hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a si uspela Maji potem vročino kaj zbit? Ima še pikice? Kako se pa kaj Jaka drži? Ti pa pazi nase, da te vse skupaj res ne povozi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabila napisat, da sem bila danes zopet v šopingu z Vidkom, sem si kupila še 3 majčke, sem bila res potrebna majic. Vse, ki jih imam doma so mi premale . Če pa sem skoz lačna. Ko nosečnica. Nonstop bi nekaj jedla, ne glede na zaporedje. Prej sem pojedla malo sladoleda, spila kavo, vmes sem pojedla še eno breskev iz kompota, pa sem še vedno lačna. Pa sploh me ne gane, da nisem mogla danes v trgovini oblečt hlač št.42, jaz pa imam doma same take hlače, pa 40 št., 10 hlač imam doma najmanj za pomlad in poletje, ampak jih ne morem oblečt. za nakup. Glede premajhnih oblačil je pa tako, da imaš 2 šansi: ali shujšaš ali oblačila neseš na Rdeči križ. Jaz zase vem, da v nekatera svoja oblačila št. 38 ne bom več pasala, ker nimam več tako ozkih bokov - so pa odlično ohranjena, nekatera skoraj nenošena in gredo na RK. A si mogoče poskušala ukiniti OH popoldne in zvečer, pri meni deluje Imam le še 3 kile viška. Sem res sklenla, da moram do junija v ene hlače prit, sem si jih že nastavla, da jih bom mela na očeh . Pit moram začet, jaz zelo malo spijem čez dan, pa jest moram nehat. Imam pa tak dober sladoled v zmrzovalniku Pomarančni objem, mmmmmmmm kak je dober. HB, da bom sedaj cele dneve zunaj, pa se bo to prenažiranje končalo.