Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.4.2009 20:29:17
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Mojjaka, vse najboljše za tvoj rojstni dan...obilo smeha, veselja in zdravja ti želim in tudi tvoji družini...pa lepega in zdravega in pa seveda lahek porod . Se pridružujem...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.4.2009 23:11:02
|
|
|
|
Lsica
|
Mojjaka, vse najboljše za tvoj rojstni dan...obilo smeha, veselja in zdravja ti želim in tudi tvoji družini...pa lepega in zdravega in pa seveda lahek porod . Se pridružujem... , čeprav malo kasneje pa ti iz srca ob tvojem okroglem prazniku voščim vse naj naj najboljše...naj se ti izpolnijo velike in male želje...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.4.2009 23:12:49
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana A bo katera darovala matične celice v javno banko? Jaz bom .... Vendar se mi pa zdi grozljivo, da ko kdo vpraša o hranjenju/darovanju matičnih celic pa je edini odgovor, ki ga dobiš to je popolnoma vaša odločitev. Po mojem mnenju bi morali povedati kakšne so opcije (ni potrebno delati take reklame, kot jo delajo za epiduralno analgezijo), predvsem pa bi lahko vsaj povedali za darovanje v javno banko, saj je to za skupno dobro in nihče nima popolnoma nič od tega, če se njegove primarne celice zavržejo namesto darujejo. Nikoli ne vemo kdaj jih bomo potrebovali in če nas več daruje, večja je možnost da jih naši otroci dobijo, če jih bodo potrebovali. Seveda vsem želim popolnoma zdrave otroke, vendar vseeno je bolje, da spravimo primarne celice namesto zavržemo. Lahko bodo našemu otroku rešile življenje ali pa komu drugemu, vsekakor bo od njih več koristi, kot če jih zavržemo. To je pač moje mnenje. Jaz sem imela 3 leta nazaj hudo prometno nesrečo in sem izredno hvaležna krvodajalcem, da sem lahko dobila transfuzijo. Janci, zelo lepo si to povedala, pod tole se kar podpišem ....
< Sporočilo je popravil Lsica -- 9.4.2009 23:14:34 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 7:57:54
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro, evo kavice, da se boste lažje zbudile in kaj napisale... Al je prelep dan za čarunalnik, a ne? Kaj bomo danes počeli, poleg barvanja jajčk seveda ?
< Sporočilo je popravil Lsica -- 10.4.2009 8:00:08 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 8:05:15
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Tista, ki si jih je sprintala z neta, a mogoče ve, katere vse je treba sprintat? Ker bi js to doma izpolnila in potem samo tja nesla. imaš obrazec (vloga) S-1/1 in S-1 priloga k obrazcu. snameš si lahko iz foruma junijk, pod seznamov nosečk - urejanje dokumentacije - urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 8:06:42
|
|
|
|
kaminek
|
danes bom jaz delala skoraj nič, ker me je včerajšnja peka torte tolk zmatrana, da sm dons kr bolj zatekla v roke in noge, tko da bo treba počivat. jajčka in vse kar spada zraven pa imamo mi navado delat jutri, pred žegnjem!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 8:28:53
|
|
|
|
lenika
|
Dobro jutro. Jaz bom tudi danes bolj kot ne lenarila.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 8:57:32
|
|
|
|
meti21
|
Jutro so , berem vas vsak dan, samo sem pa lena da bi kej napisala . Vse najboljše včerajšnji slavljenki. Pa za vse preglede in meritve. Jaz pa moram priznati, da me je malo strah, da se ne bo obrnil na glavico. V 34/35 tednu grem še na en UZ, seveda bi si ga morala plačati, vendar mi je taščica zrihtala zastonj UZ, hvala bogu al komu za VIP . Ko sem bila s tamalo noseča nisem imela takih strahov Ena me je spraševala za ceno racmank, sem pozabila kera , za 15 racmank z bambusa, 2 prekrivne pa rolco podlog za enkratno uporabo spopustom 175 pa še za povrh mi je dala nepremočljivo podlogo za na posteljo. Tko da se splača, pa seveda je to brez računa pa še gotovino moraš imeti. Jaz sem vzela vse bambusove, me je gospa prepričala, pa še rekla je, da si poenostaviš zadevo, ker te imaš lahko tudi ponoči, ker so dobro vpojne, ker rumene racmanke so slabše vpojne zelene so pa zelo okorne, sploh ni primerjave s temi bambusovimi. Boš vidla k jih boš prešlatala . Za seznam: Moje kile 31t +8kg Rojstni dan 21.1.1980 Lepo se mejte pa se tipkamo in kavico za lepo sončno jutro !
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 9:25:04
|
|
|
|
donna22
|
meti21, tudi mene je strah, da se ne bo obrnila ... Sploh, ker je zame to prvi ... Zagotovo pa vem, da se notri še vedno obrača ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 9:43:04
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Meni je tašča včeraj rekla, da se obrne 14. dni pred porodom in da takrat zihr začutiš, ko se obrne. Ja pa ja de, prvič sploh nisem čutla kdaj se je frajla obrnila na glavo in prav tako do sedaj še nič nisem čutla, da bi se kaj prekotalilo v trebuhu. Ja, tega je tudi mene strah.....Poskušam odgnati strah stran. JanciF res si lepo napisala to o odvzemu matičnih celic, bolj bi nas morali ozaveščat in pocenit postopke, prav tako glede cepljenja proti raku materničnega vratu. Pa smo spet pri zdravstvu. Ne pozabite, da je danes strogi post, če se ga seveda držite in vsaj na ta dan ne uživate mesa in mesnih izdelkov. Mi bomo imeli za kosilo krompirjevo solatko in osliča - klasika ob postu pri nas . Jaz sem včer po mailu dobila knjigo od Čepinove Urške in jo požiram, ne morem nehat brat - adijo pamet......če je vse to resssss......kar piše......ajej.....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 9:47:34
|
|
|
|
lenika
|
Ja, tudi sama se ubadam s tem, če se bo obrnil na glavico ali ne.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:05:13
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček... Mene sama vstava nič ne skrbi...bolj me to, da ni ravno aktiven v trebuščku...včeraj me je brcnil 3x, danes do sedaj 1x...najverjetneje zato, ker nikakor ne znam mirovat ,potem pa misli, da jaz naredim gibe namesto njega. Uživajte pupe...danes bo še en ful lep dan
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:11:16
|
|
|
|
Tira
|
Pozdravljene junijske ! Da se vam še jaz pridružim pri čvekanju Sem priseljena v okolico Cerkelj, 27let, v 1. , PDP imam pa 11.6., v 31. tednu + 15 kg , ups. Ta teden sem imela UZ in je obrnjen že na glavo in upam, da bo tako tudi ostal in ima baje že 2060g . Vidim, da ste se pogovarjale glede matičnih celic. Jaz sem že razmišljala o tem, ampak definitivno o javni banki, ker za zasebno shranitev žal trenutno ni toliko financ Se mi zdi, da je 2000Eur čisto predrago. Kaj več sem se pa nameravala pozanimat prav v šoli za starše, ki pa jo imava šele drug mesec. Uživejte ob barvanju jajčk in peki potice, vse ki imate danes to v planu. Jaz bom danes bolj uživala, popoldne pa imam fax
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:15:51
|
|
|
|
biba14
|
Tira dobrodošla ,kar veselo se vključi v klepet
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:32:23
|
|
|
|
mojjaka
|
Jupi,zunaj je spet tak lep dan, sem se že potepala-šla na sprehod, pa h kolegici na kapučino... Tudi mene je strah kdaj se bo naš obrnil, do zdaj je na vsakem pregledu lepo sedel....bomo videli v torek kaj bo, bom pa ravno v 32. tednu, tako da Zdaj pa grem prve stvari vpisat va Dojenčkov album, ki sem ga dobila za roj.dan od sestrice( z ilustracijami Jelke Reichman)....mi gre kr na jok ko ga gledam....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:39:00
|
|
|
|
donna22
|
mojjaka, tudi jaz imam ta album - je ful lep in komaj čakam, da bom lahko še kaj več v njega napisala...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:46:15
|
|
|
|
loveforever
|
dobro jutro, čeprav malo lačno, bi zdle tak en topel sendvič pojedla deja777 ko je moja ta mala imela vodene koze, j zdravnica rekla da naj grema absolutno ven, če nima vročine. pravijo, da tako dovolj dobro te koze izbruhnejo in se hitreje sušijo....... ja mi pa bomo danes jajčke barvali, ker jutri zgodaj nessemo k žegnju. no pa za rafaelo sem že maso naredila sedaj pa čakam da se ohladi da naredim krogljice. v nekatere dam mandlje v druge pa rukm krogljice. mmmm njami ja meni tudi po rr kaže da sem v 30 tedenu pri g pa da sem v 29, sam po rr mi prav kaže če si zračunam tedne do konca PDP-ja, js pa grem na CSD okoli 25.4 ker mam šele 20.6 rok, pa pravjo da so na centru babe tečne če prej prineseš papirje no dovolj, grem na sončeka
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 10:50:04
|
|
|
|
tinca84
|
Vse najboljše za rojstni dan mojjaka! (Oprosti za zamudo) In dobrodošla Tira
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 12:14:16
|
|
|
|
tecka
|
Biba, po mojem je fora v tem, da si zelo aktivna, ne da mali ne brca. Odkar sem na bolniški, ga dosti bolj "čutim", saj imam blažen čas misliti samo na trebuh. Včeraj sem bila pa spet okoli zdravnikov, cel dan na nogah, sem pa čutila brce samo med kosilom. Zaradi polne lune sem ponoči zelo slabo spala. Namesto kosila sem pojedla vrečko grisinov in pol kile jagod, zdaj grem pa malo počivat (mislim, da bom kar konkretno zadrnjohala). Potica in pirhi bodo pri meni na sporedu jutri. Če bom imela kaj energije, danes še malo pospravim. Pa lepe praznike želim vsem. Jutri sem mož končno vrne s službene poti, pa ne bo časa za RR. Pa še to, naš Srečko je že od 24. tedna obrnjen na glavo in včeraj je še vztrajal v tem položaju.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 15:05:05
|
|
|
|
tinca84
|
Potica je pečena (kokosova in orehova) zdaj se pa hladi. Jutri bom pa jajčke barvala . Zdaj pa čakam da pride moj dragi domov, po kosilu pa greva mal v šoping, pisanka pa to... Lepo se imejte žogice , pa pa
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 16:03:12
|
|
|
|
fragola
|
Punce pozdravljene se oglašam iz bolnišnice Postojna, so prav modernizirani imajo raćunalnik in internet , tako, da sem se lahko malo oglasila. Z mano in otroćkom je vse ok, danes sem dobila zadnjo inekcijo za pljučka, pritisk mi je tudi padel , bomo vidli kaj mi bo jutri rekel moj ginekolog. Močno upam, da me bo pustil jutri domov, držte pesti! Zdaj vas pa lepo pozdravljam in se še kaj tipkamo. V bolnici se držijo posta za kosilo je bila pohana riba, špinača pa krompir, zdaj bomo vidli kaj bojo dali pa za večerjo.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 16:05:21
|
|
|
|
fragola
|
mojjaka vse najboljše in veliko lepih trenutkov z otročkom!!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 16:50:34
|
|
|
|
lino
|
Pozdravljene. Tira, dobrodošla. Fragola prav lepo je slišati, da je vse o.k. in pa ta modernizacija....super. Prejmi tele za srečo in držim pesti, da greš domov.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 17:53:10
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Jaz sem včer po mailu dobila knjigo od Čepinove Urške in jo požiram, ne morem nehat brat - adijo pamet......če je vse to resssss......kar piše......ajej..... tudi sama jo berem in je tako zanimiva, da res ne moreš kar nehati brat
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 10.4.2009 17:54:52
|
|
|
|
princ_princeska
|
Tira dobrodošla med nami čvekicami.... Fragola, držim pesti, da boš lahko šla za čez praznike domov... Kak lep sonček je zunaj...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?