme za ta čas, ne vem, če sem že kdaj 10. aprila imela obute japanke. Potem sva šla še na testenine v eno luštno gostilnico ob Ljubljanici, sva zunaj sedela in sem se počutila kot na počitnicah . Seveda sva za domov vzela še en tiramisu, ki je izginil kot bi rekel keks.
|