Gina
|
Tjazy, čisto se strinjam s tvojo trditvijo, da veliko moških, čeprav ima ljubico, ne misli zapustiti svoje žene. Zakaj le, saj jim je lepo tako. Imajo vse, kar želijo, družino, ženo, ki mu pere, lika, kuha, skrbi zanj, plačuje zanj, mu je ljubica, kadar druge ravno ni blizu...otroke, dom, skratka vse, kar rabi. Zapuščanje žene bi bila neumnost z njegove strani. Nič mu ne fali. Zakaj pa ženske ne pristajamo na to (no, večinoma ne, se pa tudi kakšna najde), je pa zato, ker nam je dom, družina, zvestoba partnerju ene vrste oblika varnosti. To nima nujno veze s samim seksom. Najbrž bi marsikatera lažje prenesla, če bi mož samo seksal z eno, kot da ugotovi, da drugo ljubi. Jaz vem, da mene ni tako zelo prizadel seks z drugo, niti ljubosumna nisem bila nikoli na to žensko, danes sem vesela, ker ima rada moje otroke.... Prizadelo me pa je, da z njo preživlja kvaliteten čas, da se z njo pogovarja, z mano pa ne več, da je do nje ljubezniv, do mene pa ne več, da njeno mnenje ceni, da je srečen, ko je z njo, da jo crklja, da mu ni žal karkoli ji dati, da hodi z njo se zabavat.....do mene pa ni bil tak. Torej je odnos crknil. On ni hotel iti, njemu je bilo, kot sem že prej napisala vseeno fajn. Imel je vse oprano, porihtano....še plačevala sem vse skoraj sama. Tudi svojo ljubico je zatajil. A ni to malo bolano?
|