|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
9.4.2009 15:37:46   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

SS kaj je z Mančino ritko?

bolje user posted image

una Mustella ji je nardila pravo štalo, je blo še ful slabše  user posted image , pol sem jo pa s canestenom namazala pa je blo bolje user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
9.4.2009 15:38:56   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, upam, da boš denar od dohodnine čimprej dobila, ker vem, da ti bo prišel zelo prav user posted image

šele 20.maja user posted image

ampak bolje takrat kot pa sploh ne user posted image

ne glede na to, da ga dobiš drugi mesec, ti bo zelo prav prišel user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
9.4.2009 15:39:28   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla mačke moje!

Mam celi dve sekundi..user posted image  ne lažem ,Taja beži , nimam časa user posted image  joj, me je okupairala,ampak jaz uživam vseeno!user posted image

Upam, da ste ok, bom zvečer preletela malo, da vidim..kako in  kaj.

Danes greva pogledat na eno turistično kmetijo za praznovanje Tajine prve svečke...drugače sva vsak dan skoraj non stop zunaj...
in seveda že skoraj hodimo...danes je Taja v lokalu na kavi sama npreparadirala pol vrta, kar je zneslo kr 20 korakov user posted image user posted image user posted image

koliko  hroščkov že hodi ? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taja

user posted image user posted image user posted image user posted image Taja
Moja tudi hodi. user posted image

O hoji ravno nebi, ker Videk ne gre še nikamor. Ni šans, da se premakne, če ga držiš za eno roko.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
9.4.2009 15:42:25   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
O hoji ravno nebi, ker Videk ne gre še nikamor. Ni šans, da se premakne, če ga držiš za eno roko.

Saj še ima čas. Sem se pogovarjala s sodelavko in je njen nečak tudi prav "fantek" in pri 13 ne hodi. Še za roko ne šiba. Ni merila za to. Vsi prej ali slej shodijo, enim se pač ful mudi, eni pa vedo, da bodo mogli še celo življenje hodit in se šparajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
9.4.2009 15:43:43   
hijenca
Sem pozabila napisat, da sem bila danes zopet v šopingu z Vidkom, sem si kupila še 3 majčke, sem bila res potrebna majic. Vse, ki jih imam doma so mi premaleuser posted image . Če pa sem skoz lačna. Ko nosečnica. Nonstop bi nekaj jedla, ne glede na zaporedje. Prej sem pojedla malo sladoleda, spila kavo, vmes sem pojedla še eno breskev iz kompota, pa sem še vedno lačna. Pa sploh me ne gane, da nisem mogla danes v trgovini oblečt hlač št.42, jaz pa imam doma same take hlače, pa 40 št., 10 hlač imam doma najmanj za pomlad in poletje, ampak jih ne morem oblečt. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
9.4.2009 16:26:53   
barbaw

Sem pozabila napisat, da sem bila danes zopet v šopingu z Vidkom, sem si kupila še 3 majčke, sem bila res potrebna majic. Vse, ki jih imam doma so mi premaleuser posted image . Če pa sem skoz lačna. Ko nosečnica. Nonstop bi nekaj jedla, ne glede na zaporedje. Prej sem pojedla malo sladoleda, spila kavo, vmes sem pojedla še eno breskev iz kompota, pa sem še vedno lačna. Pa sploh me ne gane, da nisem mogla danes v trgovini oblečt hlač št.42, jaz pa imam doma same take hlače, pa 40 št., 10 hlač imam doma najmanj za pomlad in poletje, ampak jih ne morem oblečt. user posted image user posted image user posted image

Namesto, da si kupuješ nove stvari bo treba na dieto. user posted image Te čisto razumem kako se počutiš ko odpreš omaro pa ne moreš nič oblečt.
Mene tako živci dajejo in utrujenost, da je lakota zadnja stvar, ki me skrbi. Sploh je ne čutim, razen ko imam cuker na najnižji stopnji.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
9.4.2009 16:48:30   
špelin@
Eh, bejbe, meni ta mesec ni usojen moj priljubljeni šoping v Müllerju. Pa samo 1x na mesec imam to veselje user posted image Mi ni ostalo drugega, kot da je moj user posted image ravnokar izropal police na Rudniku - z mobitelom v roki, po mojih navodilih... Danes je vsaj v službi lahko hitro zaključil user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.4.2009 17:07:43   
barbaw

Eh, bejbe, meni ta mesec ni usojen moj priljubljeni šoping v Müllerju. Pa samo 1x na mesec imam to veselje user posted image Mi ni ostalo drugega, kot da je moj user posted image ravnokar izropal police na Rudniku - z mobitelom v roki, po mojih navodilih... Danes je vsaj v službi lahko hitro zaključil user posted image

Pa drug mesec.
user posted image user posted image user posted image da je prej končal v službi

< Sporočilo je popravil barbaw -- 9.4.2009 17:08:18 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
9.4.2009 17:29:24   
nia5
Dan user posted image
Evo obljubljene slikice od včeraj:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

In še moja pikica z novim klobučkom, ko nabira regrad user posted image
user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
9.4.2009 17:48:01   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katera je bolj suha? user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
9.4.2009 17:49:56   
špelin@

Dan user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katera je bolj suha? user posted image user posted image

Ej, z jezika (izpod prstov) si mi snela user posted image
Čudovite fotke malih sončkov user posted image in lepih mamic user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
9.4.2009 18:07:34   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ŽIVA IN LIN

VSE NAJBOLJŠE ZA 11

MESECEV!!!!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
9.4.2009 18:11:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Hm kaka gužva na rruser posted image user posted image user posted image user posted image , Edina mogoče sva pa grozne pa se naju bojijouser posted image user posted image user posted image

ah to pa ne verjamemuser posted image saj bodo v petek imele mir pred namauser posted image , jaz tudi počasi pogledujem proti spalniciuser posted image

aja Celje je pa predaleč?
zdej sem pa užaljena

Jana zdaj bi bil pa že čas, da se tudi mi spoznamo, a ne?user posted image

anitka men ostanejo samo še vikendi za spoznavanje..ker že delam... ampak bi te z veseljem spoznala

Se bomo en vikend zmenili in se dobili vsaj v MB.

ja super, pa še barbaw in hijenca, pa še nia5 lahko pride....komaj čakam

Super, pa da nas bo malo več na kupu user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
9.4.2009 18:17:42   
nia5

Mi je tašča prinesla zdaj pošto in me ful grdo gledala in mi povedala, da je ful bruhala in da svak tudi. Kot da sem jaz zdaj kriva, da imajo trbušno gripo. Moja dva mala dva sta samo malo bruhala in nista imela trebušne gripe, ker je ne preboliš v 3-eh urah. user posted image Se mi prav nič ne smilijo.

user posted image user posted image user posted image , nimam druga dodat

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
9.4.2009 18:26:39   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

SS kaj je z Mančino ritko?

bolje user posted image

una Mustella ji je nardila pravo štalo, je blo še ful slabše  user posted image , pol sem jo pa s canestenom namazala pa je blo bolje user posted image

Ni vsaka krema za vsako rito, nam je še najbolj pomagala praška pasta.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
9.4.2009 19:23:29   
špelin@

Mi je tašča prinesla zdaj pošto in me ful grdo gledala in mi povedala, da je ful bruhala in da svak tudi. Kot da sem jaz zdaj kriva, da imajo trbušno gripo. Moja dva mala dva sta samo malo bruhala in nista imela trebušne gripe, ker je ne preboliš v 3-eh urah. user posted image Se mi prav nič ne smilijo.

Hopla, tole sem pa jaz očitno spregledala!

barbaw, a se je ta baba mogoče vprašala, če ni ravno ona iz kakšne štacune ali od kod drugje prinesla virus vsem ostalim user posted image Da je ni sram za tako obnašanje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
9.4.2009 19:42:07   
barbaw

Hopla, tole sem pa jaz očitno spregledala!

barbaw, a se je ta baba mogoče vprašala, če ni ravno ona iz kakšne štacune ali od kod drugje prinesla virus vsem ostalim user posted image Da je ni sram za tako obnašanje!

Škoda besed. Se nisem s tem ukvarjala, ker sem imela preveč skrbi cel dan z zbijanjem vročine. Mi je komaj zdaj zvečer uspelo Maji zbit vročino z 39,4 na 38,6, pa ji je zdaj še padlo. Cel dan sem jo tuširala z mlačno vodo, dajala kisove in krompirjeve obkladke, ujčkala in ji dajala pit, zdaj pa mi je končno uspelo toliko zbit, da je prave volje in je šla spat. Pa še s škratom sem mogla pripravit velikonočno košarico in barvat spihana jajčka vmes. Dan je bil res zapolnjen do zadnje sekunde in se sploh nisem sekirala zaradi nobenega, še najmanj pa zaradi bedastih izjav. user posted image  
Če mene ni sposoben noben vprašat, če rabim pomoč ko sta mi oba kuhala, danes pa samo Maja pa to na ful, potem mi naj tudi jamrat ne hodi, ker se mi sploh ne smili. Jaz budalo, ker rada delam, pa še podpiram njihovo lenobo in jim pomagam. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
9.4.2009 19:51:01   
nia5
Takole, jaz se poslavljam, še morem Nio skopat in končno spat dat, ker je danes spala le 2x po pol ure user posted image , smo bili pri omi na obisku in ima spet ritem zmešan. Potem pa se mi ne bo več dalo dol prit, tako da lepo in mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
9.4.2009 19:54:01   
barbaw

Takole, jaz se poslavljam, še morem Nio skopat in končno spat dat, ker je danes spala le 2x po pol ure user posted image , smo bili pri omi na obisku in ima spet ritem zmešan. Potem pa se mi ne bo več dalo dol prit, tako da lepo in mirno nočko vsem user posted image

Nočko!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
9.4.2009 19:59:09   
Estrella*

Dan user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Luškani. Na prvi sliki sem najprej videla napis slaščičarnauser posted image  Anitka hitro eno pupo narest, ti lepo pristojita dva komada.

Joj kake suhice sta, sem vama kar fovšuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
9.4.2009 19:59:19   
Estrella*

Pa na drugi mesec. Samo vem kako bi meni bilo, če bi moj kupovaluser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
9.4.2009 19:59:25   
Estrella*

Tudi jaz, samo  se ne dam in bojo pristale na moji ritiuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
9.4.2009 19:59:31   
Estrella*

Saj še ima čas. Sem se pogovarjala s sodelavko in je njen nečak tudi prav "fantek" in pri 13 ne hodi. Še za roko ne šiba. Ni merila za to. Vsi prej ali slej shodijo, enim se pač ful mudi, eni pa vedo, da bodo mogli še celo življenje hodit in se šparajo. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila tudi pozna v hoji; 14mesecevuser posted image  še danes se mi pozna, ker sem bolj lene sorte za hodituser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
9.4.2009 19:59:37   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Jeeejjjjjjj!!!! Oba spita user posted image . Jaz grem tudi malo ležat.

Moje veselje ni trajalo niti celih 5 min. user posted image

O sem prehitro napisalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
9.4.2009 19:59:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla mačke moje!

Mam celi dve sekundi..user posted image  ne lažem ,Taja beži , nimam časa user posted image  joj, me je okupairala,ampak jaz uživam vseeno!user posted image

Upam, da ste ok, bom zvečer preletela malo, da vidim..kako in  kaj.

Danes greva pogledat na eno turistično kmetijo za praznovanje Tajine prve svečke...drugače sva vsak dan skoraj non stop zunaj...
in seveda že skoraj hodimo...danes je Taja v lokalu na kavi sama npreparadirala pol vrta, kar je zneslo kr 20 korakov user posted image user posted image user posted image

koliko  hroščkov že hodi ? user posted image

user posted image user posted image Taja

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?