Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:40:31
|
|
|
|
detelja
|
neki me j... ta rr
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:41:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sem kar po tel. naročila, da ne bova hodli ven, ker veš hudo je če kak gram zgubiva pa itak jih imava premalo ja to maš pa prav...bi bla kriza, da nama gre kaka kila dol.... a veš kaj je pa še večji hec?????.........da zraven tortice Donat pijem , mi full paše....to ga bomo sračkal
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:42:28
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej dobim nzvečer namesto lulčeka...eno plastično cevko v fračefelo ...a nisem boga, sem pa zato tortico dobla ....detelja maš prav res so za vse moški krivi pa zakaj ti ne smeš rožice zalivat??? ne vem...slab urin mam full, pa sem dobla zdej 10 dnevno kuro...7 večerov si neko kremo v nožnico brizgam, potem še pa svečke ....tako da slončkat pa nič.....no rilček pa lahko slončku pucamo jaz sem imela ful slab urin pa sem imela tudi 2 škatlici kapsul hiconcil...pa včeraj so bile spet prisotne bakterije pa mi je dala eno canesten svečko...sam pa nič ni rekla, da ne smemo rožice zalivat jaz bom itak dobila antibiotik pri porodu, da se otrok ne bi okužil zaradi streptokoka...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:43:32
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Ja pa miškin radar na pomočnike tudi danes neki šteka ...bom mogla kakega ritkastega dat gor, da se nam pridruži to sem jaz že prej tudi opazila...sem čakala kdaj bo priletela pa je ni bilo oz je pa ni opazila...mogoče pa so ga sončni žarki zamotili kaj pa veš mogoče pa doma rožico zaliva ja točno ja....ona je tudi prava lisica veš...zej je začela, pa jo pomočniki ne ganejo več tak ...no pa sam da se ma fajn čaki bo sam enkrat priletela pa bo vse pomočnike pobrala...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:43:54
|
|
|
|
brigita23
|
za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:45:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja sem kar po tel. naročila, da ne bova hodli ven, ker veš hudo je če kak gram zgubiva pa itak jih imava premalo ja to maš pa prav...bi bla kriza, da nama gre kaka kila dol.... a veš kaj je pa še večji hec?????.........da zraven tortice Donat pijem , mi full paše....to ga bomo sračkal najboljši pa je moj...pride iz službe gre pa se papije donata, pol gre v hladilnik pa pije probiotični jogurt...pol gre pod tuš pol pa cel večer pa noč jamra, da ga neki šraufa in da skoz leta na wc...in pol ugotovi, da je kriv topel donat pa jogurt pa drugi dan spet ponovi vse skup..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:45:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat hehe...ja se men tudi tako zdi...mene že vse boli...sem že premišljevala, da grem mal kavč segrevat pa se kar ne morem odlepit od tega rač...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:47:48
|
|
|
|
brigita23
|
evo miška.....zdej pa da vidimo tvoje radarje uuuuppppssss to pa ni ritka
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:49:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja sem kar po tel. naročila, da ne bova hodli ven, ker veš hudo je če kak gram zgubiva pa itak jih imava premalo ja to maš pa prav...bi bla kriza, da nama gre kaka kila dol.... a veš kaj je pa še večji hec?????.........da zraven tortice Donat pijem , mi full paše....to ga bomo sračkal najboljši pa je moj...pride iz službe gre pa se papije donata, pol gre v hladilnik pa pije probiotični jogurt...pol gre pod tuš pol pa cel večer pa noč jamra, da ga neki šraufa in da skoz leta na wc...in pol ugotovi, da je kriv topel donat pa jogurt pa drugi dan spet ponovi vse skup.. ja je pa res faca
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:51:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat hehe...ja se men tudi tako zdi...mene že vse boli...sem že premišljevala, da grem mal kavč segrevat pa se kar ne morem odlepit od tega rač... ja jst bom šla pa mal darila za pisanko prpravit....sem danes nakupila take lepe ovčke, pa košarice, pa zajčke...zdej jih moram pa še samo napolnit ...pa mojga grem mal pocartat, da ne bo kr sam Jst sem tak za danes naredla normo, sam ziher še pridem kaj
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:51:25
|
|
|
|
detelja
|
ta sicer misli, da je lep, ampak meni je anti...tega takoj odstopim...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:52:21
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat hehe...ja se men tudi tako zdi...mene že vse boli...sem že premišljevala, da grem mal kavč segrevat pa se kar ne morem odlepit od tega rač... ja jst bom šla pa mal darila za pisanko prpravit....sem danes nakupila take lepe ovčke, pa košarice, pa zajčke...zdej jih moram pa še samo napolnit ...pa mojga grem mal pocartat, da ne bo kr sam Jst sem tak za danes naredla normo, sam ziher še pridem kaj jaz imam tudi normo za danes izpolnjeno...bom šla mal ležat, ker me že rit pa hrbet pa vse boli...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:52:54
|
|
|
|
detelja
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:52:57
|
|
|
|
Cveta28
|
detelja, brigitka, junonca, štorkljica - malce manj cititranja, saj smo rekle 200 do večerje ne do kosila trenutek resnice - meni osebno takšne oddaje nič ne pomenijo in so mi kar nekaj. Zato pupe nič se sekirat zaradi drugih ljudi kaj počnejo oni itd., ker se za vas tudi nihče ne brigra razen vaših najbližjih. Moja mamica je meni vedno govorila, najprej moraš imeti rad sebe in poskrbeti zase, potem so na vrsti drugi. Sporočilo od nmag: vse vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje za lepe želje, čestitke in misli. Čestita tudi vsem novim mamicam. Poslala je tudi slikico svoje Karoline in mislim, da jo bo Sonček dala gor. Karta za Rim - jaz sem še vedno na stand by in nič ne kaže na kakšne tektonske premike. Dane ssem bila celo na eni finančni konferenci in v šali so mi predstavniki Krke kar ponudili zalogo zdravil za koderčka, če bi rodila med njihovo predstavitvijo To bi bila dobra reklama.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:54:20
|
|
|
|
Cveta28
|
detelja, a si morda pomislila, da pri nama pa tile pomočniki delujejo ravno obratno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:54:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja, brigitka, junonca, štorkljica - malce manj cititranja, saj smo rekle 200 do večerje ne do kosila trenutek resnice - meni osebno takšne oddaje nič ne pomenijo in so mi kar nekaj. Zato pupe nič se sekirat zaradi drugih ljudi kaj počnejo oni itd., ker se za vas tudi nihče ne brigra razen vaših najbližjih. Moja mamica je meni vedno govorila, najprej moraš imeti rad sebe in poskrbeti zase, potem so na vrsti drugi. Sporočilo od nmag: vse vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje za lepe želje, čestitke in misli. Čestita tudi vsem novim mamicam. Poslala je tudi slikico svoje Karoline in mislim, da jo bo Sonček dala gor. Karta za Rim - jaz sem še vedno na stand by in nič ne kaže na kakšne tektonske premike. Dane ssem bila celo na eni finančni konferenci in v šali so mi predstavniki Krke kar ponudili zalogo zdravil za koderčka, če bi rodila med njihovo predstavitvijo To bi bila dobra reklama. a zdaj pa boš še ti težila glede citatov mal špari energijo, ker če dobr vem je danes fuzbal, ali? jaz tudi ne čutim nekih tektonskih premikov, ampak veš mogoče pa naju kak tako na hitrco preseneti, ko ga bove najmanj pričakovali...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:55:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja, a si morda pomislila, da pri nama pa tile pomočniki delujejo ravno obratno hmmmm, a veš da sem mogoče bi bilo več učinka, če bi midvi domače pomočnike gledali in digi digi dagi gor pa dol po .... nagem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:56:43
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja, a si morda pomislila, da pri nama pa tile pomočniki delujejo ravno obratno hmmmm, a veš da sem mogoče bi bilo več učinka, če bi midvi domače pomočnike gledali in digi digi dagi gor pa dol po .... nagem JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:59:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja, a si morda pomislila, da pri nama pa tile pomočniki delujejo ravno obratno hmmmm, a veš da sem mogoče bi bilo več učinka, če bi midvi domače pomočnike gledali in digi digi dagi gor pa dol po .... nagem JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jaz sem mojemu že za jutri povedala, kaj bo pa ta material tak šparal...itak ga ne bomo rabil...no, takoj sem mislila ali pa še danes zvečer
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 15:59:04
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja, brigitka, junonca, štorkljica - malce manj cititranja, saj smo rekle 200 do večerje ne do kosila a zdaj pa boš še ti težila glede citatov mal špari energijo, ker če dobr vem je danes fuzbal, ali? jaz tudi ne čutim nekih tektonskih premikov, ampak veš mogoče pa naju kak tako na hitrco preseneti, ko ga bove najmanj pričakovali... Od 20h dalje sem prilimana na ekran pa da vidimo ali bodo rdeči vrageci upravičili svoje ime ali ne drugače pa home made pomočnik in
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 16:00:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 detelja, brigitka, junonca, štorkljica - malce manj cititranja, saj smo rekle 200 do večerje ne do kosila a zdaj pa boš še ti težila glede citatov mal špari energijo, ker če dobr vem je danes fuzbal, ali? jaz tudi ne čutim nekih tektonskih premikov, ampak veš mogoče pa naju kak tako na hitrco preseneti, ko ga bove najmanj pričakovali... Od 20h dalje sem prilimana na ekran pa da vidimo ali bodo rdeči vrageci upravičili svoje ime ali ne drugače pa home made pomočnik in pol pa za vsak gol povej, da bosta enkrat sam pol srčno upam, da dajo tvoji kakih 5 golov, ali želiš več?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 16:01:10
|
|
|
|
detelja
|
tako zdaj pa grem za kratek čas pred tv, ker drugače se bom kotnila iz stola me ful začel križ bolet...na riti pa imam že žulje od sedenja bebi pa mi bo itak trebuh raztrgal... cveta a tvoj migec je ful živahen? moj je čisti živček...brca noč in dan
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 16:03:55
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 tile so pa za vse aprilčice So že lepi in vredu....a dejte mi vsaketoliko dat tudi kakšno ritico
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 16:05:16
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat Kaj pa?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 16:06:07
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo miška.....zdej pa da vidimo tvoje radarje uuuuppppssss to pa ni ritka Se opravičujem za prejšnjo pripombico.........hvala za vse ritice in tudi to, ki ni ritica
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?