glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu mojcek, za Živo, naj se hitro pozdravi, zdaj pa študiram, ker si ti takoj šla k zdravniku jaz pa ne, ali je možno, da je Tian tudi imel vnetje ušes, najbrž mu vročina ne bi padla kar po dveh dneh. Upam. populis, mojcek, koliko pa stane ta inhalator iz Sanolaborja? Jaz imam v glavi eno ceno okoli 80-90 EUR, pa upam, da so se že kaj pocenile te stvari. Mogoče se da to kaj v Italiji ali Avstriji dobiti ceneje? Ali katera ve? saj nisem šla takoj, veš, da ji že kr dolgo čistim - sem celo tanč pisala, ker je bla vmes kri, zdaj pa je spet ni, ker kr teče spet z nosa. šla sem danes, ker me je pač kr tko naročila sestra, je blo frej in dobr, da sva šle. moji se res vidi, da je bolna. zdaj je pojedla 100g pudinga - ja kaj čem, druzga noče, sem ponudla, hruško, hipp keks, nć ni vzela, zdaj pa spet spi. jaz sem v bistvu mislila takoj ko je dobila vročino; ne takoj ko je dobila prehlad saj za nosek, kri, to vse vem. Tian je tudi pred vročino imel zapacan nosek, pa kašljal je že prejšnji teden , moker kašelj, ampak takrat je bilo še vse ok, sva vmes bila še na sistematskem. Mene je zaskrbelo samo zato, ker kljub vročini midva še nisva šla, pa tudi ne zgleda še ok. No zdaj nima vročine, nos je boljši, ampak so pa oči čudne, ma . almera, Tian je tudi pravi grizator. Sem vsa pogrižena in on to tako močno ugrizne, da se pozna.
|