Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:12:55
|
|
|
|
Grethy
|
Sosedika a si zapravljala aaaaaaaaaaa ???? Dio mio ... nekak se morš sprostit aneeeeeee Jutr ne grem nikamor, mam previsok SR, mogoče drug teden ... tkole imamo ... jutr ti prensem eno fajno zadevo za pocrklat, pa ni redilno, ne boš verjela Uaauuuu mismis ... dr.D je na tvju ... mislmmmmm ... a učke zdej trpijo aaaaaaaaaaa ???? Akterke pozor .... Gretica močno močno navija za super uspeh .... jaaaaaaaa???
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:13:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Uaauuuu mismis ... dr.D je na tvju ... mislmmmmm ... a učke zdej trpijo aaaaaaaaaaa ???? vidim, vidim in gledam jeb.at ga, tole je čisto prepozno, jaz ne rabim več fotostimulacije no kot kaže, da bodo danes vsi naši na GK LJ govorili, jih bomo vsaj spoznali
< Sporočilo je popravil mismis -- 7.4.2009 21:20:16 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:20:20
|
|
|
|
Pija76
|
Mam občutek k da sem v postopku....pa sam TV gledam :) me pa zanima od kdaj je tko lepo na tistem hodniku pr sestrah.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:22:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mam občutek k da sem v postopku....pa sam TV gledam :) me pa zanima od kdaj je tko lepo na tistem hodniku pr sestrah..... to se tudi jaz sprašujem, pa ni dolgo, kar sem bila tam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:22:20
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Uaauuuu mismis ... dr.D je na tvju ... mislmmmmm ... a učke zdej trpijo aaaaaaaaaaa ???? vidim, vidim in gledam jeb.at ga, tole je čisto prepozno, jaz ne rabim več fotostimulacije Dej noooooooo ... a veš da to ugodno vpliva na plodek ... ga glasek pušing v vgnezditveni položaj ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:24:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Uaauuuu mismis ... dr.D je na tvju ... mislmmmmm ... a učke zdej trpijo aaaaaaaaaaa ???? vidim, vidim in gledam jeb.at ga, tole je čisto prepozno, jaz ne rabim več fotostimulacije Dej noooooooo ... a veš da to ugodno vpliva na plodek ... ga glasek pušing v vgnezditveni položaj ... Gretka moja, do sedaj smo se pa ja že vgnezdili, mogoče to lahko vpliva samo na utrditev položaja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:24:18
|
|
|
|
Pija76
|
zdele pa mojga TT -ja slišim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:24:48
|
|
|
|
Grethy
|
Tom Tom
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:25:21
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mam občutek k da sem v postopku....pa sam TV gledam :) me pa zanima od kdaj je tko lepo na tistem hodniku pr sestrah..... to se tudi jaz sprašujem, pa ni dolgo, kar sem bila tam a pol to svetloba kamer dela . Sem pa mislila, da je zdaj drugače!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:26:09
|
|
|
|
Serendipity
|
pupike pozdravčke pošiljam od našega sončka33 - nam sporoča, da nč skrbet, le težave z netom jo pestijo in pošilja vsaki posebej koš pozitivnih misli, poljubčkov in objemčkov!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:26:23
|
|
|
|
Grethy
|
miša itak da ste se ... sej se razumeva
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:26:36
|
|
|
|
mismis
|
Fak, kok so bili mladi, tale Tom Tom je leta 1983 kar dobro zgledal
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:28:55
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fak, kok so bili mladi, tale Tom Tom je leta 1983 kar dobro zgledal men se zdi da damo "kar" lahko ven.....mormo vedt da je blo to leta 1983. Sam se je pa postaru madonca
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:31:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fak, kok so bili mladi, tale Tom Tom je leta 1983 kar dobro zgledal men se zdi da damo "kar" lahko ven.....mormo vedt da je blo to leta 1983. Sam se je pa postaru madonca ma smo se čisto prepozno vklopile v te postopke, to bi bila šele stimulacija
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:36:56
|
|
|
|
Pija76
|
Madoniš ampak da so tud negibljivi plavalčki za kej pa nisem vedla Tokrat sem bla tam, pa jih še zmeri pol ne poznam.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:43:07
|
|
|
|
listek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Madoniš ampak da so tud negibljivi plavalčki za kej pa nisem vedla Tokrat sem bla tam, pa jih še zmeri pol ne poznam..... Ja, tle sem jaz tudi malo zastrigla z ušesi. Izgleda, da marsikaj lahko prav pride.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:56:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce, danes zvečer, če mate čas, glejte tole oddajo o neplodnosti na RTVSLO2. Menda bo poučno in zanimivo. >http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=napovednik&c_id=54321< ...ful dobra odaja...jaz sem kr jokala ....mož je pa šel zdej k malemu v sobico in ga lupčka in boža.....punce sta slišale ne obupat......mi je pa ta odaja kr dala neko dodatno energijo za v naprej .....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 21:57:30
|
|
|
|
gloria
|
ups sem narobe citirala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 22:02:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Şuper odaja Punce drage, ko sem čula, da je 10 let delala na otročku in da je na koncu, ko je opustila zdravljenje, zanosila naravno sem ostala, ma prav ostala!!!! Res, kadar ti je namenjeno, ti je...... Ob 9 sem si dala špiko 0,9 Superfacta, pred tem pa me je zelo močno bolela maternica, kr neki krči Srečno vsem skupaj za jutri
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 22:03:18
|
|
|
|
blanč
|
GRETEK pa kaj te to zdej heca praviš, da se bom za spremembo nizkokalorično pujsala...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 22:27:35
|
|
|
|
gloria
|
....nočka punce...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 22:34:58
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Sapi, lahko me pocukaš za rokav. tam bom ziher med prvimi , oblečena v kavbojke in kaj črnega! Kot vedno... v prvi vrsti, če bo vse po sreči! Seveda te bom pocukala, če te bom še ujela, kajti jaz nisem ravno med prvimi, lahko pa presenetim , spoznaš me po črnih hlačah, zgoraj bom imela pa tudi kaj črno belega ... Tudi jaz navijam za Bozzo, Diano in tebe ... Pozdravček in lahko noč ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 6:37:48
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 6:48:11
|
|
|
|
Reby
|
Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET
< Sporočilo je popravil Reby -- 8.4.2009 6:52:02 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.4.2009 7:25:11
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Sreda, 08.04. Sapi - UZ Kimsy - UZ Bozza - ET Diana79 - ET Jutro! uuuuuuuuu, teli navijači pa navsezgodaj tako akcijo! si jih sposodim REBY... btw... njamiiiii, kofi pa rogljiček... super si ženskice, vse super opravite, BOZZA in DIANA vama želim najlepše otročke v varstvo za Ta pridnim v službah čim manj stresa, ta pridnim doma pa čim več sončka in pozitivne energije...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?