|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
10.4.2009 10:37:57   
*bubi*
Eh, saj zdaj ko ju gledam, si nista tak ful podobni user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
10.4.2009 11:01:57   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

pa še eno slikico moje dečvice-ugotovila je, kako je fajn sedet (da ni nič težkega) in da je mami sploh ni več treba držat- in sedaj cele urice presedi in se pogovarja s svojimi igračami user posted image  

o, lepotička mala.

Zakaj pa so pojštri okoli nje? user posted image

Bubika pa noče sedet, nima vsega na dosegu roke. Se kar nazaj vrže. Ona je raje na trebuščku, da se vrti okoli in nazaj odriva (namesto naprej) user posted image

pojštre pa ima za vsak slučaj... ker se tu pa tam od navdušenja al pa če je že zmatrana kar vrže nazaj. ampak iz dneva v dan manj. sicer če se kdaj preveč steguje za igračkami, ki jih ima ob strani, se ujame na rokice, ampak res sm raje ziher...
tudi Sara, ko je na trebuščku ali pa na kolenih, se odrine nazaj ali pa kar vrže nogice v zrak in se tako skoraj s celim telesom pomakne nazaj...nikakor pa ne naprej, kot tvoja :) sem pa slišala, da BAJE otročki, ki se nazaj odrivajo, v večini primerov sploh ne puzajo naprej ampak kar shodijo... hmmm.. bomo vidli user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
10.4.2009 11:05:17   
Alenka_

Evo, skoraj sestrci user posted image

user posted image

a nista sestrici??? user posted image  meni se pa zdi, da sta si zelo podobni! pa kakšna cukrčka mala user posted image  joooj :)

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
10.4.2009 13:16:59   
Virtualna
Dan user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
10.4.2009 13:17:56   
Virtualna

user posted image

Marisa in bubika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
10.4.2009 15:11:59   
Čarli08
kaki bonbončici!

Mi smo pa danes dobili še eno punčko. So prijatelji rodili.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
10.4.2009 15:17:05   
Čarli08
Evo, že moram it.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
10.4.2009 15:18:38   
pf

user posted image

Kak sta srčkani. Lepe punce.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
10.4.2009 15:43:10   
arabela*
me pa smo bile zunaj celo dopoldan.....A še je šla na fešto naprej....
uh..še hvalabogu,da so prazniki,imam dela,pa učenja,da se ven ne vidi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
10.4.2009 15:46:34   
arabela*
A boste vse k žegnu nosle jutri?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
10.4.2009 20:02:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Midve z Lano bova nesle kar k eni kapeli, ne v cerkev. Bo hitreje, pa še zunaj na sončku. Sem prej jajčka barvala, mala je pa pela zraven. Lalalaaa lalalaaa. Nama je kar dobro šlo. Utrujena sem do fula. Sedaj sem še skuhala govejo juho in omako za jutrišnje kosilo. Tudi Lano sonce ful utrudi, je zaspala ob pol osmih v sekundi. Sva obe že malo rjavi. Jaz itak, ko voz tišim par ur dnevno, vidim pa da tudi user posted image , čeprav je v vozičku in pod dežničkom. S čim kaj mažete vaše user posted image proti soncu? Midve imava sedaj Mustelo za obraz faktor 50, nisem pa še nič kupovala za telo, ker je itak še oblečena. Kaj priporočate? Za prvi maj bom pa vzela kaj zraven na morje in ne vem, če naj kupim Mustelo ali kaj drugega.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
10.4.2009 20:34:16   
leda
A boste vse k žegnu nosle jutri?

jst hodim v cerkev gledat freske user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
10.4.2009 20:40:37   
leda
dober večer sicer.

no, tole vreme je pa čisti užitek user posted image   dons smo najljubšega že popoldne na fuzbal poslali, me tri pa smo ble do večera na vrtu. zoja je delala eli kašice iz zemlje in vode (pol sem jo sam direkt v banjo odnesla), ela je po njenem šotorčku puzala in raziskovala, jaz sem pa celo kaj postorila ob obeh. no, mal pa tut posedela in s sosedo počvekala. ju3 najprej lonce pobarvava z zojo, potem pa začimbe zasadiva. pa korenje. to hoče met v svojem loncu user posted image

tko da drage moje, pri zoji smo mel sicer čist simpa balkon in stanovanje, ampak rečem vam, vrt, pa čeprav mini kot naš, je pa pri malih otrocih taaka ugodnost...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
10.4.2009 20:42:17   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

S čim kaj mažete vaše user posted image proti soncu? Midve imava sedaj Mustelo za obraz faktor 50, nisem pa še nič kupovala za telo, ker je itak še oblečena. Kaj priporočate? Za prvi maj bom pa vzela kaj zraven na morje in ne vem, če naj kupim Mustelo ali kaj drugega.

Mi imamo tudi to Mustelo. In malo barve. Po mojem bom do nadaljnega kar na Musteli ostala. Do zdaj so mi bili vsi proizvodi ok.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
10.4.2009 20:45:01   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

ampak rečem vam, vrt, pa čeprav mini kot naš, je pa pri malih otrocih taaka ugodnost...

user posted image user posted image
Mi smo ravno včeraj splanirali en kos zemlje za mini vrtek!! Se že prav veselim, da bom imela nekaj čisto svojega, za ostalo se bom pa k mami šlepala.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
10.4.2009 20:49:21   
leda
pa še poskus komentiranja (kva je že blo??!! user posted image )

bubika in marisa si sicer nista glih najbolj podobni, definitivno pa znata obe pozirat. tamala od alenke je taprav paglavček v tisti srajčki.

glede otroške šprahe sem pa jaz kar en povzetek lare in mete; ne pupa in ne aja, pač pa pije in spi. pa čeprav si morda še vedno domišlja, da je eno s svetom, vseeno ne kakamo, lulamo in rastemo, pač pa kar lepo kaka, lula in raste user posted image

ja, pa kahlo (no, to sploh ni komentar, ker se že dolgo nisi oglasila), na trenutke mi je žal, da ni naša ela ronja. razbojnikova hči. ker je en tak paglavc, da že vidim kako bosta z leto dni starejšim bratrancem razbojniške uganjala obema damicama, zoji in sestrični.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
10.4.2009 20:54:26   
leda
Mi smo ravno včeraj splanirali en kos zemlje za mini vrtek!!

no, mi smo, ko smo se preselili, vrgli ven gredice naših predhodnikov, nasadili travo in zdej mamo gor pozimi in poleti tobogan in gugalnico. in prostor za tekanje (no, skromen) in pacanje. poleti pa še en ogromen napihljiv bazen, kjer se je lani še najljubši namakal. jst se bom pa letos, ko bom mela obe doma. lani bi kdo še greenpeece klical k reševanju nasedlega kita, če bi si drznila not uležt user posted image

tko da moj zelenjavni vrtiček bo letos spet zeliščni v teglih na terasi. no, pa mal več kot samo semena vrgla not bom tut. obljubim. sosedi, ki obdeluje svojo krpico, se je dons kar zmešat hotel od sreče, ko sem jo pobarala, kako nej jst ta peteršilj, pa baziliko, pa...pedenam. mi je takoj čez ograjo natrosla semena za peteršilj. se mi zdi, da jo je malo bolelo vrtnarsko srce, ko je moja podivjana zelišča gledalauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
10.4.2009 20:57:49   
leda
greenpeece

agrpf.

greenpeace.

tut moja angleščina očitno gre v franže. tole gospodinjenje pušča posledice.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
10.4.2009 21:11:06   
leda
S čim kaj mažete vaše user posted image proti soncu?

jst se ponavad zadovoljim s 30desetko; kolkr štekam, je vse višje bolj same same. se ponavadi potrudim in poiščem kako bolj naravno zadevo a la alverde iz dm-ja ali pa katero od tistih, ki jo v kalčku prodajajo. čeprav trenutno mažem kar z niveo, ki so jo prijatli pozabl...

glede obraza in telesa pa sem po prebranih nekaj analizah društva potrošnikov nehala kupovat kreme za posamične dele...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
10.4.2009 21:36:29   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

...vecer user posted image ...

Dajte mi povedat, kako so se vasi dojencki vedli, v obdobju, ko so jim zobki rastli user posted image
Danasnje Leylino "vedenje" ji sploh ni podobno...ni jokala, ...ampak je bila tako tecna, tak cmerila se je za brezveze user posted image ... sploh nisem in ne vem kaj naj...celo, ko sem jo imela na rokah, je tecnarila...u glavnem...sitna je ze cel dan...user posted image user posted image user posted image ...in predvidevam oz. danasnji dan pripisujem "rasti zob"...no, mogoce se motim....

Dajte mi povedat, kako so se vasi user posted image  obnasali user posted image

Pri nas je bil prvi zobek pravo presenečnje. Si je nekaj prstke v usta rinil, pa zajavkal in potem sem šla potipat. Pa je bil prvi zobek. Se pa ne spomnim, da bi karkoli tečkal, razen tisto standardno zvečer, ko se mu nič več ne da in je samo še za spat.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
10.4.2009 21:42:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

kaki bonbončici!

Tooooo... vsaj eni,da ni blo treba sami rojevat in prenašat bolečine.. user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
10.4.2009 21:47:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bom tle malo praha potrosla, ki ga imam dovolj povsod... samo ne vem še na kaj.... morbit na pico, ki si jo bom naročila na dom....

Jaz ne bom pekla in kuhala nič, moj še manj... jajc tudi ne bom farbala, moj še manj... sem pa kupla, ne boste verjele, Lari eno čokoladno Kinder jajce in to zato, da sem jo lahko slikala.... čokolado bom pa itak jst pojedla.... ma kaj je delala s tistim jajcem... bolj zaradi papirja, kot zaradi jajca... hahaha

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
10.4.2009 21:58:09   
Lara Croft
Jooooj...... Marisa in Bubika..... pa še ena pupika je bla.... Sara? Ma kokiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jst imam pa eno fotko, ko je Lara posvinjana.... včeraj sem jo hranila na kolenih, ker smo ble v kafiču, in valda nisem dobro videla, kam nosim..... pa sta Meta in Lana 17 takoj zagrabile fotkiče.... hahaha..... No, še dobro, da nista slikale potem, ko je imela še po trepalnicah in v nosu.... Ja V nosu.... hahaha.... A česte videt? user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
10.4.2009 21:58:26   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

kaki bonbončici!

Tooooo... vsaj eni,da ni blo treba sami rojevat in prenašat bolečine.. user posted image user posted image

user posted image user posted image  so mi tako cartkani ti smeškoti

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
10.4.2009 22:00:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

A boste vse k žegnu nosle jutri?

jst hodim v cerkev gledat freske user posted image

Sva že dve user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?