|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
10.4.2009 12:11:45   
katy82
Hej mačkice moje

Najprej čestitke moji Lari ki danes praznuje in pogumno naredi že par korakov sama.user posted image user posted image Sem se kr zjokala tko sem ponosna na mojo miško še posebi zato ker se je končno začela od srca smejkat,prej tega ni počela,zgleda da bolnica in pregledi nardijo svojeuser posted image

Hvala za čestitke

Špelina in Jana sta zdej kul?

Hijenca zakon za razgovor,uh že stiskam močno pesti,da bo kej rataluser posted image user posted image user posted image

Barbaw vidim da je Maja bolje,za ta stare pa tud besed nimam oz. imam sam bo itak takoj cenzurauser posted image user posted image user posted image

Mafi ti kr uživaj še malo sama s Filipom,itak bo ura kmal 14user posted image

Jana jst bi tud pogledala knjigo,če boš lahko poslala,brezveze kupvat,če jo lahko tko dobiš,čeprav mam filing da eno izobraževalno čtivo glih niuser posted image

NIa me smo tud skoz zunaj in sem včasih zvečer prav skurjena da se mi ne da it še pred comp.

Sva pa z očijem tko lepe sandalčke kupla Lari,firma je primo,noter so usnjeni,zunaj pa tekstil,kot žamet,in stale so samo 14 evrov.user posted image user posted image user posted image Na zaponki imajo pa metuljčka,res so mi tko kjut

Popoldne pa farbam jajca,je šla tašča HB na šiht tko da bom imela mir

A posta se ve držite?Jaz kar se mesa tiče se za druge stvari pa kokr kdajuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.4.2009 12:19:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

Najprej čestitke moji Lari ki danes praznuje in pogumno naredi že par korakov sama.user posted image user posted image Sem se kr zjokala tko sem ponosna na mojo miško še posebi zato ker se je končno začela od srca smejkat,prej tega ni počela,zgleda da bolnica in pregledi nardijo svojeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lara

Jaz sem škratu kupovala Primo čevlje ko je bil malo čevlje. Mi je fajn, ker so usnjeni, notri so ortopedski pa še ugodni.

Post ..... kaj je to user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
10.4.2009 12:20:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Babe, tole bi rada prebrala http://www.ringaraja.net/forum/m_4026631/mpage_3/tm.htm
A ima katera od vas?

ne , sem pa eni poslala če mi lahko pošlje mail...če mi bo, ti prepošljem, če ne boš prej kje drugje dobila

Hvala ti user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
10.4.2009 12:22:16   
špelin@

Hej mačkice moje

O, kako lepo user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke

Špelina in Jana sta zdej kul? Seveda user posted image

Hijenca zakon za razgovor,uh že stiskam močno pesti,da bo kej rataluser posted image user posted image user posted image

Barbaw vidim da je Maja bolje,za ta stare pa tud besed nimam oz. imam sam bo itak takoj cenzurauser posted image user posted image user posted image

Mafi ti kr uživaj še malo sama s Filipom,itak bo ura kmal 14user posted image

Jana jst bi tud pogledala knjigo,če boš lahko poslala,brezveze kupvat,če jo lahko tko dobiš,čeprav mam filing da eno izobraževalno čtivo glih niuser posted image

NIa me smo tud skoz zunaj in sem včasih zvečer prav skurjena da se mi ne da it še pred comp.

Sva pa z očijem tko lepe sandalčke kupla Lari,firma je primo,noter so usnjeni,zunaj pa tekstil,kot žamet,in stale so samo 14 evrov.user posted image user posted image user posted image Na zaponki imajo pa metuljčka,res so mi tko kjut

Popoldne pa farbam jajca,je šla tašča HB na šiht tko da bom imela mir

user posted image user posted image user posted image user posted image za čeveljce in taščin odhod user posted image

A posta se ve držite?Jaz kar se mesa tiče se za druge stvari pa kokr kdajuser posted image
Ne. Nismo verni in smo od tega praznika prevzeli samo farbanje jajc user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
10.4.2009 12:24:12   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hej mačkice moje

Jaz sem škratu kupovala Primo čevlje ko je bil malo čevlje. Mi je fajn, ker so usnjeni, notri so ortopedski pa še ugodni.

Ne štekam,ko je bil majhen al kako?user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.4.2009 12:37:48   
barbaw

Hej mačkice moje

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj sem to napisala
Prsti me ne dohajajo. Ko je bil malo večji. user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.4.2009 12:39:50   
barbaw
Kosilo skuhano, z Jako sva sita, Maja spi, se mi pa sušilni dere, pa mi ni za zlagat stvari. Za likat pa še manj. user posted image  kar se mora se mora. Grem po cunje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.4.2009 12:41:24   
nia5
Končno sem se prepila skoz poste, uh sem mela dela, bom kar obnovo naredila, mi je lažje user posted image

Tv v spalnici, ga imama, vendar ga le prižgema, ko Nia že spi, večino tak jaz kaj pogledam

Mafi, tudi moj user posted image ni mogo spat ob prižganem tv-ju, ampak sem ga zdresirala, da ga več ne moti user posted image

Edina nisi žleht, prav jim je user posted image

Špelin@ le še 3 kilce ti manjkajo user posted image , tudi jaz sem ribi in tudi nisem glih mirne sorte, sem pa izredno občutljiva, hitro me kdo prizadane user posted image

Suzy kako je bilo pri zobarju, jaz sem že mimo user posted image , bolelo pa je, mi je kar 2 zoba porihtal

Mafi saj bodo zobki prišli, Niina sestrična je bila stara eno leto in tudi nima še nobenega

Estrella user posted image za izgubljene kilce, dobra si user posted image

Anitka veš da ti pošljem slikice user posted image , daj mi na zs mail, ker nisem ziher da ga mam

Tilči 4kg pa boš hitro dol spravla

Lara, Kaja, Gaja in Matevž user posted image user posted image user posted image za 11-ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca mi imamo pižamice z nogicami, ker se ful odkriva

Barbaw super da nima Maja več vročine user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.4.2009 12:42:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Končno sem se prepila skoz poste, uh sem mela dela, bom kar obnovo naredila, mi je lažje user posted image

user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ne nagaja samo meni.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.4.2009 12:44:49   
katy82

Hej mačkice moje

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj sem to napisala
Prsti me ne dohajajo. Ko je bil malo večji. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Aha,ja dobra siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.4.2009 12:44:54   
jana81

dons je men en čuden dan..dan po luni

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.4.2009 12:45:27   
katy82

Si me prehitelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.4.2009 12:45:54   
suzy85

Sem zjutraj razmišljala ali bi mojega v rit sunila, napiz.... ali pa ga pustila, da zaspi v službo. user posted image  Nič od tega nisem naredila, ker itak raste šiba za njegovor rit in upam, da bo fajn tanka, da bo fejst peklo, ko ga bo zadela. user posted image  

O tašči in tastu ne bi. Itak je Jaka kriv, da so bolani in so to še mojemu rekli. Pa nekaj se grdo držijo, kot da bi jim mi vse kure poklali. user posted image  Ma mi dol visi, ker imam svojih problemov dovolj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tasta in taščo se pa nič ne sekiraj!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.4.2009 12:46:05   
suzy85

v glavnem pri agentki sem super zrihtala, dala mi je 50% skonto, ker imam tam sklenjeno tudi življensko zavarovanje.. sem ful vesela, vsaj en strošek manj.

zdej pa grem, ker očitno danes nisem prave volje za razprave.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.4.2009 12:46:07   
katy82

Sem ti rekla da je luna živ hudičuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.4.2009 12:46:26   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Joj sem mislila za sebe obdržat, pa ne morem. Sem dobila danes eno vabilo za razgovor, v četrtek, samo pssssst.

BOMO MOČNO STISKALI PESTKE IN JA, DEREM SE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A gre za vrtec?

Ja.

Nisem mogla za sebe obdržat. Čveka sem prava. user posted image user posted image

bom jst tudi držala pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.4.2009 12:46:57   
katy82

Sem zjutraj razmišljala ali bi mojega v rit sunila, napiz.... ali pa ga pustila, da zaspi v službo. user posted image  Nič od tega nisem naredila, ker itak raste šiba za njegovor rit in upam, da bo fajn tanka, da bo fejst peklo, ko ga bo zadela. user posted image  

[/quote

Zakaj bi jih pa tvoj pokasiral?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.4.2009 12:47:34   
suzy85

user posted image ste načvekale, kdo bo to bral. Jaz enostavno nimam časa brat, ker smo skoz zunaj, pa skoz nekaj delamo ali se potepamo.
No zdaj Nia spi, bom poskusila malo preletet, da bom vsaj malo na tekočem, sem že čist zgubljena user posted image

jaz imam cajt čvekat, ker še ne smemo ven user posted image

jst bom tud lahk čvekala, ker z evo ne smema ven! me je mami mal čez 9 klicala, da ji je spet mogla dat calpol, pa sem jo po zobarju še k P peljala. in rezultat? angina in ospen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.4.2009 12:48:21   
suzy85

jst v času posta ne jem mesa, druga pa normalno. pa jutr tud ne bom jedla mesa, ker bi ga naj šele v nedeljo zjutraj za zajtrk!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.4.2009 12:49:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image ste načvekale, kdo bo to bral. Jaz enostavno nimam časa brat, ker smo skoz zunaj, pa skoz nekaj delamo ali se potepamo.
No zdaj Nia spi, bom poskusila malo preletet, da bom vsaj malo na tekočem, sem že čist zgubljena user posted image

jaz imam cajt čvekat, ker še ne smemo ven user posted image

jst bom tud lahk čvekala, ker z evo ne smema ven! me je mami mal čez 9 klicala, da ji je spet mogla dat calpol, pa sem jo po zobarju še k P peljala. in rezultat? angina in ospen!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še malo pa bo konec tega. najhuje je med prehodi letnih časov oz. med prehodi med toplim in hladnim vremenom.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.4.2009 12:49:36   
jana81

Sem ti rekla da je luna živ hudičuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.4.2009 12:50:21   
jana81

jst v času posta ne jem mesa, druga pa normalno. pa jutr tud ne bom jedla mesa, ker bi ga naj šele v nedeljo zjutraj za zajtrk!

mene je mama spomnala da danes ne smem mesa, jst bi pozbala, ker moj ni veren, pa mu rajš ne omenjam zakaj za južno ne bo mesauser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.4.2009 12:51:42   
suzy85
Suzy kako je bilo pri zobarju, jaz sem že mimo user posted image , bolelo pa je, mi je kar 2 zoba porihtal

ma se je v enga zapičila, pa ni vedla, bi ali ne bi! pa je mal vrtala, ker baje že dolgo nismo! user posted image  sem pa dobla injekcijo, pa nič bolelo! brez pa tak ne pustim delat! HB da moja zobozdravnica to ve in niti ne poskuša drugače! user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.4.2009 12:53:30   
barbaw

ma se je v enga zapičila, pa ni vedla, bi ali ne bi! pa je mal vrtala, ker baje že dolgo nismo! user posted image  sem pa dobla injekcijo, pa nič bolelo! brez pa tak ne pustim delat! HB da moja zobozdravnica to ve in niti ne poskuša drugače! user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobarco
Moj sploh ne vpraša, če bi hotela imet injekcijo. On jo da vsakemu, če ve da bo bolelo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.4.2009 12:53:33   
barbaw

[/quote

Zakaj bi jih pa tvoj pokasiral?

Ker je celo noč tečnaril, ko se je Maja zbudila, riti pa ni dvignil. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?