Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a si uspela Maji potem vročino kaj zbit? Ima še pikice? Kako se pa kaj Jaka drži? Ti pa pazi nase, da te vse skupaj res ne povozi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabila napisat, da sem bila danes zopet v šopingu z Vidkom, sem si kupila še 3 majčke, sem bila res potrebna majic. Vse, ki jih imam doma so mi premale . Če pa sem skoz lačna. Ko nosečnica. Nonstop bi nekaj jedla, ne glede na zaporedje. Prej sem pojedla malo sladoleda, spila kavo, vmes sem pojedla še eno breskev iz kompota, pa sem še vedno lačna. Pa sploh me ne gane, da nisem mogla danes v trgovini oblečt hlač št.42, jaz pa imam doma same take hlače, pa 40 št., 10 hlač imam doma najmanj za pomlad in poletje, ampak jih ne morem oblečt. za nakup. Glede premajhnih oblačil je pa tako, da imaš 2 šansi: ali shujšaš ali oblačila neseš na Rdeči križ. Jaz zase vem, da v nekatera svoja oblačila št. 38 ne bom več pasala, ker nimam več tako ozkih bokov - so pa odlično ohranjena, nekatera skoraj nenošena in gredo na RK. A si mogoče poskušala ukiniti OH popoldne in zvečer, pri meni deluje Imam le še 3 kile viška. za samo 3 kg viška Maji sem zbila vročino HB, ampak me kar skrbi kaj bo ponoči. Pikic pa ima še več in najbolj izrazito po nogah. Jaz se kar dobro držim glede na to kaj sem vse doživela v letu in pol. Upam, da bo še naprej tako. Jaz se poslavljam za nocoj. lepo spite!!!!!!! Špelin@ Jaz jih imam samo še kakih 20 Tvoj ticker pravi, da samo še 17 - a zdaj bi ti rada shujšala že do kosti, ali kaj? V bistvu ticker laže, ker ga nisem nič popravila, sem na -15kg in po ticerju še 15kg left Ja če šlo bi še malo več dala dol Opaaaaaaaaaaaaa, ti si živ norc Upam, da imaš svoje hujšanje dokumentirano, ker ga boš lahko za kakšen prijeten honorarček unovčila pri kakšni reviji. Še slike imam s treh zornih kotov na vsakega 13 tega v mesecu Ko bom prišla do cilja, jih pokažem katera bo želela videti before in after
|